|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
13.12.2008 22:49:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

pridem malo kasneje nazaj, ker jernej in lovro še ne spita--očitno danes čakata novo letouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3026
13.12.2008 22:50:38   
Anonimen
No, končno sem jo obrnila.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3027
13.12.2008 22:50:58   
RMRM
lunca, še to sem pozabila napisat, Ti si najboljša in edinstvena mamica svojim trem sončkom in tega ne pozabiuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
13.12.2008 22:52:02   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala,hvala punce,ma zdej se pa še bolj ušivo počutim,jaz mam samo otročke,pa jamram,ko kaka stara baba,ve mate pa še službo,pa študirate,jaz sem pa en faliran študent,pa še takrat,ko pridem na rr gor samo jamram,pol me pa samo tolažte,pa mi je bed še zarad tega,ker se mi zdi,ko da vas iskoriščam...............ma saj vem sm smotana na kvadrat-zeeeeeeeeelouser posted image ..............ko se drugič javim,bom boljše volje -obljubim.
as.......tebi in tvojim pa srečnga pa zdravga,če čakate novo letouser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
13.12.2008 22:55:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Eh, kaj se je men zgodilo danes. Gremo po končanih nakupih do družinskih kolegov v Lj. pa valda takoj pade rakija. Ne moreš rečt ne hvala ne bom in tako sem ga kar ruknla do konca. Pa reče naš gostitelj, o, lej o lejo, bo pa še enega. Mater sem se zajebala. Sem hitro spila, da bom prej fertik. Ja, pa sem morala še enga ruknt.user posted image user posted image user posted image user posted image
Posledica je bila itak očitna že po par minutah, saj ga nisem spila na zobe že kar ohoho časa. Cca, 2 leti.

So se mi vsi smejali.user posted image user posted image user posted image Ne poznam vseh njihovih običajev, priznam. Ampak spila pa sem.

Nisem prebrala tiste teme o pedofilu, grem zdej.user posted image

O ti pij...auser posted image user posted image .Evo,moja flasa je sla,zraven ena voda....zdaj pa ne vem,naj se eno odprem,boste z mano,al grem raje spatuser posted image user posted image user posted image user posted image .

AS,kaj si jima pa rekla,a si ju napela da je new yare

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3030
13.12.2008 22:57:34   
RMRM
lunca, brez skrbi da mamo vse slabe dneve, ko enako razmišljamo kot ti. Tud mene včasih kaka "lunca" vrže in sem jezna na cel svet, me včasih ob živce sprav samo kak Markov neurejen zvezek, pa sem pol sama nase jezna. Sam tako pač je in iz svoje kože ne moremo.Boš vidla, jutri bo nov dan, tud če deževen, imaš v stanovanju močan sonček, no tri user posted image  in boš čist drugače gledala na vse. Ne obremenjuj se in ne imej se za manjvredno. Biti mati je najtežja šola, pa tud diplome ne dobiš.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
13.12.2008 23:03:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala,hvala punce,ma zdej se pa še bolj ušivo počutim,jaz mam samo otročke,pa jamram,ko kaka stara baba,ve mate pa še službo,pa študirate,jaz sem pa en faliran študent,pa še takrat,ko pridem na rr gor samo jamram,pol me pa samo tolažte,pa mi je bed še zarad tega,ker se mi zdi,ko da vas iskoriščam...............ma saj vem sm smotana na kvadrat-zeeeeeeeeelouser posted image ..............ko se drugič javim,bom boljše volje -obljubim.
as.......tebi in tvojim pa srečnga pa zdravga,če čakate novo letouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nasi tazgornji sosedje,so spet prilomastliuser posted image user posted image user posted image ...sem rekla da jih bom nadrla..enega sem vceraj,pa zgleda ni zaleglo...no,zdajle pa ne morem,kao"moja tamala spi,bolj potiho...",iz mojih ust pa alkouser posted image user posted image ...jutri je se en dan...komaj cakam,user posted image kreteniuser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3032
13.12.2008 23:04:15   
RMRM
A danes smo pa že tri na alkotuuser posted image user posted image user posted image , le kje je Tina? Sem se zadnjič tako smejala ko sem njene poste brala, je blo res očitno da je bil alko prisoten, tko kot danes pri meni. Skoz popravljam za sabouser posted image user posted image user posted image , pa še niti cele flaše nisem popilauser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
13.12.2008 23:05:19   
RMRM
kleo, ti kar po miz udari. Čeprav, jaz bi kar user posted image  v ogenj poslala. Sem grda a ne?user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
13.12.2008 23:08:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

