|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
12.12.2008 23:23:54   
Anonimen
Ja, na kmetijouser posted image

Bejbe, mene bo pobralo - me ful skrbi, kljub temu, da mi je moj rekel, da je vse ok, pa da niso v nevarnosti, pa da jutri pridejo.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2876
12.12.2008 23:24:38   
RMRM
Zdej sem pa jaz tud že kar user posted image  tako da lep preostanek večera in lepe sanje user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
12.12.2008 23:27:52   
Anonimen
Šli so od srede do nedelje, sam so hotli že danes domov, pa ne morejo. Baje da bodo jutri zjutraj ob 9h šli. Bomo videli.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2878
12.12.2008 23:28:48   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Bejbe, mene bo pobralo - me ful skrbi, kljub temu, da mi je moj rekel, da je vse ok, pa da niso v nevarnosti, pa da jutri pridejo.

nya, brez skrbi, vse bo v redu. Ceste bodo splužl, pa ponavadi pa tud ni tako zelo hudo kot mediji prikažejo. Vsaj večkrat je že blo tako. Je bil primer, ko so za Dunaj govoril o hudem vetru, ki lomi drevesa, podira hiše.....,, pa je moj rekel, da ni blo nič posebnega. Tako da se probaj čim bolj umirit, čeprav vem da je ful težko. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
12.12.2008 23:29:09   
Anonimen
RMRM,jaz sem se pa mozu pohvalila s kaksnimi pametnimi puncami se jaz na RR "druzim",da ne bo mislil,da so same "kmetice",tako kot jazuser posted image .

Slovenka,ti si res en taka super punca,pa tako preprosta...berem ene tukaj na RR(pa ne nase),ki so malo visje izobrazene...iz vsake teme naredijo skoraj doktorat,pa take poste(romane) pisejo,da jih clovek se brat ne more,kje sele razumetuser posted image user posted image ,mislijo,da so zajele vso pamet tega sveta.Zate pa lahko samouser posted image user posted image user posted image user posted image ,le tako naprejuser posted image .

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2880
12.12.2008 23:29:42   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

sicer sem se pa jaz danes odločila, da se bom začela malo seznanjat z zakonskimi spremembami, ki so se zgodile med mojo odsotnostjo..... pa sem sodelavki naročila, naj mi prinese to in ono, pa še letošnje izvode Davčno finančne prakse..... in od koga najdem članek v novembrski številki? ja, od naše slovenke. sem bla ful ponosna, ker jo "kao" poznam user posted image .

Mtinca, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - ja, že 4 leta vsak mesec pišem v tej reviji. Dobro plačano, pa še ful sva si fajn z urednikom.

Jaz sem pa danes mojemu naročila, da mi Jano kupi, da vidim našo Sašo - potem mi pa prinese posebno božično številko user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
12.12.2008 23:30:43   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Slovenka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sem pa jaz tud moji Sari razlagala, kako je ena mamica na RR pridna in uspešna............user posted image user posted image user posted image . Me je z odprtimi usti poslušala.user posted image

Daj, RMRM, sedaj mi je pa že nerodno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
12.12.2008 23:30:52   
Anonimen
RMRM - v bistvu kr je hudo, k je res nevarnost plazov na odseku 4 km skozi prelaz, na poti ven iz Arrabe. Tko da dokler ne bodo ven me bo skrbelo. Pa hvala vsem za podporo.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2883
12.12.2008 23:32:07   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

...berem ene tukaj na RR(pa ne nase),ki so malo visje izobrazene...iz vsake teme naredijo skoraj doktorat,pa take poste(romane) pisejo,da jih clovek se brat ne more,kje sele razumetuser posted image user posted image ,mislijo,da so zajele vso pamet tega sveta. .

a ti to o meniuser posted image user posted image user posted image , jaz po navadi napišem cel roman, 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
12.12.2008 23:32:35   
mtinca1

te razumem. je pa res ogromno snega. ampak, saj je smučarsko središče, pa so sigurno dobro pripravljeni tudi za take bolj ekstremene razmere. pa ceste bodo tudi splužili...., čim manj skrbi ti želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
12.12.2008 23:33:01   
slovenka

Nya, ti samo misli, kaj ti je tvoj rekel in mu zaupaj, on najboljše ve.

Podobno je bilo, ko sem bila jaz v Londonu, pa so bili tisti teroristični napadi. Je bilo našim tudi ful težko, čeprav sem jim jaz rekla, da nič ne vem, sem bila v šoli in niti vedela nisem, so oni prej po radiu slišali.

Tako da nič skrbet. Saj so ziher za varnost ljudi poskrbeli, sneg s cest bodo pa že odstranili. Pa ti želim, da čimprej minejo te ure, da boste spet skupaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
12.12.2008 23:33:49   
slovenka

...berem ene tukaj na RR(pa ne nase),ki so malo visje izobrazene...iz vsake teme naredijo skoraj doktorat,pa take poste(romane) pisejo,da jih clovek se brat ne more,kje sele razumetuser posted image user posted image ,mislijo,da so zajele vso pamet tega sveta. .

a ti to o meniuser posted image user posted image user posted image , jaz po navadi napišem cel roman, 

Kleo, a ti to o meni? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
12.12.2008 23:33:58   
Anonimen
nya, nikoli nočem bit v tej koži, ko si ti sedaj.user posted image Drži se, vse bo ok. verjamem v to.

