|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
4.1.2009 22:12:32   
kittyy
joj sam ravno zdej k sm sla na wc sem na papirju mal nezno rdece vidla? me mal skrbi da ne bouser posted image

ker pol bomuser posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
5.1.2009 7:21:44   
boob
dobro jutro,

kittyy držimo pesti da ni to user posted image  . moreš odpret sezono user posted image . .
Jaz jo še vedno čakam pa nč. . učeri sm delala test, popoldan pa je bil --, tko da dvomim da bi blo lahko kej. . . bi bil pa že čas da se mi prikaže da se začnem špikat. .

lep dan vam želim

kittyy ne obupat, vse smo stabo. . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
5.1.2009 13:45:14   
Fargesia
kitty, rezultat?!!! bemtiš, sem s šihta domov prišla, sem direkt sem gor letela!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
5.1.2009 18:17:15   
neela
kittyy, meni bodo členki odpadli!!!!!!!!!!! Kaj se dogaja?!?!?!? Se že lahko veselimo al ne???

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
5.1.2009 18:19:08   
dorotea
kittyy kje si? Me mislimo nate...sporoči kaj...danes sem kar gledala v LJ, kje j kakšna nasmejanka, da bi bla to ti.

boob, lahko nas pa še ti presenetiš? Bom še držala pesti, tudi če je bil prvi test negativen. Drugače pa v nove boje...letos bo eno dobro leto...čutim!

Jst sm s prvega UZ, rekli so da je levo en mali folikelček, 12 mm,ampak jst sem pozitivna, ker vem da imam dolge cikle, pa ima še čas da lepo zraste...in tudi če bo sam eden, pa saj je eden  dovoljuser posted image ...   v sredo dalje...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
5.1.2009 18:42:07   
neela
dorotea - mislim, da je to za prvi polčas kar dober rezultat. Kateri dan ciklusa pa si? Kateri dr je danes delal UZ?
Držim pesti, da do srede tvoji jajčniki že na polno zaštartajo...in kot si sama rekla - za user posted image je že dovolj eden ta pravi.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
5.1.2009 20:33:40   
kittyy
evo meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaksen dan je za mano.
polna optimizma oddrvim v ljubljano,dam kri,jo odnesem v kc,pol v sluzbo.
tam cakam na klic okoli enih na sestro Renato,a glej ga hudicka rdecega zagledamuser posted image user posted image user posted image ,kako lije in se telefon zazvoni in slisim besedo negativno.sem takoj rekla sesti po telefon,sej itak vem pa je rekla kako to in sem ji obrazlozila,da se mi je ravno ulilo.
tko da punce moje,ena druga bo morala odpret novo sezono,jst jutri v akcijo s spikanjemin v ponedeljek UZ!

to je to za dons.............
bo katera z mano?.........

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
5.1.2009 20:49:02   
Fargesia
kittyy....brez besed sem...itak vem da nič ne pomaga trenutno...zato ti pošiljam tole...

user posted image

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
5.1.2009 20:56:12   
kittyy
oj fargy,ful hvala lepa,ves globoko seze tale objemcekuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
5.1.2009 21:33:43   
neela
kittyy - user posted image žal mi je. Jaz sem stavila nate. Danes imaš pravico biti žalostna, jutri pa z dvignjeno glavo naprej. 

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
5.1.2009 21:35:16   
neela

user posted image
  • neela - 2.IUI v januarju
  • kimsy - v nove boje user posted image
  • Fargi - 3.IUI v januarju
  • kittyy - 2. IUI v postopku
  • boob - 2.IUI v januarju
  • dorotea - 1.IUI v postopku
  • dysan - v nove boje user posted image
  • HANYBANY - čaka na pošto konzilija

user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI) user posted image
  • kitka1 (uspešen 2. IUI) user posted image
  • obayifo (uspešen 4. IUI) user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
5.1.2009 21:51:21   
dorotea
kittyy hudo mi je zate...objemček še od mene...stisni se k svojemu, pocrtaj, malo pojokaj...jutri pa je nov dan...in pogumno naprej...
in še nekaj...kaj že ste enkrat nazaj pravile ...da je drugi IUI ta srečni...evo, zdej te čaka tale ta drugi...in bo! user posted image zate!

Neela, danes je bil dr. Zorn, pa je delala ena mlada blonda zravenuser posted image ...drgače pa je bil danes 9. dan cikla, običajno pa imam od 34-36 dnevne cikluse...no, pa sem brez stimulacije in računam, da bodo moji hormončki šele pošteno zalaufali ta teden...no, bomo vidli...upajmo!Kje pa je tvoja M, da začnete še ve  z mano!user posted image

Boob kako kaže?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
6.1.2009 7:21:17   
boob
dobro jutro

kittyy user posted image user posted image user posted image še od mene. . sm bla pa prepričana da bo user posted image

Pr men pa nč ne kaže, vsake tolko me mal prsi zabolijo, to je pa to. . . ful sm utrujena skoz bi sam spala pa nizek pritisk imam, sem bla učeri pr zdravniku pa mi je pritisk 3xzmeru ker ni mogugu verjet da mam tko nizkega. . . men se zdi da se mi je ščitnica poslabšala in zato imam vse zmešano. . in utrujenost in pritisk in vtoglavice in tudi to da mi zamuja user posted image . . . bom počakala še mal z novim testom, čeprav ima moj jutri r.d in bi blo tko fajn da bi mu lahk pokazala user posted image . . . no ja. .

