aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM lunca, brez skrbi da mamo vse slabe dneve, ko enako razmišljamo kot ti. Tud mene včasih kaka "lunca" vrže in sem jezna na cel svet, me včasih ob živce sprav samo kak Markov neurejen zvezek, pa sem pol sama nase jezna. Sam tako pač je in iz svoje kože ne moremo.Boš vidla, jutri bo nov dan, tud če deževen, imaš v stanovanju močan sonček, no tri in boš čist drugače gledala na vse. Ne obremenjuj se in ne imej se za manjvredno. Biti mati je najtežja šola, pa tud diplome ne dobiš. To pa zato, ker nikoli ne diplomiraš. Že misliš, da si pogruntala kakšno finto, a pri 2. otroku je vse drugače. Da o 3. ne govorim . Letanje sem in tja, kuhanje, potem še kakšno ljubosumje. Biti super mami--ne želi si tega. Bodi samo mamica svojim otročkom in to je čisto dovolj. Krasna mamica si in o veš in moraš vedeti. Čiste popolnosti ne moremo doseči in če jo boš neprestano iskala, boš izgubila srečo in veselje. Smo vsaj nehali čakati na novo leto. Očitno je tole bila vaja . Upam, da ne bomo vadili predolgo. Aja. Pa Patrcia mi je rekla, da bi rada bila učiteljica ko bo velika. "Prav, " sem ji rekla, " lahko si, karkoli si zaželiš, samo potruditi se moraš za to." Ona pa--"Mami,kaj pa če bom na to pozabila, ko bom velika?" Sem ji rekla, da jo bom spomnila, ampak da se lahko premisli. In ona s solzami v očeh--"Mami RES me moraš spomniti, ko bom velika, mogoče takrat ne bom vedela."
|