|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
13.12.2008 13:44:33   
Anonimen
nya super,samo da se tvoj vrača...
kleo-banana okus?neneneneneneneneneuser posted image ,imam pa okus breskve,to mi pa je,po banani bruha pol cel danuser posted image
as-vem da je to tvoje mnenje,sej nisem nič jeznauser posted image ...mi je patronažka pred časom sama rekla da po 6.mesecu že lahko jogurte,pudinge...pa zdej nevem kake okuse..pa sploh za jogurte sem na različnik (tko ene 152598787456321 forumihuser posted image user posted image ) prebrala da devajo na veliko pa me je bolj zanimalo če katera od junijčic že deva to..pa pudinge tudi?user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2951
13.12.2008 14:10:11   
Anonimen
juunijjkeeee spiteeee????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2952
13.12.2008 14:10:51   
Anonimen
Taanikaa,tale tvoja patronaznauser posted image user posted image user posted image ...jaz bi ji dala metlo v roke,vsaj ne bo pocela-govorila traparij.Ce ti je ze predlagala pudinge,bi ti lahko povedala vsaj kaksne.Jaz moji ne dajem nic od tega,za pudinge sem pa sploh proti...pocakaj,ko bo zacel piti kravje mleko,pa mu ga potem lahko sama kuhas.Jogurt pa bolje da kupis navadni in mu vanj vmesaj sadje.Pa se puding(mi ne gre iz glaveuser posted image )...kaksnega naj bi mu pa dala,cokolado mogoce???Res,ne poslusaj patronazne,raje vprasaj pediatra.
Evo,to je moje mnenje,saj si vprasalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2953
13.12.2008 14:16:57   
Anonimen
ja kleo imamo v petek pediatra in bom vprašala,ker men ni nič več jasnouser posted image ..sem se že sama spraševala to ja glede pudingov zato sem tud novo temo odprla,ker men tole ni ravno najbolj jasno..kravje mleko pa itak  pride v poštev ko bo dopolnil 1 leto...me res zaima kaki bodo odgovori...dobr da se vsaj tle lahko  človek malo pozanima,pa sej ti itak vsak drgač pove...se mi ne mudi bom počakala,sam me pa res zanima no mnenje in kaj dajejo ostale...pa itak se bodo po možnosti spet oglasile-brisačkarica,mičII,rija,pa da ne pozabim slavne volge.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2954
13.12.2008 14:30:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

ja kleo imamo v petek pediatra in bom vprašala,ker men ni nič več jasnouser posted image ..sem se že sama spraševala to ja glede pudingov zato sem tud novo temo odprla,ker men tole ni ravno najbolj jasno..kravje mleko pa itak  pride v poštev ko bo dopolnil 1 leto...me res zaima kaki bodo odgovori...dobr da se vsaj tle lahko  človek malo pozanima,pa sej ti itak vsak drgač pove...se mi ne mudi bom počakala,sam me pa res zanima no mnenje in kaj dajejo ostale...pa itak se bodo po možnosti spet oglasile-brisačkarica,mičII,rija,pa da ne pozabim slavne volge.

user posted image user posted image na to bodi kar pripravljena...grem v mesto,pa ko pridem ti vskocim na pomoc,ce bo trebauser posted image .drugace pa,saj je v pudingih,jogurtih..tudi kravje mleko,se tudi s tem ne sme pretiravat,pa ti kar vprasaj pediatra,pa se povej mu o "super"patronaznih nasvetih.

Lepo se mejte,grem zapravljatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2955
13.12.2008 14:50:54   
Anonimen
..hm..zanimi odgovori so tam...že kr neki devajo jogurte in pudinge...hm...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2956
13.12.2008 16:55:28   
aleksandra silvija
Taanikaa-berem samo tukaj.

Bom še nekaj napisalauser posted image .

Mlečne izdelke (skuto, jogurt) so 10 let nazaj priporočali od 6. meseca naprej.
Danes je ta meja okoli 8-ih mesecev, nekateri govorijo celo o 10-ih (to se mi zdi malce pretirano).

Puding-hm, res mu ga še ne mislim dajat, ker je puding iz vrečke en sam umeten prah.
To ne pomeni, da mu takih stvari nikoli ne bom dajala, ampak manjši kot je otroček, bolj mu lahko škodijo kakšne takšne sestavine. Pa  ne mislim, da reakcijo vidiš takoj, ampak se pokažejo zadeve čez leta.
Seveda, sploh ni nujno, da se.

