|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
7.2.2009 8:38:57   
blaža
no si že odgovorila, jaz in pinči isto misliva.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
7.2.2009 8:58:54   
Februarka08

user posted image

JANUARSKI FEBRUARČKI:

16. Vrtnica, Janez user posted image
16. Srečka nosečka, Lana user posted image
30. Bamby, Anaja user posted image
31. mala_pikica,Luka user posted image

FEBRUARSKI FEBRUARČKI:

01. Bugi, Luka in Miha user posted image
02. Blacky*, Val user posted image
03. Itata, Jakob user posted image
03. Blaža, Blaž user posted image
04. Ella79, Zoja user posted image
04. kati kati, Maj user posted image
04. Misar, Lana user posted image
05. Mbee, Ema user posted image
06. Lillchy123, Luka user posted image
07. Anandrej, Sebastian user posted image
07. Marusah, Lovro user posted image
07. Mesečnica, Luna user posted image
07. Maja 80, Tija user posted image
07. Lara76, Naja user posted image
07. Listek, David user posted image
08. Brina 2006, Tomaž
09. Buči, Tilen

09. nizy, Azra
10. Bajsa, Zala

12. Janey, Jaka
12. MetiLu, Janez

14. pina-1, Ana
14. katka37, Tin
14. Polonca 78, Vid

15. Guerina, Julija
15. torcica, Gašper
18. Mary lou, Tai

19. Suzi*, Žana
20. larisa, Nejc
24. jencili, Taj

24. dolenjka, Stipe, Tara
26. amaya, Etienne
27. nuka, Nina
29. Februarka08, Larisa
29. Mlavla, Neža

MARČEVSKI FEBRUARČKI:

6. Elma, Elma

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
7.2.2009 9:01:05   
Februarka08
Sebastjan, Lovro, David, Luna, Tija, Naja vse naj naj za vaš 1. roj. dan!!!! user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1078
7.2.2009 9:04:22   
Februarka08
No, zdaj pa dobro jutrouser posted image

Najprej dolžnosti do slavljencev, zdaj ste šele ve na vrstiuser posted image
Mi smo se najedli, kako je fletno skupaj imeti zajtrkuser posted image kavico sva popila, cune se že perejo, zdaj pa premišljujemo ali bi šli v trgovino, ali gremo raje popoldan... meni se nikamor ne da, pa še ne vem kaj naj kuhamuser posted image

Pri nas spet dežujeuser posted image user posted image user posted image a ma kera kaj sončka za prodat??? Pridem ponjga.
Lepo soboto, vsi ki praznujete, pa lepo praznovanjeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
7.2.2009 9:24:31   
pina-1
pri nas tudi piha in je grdo vreme..
pa jaz tudi ne vem kaj bi kuhala. KEj bo treba na hitro spackat.

Jaz sem pa ugotovila, da je Ana prebolela 6. otroško bolezen. JE že včeraj dobila fleke po telesu in danes še po obrazu. JE vsa v osipu. No pa je ena od otroških bolezni za nami.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 1080
7.2.2009 9:33:21   
buči
joj, kakšno vreme! Spet se ne bo dalo nič ven ... Grem še malo delat!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
7.2.2009 9:43:50   
blaža
Evo to je ratalo malo prej. Blaž pridno spnčka in meni je uspelo nardit dekoracijo.user posted image

user posted image

user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
7.2.2009 9:46:03   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Evo to je ratalo malo prej. Blaž pridno spnčka in meni je uspelo nardit dekoracijo.user posted image

user posted image

user posted image

blažauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma si že dala smetano?

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
7.2.2009 9:48:46   
blaža
Ja sem jo malo več stepala, da se je malo izsušila, pa bomo vidli kako bo ratalo. po moje ne bo panike, če se bo scedilo bomo pa vidli.user posted image

Pa še sladkor v prahu sem ji dpdala( smetani) . Da malo eksperimentiram da vidim kako bo. No če daš smetano spodaj, se ti vse scedi in baje tičina zleze dol ,bomo vidli kako se bo obnesla zgoraj.user posted image

Si upam a?user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
7.2.2009 9:50:25   
blaža
samo ne mi zdej primerjat z tisto original. user posted image  Ni lih iste barve, pa dekoracijo sem delala kar na pamet, po spominu, je pa ne bom šla več gledat kaka je bla, da ne bom pol razočarana. kar ok mi je.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
7.2.2009 9:53:01   
listek1
dan

se samo na hitro javim.

