|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: odpor do partnerja
5.5.2009 14:40:36   
nosečnost09
tudi meni se dogaja neakj podobnega in sem v grozni stiski. Vem, da ni nobenega zagotovila ali gre za hormone ali kaj drugega. Če še katera bere te strani, me zanima kako so se stvari rešile. 

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: odpor do partnerja
9.5.2009 17:05:44   
botrca
Ma kaki hormoni, zaščitila bi se če sta se že spustila v sexualni odnos in najprej preučila svoja čustva. Kaj boš pa zdaj ko si noseča če se ti gnusi kot praviš? Bogi otrok kaj naj drugega rečem.
Boljši bi bilo da je ostalo na prijateljevanju če sta že 11 let v takih odnosih. Koliko sta pa stara?

_____________________________

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu nosečnost09)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: odpor do partnerja
9.5.2009 17:23:31   
Tanja55
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Ma kaki hormoni, zaščitila bi se če sta se že spustila v sexualni odnos in najprej preučila svoja čustva. Kaj boš pa zdaj ko si noseča če se ti gnusi kot praviš? Bogi otrok kaj naj drugega rečem.
Boljši bi bilo da je ostalo na prijateljevanju če sta že 11 let v takih odnosih. Koliko sta pa stara?


A si sploh prebrala vse poste? Ker ocitno ni samo ena, ki se srecuje s tem problemom. In kaj za vraga ma spet starost zraven?? In tistega odebeljenega bi se lahko tudi vzdrzala.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: odpor do partnerja
10.5.2009 10:28:03   
ronja
botrca, meni se je v obeh nosečnostih obračalo ob mojem bratu - ki sem ga imela in ga imam še vedno zelo rada! Ampak njegov vonj me je pa dobesedno bruhat nagnal! Pa je čist, da ne bo nesporazuma, se normano redno vsak dan tušira in umiva, dostikrat večkrat na dan, ker se pač hitro spoti. Ampak jaz dobro voham, v nosečnostih pa sploh in kombinacija je bila ubitačna! On je bil pa tako vesel, da bo stric, da bi me skoz objemaluser posted image ! groza, ti rečem!

Pa ni, da ga takrat ne bi marala, grozno mi je bilo, ker sem vedela, da ni nič kriv tu zraven, pa ker sem ga imela enako rada kot prej, ampak ga nisem prenesla zraven sebe- čisto blizu... Ok, pri bratu to ni tak problem, pa že tu je bilo težko... Pri partnerju se hitreje vidi, če ga odrivaš stran in je večji problem, pa še bolj je  lahko užaljen...

Moja prijateljica je v obeh nosečnostih vse to doživljala pri vsakem moškem, razen pri njenem izbranem. Ostalih enostavno ni prenesla zraven, ne brata, ne prijateljev,... Je bilo tudi grozno, ker je en dologoletni prijatelj prišel k njej na obisk iz tujine, ona ga pa potem videt ni mogla - pa pri njej je stanovaluser posted image .

Ampak hočem rečt, da ni nujno, da se ji bo partner kar večno gnusil, ni nujno, da ga nima rada ali da noče več bit z njim. Hormončki majo včasih prav hecne stranske učinke...

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: odpor do partnerja
10.5.2009 10:29:11   
ronja
Aja, pri nama s prijateljico je porod vse rešil - oz. mislim, da je bilo proti koncu nosečnosti že boljše, ampak ko sva rodili, nama noben ni več bil bljakuser posted image

(odgovor članu nosečnost09)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: odpor do partnerja
10.5.2009 10:49:38   
špelin@
Ne utegnem brat vsega pisanja, bom kar direktno na tvoj prvi post odgovorila.

Če imaš interes nadaljevati z zvezo, si poišči(ta) strokovno pomoč. Poleg hormončkov, se sploh ob prvi nosečnosti vse skupaj (življenje. dojemanje stvari, čustvovanje,...) postavi na glavo in je fajn, da ti nekdo tretji postavi "ogledalo" ter pomaga pri napotkih, kako iz krize in čustvene zmede.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: odpor do partnerja
13.5.2009 0:03:10   
Lenck
Meni se to (še) ne zdi tako kritično. Ker sem, priznam, dala povsem enako fazo skozi. Bilo je par tednov na začetku nosečnosti, ko sem imela obdobja, ko nisem prenesla ne dotika, ne objema, kaj šele poljuba. V bistvu je bilo to ravno v času najhujših slabosti... in grozljivo se sliši, ampak tudi meni se je partner dobesedno gnusil. Bogve, zakaj. (Seveda je nekaterim blazno lahko obsojati, če kdo to prizna, a ne?)
In sem se začela spraševat, če ga imam sploh rada... pa z živci sem bila na koncu, zaradi težav... in seveda sem potem tuhtala vsemogoče zadeve... in seveda NIČ pametnega... user posted image samo vedela sem, da ga ne prenašam.

Pa so se slabosti umirile, težave malo polegle, živci tudi malo pomladili. Sem ugotovila, da sem bila pač trapasta, ker sem s tem, da sem se ubadala s tem, še potencirala problem, ki ga ni bilo. Hja, hormoni. Bogpomagaj, ene nas pač bolj mučijo kot druge. Je minilo hkrati s slabostmi. Dobesedno.

Moj nasvet: trenutno se ne poglabljaj v to. Ne razlagaj partnerju, nima smisla prizadeti ga. Pojasni mu, da ti je slabo, in ti zato ni do objemov in poljubov... In če boš že kaj razmišljala o vajini zvezi, razmišljaj o tem, kar vaju drži skupaj - o tem, kar vaju je povezovalo teh 11 let in ta čas, ko sta se odločila imeti otroka. Če pa bo trajalo dlje časa, poišči pomoč.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 57
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?