lučka 25
|
Kruce hvala za kavico. Še dobro, da imam enega takega tudi doma, ki mi vsak dan skuha kavico, ali kakav ali čaj. Me res razvaja. Reby, kake dobre navijačke , so meni tudi tako fletne. Si danes kaj bolje? Vidim, da se izcedek svetli in ni več panike. Za bolniško pa držim pesti, da jo boš lahko podaljšala. Pija, a si spet pri jodlarjih. Pozdrav nazaj. Kicsi, pridna za palčke. Kar se pa morskih sadežov tiče se pa izogibaj tistih, ki so prečiščevalci, kot so školjke. Lignje ali pa morske ribe so pa za nosečnice priporočljive vsaj 1x tedensko, še posebej v zadnjih treh mesecih, zaradi Moega3 maščob. Shuki, vidim da razni zvarki nič ne blažijo bolečin. bbpikica, naj bosta ti dve celici dobitni!!!! Pa saj to sploh ni vprašanje, ampak je dejstvo. V ponedeljek pa lepo pot do Postojne in še lepšo pot nazaj z dvema otročkoma. mismis, vidim da je bil gora perila včeraj prevelika. Drugače pa zmeraj težje dajo bolniško. Jim ni nič pomembno, če si IVF ali ICSI nosečka. Moraš res imeti ali izcedke, kake težave,... Pa še to jo moraš ves čas podaljševati. Tako je sedaj zadnje čase. Niso več tako radoodarni na komisiji. Meni brez mnenja G sploh niso podaljšali bolniške, oz, so mi jo samo za 3 dni med prazniki. Ko pa sem dala še mnenje G pa so mi potem podaljšali za 1,5 mesca. lara, lep dan tudi tebi. Ostalim pa en lep dan, poln lepih novic in dogodkov.
|