|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
5.2.2009 23:08:45   
listek1
čer,

smo doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Je bla sprva spet saturacija na meji, pa nam je dal še eno inhalacijo ventolina (mali je v masko delal bababababaab), so se mu full smejal in ko smo ponvono zmerili saturacijo smo jo spravili gor, tako, da smo šli lahko domov. Mava pa jutri spet P, da vidimo kako in kaj. Je pa prvič dones od ponedeljka, sam zaspančkal brez težav. Tako, da očitno so mu ta zdravila pomagala, da lahko malo lažje diha. user posted image user posted image  Se mi je fulll odleglo in sem tok srečna zdele. Sem si kar en kozarček prvošla, pol pa nina nana.

NOčko

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 901
5.2.2009 23:08:46   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Lillchy, koliko vode si dala za maso?

par žlic. sem jo sproti dajala, da ni blo preveč

Jaz sem pa zafrknila, se mi je najprej masa zdela premehka, bi bilo boljše, če bi jo malo pustila stati, pa sem malo sladkorja dodala, zdaj pa imam cement. Dobro, da sem danes samo vadila. Kakšni so kaj tvoji izdelki?

jst se mal matram, k pol pripomočkov nimam al jih ne najdem, pa je treba mal improvizirat. Medo je narejen, jutri ga še mal pogloncam in pobarvam.
za več pa ni blo časa. user posted image  sem spekla torto, krema se trdi v hladilniku, za zajtrk sem spekla šmorn ( lani sem ga na današnji dan mea za večerjo user posted image ), zdej grem v bano, pol torto namažem, pol pa dol padem.

se mi pa ta masa ful slabo barva?

Pokaži jutri prosim kako slikico. Potem bo pa mogoče boljše, če dam barvo v maso, moram jutri v šoping pa malo poiskati. Imam še čas do naslednjega tedna. Sicer pa zeleno in rdečo jedilno barvo imam.

Lahko noč vsem.

Listek, upam, da ste doma.

ne ne , tko ni dobr! Jst bom jutr kar direkt čez z čopičem pobarvala.

Hojla, se eno urco... pa lahk cestitamo... user posted image  user posted image  user posted image

takrat smo še blaženo spali user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 902
5.2.2009 23:10:16   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

čer,

smo doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Je bla sprva spet saturacija na meji, pa nam je dal še eno inhalacijo ventolina (mali je v masko delal bababababaab), so se mu full smejal in ko smo ponvono zmerili saturacijo smo jo spravili gor, tako, da smo šli lahko domov. Mava pa jutri spet P, da vidimo kako in kaj. Je pa prvič dones od ponedeljka, sam zaspančkal brez težav. Tako, da očitno so mu ta zdravila pomagala, da lahko malo lažje diha. user posted image user posted image  Se mi je fulll odleglo in sem tok srečna zdele. Sem si kar en kozarček prvošla, pol pa nina nana.

NOčko

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 903
5.2.2009 23:16:59   
Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: listek1

čer,

NOčko

Lahko in mirno noc..... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 904
5.2.2009 23:17:38   
Stipe air force

Jaz sem pa zafrknila, se mi je najprej masa zdela premehka, bi bilo boljše, če bi jo malo pustila stati, pa sem malo sladkorja dodala, zdaj pa imam cement. Dobro, da sem danes samo vadila. Kakšni so kaj tvoji izdelki?

jst se mal matram, k pol pripomočkov nimam al jih ne najdem, pa je treba mal improvizirat. Medo je narejen, jutri ga še mal pogloncam in pobarvam.
za več pa ni blo časa. user posted image  sem spekla torto, krema se trdi v hladilniku, za zajtrk sem spekla šmorn ( lani sem ga na današnji dan mea za večerjo user posted image ), zdej grem v bano, pol torto namažem, pol pa dol padem.

Pokaži jutri prosim kako slikico. Potem bo pa mogoče boljše, če dam barvo v maso, moram jutri v šoping pa malo poiskati. Imam še čas do naslednjega tedna. Sicer pa zeleno in rdečo jedilno barvo imam.

Lahko noč vsem.

Hojla, se eno urco... pa lahk cestitamo... user posted image  user posted image  user posted image

Kdaj si pa rodila user posted image  user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 905
5.2.2009 23:18:20   
mesecnica
Listek1- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Davida. Sem full vesla, da ste OK.user posted image user posted image user posted image
Za ostale bolančke tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
EMA VSE NAJBOLJŠE ZA 1.ROJSTNI DAN!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo OK. Nam pa spet en zobek ven rine. user posted image
Včeraj sem še ene piškote napekla - in sicer marmeladne žepke.