kleo, ti kar po miz udari. Čeprav, jaz bi kar user posted image  v ogenj poslala. Sem grda a ne?user posted image

Ne,realna.Kaj naj zdaj,se eno odprem,al kako????Pa Tina....halloooo,me te pogresamo!!!!!!

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3035
13.12.2008 23:16:28   
aleksandra silvija

lunca, brez skrbi da mamo vse slabe dneve, ko enako razmišljamo kot ti. Tud mene včasih kaka "lunca" vrže in sem jezna na cel svet, me včasih ob živce sprav samo kak Markov neurejen zvezek, pa sem pol sama nase jezna. Sam tako pač je in iz svoje kože ne moremo.Boš vidla, jutri bo nov dan, tud če deževen, imaš v stanovanju močan sonček, no tri user posted image  in boš čist drugače gledala na vse. Ne obremenjuj se in ne imej se za manjvredno. Biti mati je najtežja šola, pa tud diplome ne dobiš.

To pa zato, ker nikoli ne diplomiraš. Že misliš, da si pogruntala kakšno finto, a pri 2. otroku je vse drugače. Da o 3. ne govorimuser posted image .
Letanje sem in tja, kuhanje, potem še kakšno ljubosumje.
Biti super mami--ne želi si tega. Bodi samo mamica svojim otročkom in to je čisto dovolj. Krasna mamica si in o veš in moraš vedeti.
Čiste popolnosti ne moremo doseči in če jo boš neprestano iskala, boš izgubila srečo in veselje.

Smo vsaj nehali čakati na novo leto. Očitno je tole bila vajauser posted image . Upam, da ne bomo vadili predolgo.user posted image

Aja. Pa Patrcia mi je rekla, da bi rada bila učiteljica ko bo velika. "Prav, " sem ji rekla, " lahko si, karkoli si zaželiš, samo potruditi se moraš za to."
Ona pa--"Mami,kaj pa če bom na to pozabila, ko bom velika?"
Sem ji rekla, da jo bom spomnila, ampak da se lahko premisli.
In ona s solzami v očeh--"Mami RES me moraš spomniti, ko bom velika, mogoče takrat ne bom vedela."

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
13.12.2008 23:17:30   
aleksandra silvija

A danes smo pa že tri na alkotuuser posted image user posted image user posted image , le kje je Tina? Sem se zadnjič tako smejala ko sem njene poste brala, je blo res očitno da je bil alko prisoten, tko kot danes pri meni. Skoz popravljam za sabouser posted image user posted image user posted image , pa še niti cele flaše nisem popilauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
13.12.2008 23:18:52   
aleksandra silvija

Saj tako se dela, ni res?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
13.12.2008 23:27:14   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image se smejem,pa sploh ne vem zakaj.Sem odprla drugo flaso...mogoce je to to.Mat.,me tipkovnica zeza,crke kar skacejo...bo treba spat...samo,me vedno pred spanjem srahovi mucijo...prej me je moj pa ...saj veste,ne bi spet...zdaj pa me un film(se kar,ze eno letouser posted image )Nezemljani,pa uni norci,ki otroke mucjo...jaz bi jih vse na stil pribila...evo,iz custvenosti na sadizem...tko pri meni flase delujejouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3039
13.12.2008 23:33:28   
RMRM

Smo vsaj nehali čakati na novo leto. Očitno je tole bila vajauser posted image . Upam, da ne bomo vadili predolgo.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja. Pa Patrcia mi je rekla, da bi rada bila učiteljica ko bo velika. "Prav, " sem ji rekla, " lahko si, karkoli si zaželiš, samo potruditi se moraš za to."
Ona pa--"Mami,kaj pa če bom na to pozabila, ko bom velika?"
Sem ji rekla, da jo bom spomnila, ampak da se lahko premisli.
In ona s solzami v očeh--"Mami RES me moraš spomniti, ko bom velika, mogoče takrat ne bom vedela."

user posted image user posted image user posted image user posted image  A ne kako so prisrčni?

