Shuka
|
miška - sej bo minilo, če ne jutri pa enkrat te dni Vitaebella - super pridelek larči - kaka dieta neki, kaj ga zdej biksaš, zdej res ni čas za dieto IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Roke so skoz u k**** če bi ble na k**** pol bi blo verjetno bolje pol pa le še to probaj...... sorry shuki, ma se ne morem zadržat, čeprav vem, da ti je hudo Ja hudo mi je k tud k**** ne bi čutila, če nimam občutka v rokah Zvezdica - navijamo naprej, da ne bo več dolgo ko bo medo hotel ven, čeprav je še vse zaprto in brez popadkov. IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Draga moja, sexam 3 na dan, moj mož se me vneto izogiba, pa nič. Klinc okna bom pomila, baje to pomaga. me pa križ boli, mogoče je to to Mene tud križ boli pa še nč ne kaže IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Evo, jutri dopoldne bom pa jaz res okna pomila. Vsaj v dnevni in sobi. Sej škodovati ne more, kajne? Škodit ne more, bojo vsaj okna čista Sonček85 - čestitke za pregled, zdaj pa Aleksandra kar spremljaj, reagirajo ponavadi na nutelo