Od včeraj naprej sva v bolnici, ker je bilo včeraj pri zdravniku spet vse slabo. Saturacija je bla 91, potem je dobil kisik in inhalacijo in po kisiku je mel saturacijo 93. Sva pa na Jesenicah, kjer so full prijazni, jest mam svojo postlo. Spala nisva nič, ker mali ful težko diha. Mamo pa hud bronhitis.
No, tko da david ma res lep rojstni dan danes user posted image user posted image

Pa hvala vsem za čestitke user posted image user posted image

Vsem ostalim, ki tudi danes praznujejo želiva vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
7.2.2009 9:55:29   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

dan

se samo na hitro javim.

Od včeraj naprej sva v bolnici, ker je bilo včeraj pri zdravniku spet vse slabo. Saturacija je bla 91, potem je dobil kisik in inhalacijo in po kisiku je mel saturacijo 93. Sva pa na Jesenicah, kjer so full prijazni, jest mam svojo postlo. Spala nisva nič, ker mali ful težko diha. Mamo pa hud bronhitis.
No, tko da david ma res lep rojstni dan danes user posted image user posted image

Vsem ostalim, ki tudi danes praznujejo želiva vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

joj kako žalostno. ma ne skrbi, sej bo šlo  mimo, za praznovanje bo pa še čas.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
7.2.2009 9:57:34   
blaža
Ok zdej šibam še za kosilo pripravit. No ribe je že moj očistil, samo še tržaško pripravim, pa krompir bom olupla in dala v vodo.user posted image  Da pol samo fliknem v pečico pa je.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
7.2.2009 10:31:45   
pina-1

dan

se samo na hitro javim.

joj listek, to pa je hudo. ampak vsi smo z mislimi pri vaju dveh. Vemo da je david pravi korenkaj inse bo hitro zmamzal s tega. POl pa nardiet eno veliko praznovanje, za rojstni dan in ozdravitev.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
7.2.2009 10:36:11   
Februarka08
Listek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj, da bi se David čim prej pozdravil... Na Jesenicah je pa baje res dobro poskrbljeno... vsaj kolikor so meni mamice pravile, tako da bo David tud hitro spet zlati fantekuser posted image
Blaža user posted image user posted image super tortica.

Jaz sem se pa prej na hit odločila kaj bo za kosilo... sem mal brskala po skrinji in najdla piščančja bedra, jih bom dala pečt, zraven mal cvetače in bom dala gor mal sirčka pa še eno prilogo ker moj ne mara cvetačeuser posted image se bova pa midve mastileuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
7.2.2009 10:55:23   
ella79
user posted image user posted image user posted image user posted image Sebastjan, Lovro, David, Luna, Tija in Naja vse naj naj za vaš 1. roj. dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

listek user posted image user posted image user posted image upam, da zdej v bolnici hitro uredijo zadevo in da boste lahko čim prej praznovali roj dan user posted image user posted image user posted image user posted image držimo pesti in mislimo na vas

blaža lepa tortica user posted image user posted image user posted image pomoje se ne bo scedilo user posted image jam ima tudi že obe tortici redi, zdej sam še mal pokidam, Zojo spat dam, potem pa akcija user posted image lepo praznujte

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1091
7.2.2009 11:08:18   
dolenjka
Jutro user posted image

Evo, mami je spala do 9.30, potem pa kavica, zajtrk in zdaj je šla Tara v mižule, oči smuk gleda, jaz pa vas berem user posted image

Listek user posted image  user posted image  user posted image  tole je pa res žalostna novica user posted image  user posted image  user posted image  Mi 3je mislimo na vas in želimo Davidu čimprejšnje okrevanje user posted image  user posted image user posted image user posted image  za rojstni dan pa predvsem veliko zdravja in sreče user posted image

Ne vem če je Stipe povedal, da carica zdaj prav lepo oponaša kuža in muco in zdaj sem mislila da ne spi, ker se zunaj en pes oglaša in neki čudn laja, kot Tara user posted image  user posted image  user posted image

Tudi vsem ostalim februarčkom, ki danes praznujejo želimo vse lepo in naj jih mamice in očki ubogajo še naprej user posted image
Bolančkom pa pošiljamo letala polna zdravja user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
7.2.2009 11:14:10   
mlavla
dan..

naša noč je bila zelo vredu, glede na sinočnjo situacijo..
j spala vse do 6:30..dobila flaško mleka in potegnila do 8:30..bravo naša pupauser posted image user posted image

vsem slavljencem pa vse naj naj!!!še posebej pa davidu čim prejšnje okrevanje!!!

vse ki ustvarjate tortice..veliko uspeha..pa obvezno kakšno slikco nam privoščite...

blaža..ti si že opravila svojo nalogo.user posted image .super je izpadlo..upam,da ti ne bo smetana pokvarila "razpoloženja"...user posted image a mate zdej spet čokoladno?

