|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
11.2.2009 10:35:57   
Februarka08
Punce, hvala vsem za odgovoreuser posted image user posted image user posted image
Sem klicala tetico od Justa in mi je tud rekla da se pikice rade pojavijo, ker je na prsnem košu koža bolj občutljiva... tako da sem jo prejle namazala samo po podplatkih pa še 1x popoldne jo bom. 

Sem bla pa ravno na CSD-ju, sem bla doma v dobre pol ure... nisem mogla verjet, sem takoj vse uštimala, zvedla kar že itak vem, tako da ne mislim dolgo delat po 4 ure ker bo naslednja porodniška potem user posted image user posted image user posted image user posted image
Mmmmmm, pa še zajtrk sem si privoščla v eni od pekarn, ma je blo dobrouser posted image user posted image

Zunaj je tak lepo sončeeeeeeeeeeeeeeeeeeek ampak veter vleče kot user posted image zdele grem tamali vročino zmerit če jo ma slučajno kaj, potem bom pa vidla če bova šle ven za kakšne pol urce mal kasnej...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
11.2.2009 10:38:20   
Stipe air force
Par aktuelnih, te dni v Lijepi njihovi user posted image

EU puzzle za djecu - Upozorenje na omotu puzzli:
"Roditelji, oprez djeca ispod 3 godine bi mogla progutati Sloveniju!"

Koja je najkraća romantična priča na svijetu?
Šetao se mladi bračni par slovenskom obalom...

Kako slovenac mijenja brzine dok vozi?
druga, treća, četvrta, Austrija..

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
11.2.2009 10:47:43   
nizy
dan,

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
11.2.2009 10:48:31   
blaža
Evo moram malo pojamrat.

No zdej sem zvedla, da bi me mogoče lahko zaposlili nekje maja meseca, da zdej ni možnosti( ni privat firma) kot administratortko.

No tista moja vezica. Ma zdejs em vsa v depresiji, še bolj kot prej.

Sem govorila s taščo, ki ona se to kao meni ker so kolegi, pa je še vse v luftu. če bi mi kdo rekel, da bo sigurno al pa vsaj 80% možnost za maja meseca , pol bi blo ok, tako je pa vse v oblakih in ne vem kaj bom do takrat. po nei strani bi bla doma, po drugi bi Blaža dala uvajat, po trtji ne vem, če bi ga že zdej, ker je dobro, da je še malo doma, ker je lih čas viroz,...

po eni strani bi blo dobro, da se prej uvaja in bi to nardila z manj stresa,..pod rugi,...

Se opravičujem, ker zmedeno pišem, ma prav slabo se počutim.user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1604
11.2.2009 10:50:56   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Evo moram malo pojamrat.

No zdej sem zvedla, da bi me mogoče lahko zaposlili nekje maja meseca, da zdej ni možnosti( ni privat firma) kot administratortko.

No tista moja vezica. Ma zdejs em vsa v depresiji, še bolj kot prej.

Sem govorila s taščo, ki ona se to kao meni ker so kolegi, pa je še vse v luftu. če bi mi kdo rekel, da bo sigurno al pa vsaj 80% možnost za maja meseca , pol bi blo ok, tako je pa vse v oblakih in ne vem kaj bom do takrat. po nei strani bi bla doma, po drugi bi Blaža dala uvajat, po trtji ne vem, če bi ga že zdej, ker je dobro, da je še malo doma, ker je lih čas viroz,...

po eni strani bi blo dobro, da se prej uvaja in bi to nardila z manj stresa,..pod rugi,...

Se opravičujem, ker zmedeno pišem, ma prav slabo se počutim.user posted image user posted image user posted image

pa še to. una punca, ki mi čez čuva tri družine, tudi njej moram sporočit, če bom šla delat nazaj čez. Pa ne morem it ćez samo za en mesec, pol pa rečt, da sem našla nekaj drugega in spet njej vrnit, pa še ona lahko kej drugega v mes najde, pa ta folk, ki mi je ful ok, ne morem pustit na cedilu, čeprav gre samo za čiščenje, ma vseeno so v redu ljudje.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
11.2.2009 10:51:51   
blaža
Ma sama sem si kriva, ker ne živim za vsak dan posebaj kot to rata mojemu. Preveč si hočem planirat, pa je tako. user posted image

No dosti je blo jamranja.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
11.2.2009 10:52:51   
Blacky*
daaaaaaaaaaaan

evo malica user posted image user posted image user posted image

Jaz sem takoooo utruuuujena, kriva sem si pa sama. Včeraj sem bila na koncertu od Jana, potem smo pa bejbe skočile na pijačkouser posted image , posledično je bilo spanje na urniku pozno, vstajanje pa zgodaj. V nedeljo sem seveda gledala in popeglala stvari do konca do enih, v ponedeljek pa sem tudi nekaj motovilila okoli in prepozno odšla v spalne sobane.

