Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 rmrm..........hvala za besede,saj skušam pozabit in se ne sekirat,ampak pridejo momenti,ko se mi zdi,da se mi bo zrolalo,trije otroci,vsak ima svoje potrebe,starejši ima ogromno dodatnih obveznosti in ga je treba vozit sem in tja,in sedaj ko je bil lun bolan ga nisem mogla jaz vozit,pa skakat vsepovsod in sem mu še to naprtila,da je mel še več obveznosti,potem pa sem kombinirala,no saj še sedaj,na 101 način,kako lahko čim več sama izvedem,kje pustit otroka,pri kom,kdaj spat............saj veš kaj hočem reči,in potem se mi kaj ne izide in me čist vrže iz tira,ker hočem bit super mami,pa ne gre.Najbolj me pa žre to,da se ful trudim in on tega ne opazi,saj vem mogoče ne namenoma,ker ima res odromno stvari,ampak včasih bi pa tako pasala ena lepa beseda ali gesta-da moje delo res nekaj velja in da se trudim in delam skoraj nemogoče.Ma sej vem...........ni vse tako črno........saj se mamo lepo tud sami,so dnevi,ko se mamo sanjsko...........pogrešam,pa sonček,pa sprehode,zdej nismo bili zunaj že ene tri tedne-bolezni,se mi že mal rola,tamali so pa naspidirani za pop...........še posebej te dni ko je bla luna. No,nisem RMRM ,pa te zastopim.Da ves kako je pri nas...tudi jaz sem sama za vse...sicer nimam 3majhne otrocke,ampak Tali ful mece puberteta,pravi moz,da se noce vtikat...kar sem zacela naj tudi dokoncam,za tamalo bo pa on "glavni" ,jo res obozuje,prav smesen mi je,ko ju vidim skupaj ....je pa vazna le firma in firma in se 1x firma (pa se se kaj najde,saj veste kako je bilo par mesecev nazaj).Ampak jaz se ne dam.To je moj life,ne pustim da mi ga en pokvari. Moras gledat tudi nase.Imas 3 super otrocke,sama si zelo sposobna,dobra mama...to, z mozem ,se bo pa tudi porihtalo,ce pa ne....ne bo konec sveta.Saj nisi od njega,oz.od njegove volje,dejanj ,odvisna.
|