nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Danes se greva pa z Mio vpisat v šolo. Ta mala mula komi čaka, ma meni gre prov na ker je že tako velika in gre v šolo. Midva s Timom sva pa za drugi teden dobila vabilo za vpis. Gre pa tudi meni na , ker so ta predšolsaka leta tako hitro minila . IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 A ima katera izkušnje s kremo materina dušica jaz sem jo zdej 1. mazala in je dobila pikce in izpuščaj čeprav sem jo mazala samo po bodiju! Razen po podplatkih sem jo namazala, tam je vse ok. Ravno včeraj sem z eno kolegico govorila in je rekla, da je bolje mazati po hrbtu kot po prsih, ker je koža spredaj bolj občutljiva. Kako pa to misliš "po bodiju", ali si mislila pod bodijem No, jaz sem jo danes zjutraj namazala po prsih in podplatih, ker noro kašlja . blacky, super za Vala, da samostojno hodi !!!! blaža, jaz te čisto razumam, da si v dilemi. Ampak pri tebi je problem, ker konkretno 100% službe še nimaš. Jaz bi tudi šla najprej "čez", pa potem, če se pokaže zanesljiva ponudba, prišla nazaj. A kaj veš, koliko so službe administratorja plačane??? Jaz se vsebolj pripravljam na razgovor. No, upam da me povabijo. Sem ravno tako dala prošnjo za administratorja! nizy, torte bo prav gotovo dovolj. listek, no, vsaj malo spodbudnih novic od Davida. Pa naj se ti ne mudi domov, ker je vseeno bolje, da je stanje stabilnejše, ko bosta doma . nam , so pa fenistil kapljice pomagale za nočni kašelj, seveda , če je bil suh in dražeč kašelj .... pa ste probale kakšen sirup za pomiritev kašlja?
|