|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
11.2.2009 13:32:24   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

no , zdaj pa eno ??? a mislite da bo dovolj 60kosov torte za približno 30-35 odraslih in 20 otrok user posted image

Ja valda user posted image

sem  danes naročila torto pri eni tetici in pride  60kosov 45€user posted image ,  vzela sem pa ledeno user posted image , pa jagnček je naročen , dodatke  pa še nabavim  do sobote user posted image

< Sporočilo je popravil nizy -- 11.2.2009 13:34:16 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
11.2.2009 13:33:18   
pina-1

no , zdaj pa eno ??? a mislite da bo dovolj 60kosov torte za približno 30-35 odraslih in 20 otrok user posted image

Ja valda user posted image

po moje bo dovolj. pa sej otročki ne pojejo ne vem kolko torte. njim je bolj važno da je lepa , pa svečka....

Sicer pa jaz nikoli ne merim. JAz bom za ano spekla pravokotno.

anča spi, jaz pa šibam po bajti malo pospravit. Danes mi ni treba kuhat, pa bi blodobro da kej postorimuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
11.2.2009 13:33:42   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

dan

david je danes kar boljše, če temu lahko tako rečemo. Še vedno ma vročino, kri ni tako dobra kot bi morala bit, v pljučih mu še vedno piska, kar je dobro da ni več na kisiku, pa inhalacije imava danes na 6 ur in ne na 4. Mogoče je 1% da greva danes domov, ga pride še mal kasnej pogledat, ker bo dobil neko pumpico in da vidmo kako bo pot  teh pumpici. Po tem mu morajo zmerit kisik in utrip. Utripa ima še vedno fullllllllllllllllllllllllll preveč.

No držte pesti da bova šla dam user posted image user posted image

mOram it mojo jokico zabavat user posted image

user posted image user posted image user posted image da je vsaj malo boljš ,..

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
11.2.2009 13:34:52   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Danes se greva pa z Mio vpisat v šolo. Ta mala mula komi čaka, ma meni gre prov na user posted image  ker je že tako velika in gre v šolo. user posted image user posted image user posted image

Midva s Timom sva pa za drugi teden dobila vabilo za vpis. Gre pa tudi meni na user posted image , ker so ta predšolsaka leta tako hitro minila user posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

A ima katera izkušnje s kremo materina dušicauser posted image jaz sem jo zdej 1. mazala in je dobila pikce in izpuščajuser posted image čeprav sem jo mazala samo po bodiju! Razen po podplatkih sem jo namazala, tam je vse ok.

Ravno včeraj sem z eno kolegico govorila in je rekla, da je bolje mazati po hrbtu kot po prsih, ker je koža spredaj bolj občutljiva. Kako pa to misliš "po bodiju", ali si mislila pod bodijem user posted image user posted image user posted image

No, jaz sem jo danes zjutraj namazala po prsih in podplatih, ker noro kašlja user posted image .

blacky, super za Vala, da samostojno hodi user posted image !!!!

blaža, jaz te čisto razumam, da si v dilemi. Ampak pri tebi je problem, ker konkretno 100% službe še nimaš. Jaz bi tudi šla najprej "čez", pa potem, če se pokaže zanesljiva ponudba, prišla nazaj.
A kaj veš, koliko so službe administratorja plačane???  Jaz se vsebolj pripravljam na razgovor. No, upam da me povabijo. Sem ravno tako dala prošnjo za administratorja!

nizy, torte bo prav gotovo dovolj.

listek, no, vsaj malo spodbudnih novic od Davida. Pa naj se ti ne mudi domov, ker je vseeno bolje, da je stanje stabilnejše, ko bosta doma user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
11.2.2009 13:43:26   
Februarka08
Listek user posted image user posted image user posted image user posted image super, da gre na bolje... čeprav počasi... ampak tudi počasi se daleč prideuser posted image

Bamby kot sem napisala sem jo namazala po bodiju - na bodi al kako naj povem, ker tako mi je svetovala una tetauser posted image tako da spredaj krema ni prišla čisto v stik s kožo, ampak pikice je pa vseeno dobila. Tud zvečer sem ji pleničko pogrela in potem v pleničko stisnila mal kreme in ji dala na prsa. Tako da ni mela direktno kreme na koži. Očitno je blo še to preveč. Zdaj jo bom spet namazala ko se zbudu ker mi je še to prej povedala, da jo ni fajn mazat zvečer ko gre spat, ker to lajša dihalne poti in potem zato tako hudo kašlja ponočiuser posted image valjda! Samo meni ni kapnilo... je res ful bolj kašljala ponoči... no, zdaj vemuser posted image

