Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 8:40:20
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Dobro jutro! Ufff, ste naklofale . Samsa-hvala za kavo. Nya-kako je s tvojim? Držim pesti, da bo hitro doma! Pridružujem se čestitkam za tini mimi rojstne dneve. - za Saro in Taro! Ste me tudi nasmejale na preteklih strabeh . Npr. tista je bila dobra o 7-ih otrocih , ali pa od RMRM--polna tudi soba za goste . Sofija--kako je luštna in res prava gimnastičarka! KOLIČINA OBROKOV: Lovro poje kakšno žličko. Pravzaprav zelo malo. Ne morem reči, da poje pol banane. Ni šans! Razen včeraj ga je hranila Patricia in njej je pojedel skoraj cel krompirček in nekaj špinače.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 8:45:01
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76 Dobro jutro vsem skupaj. Mi smo že kako uro pokonci. Gremo na Dedka Mraza dopoldan, tako da se počasi pripravljamo...... Bom poročala popoldan kako je bilo. Uživajte
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 8:48:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. Hvala vsem za pikapoke - ni še konec, ampak baje, da bodo danes lahko šli domov. Močno upam. Je bil pa Lukec tko zelo priden - sem mu včeraj zvečer ob 6h skuhala riž, pojedel cca 50 ml, potem sva se kopala (je bilo potrebno-ker je bil riž povsod), podojila in je mali spal do 6h - sem prižgala lučko, mu dala dudo, in še preden sem uspela vstat (v momentu), da bi mu dala jest, je zaspal nazaj in spal do 8h. In zdej več ne vem ali je bilo to, da je jedel riž zvečer ali kej drugega. No, sej mi je vseeno - sem vesela, da sva tko dolgo spala. Vam pa sporočim, kako se bodo stvari razvile - ali pridejo domov danes ali ne. Jaz upam, da ja.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 9:21:29
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Ja, kaj on ve, kaj je to preobrazba Razen ko se jaz zvečer slečem Ja, sam upam, da ni to zdej taisti gospod, da te gleda pri slačenju. Didlina, nooooooo, ne, to je pa zdaj moj . Moraš malo bolj natančno brati, če ne si boš še kaj mislila Sem klicala zdaj v cvetličarno, da pridem kasneje po tiste mašne, pa niso bili nič hudi, da sem včeraj pozabla. Lepo bodite, mi se bomo tudi počasi odpravli okrog...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 9:23:11
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Dobro jutro. Hvala vsem za pikapoke - ni še konec, ampak baje, da bodo danes lahko šli domov. Močno upam. Je bil pa Lukec tko zelo priden - sem mu včeraj zvečer ob 6h skuhala riž, pojedel cca 50 ml, potem sva se kopala (je bilo potrebno-ker je bil riž povsod), podojila in je mali spal do 6h - sem prižgala lučko, mu dala dudo, in še preden sem uspela vstat (v momentu), da bi mu dala jest, je zaspal nazaj in spal do 8h. In zdej več ne vem ali je bilo to, da je jedel riž zvečer ali kej drugega. No, sej mi je vseeno - sem vesela, da sva tko dolgo spala. Vam pa sporočim, kako se bodo stvari razvile - ali pridejo domov danes ali ne. Jaz upam, da ja. Se mi zdi, da malčki včasih znajo pomagat mamicam - kot ko sem jaz imela mastitis - nekje od 8-13h me je ful mučilo, nisem mogla prav vstat... in je skoraj ves tisti čas spala, pa je bila stara 2 meseca. No, da se čimprej vrne - škoda da ni superman, tako kot Tinin, njen bi že kar poletel domov
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 9:44:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro,smo komaj vstali,se gremo najprej zrihtat. me pa zanima zakaj imamo sezname
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 10:24:50
|
|
|
|
Tina 28
|
kleopatra...vse najboljše...dANES PADE ŽURKA...SEM TI DOLŽNA. oB 00.00 S FLAŠO PIVA
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 10:33:00
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
KLEO- vse naj naj. Uživaj s svojo družino. Želim ti, da si ob naslednjem rojstnem dnevu rečeš: "Čudovito leto je za mano."
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 10:38:14
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Kleo-ali bi mogoče raje ta košček?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 10:42:45
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Kleo--tus o pa še svečke:
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 10:55:51
|
|
|
|
Anonimen
|
VAAAAAV,kaksna torta .Tina,AS,hvala lepa(AS,ne me v jok spravljat)...danes imam se tooolk dela,sem cist prepozno vstala.....samo tole od TALI povem.Mi je na mizo nastimala darilo,zraven svecke,album z mojo in Marisino sliko,vanj pa je napisala: Draga mami Najini predragi mamici za 35 ROJSTNI DAN V spomin od Talite in Marise. VSE NAJ NAJ
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 11:23:45
|
|
|
|
Samsa
|
Kleo... sorryyy Vse najboljše
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 11:28:27
