jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Dan! Sam da vam voščim... Vsem ki ste že upihnili prvo svečko in vsem, ki jo boste danes želimo VSE NAJBOLJŠE!!!!! Listek sej veš, tud mi želimo Davidu hitro ozdravitev!!!! Jencili tud ti upam, da se hitr zmažeš, da boš zdrava ko riba!!! Mojmu se je očitno neki zgodil, iz stanja obupa, ko je bil že totalen idiot in ko sva bla že na tem, da ne bomo mi 3je, ampak jaz , on in najin otrok, se je decu zmešal in je ratu čist drugačen. Upam, da ni samo prehodno obdobje. Mi je prnesu zdej ta dan prezgodnje darilo za valentinovo: karte za 5moških.com, pol mi je pa še kao za 8. marec kupu bundo. Halooo! Prej sm komi da kdaj rožico dobila V petek in soboto je vse spedenu, skuhal, pospravu, vse zrihtu, Zalo imel včeri cel dan, k sm se jaz cajtala, kr neki no. Upam, da mu to pride v navado. Mogoče je pa končno dojel kaj lahko izgubi No kokrkoli, nej traja!!! Mlavla ti si najboljša mama, pa pač je tko, da se nesreče dogajajo, naša se tud skoz nekam trešč, pa kaj čem, nej non stop za njo stojim? Sam da ji nč ni, da je vse v redu. No zdej pa grem, mam spet joto na šporgetu . ooo, to je pa najlepš, kar sem dons lahko prebrala. Super, tud jst upam, da tko ostane