Meni pa zadnjič Mark razlaga, kako so vsi računalniški geniji v filmih taki umirjeni, se nič ne tepejo, pa vsi očala nosijo..., pa ga jaz poslušam, pa pravim, ja, kako to misliš, pol mi je pa le kapnilo. Seveda, on se ne tepe, očala nosi in pravi da bo šel na računalniško šolo. Mi je blo tako hecno, po drugi strani pa ful zanimivo, kaj otroci vse opazijo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3040
13.12.2008 23:33:47   
aleksandra silvija
Jaz sem si pa hotela nocoj privoščit kopel, masko na obrazu,...ampak:
-najprej otroci niso zaspali,
- potem visim tule goruser posted image ,
- za slabe pol urce se mi pa ne ljubi v bano lest,...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
13.12.2008 23:33:48   
Anonimen
Kje ste zdaj...se naj kar sama s sabo kregam?Pa Didlinaa,imas zs,ne mi zdaj s snopcem al hrano....RMRM,pust tvojga,jutri je se en dan....AS,ni se novo leto,tako da otroci spat....,mami pa na rr,Tina,a si zaj....??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3042
13.12.2008 23:34:58   
RMRM
kleo, ti kar zaprto flašo pust, da ne bodo strahovi še večji user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
13.12.2008 23:36:25   
Anonimen

Sem si jo dala vceraj...od avokada...pa pesko v kozarec...ne cakam na vecer,ker takrat nimam casauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3044
13.12.2008 23:38:27   
Anonimen

kleo, ti kar zaprto flašo pust, da ne bodo strahovi še večji user posted image user posted image user posted image

Kar sem rekla sem rekla,oz.naredila...flasa je odprta in se pijeuser posted image ...strahovi so pa v treznem stanju 100x vecjiuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3045
13.12.2008 23:38:53   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Sem si jo dala vceraj...od avokada...pa pesko v kozarec...ne cakam na vecer,ker takrat nimam casauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj sem čakala na nočuser posted image .
Sem imela tudi včeraj pripravljen avokado za na faco, pa sem nekaj čez polnoč zaspala.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
13.12.2008 23:39:49   
RMRM
kleo, a te je strah tud drgač, ker jaz sem kar strahopetna.

Sta otroka enkrat pustila odprta vrata na terasi in nisem upala v hišo, me je blo ful strah, pol sem šla pa kar z našo kužiko po celi bajti od prostora do prostora, pa skoz sem ji govorila glas, glas, kala glas in bogi  pes je lajal in lajal, pa k sreči pol ni blo nikogar.user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
13.12.2008 23:40:00   
aleksandra silvija
Kleo-ne glej filmov sploh!

Neposredna povezava do sporočila: 3048
13.12.2008 23:41:43   
RMRM
AS in kleo, kako pa nardita to masko user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
13.12.2008 23:43:14   
aleksandra silvija
Jaz sem kot ne več čisto majhen otrok klicala policijo, ko sem bila sama doma.user posted image

Je prišel na obisk nek možak in ropotal, bil nalit, mene pa strah do kostiuser posted image .

Zaprala vsa vrata, okna, se tresla kot miš, poklicala policijo, češ da hoče nekdo vlomit,...

Bil je pa iz sosednje vasiuser posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Katero ime vam je všeč??
rosajelka

a)Nika (26%)

b)Taja (28%)

c)Zala (29%)

Č)Zara (18%)

Število vseh glasov: 365

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!