Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 22:49:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija pridem malo kasneje nazaj, ker jernej in lovro še ne spita--očitno danes čakata novo leto
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 22:50:38
|
|
|
|
Anonimen
|
No, končno sem jo obrnila.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 22:50:58
|
|
|
|
RMRM
|
lunca, še to sem pozabila napisat, Ti si najboljša in edinstvena mamica svojim trem sončkom in tega ne pozabi
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 22:52:02
|
|
|
|
lunca14
|
hvala,hvala punce,ma zdej se pa še bolj ušivo počutim,jaz mam samo otročke,pa jamram,ko kaka stara baba,ve mate pa še službo,pa študirate,jaz sem pa en faliran študent,pa še takrat,ko pridem na rr gor samo jamram,pol me pa samo tolažte,pa mi je bed še zarad tega,ker se mi zdi,ko da vas iskoriščam...............ma saj vem sm smotana na kvadrat-zeeeeeeeeelo ..............ko se drugič javim,bom boljše volje -obljubim. as.......tebi in tvojim pa srečnga pa zdravga,če čakate novo leto
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 22:55:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Eh, kaj se je men zgodilo danes. Gremo po končanih nakupih do družinskih kolegov v Lj. pa valda takoj pade rakija. Ne moreš rečt ne hvala ne bom in tako sem ga kar ruknla do konca. Pa reče naš gostitelj, o, lej o lejo, bo pa še enega. Mater sem se zajebala. Sem hitro spila, da bom prej fertik. Ja, pa sem morala še enga ruknt. Posledica je bila itak očitna že po par minutah, saj ga nisem spila na zobe že kar ohoho časa. Cca, 2 leti. So se mi vsi smejali. Ne poznam vseh njihovih običajev, priznam. Ampak spila pa sem. Nisem prebrala tiste teme o pedofilu, grem zdej. O ti pij...a .Evo,moja flasa je sla,zraven ena voda....zdaj pa ne vem,naj se eno odprem,boste z mano,al grem raje spat . AS,kaj si jima pa rekla,a si ju napela da je new yare
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 22:57:34
|
|
|
|
RMRM
|
lunca, brez skrbi da mamo vse slabe dneve, ko enako razmišljamo kot ti. Tud mene včasih kaka "lunca" vrže in sem jezna na cel svet, me včasih ob živce sprav samo kak Markov neurejen zvezek, pa sem pol sama nase jezna. Sam tako pač je in iz svoje kože ne moremo.Boš vidla, jutri bo nov dan, tud če deževen, imaš v stanovanju močan sonček, no tri in boš čist drugače gledala na vse. Ne obremenjuj se in ne imej se za manjvredno. Biti mati je najtežja šola, pa tud diplome ne dobiš.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 23:03:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 hvala,hvala punce,ma zdej se pa še bolj ušivo počutim,jaz mam samo otročke,pa jamram,ko kaka stara baba,ve mate pa še službo,pa študirate,jaz sem pa en faliran študent,pa še takrat,ko pridem na rr gor samo jamram,pol me pa samo tolažte,pa mi je bed še zarad tega,ker se mi zdi,ko da vas iskoriščam...............ma saj vem sm smotana na kvadrat-zeeeeeeeeelo ..............ko se drugič javim,bom boljše volje -obljubim. as.......tebi in tvojim pa srečnga pa zdravga,če čakate novo leto Nasi tazgornji sosedje,so spet prilomastli ...sem rekla da jih bom nadrla..enega sem vceraj,pa zgleda ni zaleglo...no,zdajle pa ne morem,kao"moja tamala spi,bolj potiho...",iz mojih ust pa alko ...jutri je se en dan...komaj cakam, kreteni
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 23:04:15
|
|
|
|
RMRM
|
A danes smo pa že tri na alkotu , le kje je Tina? Sem se zadnjič tako smejala ko sem njene poste brala, je blo res očitno da je bil alko prisoten, tko kot danes pri meni. Skoz popravljam za sabo , pa še niti cele flaše nisem popila
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 23:05:19
|
|
|
|
RMRM
|
kleo, ti kar po miz udari. Čeprav, jaz bi kar v ogenj poslala. Sem grda a ne?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 23:08:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM kleo, ti kar po miz udari. Čeprav, jaz bi kar v ogenj poslala. Sem grda a ne? Ne,realna.Kaj naj zdaj,se eno odprem,al kako????Pa Tina....halloooo,me te pogresamo!!!!!!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 23:16:28
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM lunca, brez skrbi da mamo vse slabe dneve, ko enako razmišljamo kot ti. Tud mene včasih kaka "lunca" vrže in sem jezna na cel svet, me včasih ob živce sprav samo kak Markov neurejen zvezek, pa sem pol sama nase jezna. Sam tako pač je in iz svoje kože ne moremo.Boš vidla, jutri bo nov dan, tud če deževen, imaš v stanovanju močan sonček, no tri in boš čist drugače gledala na vse. Ne obremenjuj se in ne imej se za manjvredno. Biti mati je najtežja šola, pa tud diplome ne dobiš. To pa zato, ker nikoli ne diplomiraš. Že misliš, da si pogruntala kakšno finto, a pri 2. otroku je vse drugače. Da o 3. ne govorim . Letanje sem in tja, kuhanje, potem še kakšno ljubosumje. Biti super mami--ne želi si tega. Bodi samo mamica svojim otročkom in to je čisto dovolj. Krasna mamica si in o veš in moraš vedeti. Čiste popolnosti ne moremo doseči in če jo boš neprestano iskala, boš izgubila srečo in veselje. Smo vsaj nehali čakati na novo leto. Očitno je tole bila vaja . Upam, da ne bomo vadili predolgo. Aja. Pa Patrcia mi je rekla, da bi rada bila učiteljica ko bo velika. "Prav, " sem ji rekla, " lahko si, karkoli si zaželiš, samo potruditi se moraš za to." Ona pa--"Mami,kaj pa če bom na to pozabila, ko bom velika?" Sem ji rekla, da jo bom spomnila, ampak da se lahko premisli. In ona s solzami v očeh--"Mami RES me moraš spomniti, ko bom velika, mogoče takrat ne bom vedela."
