Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 23:44:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM kleo, a te je strah tud drgač, ker jaz sem kar strahopetna. Sta otroka enkrat pustila odprta vrata na terasi in nisem upala v hišo, me je blo ful strah, pol sem šla pa kar z našo kužiko po celi bajti od prostora do prostora, pa skoz sem ji govorila glas, glas, kala glas in bogi pes je lajal in lajal, pa k sreči pol ni blo nikogar. Pri meni je tako...noc ima svojo moc...cez dan z lahkoto vsakega na go..c ,ponoci sem pa taka strahopetka...je 1x Tv se sam prizgal,sem bila cist prec,pa moj moz ima budilko z enim kretenom ki govori "halo budalo,poruka ti je stigla...",me je skoraj pobral...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 23:44:56
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Jaz sem si pa hotela nocoj privoščit kopel, masko na obrazu,...ampak: -najprej otroci niso zaspali, - potem visim tule gor , - za slabe pol urce se mi pa ne ljubi v bano lest,... Meni tud ne uspe. Pred nosečnostjo je bil to reden ritual, med nosečnostjo banje sploh nisem uporabljala, ker imam jaz rada ful vročo vodo, pa nisem upala, sedaj mi pa tud časovno sploh ne rata. se čudim a ne, ko pa skoz na RR visim.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 23:45:34
|
|
|
|
Anonimen
|
ooooouuuuuuujjjjjjeeeeeeeeeeee,se spodobi
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 23:46:06
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
maska--po občutku in glede na to, kaj je v hladilniku npr.: avokado zmešam z banano, skuto ali avokado z navadnim jogurtom in malo limone ali avokado z jogurtom in malo olivnega olja,...kar neki tudi sam avokado ali se namažem po obrazu samo s sokom od jabolka--to mi šenajbolj sigurno uspe narest
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 23:46:34
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Pri meni je tako...noc ima svojo moc...cez dan z lahkoto vsakega na go..c ,ponoci sem pa taka strahopetka...je 1x Tv se sam prizgal,sem bila cist prec,pa moj moz ima budilko z enim kretenom ki govori "halo budalo,poruka ti je stigla...",me je skoraj pobral...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 23:47:25
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Pri meni je tako...noc ima svojo moc...cez dan z lahkoto vsakega na go..c ,ponoci sem pa taka strahopetka...je 1x Tv se sam prizgal,sem bila cist prec,pa moj moz ima budilko z enim kretenom ki govori "halo budalo,poruka ti je stigla...",me je skoraj pobral... _____________________________
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 23:48:23
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija maska--po občutku in glede na to, kaj je v hladilniku npr.: avokado zmešam z banano, skuto ali avokado z navadnim jogurtom in malo limone ali avokado z jogurtom in malo olivnega olja,...kar neki tudi sam avokado ali se namažem po obrazu samo s sokom od jabolka--to mi šenajbolj sigurno uspe narest čaki, a ti to resno, a masko za obraz? Mi smo pa ravno to danes jedli
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 23:48:46
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Ojoj, se baby phon nekaj oglaša. Pa komaj je mali zaspal. Se še stuširat ne bom utegnila .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 23:50:34
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija maska--po občutku in glede na to, kaj je v hladilniku npr.: avokado zmešam z banano, skuto ali avokado z navadnim jogurtom in malo limone ali avokado z jogurtom in malo olivnega olja,...kar neki tudi sam avokado ali se namažem po obrazu samo s sokom od jabolka--to mi šenajbolj sigurno uspe narest čaki, a ti to resno, a masko za obraz? Mi smo pa ravno to danes jedli Ja, kar je dobro za od znotraj, je dobro tudi za od zunaj Pa še dvojnega dela nimaš,....glede priprave--saj bi se namazala čez dan,ko Lovro je,...ampak če kdo pride
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 23:51:34
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM,ne se mi rezat . Glede mask in podobnega...ful pomaga,ce si das zvecer,ko gres spat,rezino kumare na vsako oko.Jaz imam res zmatrane...lece,knjige,racunalnik...pa mi jih tako "umiri",pa se gube zglaja,punce 100x preverjen recept.Jih imam velikokrat,mi res zelo spocije oci .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 23:51:37
