|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
11.2.2009 22:31:52   
Blacky*
jaz sem pa ravno končala z dvema tortama... ena je za sina od moje najboljše prijateljice, ki ima jutri zabavo, druga pa za sodelavca, ker se mu je rodil sin... včeraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nejc... še en februarček user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
11.2.2009 22:32:43   
Stipe air force
Blacky, kako kej Val?

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
11.2.2009 22:32:43   
Blacky*
zdaj grem pa spančkat ker sem uničena... ne morem več... mogoče me je včeraj koncert uničil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
11.2.2009 22:34:42   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Blacky, kako kej Val?

kašlja še vedno, a ga jutri peljemo v vrtec

danes je očitno ugotovil da bo ostal doma, ker ko sva se z mojim zmenila, da naj bo pa doma, je takoj začel delat pi****... cdje metat iz police, noret po stanovanju...

Kako pa Tara? Komaj čakam da se vidimo...

zdaj pa šibam... preberem jutri ob jutranji kavi...

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
11.2.2009 22:44:20   
Suzi*
ojla.

ko glih o službah govorite...mi mamo tud mal štale v službi zdej...res, da delam v državni upravi, plača je ziher, pa služba tud, ampak nimaš pa kam it naprej, napredovat, si zabetoniran tam, kjer si začel, pa glede na izobrazbo je tud plača kr mal za zjokat. user posted image  tako da hvala da ste dale linke gor glede prošenj, bi blo fajn da tud jaz kej mignem v smeri boljšga šihta, ker sem se dons na drugi celodnevni delovni dan že s šefico spičila user posted image ....ma je res kokoš. user posted image user posted image  in zarad tega odnosi med nami ful šepajo....ko poslušam kaj se je dogajalo ko me ni blo...poden. user posted image user posted image  

listek, super da ste doma user posted image user posted image

lilči, bravo za plazenje user posted image user posted image

nč, grem spat, je treba zgodaj vstat...ob 5.30. user posted image

nočko

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
11.2.2009 23:45:01   
mesecnica
Val in Janez - user posted image  za korakanje.
Luka - user posted image  za plazenje.
Listek1 - user posted image  da ste doma. Upam, da se vam sedaj čimprej izboljša stanje.
Mlavla - user posted image  za izpit.
Februarka08 - user posted image  lepe slikce.

Mi smo imeli danes sistematski.
Imamo 9460g in 72cm user posted image . Tele cm mi ne gredo v glavo. Nazadnje je več namerila user posted image . Jaz ne vem kako to merijo. user posted image
Drugače so nam pa danes vse tiste stvari za nazaj opravili - spretnosti. Od kock, žoge, rozine,... In je vse opravila v nulo user posted image . Jo je P pohvalila.

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
12.2.2009 7:09:07   
misar
dobro jutro...prva?user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
12.2.2009 7:15:33   
misar
ja se mala že pripravlja na zgodnje vstajanje. no njej ne bi blo treba tko zgodi vstat, sam mamici pomaga, da se privadiuser posted image user posted image user posted image

joj jutri pa zares delat, zdaj se pa že počutim, tko kot, da grem na dopust user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak res, točno taki občutki souser posted image user posted image . po moje tud danes ponoč ne bom mogla spat, isto kot pred dopustom ne morem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no sicer pa današnja noč velikooo boljša. se je zbudila sam enkrat ponoči in pa zjutraj ko je moj šel na šiht, tko, da lahko rečem, da se je sam enkrat zbudila. no to bi blo pa že za preživet user posted image user posted image . sam vem, da bo zdaj verjetno spet štala, ker gre v varstvo...nazadnje je bila..čez dan je blo vse v redu, me ni nič pogrešala,je pa hotela potem celo noč na meni spatuser posted image user posted image user posted image

zdele moram pa še pediatrinjo poklicat, da mi zaključi bolniško, ja sem že cele 4 tedne doma...
pol vas pa še mal preberem, nisem a ma baš ništa na tekočem

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
12.2.2009 7:24:34   
Blacky*
dobro jutro

srebrna sem user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
12.2.2009 7:24:46   
blaža

Ej, moji vodijo 1 : 0 proti Slovaski (ali pa kar tam eni Sloveniji, k se himne nima) user posted image   user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1860
12.2.2009 7:25:17   
blaža

Ne morm verjet da so fuzbalerji SLO reprezentance stali pri miru ob igranju slovaske himne user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ....