Jogurti--
- dala mu bom navadnega polnomastnega in ga zmešala s sadjem (če ne mara, je bolje tej mešanici dodati malo sladkorja ali fruktoze, kot da dobi že kupljen sadni jogurt).
- sadni jogurti--saj jih bo dobil, ampak bolj proti 1. letu (upam, da bo šlo čim dlje brez njih)
- fruhtzwerge in podobno sama sploh ne štejem k jogurtom, ampak k sladicam.
Naši malčki so zelo pametni in jim je običajno ta okus všeč (zelo sladkast poln okus) in čisto mogoče je , da navadnih jogurtov potem ne bodo želeli jesti.
- skuta-  jo zmešaš s sadjem, kakšno zelenjavo,...

Glej, naš Jernej je trdovratno zavračal vso GH in se želel samo dojiti. se mi je kar mešalo od njegove neješčnosti. Pri 10-ih mesecih ni pojedel 10 ml gh na obrok. Vsak poskus Gh je zaključil s pljuvanjem, jokom ali vsaj trdno zaprtimi usti.
Tako sem mu vsa nesrečna poskušala dajati tudi recimo neprimerne stvari.
Dali bi mu pojest vse, samo da bi hotel.
Ni bilo uspeha. No, po 1. letu smo skakali v luft, ko je pojedel pol fruhtzerga.
In potem je hotel samo še takšne zadeve (da ne omenjam Monte). Saj ni to dobival vsakodnevno, ampak navadnega ali vsaj sadnega jogurta pa nisem nikoli več spravila v njega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
13.12.2008 16:56:15   
aleksandra silvija
Joooooooooooooj, sedaj sem se pa razpisalauser posted image .
A ni bilo danes govora ravno o takih,..user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2958
13.12.2008 17:16:25   
aleksandra silvija
Sicer je pa tako.
Vsaka mamica dela po svoje in če ima user posted image  6 m ter je iz družine, kjer ni alergij na KM, ni skrbi.
sploh pa nekateri dobijo prve žličke Gh pri 4-ih mesecih, nekateri šele pri 6-ih.
Tako je povsem logično, da če že 2 meseca otroček je na žlico, da mu ponudiš kakšen jogurt.

So pa mlečni izdelki manj alergeni od samega kravjega mleka.

Neposredna povezava do sporočila: 2959
13.12.2008 17:26:50   
lonapo
kleo-hepi brzdej to juuser posted image user posted image user posted image user posted image -takoj zjutraj ko sem se zbudila sem se spomnila nate in na tvoj rd. Želim ti vse najlepše in najboljše!user posted image user posted image user posted image

nya-super da bo tvoj user posted image  prišel danes domov-si predstavljam, kako si se počutila včeraj, saj negotovost je tista ki ubija psiho.

čestirke tudi vsem obmesečnikomuser posted image user posted image

jogurti in skute-naš jih bo jedel pri 8 mesecu, pri 10 mesecu pa dobi še alpsko mleko.

Samsa-lahko ji daš cvetačo pa krompir-skuhaš skupaj, pretlačiš, zaliješ s tisto vodo v kateri se je kuhalo in malo posoliš-njami in simpl k pimpluser posted image .

Nejc in Žiga sta najboljši par!

Neposredna povezava do sporočila: 2960
13.12.2008 17:30:27   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image AS

Moja Tali je bila nekaj slicnega kot tvoj Jernej....sem do stropa skakala ce je pojedla KARKOLI.Meri je cisto nasprotje,zelo rada je,zaenkrat vse kar ji pripravim in,da bi jo ze zdaj zacela hranit z vsem tistim ind.sra...muser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2961
13.12.2008 17:54:52   
lonapo
no sem pozabila povedat, da mi je uspelo narest vabila za mamino 50-letnico

user posted image

sedaj pa rabim še idejo KAJ KUPITI ZA DARILO??????kakšen namig mogoče

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
13.12.2008 19:15:08   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

jupiuser posted image user posted image user posted image hvala slovenka user posted image

iiiiii, super - vidiš, da znam razložit.