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
7.2.2009 11:20:37   
lillchy123

dan

se samo na hitro javim.

user posted image user posted image user posted image vidva se kar lepo cartajta, obujaj spomine na ta dan pred enim letom, praznovali boste pa že pol, ko se mali škrat pozdravi! vse februarčice držimo pesti za vas in iz izkušenj, ti povem, da pomaga!

Za rojstni dan pa mu želim zvrhan koš zdravja!

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
7.2.2009 11:43:22   
bamby
Najprej čestitke!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sebastian, Lovro, Luna, Tija, Naja in David, vse najboljše za 1. rojstni dan! Vašim mamicam pa prav tako čestitke, ker so se pred letom dni tako borile, da so vas spravile na svet.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla
bamby..kako pa kaže s službo?.

Do 15. 2. ne bom vedela nič, ker do takrat sprejemajo prošnje. Potem bomo pa videli, če jim bo moja prošnja "padla v oko", da bi me sploh na razgovor povabili. No, potem je pa še na podlagi razgovora odvisno, kako se bodo odločili. Če ne bo preveč kandidatov, bom morda imela kakšno možnost, ali pa tudi ne user posted image . Malo me skrbi, ker se bojim da me bodo izkušnje pokopale, če bodo dali veliko poudarka nanje.

blaža, lepo ti uspeva tortica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

listek, user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image  za vaju z Davidom!!!! To je pa že od sile! Res čimprejšnje okrevanje, da bo lahko pihal prvo svečko!!!!

Naša noč vredu, le prezgodnje bujenje user posted image . Ob 6.45 sta bila že oba pokonci. Je pa zato  Anaja že ob 11h zaspala. Isto je spala v vrtcu dopoldan že okrog 9.30, ob 12h ali pa malo prej pa še dve urci skupaj. No, prvi dremež je pa trajal pol ure do 3/4 ure. Zdaj zaenkrat še vstraja.

Kosilce zanjo je napol kuhano (omaka s piščancem in ribanim korenjem), pire krompir ji skuham, ko se bo zbudila. Za nas bo pa danes pica. Naš ati je že zjutraj šel k bajti delat, tako da sem z obema user posted image  in user posted image  sama doma. Zunaj pa vreme za ****. Popoldan, ko se user posted image  vrne, moram pa še v trgovino, pa mi že zdaj user posted image user posted image user posted image .

Cunje se perejo, popucali smo, zdaj pa samo še uživancija!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
7.2.2009 11:47:07   
listek1
punce hvala za lepe želje user posted image  Upam, da se čimprej zrihtamo.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
7.2.2009 11:55:44   
lillchy123
pinči posebi zate sem se potrudla
user posted image

smo upihnili svečko
user posted image

in še medo od blizu
user posted image

no ja. kot sem rekla, ni najboljš izpadlo, ampak otroci so bli navdušeni. vsi so hotli PU-ja!

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
7.2.2009 12:13:31   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

user posted image

smo upihnili svečko
user posted image

in še medo od blizu
user posted image

no ja. kot sem rekla, ni najboljš izpadlo, ampak otroci so bli navdušeni. vsi so hotli PU-ja!

Lillchy, super je izpadlo user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 1098
7.2.2009 12:14:24   
pina-1

user posted image

smo upihnili svečko
user posted image

in še medo od blizu
user posted image

lilči full ti je dobra prišla. medo Pu je prov lušten. Da o mamici in Lukci sploh ne zgubljam besed. Sta taka lepotca, da sta zasenčila tortouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1099
7.2.2009 12:38:29   
blaža

user posted image

smo upihnili svečko
user posted image

in še medo od blizu
user posted image

user posted image user posted image user posted image  lepe slikiceuser posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Otroški vozički
endrina

Katero znamko otroškega vozička ste izbrale?

Peg Perego (48%)

Quinny (25%)

Hauck (10%)

Mutsy (6%)

Stokke (4%)

Bugaboo (8%)

Število vseh glasov: 317

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!