Meni se kosilo kuha, danes bojo špageti in bolognese omakcauser posted image ma že nismo jedli kaj takega da ne pomnimuser posted image za solatko bo pa kitajsko zelje s krompirjemuser posted image komaj čakaaaaaaaaaaaaaaaamuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
11.2.2009 13:46:53   
dolenjka
Februarka, mi bomo imel pa jutri bologneze user posted image  Stipe kuha user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
11.2.2009 13:49:05   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Danes se greva pa z Mio vpisat v šolo. Ta mala mula komi čaka, ma meni gre prov na user posted image  ker je že tako velika in gre v šolo. user posted image user posted image user posted image

Midva s Timom sva pa za drugi teden dobila vabilo za vpis. Gre pa tudi meni na user posted image , ker so ta predšolsaka leta tako hitro minila user posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

A ima katera izkušnje s kremo materina dušicauser posted image jaz sem jo zdej 1. mazala in je dobila pikce in izpuščajuser posted image čeprav sem jo mazala samo po bodiju! Razen po podplatkih sem jo namazala, tam je vse ok.

Ravno včeraj sem z eno kolegico govorila in je rekla, da je bolje mazati po hrbtu kot po prsih, ker je koža spredaj bolj občutljiva. Kako pa to misliš "po bodiju", ali si mislila pod bodijem user posted image user posted image user posted image

No, jaz sem jo danes zjutraj namazala po prsih in podplatih, ker noro kašlja user posted image .

blacky, super za Vala, da samostojno hodi user posted image !!!!

blaža, jaz te čisto razumam, da si v dilemi. Ampak pri tebi je problem, ker konkretno 100% službe še nimaš. Jaz bi tudi šla najprej "čez", pa potem, če se pokaže zanesljiva ponudba, prišla nazaj.
A kaj veš, koliko so službe administratorja plačane???  Jaz se vsebolj pripravljam na razgovor. No, upam da me povabijo. Sem ravno tako dala prošnjo za administratorja!

nizy, torte bo prav gotovo dovolj.

listek, no, vsaj malo spodbudnih novic od Davida. Pa naj se ti ne mudi domov, ker je vseeno bolje, da je stanje stabilnejše, ko bosta doma user posted image user posted image user posted image .

nam , so pa fenistil kapljice pomagale za nočni kašelj, seveda , če je bil suh in dražeč kašelj .... pa ste probale kakšen sirup za pomiritev kašlja?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
11.2.2009 13:55:00   
nizy
hvala za odgovore glede torte user posted image , mene je kar strah , da mi bo česa zmanjkalo user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
11.2.2009 13:59:55   
dolenjka

hvala za odgovore glede torte user posted image , mene je kar strah , da mi bo česa zmanjkalo user posted image

Premalo ne bo, če bo pa zmanjkalo bo pa samo potrditev, da je bilo dobro! user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
11.2.2009 14:02:58   
Februarka08

Februarka, mi bomo imel pa jutri bologneze user posted image  Stipe kuha user posted image

Bravo Stipeuser posted image user posted image user posted image

Bamby, jaz sem administratorka... pri nas je plača za user posted image kako je pa drugod, pa ne vemuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
11.2.2009 14:09:30   
nizy

Premalo ne bo, če bo pa zmanjkalo bo pa samo potrditev, da je bilo dobro! user posted image

maš prov , vse skrbi so odvečuser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
11.2.2009 14:16:29   
ella79
nizy tortice bo zagotovo dovolj user posted image

listek držimo pesti, da gresta danes domov user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
11.2.2009 14:18:02   
ella79

važno da bo dovolj dobre volje, drugega tok nujno ne potrebujete user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
11.2.2009 14:24:34   
Bajsa
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Domača naloga narejena, slikice dodane, zdej pa res grem...nočko

kam si dodala slikice, jaz bi jih tudi rada vidla. user posted image

V moj album, me moreš kliknt kot kontakt, pa vidš slikice, al pa jaz tebe, sem že pozabla. No za vsak slučaj sem jaz tebe že kliknla user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Val za prve korake!!!!