Ja Vita je pa res pravi srček user posted image user posted image user posted image user posted image

Nya, super ,super user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
13.12.2008 19:52:17   
Anonimen
Nya, fuuul sem vesela zate in za tvojo družino, da se je tako razpletlo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke obmesečnikom (seveda aneuser posted image ) in naši Kleopatri za (...)5 roj. dan.user posted image user posted image user posted image user posted image

O pudingih, frucvergih, jogurtih...ne bom komentirala. Vsak po svoje.user posted image

Aja, pa vidim, da ima tud taanika svoje favorite za nebranje.user posted image user posted image user posted image user posted image Kar taprave ima ja, predvsem za delanje zaspanosti.user posted image

Zdej pa grem, smo glih dobro pršli iz Lj. domov, mal s prazno denarnico , pa tamalo moram dat spat. Smo pa danes super spali.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2964
13.12.2008 19:53:01   
Anonimen
Slovenka, kar sem prebrala sem prebrala.user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2965
13.12.2008 19:57:43   
l.daisy
dober večer....

najprej...

user posted image

nya,
HB, da se tvoj vrača... no upam, da je že blizu, če ne že doma...

taanikaa, da nimava midve isto patronažno?? user posted image user posted image user posted image

polly, slovenka, user posted image user posted image user posted image fotke...

ostalim pa user posted image user posted image user posted image kar tako... za lepši dan.. oz. večer...

evo, zdaj se pa nisem razpričala... user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil l.daisy -- 13.12.2008 19:58:24 >

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
13.12.2008 19:59:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Aja, pa vidim, da ima tud taanika svoje favorite za nebranje.user posted image user posted image user posted image user posted image Kar taprave ima ja, predvsem za delanje zaspanosti

user posted image user posted image ..zaspanostiuser posted image user posted image ...prej za konflikte,kot pa zaspanosti,če misliš te moje "favoritke"user posted image ...če pa misliš mene,pa...hm..no bi se še našu kdo bolj dolgočasen od mene tle goruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2967
13.12.2008 20:02:14   
l.daisy
aha...

taanikaa,  mi smo enkrat probali žličko jogurta, pa je ta starejši vse popljuval, ta mlajši je bil pa navdušen nad okusom..... user posted image
zdaj ga ne dajem ne enemu ne drugemu.... user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
13.12.2008 20:29:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Aja, pa vidim, da ima tud taanika svoje favorite za nebranje.user posted image user posted image user posted image user posted image Kar taprave ima ja, predvsem za delanje zaspanosti

user posted image user posted image ..zaspanostiuser posted image user posted image ...prej za konflikte,kot pa zaspanosti,če misliš te moje "favoritke"user posted image ...če pa misliš mene,pa...hm..no bi se še našu kdo bolj dolgočasen od mene tle goruser posted image user posted image user posted image user posted image

ma men se spi, ko jih berem.user posted image ne mislim tebe.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2969
13.12.2008 20:37:05   
Samsa
čer čer

sam, da vas pozdravim in zaželim lep večer user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
13.12.2008 20:39:28   
l.daisy
samsa, čer čer.... kako je z user posted image ??

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
13.12.2008 20:39:53   
Anonimen
Ceeer

Evo,pri nas je zur na visku-Meri in oci spita,Tali v svoji sobi na racunalniku,mami pa...na RRuser posted image .
Darilo od moza:roze,skuhal vecerjo in podaril racunalnik....ta,na kterga zdajle pisemuser posted image .No saj je skoraj nov ,3m,tako da...nimam se kaj pritozevat.

hvala vsem,za cestitke,ste mi zelo polepsale danuser posted image user posted image user posted image .(pogresam se.....user posted image )

Lonapo,zelo lepa cestitkauser posted image user posted image ,za darilo pa ne vem....ti jo najbolj poznas,ves kaj bi jo razveselilo.

Vse najboljse obmesecnikom,se posebej Sarciuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2972
13.12.2008 20:40:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

čer čer

sam, da vas pozdravim in zaželim lep večer user posted image

Kako ste vi? Pa kako je user posted image ?

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2973
13.12.2008 20:41:25   
Samsa
ma, še kar ima fleke... sicer manj, ampak ima jih in obvezno jih dobi zvečer... Kako dolgo se pa izloča hrana, ki ji ne odgovarja ( ker še kar bučke kaka)?

< Sporočilo je popravil Samsa -- 13.12.2008 20:42:33 >

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
13.12.2008 20:41:39   
Anonimen
Oj,Marjeticauser posted image ,a ti bejbija spita in moz....je sel na hokej???user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...

oš polje
sarar

tisti, ki imate otroke v oš polje- ali ste zadovoljni?

da (50%)

ne (50%)

Število vseh glasov: 40

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!