|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
15.12.2008 11:52:14   
Anonimen
Murkica ne nimam ne viroze in nisem ne noseča na žalost,sam zgleda da me zdej tauser posted image tok zdeluje po ss-u,ne vem res ne vem kaj me zdej tok matra.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3451
15.12.2008 11:54:52   
pikicao.
evo poslala user posted image user posted image
tuki v sluzbi mi copy/paste dela..doma k mam pa visto pa ne user posted image  ampak ni panike user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
15.12.2008 11:57:17   
Anonimen
piki dej pošlji še men plissss da vidim to umetnostuser posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3453
15.12.2008 12:09:57   
pikicao.
Poslala..

dons pa vidm d nobene ni nikjer user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
15.12.2008 12:21:00   
murkica
Vidla Pikicauser posted image user posted image user posted image

Ja jst se tut veseli, svojega naslednjega...

Sej bi vam pokazala slikico svojega, pa ga nimam nikjer tako slikanega, fotič nama je pa crknu.. No sej zdej sva rekla, da si ga bova kupila za novo leto enega... Pa takrat slikam in ga pokažem...

Aja bi pa rekla ja, da tista noga ni tvoja... Samo a ti si si ga dala pa na roko al kako?

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
15.12.2008 12:34:15   
pikicao.
nogaaa..sam je tko smesn slikana.. drgac mam ful debele noge..sploh mece..jao jao :)
je moj dobr sliku :)user posted image
ti bom zvecer mogoce se kaksno poslala..d bos vidla bajsikouser posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
15.12.2008 12:55:48   
Anonimen
pikica ful lepo res

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3457
15.12.2008 13:10:19   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

nogaaa..sam je tko smesn slikana.. drgac mam ful debele noge..sploh mece..jao jao :)
je moj dobr sliku :)user posted image
ti bom zvecer mogoce se kaksno poslala..d bos vidla bajsikouser posted image user posted image

Kakšno bajsiko? Ma dej nehi no... Sej so punce, ki so te vidle rekle, da si suhica...

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
15.12.2008 13:11:31   
murkica
Aja sem vam pozabila povedat, jst grem pa v četrtek na koncert od Bjelo dugmeuser posted image user posted image user posted image  sem dobila dve karti... No in moj seveda noče it in sem se zmenila z mojo mami, ki je čist vn padla, da itak na ta koncert pa mora it in je ful vesela, da greva skupajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
15.12.2008 14:25:06   
Serendipity
Bentiš babe, nooo. Kak ste vse fajn napisale, zdaj se pa jočem. user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vam. RES. Saj sploh ne morem verjet. Se mi vse zdi še nerealno.user posted image

Danes sem bila na krvnem: vrednost hormona je 1906. Prvi UZ (kjer upam, upam, da bo bil srček al pa dva) pa je 29.12.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
15.12.2008 16:05:59   
gigi1
Se* srce meni bhcg zgleda, da bosta user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .
Pa sem se glede na bhcg le enkrat zmotila, pri naši sončki33 user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
15.12.2008 16:10:11   
ledenka
Se*, lej kaj sem našla! KLIK a to še velja? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
15.12.2008 16:58:20   
pikovit
Se* še tukaj čestitke bejbikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
15.12.2008 18:52:45   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

vidim, da nas borke, ki se sicer ne oglašajo, kljub vsemu berejo user posted image  lepo je videt pogrešane!

Oj Ajsi, je lepo videt tud tebe user posted image Seveda da vas spremljam. Ko utegnem vas preberem za kak teden ali par dni nazaj, debate so že mimo in zakasneli komentar bi bil neumesten, ura je običajno tud krepko čez polnoč, ko ve že sladko sanjate... in tako nanese, da se pač javim bolj redko user posted image Vas pa imam vse zelo rada in veliko mislim na vas. Po novem letu se bodo tudi pri meni stvari (upam) malo umirile, pa se bomo kaj več slišale.
Ti ajsi, sem te hotela prejšnji teden povabit na kavo, ker sem bila prav vsaki dan v LJ, sam se je vedno zelo zavleklo, tako da sem se zelo pozno vračala domov. Ko pridem naslednjič, pa te zagotovo pokličem.