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
6.1.2009 9:01:10   
kittyy
hvala,vsem punce.
ja boob res bi bil to najlepse daril tvojemu.
jst sem dons ze cool,sam tko mal nervozna k tale user posted image lije kot iz skafa,mi je vcer v sluzbi kar cez udarla,kar se ni blo nikoli.
ja tud jaz zdej na drug postopek veselo cakam.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
6.1.2009 9:36:14   
kimsy
kittyy!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti za naprej! Naj pa ti povem, da je meni po neuspešnem IUI-ju tud tok lilo, da mi je vse čes pršlo! Prvič sem mela tok močno! Se moreš ščistit!

Jst si bom zdaj mal pavze vzela in poskušala po naravni poti postat srečka user posted image . Sva full telovadla med prazniki. Mi je moj reku, da bova ziher dobila dvojčka! user posted image  Jst se ne dam! Sem se odločila, da me vsaka M ne bo spravila iz tira!

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
6.1.2009 18:18:16   
Ejla
Pozdravljene!
Jaz bi se vam rada pridružila, ker vidim kakšne pozitivke se
te in se tako lepo podpirate.
Tudi sama sem  v postopku IUI - prvič, stara sem 30 in sedaj hodim na UZ in upam, da bomo tud mi hitro zagledali magični user posted image .
Upam, da me sprejmete medse.
Pozdravče vsem skupaj in srečno, zdravo ter plodno 2009!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
6.1.2009 18:24:34   
HANYBANY
Pozdravljene!
Jaz še zmerej čakam pa čakam pa čakam, pa še se bom načakala..... na pošto namreč user posted image
Kako hitro ste ve dobile pošto??? Mene so vprisal 3.12. v čakalno knjigo. A lahko pričakujem odgovor že februarja??? user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
6.1.2009 18:45:20   
boob
Ejla seveda da te sprejmemo. . dobrodošla user posted image user posted image

HANYBANY jaz mislim da bi že ta mesec morala dobit pošto. . okol 20.1.. . mislim da take čakalne liste pa spet ni. . no upam da ne.. .

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
6.1.2009 21:02:50   
neela

user posted image
  • kittyy - 2. IUI v postopku user posted image
  • dorotea - 1.IUI v postopku user posted image
  • Ejla - 1.IUI v postopku user posted image
  • neela - 2.IUI v januarju user posted image
  • Fargi - 3.IUI v januarju user posted image
  • boob - 2.IUI v januarju user posted image
  • dysan - v nove boje user posted image
  • kimsy - v nove boje user posted image
  • HANYBANY - čaka na pošto konzilija user posted image

user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI) user posted image
  • kitka1 (uspešen 2. IUI) user posted image
  • obayifo (uspešen 4. IUI) user posted image  

Ejla - pozdravljena med IUI borkami!

Malo sem osvežila naš seznamček, da bo bolj zanimiv....user posted image ...če pa je kaj za popravit pa le z besedo na dan!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
6.1.2009 21:44:42   
Fargesia
iii, neelika, kak lepo!!! user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
6.1.2009 21:46:41   
kittyy
ojla en lep pozdravcek EJLA.
HANYBANY mislim da sem vceraj prav slisala,da morata sestri Renata in Tatjana,dons ali pa v bljiznji prihodnosti posiljat posto,ker sta se nekaj pogovarjali in sem slisala.

NEELA vidim da ti teli seznamcki lavfajo,ful je lusten,sam ima eno veliko napako,................morale bi biti vse napisane pod IUI NOSECKE,no upam pa da bomo v tem letu res.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
6.1.2009 22:16:26   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

iii, neelika, kak lepo!!! user posted image

user posted image joj, Fargi moja....jaz šele capljam počasi za teboj.

kittyy - user posted image res ne bi imela večje časti, če bi ena za drugo bile prežarčene v naslednji razred...iui nosečke...mmmm...user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
7.1.2009 7:15:31   
boob
dobro jutro,

neela user posted image user posted image user posted image

pr men se pa končno začelo neki dogajat, tako da upam da dobim tega hudiča user posted image , mal me trebuh boli oz se mi sam zdi user posted image . . se pravi če se danes nakaže, jutri jo dobim. . v petek se začnem špikat user posted image . . . nevem zakaj hudiča imam spet vse zmešanouser posted image  . . .

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
7.1.2009 10:03:18   
kittyy
neela,fargy,boob,cakam vas da bomo cimbolj skupaj v postopkuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
7.1.2009 10:06:18   
kittyy
kimsy,podpiram tvojo zeljo,da tudi naravno probata.sej jst tud sama vem da tale kemija ni nic vredu za telo,sam kaj cemo ce naravno ni nc ze skor stiri leta,ne vem kaj je to visja sila da ni nic?

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

katero ime
ljupka

Katero ime vam je bolj všeč!

Marko (33%)

Luka (67%)

Število vseh glasov: 605

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!