Sem kar slabe volje ratala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Didlinaa -- 12.12.2008 23:35:15 >

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2888
12.12.2008 23:34:53   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Daj, RMRM, sedaj mi je pa že nerodno user posted image user posted image user posted image user posted image

ti nima bit za kej, si lahko samo ponosna na svoje dosežke. Jaz pa tud mojo zvezdo mal motiviram na tvoj račun, brez zamere. Se že kar intenzivno odloča za naprej, zato me je pa tako vneto poslušalauser posted image user posted image .

Jo je sestrična, ki je letos 1.letnik popeljala po Jeseniški Gimnaziji in ji vse razkazala, sta ble potem obe v luftu, naša pa še nekaj časa vsa naspediranauser posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
12.12.2008 23:35:05   
slovenka
Aha, zdaj sem videla tvoj prejšnji post kleo, tako da vidim, da nisi mene mislila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
12.12.2008 23:35:51   
mtinca1
Mtinca, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - ja, že 4 leta vsak mesec pišem v tej reviji. Dobro plačano, pa še ful sva si fajn z urednikom.

ja, sem potem kr hitro ugotovila, da si vsak mesec noter. user posted image  user posted image  user posted image .

božična izdaja Jane:  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
12.12.2008 23:36:25   
Anonimen
Matr čudno dela tale RR. kar samo popa smeškote. user posted image

Kleo, ktera tema je zanimiva? user posted image Mogoče misliva isto uporabnico.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2892
12.12.2008 23:37:18   
Anonimen

a ti to o meniuser posted image user posted image user posted image , jaz po navadi napišem cel roman, user posted image user posted image user posted image user posted image

gor poglejuser posted image ,mislim na preostali RR,kaj nikoli ne beres se po drugih temah?

Nya,te cist razumem,jaz bi bila fajn panicna,po moje bi ves cas na mobiju visela,pa pred TV.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2893
12.12.2008 23:37:58   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

sicer sem se pa jaz danes odločila, da se bom začela malo seznanjat z zakonskimi spremembami, ki so se zgodile med mojo odsotnostjo..... pa sem sodelavki naročila, naj mi prinese to in ono, pa še letošnje izvode Davčno finančne prakse..... in od koga najdem članek v novembrski številki? ja, od naše slovenke. sem bla ful ponosna, ker jo "kao" poznam user posted image .

Opa opa opa.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes mojemu naročila, da mi Jano kupi, da vidim našo Sašo - potem mi pa prinese posebno božično številko user posted image

To ja pa tako, če decu naročiš.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2894
12.12.2008 23:38:57   
slovenka
RMRM, ful fajn, da se tako ukvarjaš z deklico. Mene sedaj včasih v kakem intervjuju vprašajo, če sem si v OŠ mislila, da bom to postala, kar sem, pa si seveda nisem, ker sploh nisem vedela, da kaki taki poklici obstajajo. Včasih se mi zdi, da preveč po TV samo te poklice promovirajo v stilu pevka, manekenka, igralka, tako da se dosti mladini zdi, da je to edino, kar je, bi bilo fajn, če bi kdaj predstavili tudi koga, ki je recimo na kakem inteligenčnem svetovnem tekmovanju zmagal...

Sedaj pa moram iti - aja, Polly, imaš ZS

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
12.12.2008 23:39:30   
Anonimen
No, na kater forum naj gremo pogledat tistedolgeposteodznaneuporabnice?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2896
12.12.2008 23:40:16   
Anonimen
Ja, sej najrajš bi celo noč govorila z njim po telefonu, pa se moramo naspati vsi. Jaz grem spančkat k svojmu sončku, najraje bi ga kr k sebi v posteljo vzela. Pa se mora tud on naspat - v svoji posteljici se bo najbolje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2897
12.12.2008 23:40:18   
RMRM

a ti to o meniuser posted image user posted image user posted image , jaz po navadi napišem cel roman, user posted image user posted image user posted image user posted image

gor poglejuser posted image ,mislim na preostali RR,kaj nikoli ne beres se po drugih temah?

Nya,te cist razumem,jaz bi bila fajn panicna,po moje bi ves cas na mobiju visela,pa pred TV.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, sej se mi je zdel da si prjtalcauser posted image user posted image , včasih mal na brzino preberem, pa bistvo spustimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
12.12.2008 23:41:09   
slovenka
Joj, Didlina, pa veš, da sem tisti stavek o uredniku dvakrat spremenila, da ne bi tako izpadlo, pa vidim, da je še zmeraj. Je gospod že kar starejši, ampak je tako fajn, ga tikam od prvega dne, kar sem se zaposlila na fakulteti. Res je najboljši od vseh.

Ja, kaj on ve, kaj je to preobrazba user posted image Razen ko se jaz zvečer slečem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
12.12.2008 23:42:39   
slovenka
Nya, bom mislila na tebe, potem pa javi, ko bo skrbi konec! Saj se ti bo itak oglasil že, ko pridejo bolj v zelene kraje.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

če se otrok ponoči po nesreči polula v posteljo 2
muška

torej vprašanje št. 2 če se otrok ponoči ponesreči polila v posteljo, kdaj potem preoblečete posteljo?

takoj (77%)

naslednji dan (21%)

ko je na vrsti preoblačenje postelj v mesecu (2%)

Število vseh glasov: 270

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!