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Ja, kar je dobro za od znotraj, je dobro tudi za od zunaj Pa še dvojnega dela nimaš,....glede priprave--saj bi se namazala čez dan,ko Lovro je,...ampak če kdo pride
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 23:53:32
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Potem pa moram mojega jutri po kumare poslat,...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 23:54:01
|
|
|
|
RMRM
|
ja nič punce, zdej pa jaz počasi grem v mižule. Lepe sanje in mirno nočko
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 23:54:46
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Potem pa moram mojega jutri po kumare poslat,...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 23:55:34
|
|
|
|
Tina 28
|
a sem pozna za žurko
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 23:56:17
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Nočko RMRM, Kleo Saj jaz moram pa Jerneju sladkor zmerit, bo polnoč , potem pa ne bi bilo švoh, če bi prišla še do kopalnice Lepe sanje in mirno noč.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 23:56:30
|
|
|
|
RMRM
|
o tina, heloo. Jaz sem sicer že v poslavljanju, ampak pozdravt sem te pa mogla
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 23:57:02
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 a sem pozna za žurko Ti si pa res pozna. Grem zmerit sladkor, to RES moram
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 23:57:21
|
|
|
|
Tina 28
|
danes sem na grrrrr...vse me hit zjezi....tak čuden dan...no...se je pa anja že pocajtala, je zaspala s čistim noskom in brez vročine
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.12.2008 0:01:04
|
|
|
|
Tina 28
|
Ma ja...jaz mam že resne probleme z bioritmom....tole moje ponočvanje je šlo že čer drugo uro...ta teden kar nekaj do treh vešim al kle gor, alpa kaj drugega (mal je kriv program, ki mi ga je ninny zaupala...patris in ga zdaj probam pogruntat).... no in to se konča tko, da pač zjutraj moram vstat...spanja mam pa premal. In zvečer se mi spi, ko je pedenanje otrok na višku...pol se pa spet zbrihtam. Mislim, da vem, da se moram v roke vzet! sa ko otroc zaspijo po 10.. (Anja vleče) zaspi še moj pol pa vsa razočarana sama počnem vse oslarije, ki jih ne morem čez dan...in kuham jezo na mojga, ki naju zanemarja
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.12.2008 0:02:35
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 danes sem na grrrrr...vse me hit zjezi....tak čuden dan...no...se je pa anja že pocajtala, je zaspala s čistim noskom in brez vročine Super za Anjo . In zate! Pride včasih kakšen dan na grrrrrr Mi imamo sladorja dovolj, še preveč . Tale RR je kot droga , potem pa jamram, da ne spim,... A lahko bi od polnoči do 2-eh lepo spala...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.12.2008 0:02:37
|
|
|
|
Tina 28
|
Saj res....žurka....jamranje ste že dale skoz...bile ste pri lepotilnih nasvetih. Jaz sem tud zadnjič tist avokado, ki je ostal od Anje na obraz dala. Sem najprej gledala, kako zmešat masko in je kar nekaj nasvetov...pol sem ga pa kar solo na obraz dala.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.12.2008 0:07:14
|
|
|
|
Tina 28
|
Kje pa je zdaj kleo? Ja...danes sem še tamalga nakurla na ful...se je obnašal ko kraljevič in še ko je ati klical, je reku, da se mu ne da govort. In takrat mi je poču film. Sem mu povedala, da ma za imet spoštovanje do staršev....no pridga v glavnem in pol ga je mogu poklicat in se mu opravičit. In od takrat sem na grrr, ker se ne znam koj vnest. Pol sem pa še mojga masirala...in on men sam nazaj dej že nehi, dej mir, ne tež in sem mu butnla,da ma zgleda premal IQ, da bi mi nazaj povedal kakor se spodob, ne pa da le sočne nazaj mečle.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.12.2008 0:09:02
|
|
|
|
Tina 28
|
AS...saj mene pa bolj ubija, če bi mogla dve urci odspat in pl se sbutit. no saj ure spanja se seštevajo, sam zbudit se mi je pa težko. Pridni ste z merjenji. Se vidi, da si dosledna!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 14.12.2008 0:13:14
|
|
|
|
Tina 28
|
Kleo...a si se ga napila. Bravo za večerjo in čestitko in rože...in seveda za prenosnika. Zdaj boš pa zih v postli zvečer pisala in bo zutraj cela stran rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, ker boš zaspala na tipki
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako vemo, da je otrok sit?Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?