Anonimen
|
Jutro. Hvala za pikepoke, je pomagalo. Vročine ni več, zobek pa bo tekom dneva pokukal ven. Jupi!!! Vsem ostalim želim tudi jaz neskončno veliko , tole vreme je za en klinc. Mi nismo bili zunaj več kot 14 dni. Če smo kam šli, top aje tud vse. Iz avta v stanovanje in to je blo za par minut .Groza kaj je s tem vremenom. A_S, super za črpalko. Pa seveda za banano, verjamem, da jo je z lahkoto pojedel. Kleo, sladkorniki imajo strogo dieto, zat ose banane ne je kar tako. Ker na hitro cuker dvigne. Pa še to je glih za enih 15 minut, potem je pa frozna lakota.Cuker pa spet pade. Črpalka sama uravnava dotok inzulina, saj sproti meri vrednosti sladkorja v krvi. Upam, da bo s tvojo bučko kaj kmalu bolje. Ne smem pomislit na moje glavobole, ki so trajali 18 mesecev.Hude hude migrene. Zdaj po porodu sem imela enih par, pa še to zaradi tega, ker nisem ob času jedla in sem premalo pila. Ja, glava boli tud, če premalo piješ. Sara se je zbudila danes ob 3 ponoči, popila 100 ml čaja in zaspala nazaj. Hvala bogu, da sem šla včeraj spat že ob 10-ih zvečer, drugač bi bla spet vsa pomečkana. Sem se naspala. Aja, pa ko se zbudi, se fajn pokaka, tak da se bomo očitno začeli konstantno previjat sredi noči. No, kar se mora se mora.
|