Jutri pa pripravim okraske za stanovanje. V soboto in nedelja bo pa akcija user posted image .
Torto smo naročili.user posted image
Bodo pa eno našo naredili, pa jim bom šla pomagat pa bomo tudi kaj probali okrasit, če bo kaj ratalo... Če ne bomo pa samo smetano pobarvali in kaj narisali user posted image . Jaz nisem ravno neka umetniška duša user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 906
5.2.2009 23:51:21   
kati kati
dober večer

evo mene po nevem kolkem času...videm da vas je doti bolanih-- vsemuser posted image user posted image user posted image
sej pr nas je tud skoz nekaj...imamo 6 zobov najhujša sprednja zgorna-ta dva pa sta bla hudo boleča in vročinska...
spanje je zdaj spet nazaj boljše 12 urno brez hranjenja.
včeraj smo bli stari 1 leto....pa Maj je bil tako slabe volje cel dan kot še nikdar.
danes pa dobrovoljček.
Salonček napreduje..otvoritev bo nekje začetek meseca maja..smo malo prej kot je blo predvideno...sem v polnem teku izbiranja barve salona in sten in ploščic in velikim zmanjšanjem denarjauser posted image ...
vrtec bomo šli najvrjetneje septembra..damo drugim zdejle plac ,ker sem še zaenkrat doma pa imamo še babico in dedka.
drgače pa vse po starem

lahko noč

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 907
6.2.2009 0:11:08   
kati kati
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

user posted image user posted image user posted image user posted image Maj vse naj za roj dan user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala hvala vsem za lepe željeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 908
6.2.2009 0:16:29   
kati kati

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

SE VOZITA MESIĆ IN SANADER V AVIONU ČEZ ISTRO, PA PRAVI MESIĆ:

A VRŽEM100 EUROV DOL, PA OSREČIM ENEGA ISTRIJANA???

PA PRAVI SANADER:

A VRŽEVA DOL DVA KRAT PO 50 EUROV PA OSREČIVA DVA ISTRIJANA ???

PA SE OGLASI PILOT (ISTRIJAN):

A VRŽEM JAZ VAJU OBA DOL, PA OSREČIM CELO ISTRO, HRVAŠKO IN SLOVENIJO !!!!!

zelo zelo dober vic...smeh za zgodnje jutrouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 909
6.2.2009 6:29:56   
lillchy123
jutro user posted image

moj sin hoče na polno izkoristit svoj dan in je pokonc že od 5.30. no, dons nej mu bo, sej sem bla pred enim letom tud celo noč pokoncuser posted image še uro in 19 min predihavanja popadkov, in moja največja sreča bo rojena user posted image
še kavico spijem, pa šibava v lj. upam, da ne bo treba šivat. držte pesti.

aja- balončki so zakon. sva jih ful napihnila in ga je blo tok luštn videt, ko je dobu ta velke očke in cvilu! user posted image

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 910
6.2.2009 6:30:58   
lillchy123

Lahko noč vsem.

Kdaj si pa rodila user posted image  user posted image

ob 7.51 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 911
6.2.2009 7:29:51   
Februarka08

user posted image

JANUARSKI FEBRUARČKI:

16. Vrtnica, Janez user posted image
16. Srečka nosečka, Lana user posted image
30. Bamby, Anaja user posted image
31. mala_pikica,Luka user posted image

FEBRUARSKI FEBRUARČKI:

01. Bugi, Luka in Miha user posted image
02. Blacky*, Val user posted image
03. Itata, Jakob user posted image
03. Blaža, Blaž user posted image
04. Ella79, Zoja user posted image
04. kati kati, Maj user posted image
04. Misar, Lana user posted image
05. Mbee, Ema user posted image
06. Lillchy123, Luka user posted image
07. Anandrej, Sebastian
07. Marusah, Lovro

07. Mesečnica, Luna
07. Maja 80, Tija
07. Lara76, Naja

07. Listek, David
08. Brina 2006, Tomaž
09. Buči, Tilen

09. nizy, Azra
10. Bajsa, Zala

12. Janey, Jaka
12. MetiLu, Janez

14. pina-1, Ana
14. katka37, Tin
14. Polonca 78, Vid

15. Guerina, Julija
15. torcica, Gašper
18. Mary lou, Tai

19. Suzi*, Žana
20. larisa, Nejc
24. jencili, Taj

24. dolenjka, Stipe, Tara
26. amaya, Etienne
27. nuka, Nina
29. Februarka08, Larisa
29. Mlavla, Neža