Po moje, glede na sestavo, je to ciz normalno ker itak le-ti sploh ne vedo katera je slovenska himna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ....

Skrajn cajt da zamenamo zastavo, ime drzave.... mogoć bo tudi himna bolj prepoznavna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... ali pa se njo zamenat s pesmijo "Ce si maco pravi me zagrabi" od Helence  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1861
12.2.2009 7:25:48   
blaža
jutro! user posted image

Se opravičuje,ma sem morala prvo to pokomentirat.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
12.2.2009 7:27:04   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Listek1 - user posted image  da ste doma. Upam, da se vam sedaj čimprej izboljša stanje.

Imamo 9460g in 72cm user posted image . Tele cm mi ne gredo v glavo. Nazadnje je več namerila user posted image . Jaz ne vem kako to merijo. user posted image
Drugače so nam pa danes vse tiste stvari za nazaj opravili - spretnosti. Od kock, žoge, rozine,... In je vse opravila v nulo user posted image . Jo je P pohvalila.

Val na zadnjem merjenju tudi ni imel kaj veliko več cm kot na predzadnjem. P mi je razložila, da to ležeče merjenje ni ravno najboljše, ker ga vsakič malo druugače primeš, potegneš... oni se bolj ravnajo po kg... za njih pomembno je merjenje, ki je stoječe... tisto naj bi bilo ok...  no ravno pri takem merjenju so meni na zdravniškem za službo zmerili 1 cm več kot vsa leta prej... očitno rastem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
12.2.2009 7:28:38   
blaža
No spali smo kar ok. zdej pijem  user posted image , pol dam Blažu zajtrk, pa Matija še mora vstat, pa gremo v Koper, ker imamo zobarja ob 12ih za Matijo. In še prej bomo noro vozičkali, ki je lepo vreme.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
12.2.2009 7:28:44   
Blacky*
no da vam povem--- včeraj me je skoraj infart... ta mesec smo prejeli položnico od upravnika za 266 eur... ogrevanje 185... PA TI NISO NORMALNI...  plače dol, cene gor...

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
12.2.2009 7:29:55   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

No spali smo kar ok. zdej pijem  user posted image , pol dam Blažu zajtrk, pa Matija še mora vstat, pa gremo v Koper, ker imamo zobarja ob 12ih za Matijo. In še prej bomo noro vozičkali, ki je lepo vreme.user posted image

sam pri nas je mraz da še pingvini padajo v nezavest... no tok glih ne, a zdaj sem se že mal razvadila, pa me je zjutraj kar friznilo 

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
12.2.2009 7:31:20   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: misar

ja se mala že pripravlja na zgodnje vstajanje. no njej ne bi blo treba tko zgodi vstat, sam mamici pomaga, da se privadiuser posted image user posted image user posted image

joj jutri pa zares delat, zdaj se pa že počutim, tko kot, da grem na dopust user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak res, točno taki občutki souser posted image user posted image . po moje tud danes ponoč ne bom mogla spat, isto kot pred dopustom ne morem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no sicer pa današnja noč velikooo boljša. se je zbudila sam enkrat ponoči in pa zjutraj ko je moj šel na šiht, tko, da lahko rečem, da se je sam enkrat zbudila. no to bi blo pa že za preživet user posted image user posted image . sam vem, da bo zdaj verjetno spet štala, ker gre v varstvo...nazadnje je bila..čez dan je blo vse v redu, me ni nič pogrešala,je pa hotela potem celo noč na meni spatuser posted image user posted image user posted image

