blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo moram malo pojamrat. No zdej sem zvedla, da bi me mogoče lahko zaposlili nekje maja meseca, da zdej ni možnosti( ni privat firma) kot administratortko. No tista moja vezica. Ma zdejs em vsa v depresiji, še bolj kot prej. Sem govorila s taščo, ki ona se to kao meni ker so kolegi, pa je še vse v luftu. če bi mi kdo rekel, da bo sigurno al pa vsaj 80% možnost za maja meseca , pol bi blo ok, tako je pa vse v oblakih in ne vem kaj bom do takrat. po nei strani bi bla doma, po drugi bi Blaža dala uvajat, po trtji ne vem, če bi ga že zdej, ker je dobro, da je še malo doma, ker je lih čas viroz,... po eni strani bi blo dobro, da se prej uvaja in bi to nardila z manj stresa,..pod rugi,... Se opravičujem, ker zmedeno pišem, ma prav slabo se počutim. pa še to. una punca, ki mi čez čuva tri družine, tudi njej moram sporočit, če bom šla delat nazaj čez. Pa ne morem it ćez samo za en mesec, pol pa rečt, da sem našla nekaj drugega in spet njej vrnit, pa še ona lahko kej drugega v mes najde, pa ta folk, ki mi je ful ok, ne morem pustit na cedilu, čeprav gre samo za čiščenje, ma vseeno so v redu ljudje.