Vala danes nisva odpeljala v vrtec ker grdo kašlja, malo mu teče iz noska, vročine nima. Jaz ga z materino mažem po prsnem košu in hrbtu in stopalih. Tako sta mi priporočili dve frendici, ki tudi tako delata in sta skoraj doktorirale na področju teh krem. Je pa tudi res, da se materina dušica uporablja ko je kašelj moker, drugače pa sivka... tudi od justa... jo moram nabavit.

Drugače je pa situacija v vrtcu bojša... je včeraj njegova pomočnica rekla, da ga ne bo hvalila da se ne bo kaj sfižilo user posted image user posted image user posted image  igra se, poje vse, celo repete, spi... upam da tako ostane... ne vem mogoče je razlog tudi v temu, da imamo v četrtek sejo v vrtcu in se mami ne bo mogla preveč kur****

tako...

grem po en sendvić, potem pa arbajtat

Neposredna povezava do sporočila: 1607
11.2.2009 10:55:56   
Blacky*

Ma sama sem si kriva, ker ne živim za vsak dan posebaj kot to rata mojemu. Preveč si hočem planirat, pa je tako. user posted image

No dosti je blo jamranja.user posted image user posted image user posted image

jaz tudi preveč planiram pa to ni ok... sama sebi kompliciraš

malo si preračunaj kaj se ti splača in kaj ne, + in -, pa magari greš čez samo za 2 meseca... vse se da zrihtat...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
11.2.2009 10:57:34   
Blacky*
pa še to... da se malo pohvalim user posted image user posted image user posted image

Val je shodil... po moji definiciji že 01.02., po definiciji od mojega user posted image  pa včeraj... ko je šel sam čez pol sobe brez opore user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18. imamo pa razvojno... zaradi nogice in rokice... če mi potrdijo moje sume, bom nekomu vrat zavila... ker že 3 mesece težim zaradi tega

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
11.2.2009 10:59:03   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

pa še to... da se malo pohvalim user posted image user posted image user posted image

Val je shodil... po moji definiciji že 01.02., po definiciji od mojega user posted image  pa včeraj... ko je šel sam čez pol sobe brez opore user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18. imamo pa razvojno... zaradi nogice in rokice... če mi potrdijo moje sume, bom nekomu vrat zavila... ker že 3 mesece težim zaradi tega

Bravo Val user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
11.2.2009 11:04:53   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Bravo Val user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1611
11.2.2009 11:07:15   
Blacky*

hvala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1612
11.2.2009 11:08:18   
Blacky*
ej stipiči

kako kaže zdaj z našo kavo 21 na prelepi LJ tržnici, si moram splanirat... user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
11.2.2009 11:13:07   
Stipe air force
user posted image

ej stipiči

kako kaže zdaj z našo kavo 21 na prelepi LJ tržnici, si moram splanirat... user posted image user posted image user posted image  

Mi (mogoć  user posted image ) priletimo z enkratnim slovenskim letalskim prevoznikom AA 20.02. malo pred pol deveto zvećer... v soboto 21.02. pa se sigurno vidimo ker si je Sefla zazelela matovilca in radica, ki raste iz RODNE GRUDE user posted image  in se prodaja na Lj trznici. To pomeni, da mor'mo samo doreć uro... user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
11.2.2009 11:14:14   
Blacky*

user posted image

ej stipiči

Mi (mogoć  user posted image ) priletimo z enkratnim slovenskim letalskim prevoznikom AA 20.02. malo pred pol deveto zvećer... v soboto 21.02. pa se sigurno vidimo ker si je Sefla zazelela matovilca in radica, ki raste iz RODNE GRUDE user posted image  in se prodaja na Lj trznici. To pomeni, da mor'mo samo doreć uro... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1615
11.2.2009 11:14:37   
blaža
user posted image user posted image user posted image Val. Mi pa še kar puzamo.user posted image

evo sem se odločla, da sva z blažem še ta mesec doma in pol ga peljem z marcem na uvajanje, pa pol vsaki dan malo za dve do tri urce in to bo to. Se bo umiru navadil, da ne bo takoj iz uvajanja na osem ur.user posted image

