Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
.

prehitevala in mi UZ v ponedeljek odpade začnem zjutraj že s špikicami
in se ji ni zdelo nč narobe, če ga še kdo ne bi meu... jaz bi tut mela koga v LJ.. kako lahko kar 'ostaneš' v LJ? pri Rešu vem, da ni možnosti, mogoče na leonišču
. Me je pa vse zaslišal o men o mojmu o tem kje živim, pa je rekel ja sam še otroček vam manjka. Sem se kar topila. Mi je pa dal neke nove špikice. V bistvu je peo špikica sam iglo daš gor naviješ količino in pik v trebuščka. Ful šik in simpl. A mogoče katera to pozna PUREGON PEN?
!
. Drži se pupa, kaj več kot to ne moreš narediti. Mi pa držimo pesti, da ponedeljek dober izvid!!!
Hec, hec, jst sem tečna, če moram bit dolgo pri miru. Lepo se rihtajte naprej! Gdaj greš pa na UZ k atu? A jutri?