zdele moram pa še pediatrinjo poklicat, da mi zaključi bolniško, ja sem že cele 4 tedne doma...
pol vas pa še mal preberem, nisem a ma baš ništa na tekočem

uspešen jutrišnji prvi delovni dan

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
12.2.2009 7:31:40   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Val na zadnjem merjenju tudi ni imel kaj veliko več cm kot na predzadnjem. P mi je razložila, da to ležeče merjenje ni ravno najboljše, ker ga vsakič malo druugače primeš, potegneš... oni se bolj ravnajo po kg... za njih pomembno je merjenje, ki je stoječe... tisto naj bi bilo ok...  no ravno pri takem merjenju so meni na zdravniškem za službo zmerili 1 cm več kot vsa leta prej... očitno rastem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudi ne vem, al so ga zadnjič slabo zmerli al kaj, ker mi se zdi da je tam okoli 83cm, zadnjič pa naj bi bil 82user posted image

Laghko da je manj zrasel, pa še zadnjič, da so rekli malo preveč, ne vem, no ma sej to ni zdej v detajl tako važno. glavno, da so zdravi, na žalost je pa ful bolnih. Tak cajt je zdej.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
12.2.2009 7:32:58   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

sam pri nas je mraz da še pingvini padajo v nezavest... no tok glih ne, a zdaj sem se že mal razvadila, pa me je zjutraj kar friznilo 

Ponavadi, razen, če ne vozičkam tle pri nas, mi ni mrzlo, čeprav sem zmrznjene narave, ker je vedno akcija pa vlečt Blaža, pa ritzak, pa Matijo ,... in mi rata vroče.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
12.2.2009 7:35:05   
blaža

no da vam povem--- včeraj me je skoraj infart... ta mesec smo prejeli položnico od upravnika za 266 eur... ogrevanje 185... PA TI NISO NORMALNI...  plače dol, cene gor...

ma kaj za upravnika vse vam za plačat, al za celo leto, al kako to 266e?

pa ogrevanje vam je noro drago. Mi damo skoraj na dva meseca enih 100e, pa mamo vse odprto po hiši in je 21 stopinj povsod na 90m kvadrat.

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
12.2.2009 7:51:30   
mala_pikica
Jutro!

Moram se zopet potožitiuser posted image user posted image , Luka je včeraj poleg bronhitisa dobil še visoko vročino in ima zraven še virozo. Joj, joj kam to pelje moj mali je kar nonstop v eno bolan. najbolj zoperna pa mi je vročina, včeraj mu po Paracetamolu sploh ni padla in sem mu od pol sedmih zvečer in pol enajstih davala obkladke na glavo in nogice in se trudila, da mu vročina ni narasla čez 39.5. Ali ima še katera takšne izkušnje s paracetamolom, Lukcu drži le eni dve uri in nič več. Sem mu potem dala kar Voltaren no ta je držal 4 ure, pa zdaj zjutraj zopet paracetamoluser posted image .

Listek sem zasledila, da ste že doma, res sem vesela za vas. Zdaj pa se lepo cartajte in pozdravite.

grem še malo za nazaj prebrati, se vsaj malo sprostimuser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
12.2.2009 8:00:54   
itata
jutro,
nič posebnega. spet služba. evo danes je mali neki muval okol polnoči in 2h, ampak pol je dal pa mir... no in seveda, ker sta z njegovim atijem "usklajena" pa on ni mogu spat od 5:30 daljeuser posted image  tko da me je pa on zbudu... jaz res nimam sreče. mah sej ni čudn, da moj ne more spat zjutri dolg, če je že ob 21.30 zaspal pred tv. do 5:30 je že dost ur spanja - za nekatereuser posted image
evo zdej sem v službi, pol letim sredi dneva v mesto, ker imam seminar za pravosodnega - ob 11h - kje najdejo te ure???? pol pa nazaj v službo, ker imamo neko obvezno zadevo ob 14h in moram bit tam. kr neki. sam letala bom gor pa dol cel dan. se že "veselim".