Murkica, o kakšni municiji ti to user posted image user posted image Si me vrjetno zamenjala

Babežabe, da ne naštevam vsake posebej, mislim na vas in vam pošiljam topel user posted image

P.S. Piki in Jazz - jaz bi tud slikce user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
15.12.2008 18:56:00   
Anonimen
bejbe moje... vem da je spacano in vse ampak vseeno potrebujem vaše mnenje... PROSIM poglejte slikico v mojem albumčku user posted image user posted image user posted image

A je sploh kera tukaj pri meni?

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 3465
15.12.2008 19:12:50   
gigi1
ŽIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

MEN PA TOLE RES ZGLEDA, DA DA DA...BO user posted image

Čez kakšen dan ponovi pa bo bolj močen.

Ne upam še čist do stropa skakat, sam res kaže, da ti bo Božiček nekaj lepega prinesel user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
15.12.2008 19:23:12   
sonček85
jeeeeeeeeeeee kot sem ti že napisala na ZS ,ne morem verjet kaj vidm,naša sumljivka je nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to mi delaj živčiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
15.12.2008 19:32:03   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

sam eno črtico mamo... ste zadovoljne?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
NEEEEEEEEEEEEE NISMO KER HOČEMO DVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

narisi si se eno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nočem narisane ,hočem da je originaluser posted image user posted image user posted image tako kot sem jaz videla ,pa jazzzika,ajsi,.....

to je bilo 12.12 napisanouser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
15.12.2008 19:35:18   
Serendipity

bejbe moje... vem da je spacano in vse ampak vseeno potrebujem vaše mnenje... PROSIM poglejte slikico v mojem albumčku user posted image user posted image user posted image

ŽIIIVAAAAAAAAA! KRIČIIIIM!!!! KAJ TO JAZ VIDIM!!!!!

JUUUUPIIIIIIIIIII! TALE DECEMBER JE PA RES NAJLEPŠI!

ČESTITKE!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
15.12.2008 19:39:30   
sonček85

ne evo ti nimas nobenih znakcev in lih takrat je zmer presenecenje.. jz mam pa vse znakce za M tko d zivaa navijamuser posted image user posted image

od pikice napisano

hh sem malo brskala kaj smo pisale da vemo da si nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
15.12.2008 19:40:41   
Anonimen
joj bejbe moje.... ravnokar sem iz lekarne... Kupila dva CB in en BC pa zaloge Tifola user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri zjutraj bom testek ponovila, ker je tale res malo švoh ampak......  Sporočim zjutraj ok?

FUL FUL FUL FUL FUL sem vesela... Sploh ne dojemam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala pupe zlate ste.... Sem vas kar zbudila a? user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3471
15.12.2008 19:41:49   
Anonimen
sonček ti si carica.... Mi boš vse poste kazala? Danes je punce natanko 10 mesecev od zadnjega testa ki je bil pozitiven... Tokrat VEM da bom vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3472
15.12.2008 19:42:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

ČESTITKE!

Sem rekla da bom s tabo testek delala pa si me prehitela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja res je magični in čarobni decemberček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3473
15.12.2008 19:47:13   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

ČESTITKE!

Sem rekla da bom s tabo testek delala pa si me prehitela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja res je magični in čarobni decemberček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem komaj zdajle album odprlauser posted image user posted image user posted image user posted image ČESTIIIIIIIIIIITAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
15.12.2008 19:48:31   
Anonimen
pupe a ste ziher da je to to? Sej če bi jaz bla v vašem položaju bi trdila da definitivno JA ampak sej veste kako se počutim.....

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?