MARČEVSKI FEBRUARČKI:

6. Elma, Elma

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 912
6.2.2009 7:30:55   
Februarka08
Luka user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 913
6.2.2009 7:34:14   
Februarka08
No, zdej pa še dobro jutrouser posted image

Nisem mogla več spat, me je moj zbudu pol sm se še pol ure matrala v postli, pa nič učinka... zvečer nisem mogla zaspat ker je tašča zbijala do polnoči s piskri spodaj in odpirala in zapirala pipo na vso silo da je vse ropotalouser posted image tako da je tud tamalo 3x zbudilauser posted image mah, sej tud če ji boš kaj reku, nima učinkauser posted image groza, jaz ne vem kaj se vse tako sliši v naši bajtiuser posted image kako more bit šele v blokih, če je že pri nas nemogočeuser posted image user posted image

Larisa še vedno pančka, nekaj je začela kašljat v spanjuuser posted image upam da mi ne zboliuser posted image po zajtrku greva na CSD in na kavico s kolegico, upam da ne bo dežja...

Zdaj vas grem pa mal prebrat ker mam še miruser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 914
6.2.2009 7:39:53   
pina-1
Dobro jutro.

naša noč neprimerno boljša. Smos e sicer zbudili ob 1 in ob 4 za jest, ker pač zvečer nismo pojedli flaše. zbudiliso se pa brez vročineuser posted image user posted image user posted image user posted image . se ji vidi,d aje bubina, ker mam prov take natečene učke, pa vo moč jij e ta vročinapobrala. sploh na nogicah ne mores stat.

Luka vse naj naj za tvoj rojstni dan..ŠE čisto malo in bo točno eno leto, kar si prišu mamici v naročjeuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 915
6.2.2009 7:41:32   
Februarka08
Listek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super, samo da je David bolje.user posted image
Pina tud za vas sem vesela za vašo Ančkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 916
6.2.2009 7:42:17   
blaža
LUKA VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 1. ROJSTNI DAN

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 917
6.2.2009 7:45:51   
blaža
Evo kavico sem spila , še malo pa šibamo v Koper. No sicer smo naročeni šele ob enajsti, ma to bo hitro tu. Čav, se javim pol.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 918
6.2.2009 8:02:52   
ella79
listek super, da gre na bolje, le tako naprej user posted image user posted image

Ana user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Luka vse naj naj za prvi roj dan user posted image user posted image user posted image

danes se mi pa tok zeha, da moram prav pazit, da koga ne pojem user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 919
6.2.2009 8:04:30   
katka37
Dobro jutro!

Joj, listek, kako je bilo lepo prebrati, da ste doma. user posted image user posted image user posted image

Luka, ob tej uri pred enim letom si že bil v naročju svojih staršev. Naj te imajo tako radi še naprej. Vse najboljše. user posted image user posted image user posted image Kmalu boš pa še srečnejši.

Pina, super.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 920
6.2.2009 8:09:45   
Februarka08
Danes se mi pa zdi da je že ful ura pa niuser posted image glavo mam umito in posušeno, bejba se je pa tud glih zbudilauser posted image

Ella, dobro da nisva kje v bližini ker bi bila nevarnost izpahnjenih čeljustiuser posted image meni se namreč tud noro zehaaaaaaaaaaauser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 921
6.2.2009 8:10:57   
Stipe air force
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Luki, mamici in ocku cestitke od treh Stipićeeeeeev user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 922
6.2.2009 8:15:23   
blaža
Blaž ma vročino 37,3 in mi ga ne bojo sprejeli.user posted image  Šibam samo z Matijo v Kp, Blaž bo s tatakotom, do kosila pa sva nazaj. jah, kaj čem.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 923
6.2.2009 8:35:20   
Stipe air force
Carica ze tretjo noc spi celo noc... user posted image  user posted image  user posted image , zgleda, da je res to kar mislim... da uziva v spanju... user posted image  user posted image  user posted image ... Tudi zdaj ko to pisem se spi... user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 924
6.2.2009 8:36:57   
mary_lou
DRAGI LUKA VSE NAJBOLJŠE....ob tvoji prvi svečki ti pa želim samo eno stvar in to je da bo čez 11 dni najsrečnejši dan v tvojem življenju!!!!!!1

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...

Komentar na anketo

Bi naredili anketo z največ komentarji pod njo?

da, že odgovarjam (62%)

da, zakaj pa ne (38%)

Število vseh glasov: 281

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!