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 VAAAAAV,kaksna torta .Tina,AS,hvala lepa(AS,ne me v jok spravljat)...danes imam se tooolk dela,sem cist prepozno vstala.....samo tole od TALI povem.Mi je na mizo nastimala darilo,zraven svecke,album z mojo in Marisino sliko,vanj pa je napisala: Draga mami Najini predragi mamici za 35 ROJSTNI DAN V spomin od Talite in Marise. VSE NAJ NAJ Iiii kako lepo. Kleo tudi jaz ti želim vse najboljše!
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 12:01:13
|
|
|
|
polly80
|
jutro oz.je že dan,a ne? kleo-VSE NAJBOLJŠE ZA 35-tko nya-joj za tvojega in da bo še danes doma
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 12:05:39
|
|
|
|
polly80
|
pa da vidimo,če sem prav naredila???
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 12:06:35
|
|
|
|
polly80
|
jupi hvala slovenka
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 12:49:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Draga moja Kleopatra
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 13:05:18
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: polly80 pa da vidimo,če sem prav naredila??? Super! Pa kako lepo sedi tvoja Vita. No, naš se hitro prekucne. Kleo-kako pozorno od tvoje hčerke! Nisem te nameravala spravit v jok, oprosti. Mogoče katera ve, kdaj lahko dobijo sok granatnega jabolka? Saj tako nujno da ga dobi glih ni . Ampak bi bilo pa fino, če bi mu lahko dala kakšno žličko soka za probat, medtem, ko kdo drug to je. Ker Lovro kljub temu, da ne poje veliko, z velikim navdušenjem grabi po krožnikih in z njim v naročju je pravzaprav nemogoče kaj jesti .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 13:11:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Draga moja Kleopatra ojoj,cmok imam v grlu....
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 13:14:54
|
|
|
|
Anonimen
|
As,jaz mislim,da ga lahko das,itak je samo sok,in jabolko kot jabolko....jaz bi dala,itak pa probas bolj malo prvic,mu ziher ne bos dala celo flasko. Moja tudi tako nas v usta in v kroznik gleda...jaz ji dam kar kruhovo skorjico,ker sploh drugace ne morem jest,se pocutim,kot da otroka stradam...evo,se je zbudkala.... se nekaj...sem ji ze dala kumarico(vlozeno)za polizat,je bila cist prec,tako ji je bilo vsec.Pa paradiznik iz solate za pocuzat....spet isti naval...ima grozno rada kislo...je imela danes kivi z banano,najprej je prav s tezavo probala,potem pa usta odpirala kot levcek (pa ne se mi zdaj zapikat v kumarice...to je samo za AS )
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 13.12.2008 13:20:11 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 13:20:26
|
|
|
|
polly80
|
Pa kako lepo sedi tvoja Vita. saj še ne posedam,pravijo da ni fajn,samo za poziranje ,jo je tudi majalo levo desno.. jaz ji dam jabolčni sok,ne vem pa kakšna je razlika od granatnega jabolka
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 13:26:02
|
|
|
|
Anonimen
|
daan..ooo slavljenka Kleo..vse naj naj za 25. roj.dan ... mene pa spet neki zanima..a je že katera dala fruhtzwerge?..in kakšen okus?..jst ga imam doma,pa nevem ali ja ali ne ...je pa mali strašno tečen danes tko da se imam prav fajn
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 13:29:42
|
|
|
|
Anonimen
|
kleo - vse najboljše Sam na hitrco, da vam povem, da se moj vrača domov - eni so šli danes še smučat, kar se mi zdi precej neumno, ker so cesto ob 13h spet zaprli. Torej komaj čakam da pride, zdej morm pa tamlaga nafotrat, pol pa pridem še kej počvekat.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 13:30:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa daan..ooo slavljenka Kleo..vse naj naj za 25. roj.dan ... mene pa spet neki zanima..a je že katera dala fruhtzwerge?..in kakšen okus?..jst ga imam doma,pa nevem ali ja ali ne ...je pa mali strašno tečen danes tko da se imam prav fajn hvala,hvala Za fruht..,sem prebrala,da ene ze dajejo...daj mu une z banano,oz.takim sadjem,ki ga ze sme,da ne bo jagoda ali kaj podobnega.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 13:36:14
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Nya--HB, za tvojega! da so šli nazaj smučat? Ja, pametno, ni kaj. Ampak očitno nimajo doma otrok????! Taanikaa-Fruhtzwerge se meni ne zdijo ravno primerna hrana za dojenčke. Še za otroke samo kdaj pa kdaj. Ker vsebujejo res veliko sladkorja, umetnih arom in podobnih zadevščin. To je samo moje mnenje.
|
|
|
Določitev spola.пеперутка16Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so:Uganili so, da je punčka. (
0%)

Uganili so, da je fantek. (
0%)

Rekli so mi, da je punčka, rodil pa se je fantek. (
0%)

Rekli so mi, da je fantek, rodila pa se je punčka. (
50%)

Nismo hoteli vedeti. (
50%)
Število vseh glasov: 2Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!