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 23:17:30
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM A danes smo pa že tri na alkotu , le kje je Tina? Sem se zadnjič tako smejala ko sem njene poste brala, je blo res očitno da je bil alko prisoten, tko kot danes pri meni. Skoz popravljam za sabo , pa še niti cele flaše nisem popila
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 23:18:52
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM kleo, ti kar po miz udari. Čeprav, jaz bi kar v ogenj poslala. Sem grda a ne? Saj tako se dela, ni res?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 23:27:14
|
|
|
|
Anonimen
|
se smejem,pa sploh ne vem zakaj.Sem odprla drugo flaso...mogoce je to to.Mat.,me tipkovnica zeza,crke kar skacejo...bo treba spat...samo,me vedno pred spanjem srahovi mucijo...prej me je moj pa ...saj veste,ne bi spet...zdaj pa me un film(se kar,ze eno leto )Nezemljani,pa uni norci,ki otroke mucjo...jaz bi jih vse na stil pribila...evo,iz custvenosti na sadizem...tko pri meni flase delujejo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 23:33:28
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Smo vsaj nehali čakati na novo leto. Očitno je tole bila vaja . Upam, da ne bomo vadili predolgo. Aja. Pa Patrcia mi je rekla, da bi rada bila učiteljica ko bo velika. "Prav, " sem ji rekla, " lahko si, karkoli si zaželiš, samo potruditi se moraš za to." Ona pa--"Mami,kaj pa če bom na to pozabila, ko bom velika?" Sem ji rekla, da jo bom spomnila, ampak da se lahko premisli. In ona s solzami v očeh--"Mami RES me moraš spomniti, ko bom velika, mogoče takrat ne bom vedela." A ne kako so prisrčni? Meni pa zadnjič Mark razlaga, kako so vsi računalniški geniji v filmih taki umirjeni, se nič ne tepejo, pa vsi očala nosijo..., pa ga jaz poslušam, pa pravim, ja, kako to misliš, pol mi je pa le kapnilo. Seveda, on se ne tepe, očala nosi in pravi da bo šel na računalniško šolo. Mi je blo tako hecno, po drugi strani pa ful zanimivo, kaj otroci vse opazijo.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 23:33:47
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Jaz sem si pa hotela nocoj privoščit kopel, masko na obrazu,...ampak: -najprej otroci niso zaspali, - potem visim tule gor , - za slabe pol urce se mi pa ne ljubi v bano lest,...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 23:33:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje ste zdaj...se naj kar sama s sabo kregam?Pa Didlinaa,imas zs,ne mi zdaj s snopcem al hrano....RMRM,pust tvojga,jutri je se en dan....AS,ni se novo leto,tako da otroci spat....,mami pa na rr,Tina,a si zaj....??
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 23:34:58
|
|
|
|
RMRM
|
kleo, ti kar zaprto flašo pust, da ne bodo strahovi še večji
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 23:36:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Jaz sem si pa hotela nocoj privoščit kopel, masko na obrazu,...ampak: -najprej otroci niso zaspali, - potem visim tule gor , - za slabe pol urce se mi pa ne ljubi v bano lest,... Sem si jo dala vceraj...od avokada...pa pesko v kozarec...ne cakam na vecer,ker takrat nimam casa
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 23:38:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM kleo, ti kar zaprto flašo pust, da ne bodo strahovi še večji Kar sem rekla sem rekla,oz.naredila...flasa je odprta in se pije ...strahovi so pa v treznem stanju 100x vecji
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 23:38:53
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Jaz sem si pa hotela nocoj privoščit kopel, masko na obrazu,...ampak: -najprej otroci niso zaspali, - potem visim tule gor , - za slabe pol urce se mi pa ne ljubi v bano lest,... Sem si jo dala vceraj...od avokada...pa pesko v kozarec...ne cakam na vecer,ker takrat nimam casa Saj sem čakala na noč . Sem imela tudi včeraj pripravljen avokado za na faco, pa sem nekaj čez polnoč zaspala.....
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 23:39:49
|
|
|
|
RMRM
|
kleo, a te je strah tud drgač, ker jaz sem kar strahopetna. Sta otroka enkrat pustila odprta vrata na terasi in nisem upala v hišo, me je blo ful strah, pol sem šla pa kar z našo kužiko po celi bajti od prostora do prostora, pa skoz sem ji govorila glas, glas, kala glas in bogi pes je lajal in lajal, pa k sreči pol ni blo nikogar.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 23:40:00
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Kleo-ne glej filmov sploh!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 23:41:43
|
|
|
|
RMRM
|
AS in kleo, kako pa nardita to masko
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 13.12.2008 23:43:14
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Jaz sem kot ne več čisto majhen otrok klicala policijo, ko sem bila sama doma. Je prišel na obisk nek možak in ropotal, bil nalit, mene pa strah do kosti . Zaprala vsa vrata, okna, se tresla kot miš, poklicala policijo, češ da hoče nekdo vlomit,... Bil je pa iz sosednje vasi ....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kako vemo, da je otrok sit?Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Zadnje s foruma
Spet folna :)aygoKatero folno ste uživale/uživate?Tifol (
47%)

Elevit (
23%)

Neo Vin (
6%)

Centramed mami (
10%)

Hipp Natal sok (
2%)

drugo (
12%)
Število vseh glasov: 467Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!