Jaz sem tud že poslala biljon prošenj, pa niti enga odovora, sej sploh ne vem več, al sm jezna al sem žalostna, al bi se pa že kr mal smejalavsemu skupi user posted image .

Zdej pa grem še mal dol ležt dokler madam še spi, spi že od 12, vsak dan mi zaspi v avtu ko greva iz vrtca, jo čist zmatrajo user posted image .

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
11.2.2009 14:38:58   
listek1
punce midva greva domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem tok vesela.

hvala vsem, k ste mislile na naju.

ella dobr si držala pesti user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
11.2.2009 14:49:42   
pina-1

punce midva greva domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem tok vesela.

UAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU TO PA JE NOVICA DNEVAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

S semt ako vesela, da prov kričim

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
11.2.2009 15:07:08   
nizy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
11.2.2009 15:21:49   
lillchy123

jeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo David user posted image user posted image user posted image user posted image
sta mi polepšala dan user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
11.2.2009 15:30:23   
katka37
Lillchy, bom poročala glede mase. Pa ne sekiraj se preveč, pa ostale tudi čuvajte živce.

user posted image user posted image  Val.

user posted image user posted image user posted image  David in listek, novica dneva.

Na pregledu ugotovili, da se je hemoglobin zvišal, velik je 79 cm in težek 9700. Je pa pošteno tulil.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
11.2.2009 15:37:44   
dolenjka
Listek in David user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Bajsika, prjatlca bivša, da je še mene prosim med kontakte user posted image  user posted image

Uf, berem vaše mere, jaz sem ziher da smo mi najlažji mes febraurčki, ziher še nismo do 8 kg prilezli user posted image  No, pa sej tut stalno muva, še če sedi se ziba in kao pleše user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
11.2.2009 15:40:30   
pina-1

Listek in David user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Bajsika, prjatlca bivša, da je še mene prosim med kontakte user posted image  user posted image

Uf, berem vaše mere, jaz sem ziher da smo mi najlažji mes febraurčki, ziher še nismo do 8 kg prilezli user posted image  No, pa sej tut stalno muva, še če sedi se ziba in kao pleše user posted image

carica ma kot mami manekensko postavo. user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
11.2.2009 15:43:13   
dolenjka

Aha, če bi ti vedela kaj vse je mami danes že pojedla, bi ji ločevalno svetovala...sem se kar mal ugojila od kar smo tu.... user posted image  No, pa sej še ni panike, ker me je carica tako lepo pojedla do decembra user posted image

Res sem ponosna k sem prvič v življenju shujšala 26 kg, brez 1 dneva diete user posted image  Se bom mogla enkrat carici prav lepo zahvalit ker me je pojedla user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
11.2.2009 15:48:39   
Bajsa

Jeeeej jeeeej jeeej!!!!!! Bravo David in mamica!!!!!! Držimo pesti, da boste zdravi!!!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
11.2.2009 15:57:21   
pina-1

Aha, če bi ti vedela kaj vse je mami danes že pojedla, bi ji ločevalno svetovala...sem se kar mal ugojila od kar smo tu.... user posted image  No, pa sej še ni panike, ker me je carica tako lepo pojedla do decembra user posted image

Res sem ponosna k sem prvič v življenju shujšala 26 kg, brez 1 dneva diete user posted image  Se bom mogla enkrat carici prav lepo zahvalit ker me je pojedla user posted image  user posted image  user posted image

prosism prosim prosim, dej reci carici na jano pive kako se dela, ker mene ana še vedno ni tolko pojedla, pa me še vedno zaugauser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
11.2.2009 16:03:10   
dolenjka

prosism prosim prosim, dej reci carici na jano pive kako se dela, ker mene ana še vedno ni tolko pojedla, pa me še vedno zaugauser posted image

Ne želi si tega, veš da sem imela 3 mastitise, pa da me je ugriznila da sem inekcio proti tetanusu mogla dobit, pa pol je še ponovila vajo, naj se raje ne pogovarja z Ano, ker boš ob joške user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Katero ime?
petruska

iščem med daljšimi imeni

Katarina (17%)

Valentina (11%)

Izabela (35%)

Veronika (17%)

Karolina (13%)

Kristina (7%)

Število vseh glasov: 54

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!