In sem govorila z tisto punco, ki me menja in je rekla, da ni panike, če ne bo nič,da mi da nazaj moje familije čez, da nekako štartam. no ma sta itak samo dve družini za vsakidrugi teden, pa še en nončko za 4 ure, tako, da bi mi zneslo na teden 81e x 4 bi naneslo 320e, pa še okoli 300 od zavoda, pol si pa še kej najdem, al pa tista sližba, če bo.

Uh.

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
11.2.2009 11:15:08   
dolenjka

ej stipiči

A ti bi bolj zgodaj al kako? Jaz bi šla namreč tisti dan rada h kozmetičarki, pa ugotovila sem, da bodo pustne povorke in bo gužva... Kdaj bi torej ti?

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
11.2.2009 11:18:02   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

ej stipiči

A ti bi bolj zgodaj al kako? Jaz bi šla namreč tisti dan rada h kozmetičarki, pa ugotovila sem, da bodo pustne povorke in bo gužva... Kdaj bi torej ti?

meni je dejansko vseeno... dobro je da si bolj zgodaj na trgu da imaš še kaj izbire... mi hodimo različno od 9 pa do 13... no ob 13 je že vse bolj revno

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
11.2.2009 11:19:13   
Blacky*

user posted image user posted image user posted image Val. Mi pa še kar puzamo.user posted image

evo sem se odločla, da sva z blažem še ta mesec doma in pol ga peljem z marcem na uvajanje, pa pol vsaki dan malo za dve do tri urce in to bo to. Se bo umiru navadil, da ne bo takoj iz uvajanja na osem ur.user posted image

In sem govorila z tisto punco, ki me menja in je rekla, da ni panike, če ne bo nič,da mi da nazaj moje familije čez, da nekako štartam. no ma sta itak samo dve družini za vsakidrugi teden, pa še en nončko za 4 ure, tako, da bi mi zneslo na teden 81e x 4 bi naneslo 320e, pa še okoli 300 od zavoda, pol si pa še kej najdem, al pa tista sližba, če bo.

Uh.

user posted image user posted image user posted image user posted image  samo pozitivno je treba razmišljat user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
11.2.2009 11:19:54   
Stipe air force
Blacky, mogoć je boljs da se s Seflo men's ker s'm ji hod'u v zel'e... user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
11.2.2009 11:21:12   
blaža

Uh.

user posted image user posted image user posted image user posted image  samo pozitivno je treba razmišljat user posted image

ja hvala. Sej poskušam, ma ta negotovost me ubija, čeprav bi morala drugače vzet, ma tako je. Če ne bi imeli otrok, bi mi blo vseeno, pa če mam socialca.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
11.2.2009 11:21:21   
dolenjka

Blacky, mogoć je boljs da se s Seflo men's ker s'm ji hod'u v zel'e... user posted image   user posted image   user posted image

Nisi dragi, nisi user posted image  Ej, a si zato da grem jaz do kozmetičarke? Hm, kako čmo to spelat zdej no user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 1622
11.2.2009 11:21:57   
Blacky*

seveda... si hodu v zele, no 21. boš pa mogoče po zelje

Neposredna povezava do sporočila: 1623
11.2.2009 11:22:04   
blaža

A jaz se tudi lahko kej z vami zmenim? A boste šli kej do Pine? Pa se še tle malo ustavte na enem kofetku?

No klobas ne pridelujemo, bom pa že kej finega spekla.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1624
11.2.2009 11:22:48   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Nisi dragi, nisi user posted image  Ej, a si zato da grem jaz do kozmetičarke? Hm, kako čmo to spelat zdej no user posted image

Se opravičujem, če se vmešavam, ma do kozmetičarke kar skoči. si je treba cajt tudi zase vzet.user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

1. november
Michonne RR

Koliko nagrobnih sveč ste prižgali ob letošnjem prazniku?

1-3 (27%)

3-5 (9%)

5-10 (8%)

10 ali već (4%)

Nobene (46%)

Namesto sveč smo na grobove položili rože, kamenčke... (6%)

Število vseh glasov: 78

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!