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
12.2.2009 8:01:47   
pina-1
Jutro.
Mi spimo prco rundo. Normalno, če, smo se zbudilo ob 5:30.
Jaz sem se pa zdej stuškala in glavo oprala. Ko se ana zbudi pa šibneva čez mejo neki iskat in pol v Koper.... Tuki pri nas bo res sončekuser posted image user posted image user posted image

Blaža bi te blo full lepo spet videt, ma ne vem če se bova uspeli skupaj najt. Midve z ano bova okoli 11 v kopru.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 1873
12.2.2009 8:03:12   
buči
Jutro! user posted image  za vse bolančke! Danes imam ta kratko - samo 4 ure (šolske seveda user posted image ), jutri pa informativca, pa grem šele ob 14.30 v službo. Upam, da bo tudi jutri sonček, da greva s Tilnom kaj ven. Se bova mogoče že danes odvozičkala v varstvo, če bo šlo kaj če 0 s stopinjami.

Mala pikica, baje paracetamol pri določenih virozah sploh ne prime. Aljažu še vedno dajem svečke, ker mi sirup zbruha, ampak le voltaren, ker je zanj paracetamol prešibek. Ko je imel vročino skoraj 42, sva ga imela v banji - voda obvezno do vratu. Pripraviš nekje 38 C, nato dolivaš, da pride voda na 33 ali celo 32 C, pa ga imaš notri kar 20 minut. Se dere, ampak nimaš kaj. Potem ga lepo zbrišeš, oblečeš samo v bodi in pokriješ z neko lahko odejo. Pa seveda dodaš svečko ali pa sirup. To pač ponavljaš. Pri nas je delovalo, da smo ga spravili pod 40 C in potem tudi pod 39C. Je pa to ful hudo. Naš takrat blede.

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 1874
12.2.2009 8:08:44   
Februarka08

user posted image

JANUARSKI FEBRUARČKI:

16. Vrtnica, Janez user posted image
16. Srečka nosečka, Lana user posted image
30. Bamby, Anaja user posted image
31. mala_pikica,Luka user posted image

FEBRUARSKI FEBRUARČKI:

01. Bugi, Luka in Miha user posted image
02. Blacky*, Val user posted image
03. Itata, Jakob user posted image
03. Blaža, Blaž user posted image
04. Ella79, Zoja user posted image
04. kati kati, Maj user posted image
04. Misar, Lana user posted image
05. Mbee, Ema user posted image
06. Lillchy123, Luka user posted image
07. Anandrej, Sebastian user posted image
07. Marusah, Lovro user posted image
07. Mesečnica, Luna user posted image
07. Maja 80, Tija user posted image
07. Lara76, Naja user posted image
07. Listek, David user posted image
08. Brina 2006, Tomaž  user posted image
09. Buči, Tilen
user posted image
09. nizy, Azra user posted image
10. Bajsa, Zala user posted image
12. Janey, Jaka user posted image
12. MetiLu, Janez user posted image
14. pina-1, Ana
14. katka37, Tin
14. Polonca 78, Vid

15. Guerina, Julija
15. torcica, Gašper
18. Mary lou, Tai

19. Suzi*, Žana
20. larisa, Nejc
24. jencili, Taj

24. dolenjka, Stipe, Tara
26. amaya, Etienne
27. nuka, Nina
29. Februarka08, Larisa
29. Mlavla, Neža

MARČEVSKA FEBRUARČICA:

6. Elma, Elma

user posted image  

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

Kdaj so vaši otroci dobili prvi zobek?

pred 3. mesecem (8%)

med 3. in 5. mesecem (23%)

med 5. in 7 mesecem (31%)

med 7. in 9. mesecem (18%)

med 9. in 11. mesecem (12%)

po 11. mesecu (8%)

Število vseh glasov: 352

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!