|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
13.12.2008 23:44:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

kleo, a te je strah tud drgač, ker jaz sem kar strahopetna.

Sta otroka enkrat pustila odprta vrata na terasi in nisem upala v hišo, me je blo ful strah, pol sem šla pa kar z našo kužiko po celi bajti od prostora do prostora, pa skoz sem ji govorila glas, glas, kala glas in bogi  pes je lajal in lajal, pa k sreči pol ni blo nikogar.user posted image

Pri meni je tako...noc ima svojo moc...cez dan z lahkoto vsakega na go..cuser posted image ,ponoci sem pa taka strahopetka...je 1x Tv se sam prizgal,sem bila cist prec,pa moj moz ima budilko z enim kretenom ki govori "halo budalo,poruka ti je stigla...",me je skoraj pobral...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3051
13.12.2008 23:44:56   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Jaz sem si pa hotela nocoj privoščit kopel, masko na obrazu,...ampak:
-najprej otroci niso zaspali,
- potem visim tule goruser posted image ,
- za slabe pol urce se mi pa ne ljubi v bano lest,...user posted image

Meni tud ne uspe. Pred nosečnostjo je bil to reden ritual, med nosečnostjo banje sploh nisem uporabljala, ker imam jaz rada ful vročo vodo, pa nisem upala, sedaj mi pa tud časovno sploh ne rata. user posted image user posted image se čudim a ne, ko pa skoz na RR visim. 

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
13.12.2008 23:45:34   
Anonimen
ooooouuuuuuujjjjjjeeeeeeeeeeee,se spodobiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3053
13.12.2008 23:46:06   
aleksandra silvija
maska--po občutku in glede na to, kaj je v hladilnikuuser posted image

npr.: avokado zmešam z banano, skuto
ali avokado z navadnim jogurtom in malo limone
ali avokado z jogurtom in malo olivnega olja,...kar neki
tudi sam avokado

ali se namažem po obrazu samo s sokom od jabolka--to mi šenajbolj sigurno uspe narestuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3054
13.12.2008 23:46:34   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Pri meni je tako...noc ima svojo moc...cez dan z lahkoto vsakega na go..cuser posted image ,ponoci sem pa taka strahopetka...je 1x Tv se sam prizgal,sem bila cist prec,pa moj moz ima budilko z enim kretenom ki govori "halo budalo,poruka ti je stigla...",me je skoraj pobral...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
13.12.2008 23:47:25   
aleksandra silvija

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3056
13.12.2008 23:48:23   
RMRM

tudi sam avokado

ali se namažem po obrazu samo s sokom od jabolka--to mi šenajbolj sigurno uspe narestuser posted image

čaki, a ti to resno, a masko za obraz? Mi smo pa ravno to danes jedli user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3057
13.12.2008 23:48:46   
aleksandra silvija
Ojoj, se baby phon nekaj oglaša.
Pa komaj je mali zaspal.

Se še stuširat ne bom utegnilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3058
13.12.2008 23:50:34   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

tudi sam avokado

čaki, a ti to resno, a masko za obraz? Mi smo pa ravno to danes jedli user posted image user posted image user posted image

Ja, kar je dobro za od znotraj, je dobro tudi za od zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še dvojnega dela nimaš,....glede priprave--saj bi se namazala čez dan,ko Lovro je,...ampak če kdo prideuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
13.12.2008 23:51:34   
Anonimen
RMRM,ne se mi rezatuser posted image user posted image .
Glede mask in podobnega...ful pomaga,ce si das zvecer,ko gres spat,rezino kumare na vsako oko.Jaz imam res zmatrane...lece,knjige,racunalnik...pa mi jih tako "umiri",pa se gube zglaja,punce 100x preverjen recept.Jih imam velikokrat,mi res zelo spocije ociuser posted image .

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3060
13.12.2008 23:51:37   
RMRM

Ja, kar je dobro za od znotraj, je dobro tudi za od zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še dvojnega dela nimaš,....glede priprave--saj bi se namazala čez dan,ko Lovro je,...ampak če kdo prideuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3061
13.12.2008 23:53:32   
aleksandra silvija
Potem pa moram mojega jutri po kumare poslat,...user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
13.12.2008 23:54:01   
RMRM
ja nič punce, zdej pa jaz počasi grem v mižule. Lepe sanje in mirno nočko user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
13.12.2008 23:54:46   
RMRM

Potem pa moram mojega jutri po kumare poslat,...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3064
13.12.2008 23:55:34   
Tina 28
a sem pozna za žurkouser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
13.12.2008 23:56:17   
aleksandra silvija
Nočko RMRM, Kleo
Saj jaz moram pa Jerneju sladkor zmerit, bo polnočuser posted image , potem pa ne bi bilo švoh, če bi prišla še do kopalniceuser posted image

Lepe sanje in mirno noč.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
13.12.2008 23:56:30   
RMRM
o tina, heloo. Jaz sem sicer že v poslavljanju, ampak pozdravt sem te pa moglauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
13.12.2008 23:57:02   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

a sem pozna za žurkouser posted image

Ti si pa res pozna.
Grem zmerit sladkor, to RES moram

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
13.12.2008 23:57:21   
Tina 28
danes sem na grrrrr...vse me hit zjezi....tak čuden dan...no...se je pa anja že pocajtala, je zaspala s čistim noskom in brez vročineuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
14.12.2008 0:01:04   
Tina 28
Ma ja...jaz mam že resne probleme z bioritmom....tole moje ponočvanje je šlo že čer drugo uro...ta teden kar nekaj do treh vešim al kle gor, alpa kaj drugega (mal je kriv program, ki mi ga je ninny zaupala...patris in ga zdaj probam pogruntat)....
no in to se konča tko, da pač zjutraj moram vstat...spanja mam pa premal. In zvečer se mi spi, ko je pedenanje otrok na višku...pol se pa spet zbrihtam. Mislim, da vem, da se moram v roke vzet!

sa ko otroc zaspijo po 10.. (Anja vleče) zaspi še moj pol pa vsa razočarana sama počnem vse oslarije, ki jih ne morem čez dan...in kuham jezo na mojga, ki naju zanemarjauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
14.12.2008 0:02:35   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

danes sem na grrrrr...vse me hit zjezi....tak čuden dan...no...se je pa anja že pocajtala, je zaspala s čistim noskom in brez vročineuser posted image

Super za Anjo . In zate!user posted image user posted image user posted image

Pride včasih kakšen dan na grrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi imamo sladorja dovolj, še prevečuser posted image .

Tale RR je kot drogauser posted image user posted image user posted image user posted image , potem pa jamram, da ne spim,...
A lahko bi od polnoči do 2-eh lepo spala...user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
14.12.2008 0:02:37   
Tina 28
Saj res....žurka....jamranje ste že dale skoz...bile ste pri lepotilnih nasvetih. Jaz sem tud zadnjič tist avokado, ki je ostal od Anje na obraz dala. Sem najprej gledala, kako zmešat masko in je kar nekaj nasvetov...pol sem  ga pa kar solo na obraz dala.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
14.12.2008 0:07:14   
Tina 28
Kje pa je zdaj kleo?

Ja...danes sem še tamalga nakurla na ful...se je obnašal ko kraljevič in še ko je ati klical, je reku, da se mu ne da govort. In takrat mi je poču film. Sem mu povedala, da ma za imet spoštovanje do staršev....no pridga v glavnem in pol ga je mogu poklicat in se mu opravičit. In od takrat sem na grrr, ker se ne znam koj vnest.
Pol sem pa še mojga masirala...in on men sam nazaj dej že nehi, dej mir, ne tež in sem mu butnla,da ma zgleda premal IQ, da bi mi nazaj povedal kakor se spodob, ne pa da le sočne nazaj mečle.user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
14.12.2008 0:09:02   
Tina 28
AS...saj mene pa bolj ubija, če bi mogla dve urci odspat in pl se sbutit. no saj ure spanja se seštevajo, sam zbudit se mi je pa težko. Pridni ste z merjenji. Se vidi, da si dosledna!user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
14.12.2008 0:13:14   
Tina 28
Kleo...a si se ga napila. Bravo za večerjo in čestitko in rože...in seveda za prenosnika. Zdaj boš pa zih v postli zvečer pisala in bo zutraj cela stran rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, ker boš zaspala na tipkiuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?