Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 21:09:18
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Blaža, himna je bila pa Slovaška A so, je nisem slišala, sem pa mojga prej narobe razumela.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 21:10:19
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 IZVIRNO SPOROČILO: blaža metka, vidim teeee! Ja imam malo časa, ker moji otroci že vsi spančkajo, mož pa je v službi tako da vas malo berem. Sem zadnje čase čist na tleh. V sredo začnem delat , pa bo moje firma očitno šla v stečaj, tako da sploh ne vem kako bo. Pošiljam prijave na prosta del. mesta, ampak saj veš če ni vez je bolj slabo. O kriza, povsod je šit. Upam, da ne boste šli v stečaj. al pa da kej najdeš drugega. kako šolo pa maš?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 21:12:12
|
|
|
|
blaža
|
Nič , se grem še jaz napravit za jutri zjutraj. Matija ma zobarja in grem z otrokoma v Koper. malo bomo dopoldne pohajali, pol mamo zobarja ob 12ih, pa po KT moram it v izolo. No naš tatko je še jutri zadnji dan dežuren, pa nam bo fajn minil dan, da nismo sami.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 21:13:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ekon. tehnik. Imela sem že nakej razgovorov, nekaj pa jih še imam - upam da bo kaj iz tega. Samo tukaj blizu ni pa nič, Lj. je najbližje.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 21:16:24
|
|
|
|
blaža
|
No metka sej Lj je kar velika, ni vrag ,da se ne bo kej našlo, če vam zagusti. Sej bo.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 21:23:32
|
|
|
|
bamby
|
Punce zlate ste. Vsaka po svoje pripomore, da se v glavi rojevajo nove zamisli. dolenjka, zaenkrat v EU ne mislim pošiljat prošenj, sem pa našla krasen video, kako se je treba na razgovoru obnašat, oblečt..... lilči, ker praviš da si delala v kadrovski, potem imaš res veliko izkušenj na tem področju. Kako napisana prošnja bi te zainteresirala, če kandidat nima izkušenj, ima pa veliko volje in zagnanosti in ne dvomi v to, da dela ne bi uspešno opravljal? Namig prosim!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 21:28:28
|
|
|
|
bamby
|
metka, že to je veliko, da te vsaj na razgovor povabijo. Kaj so te pa največ spraševali??? Itak pa je v LJ več služb, več možnosti...je pa res, da ta kriza dela svoje na področju zaposlovanja
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 21:29:48
|
|
|
|
blaža
|
Ja nam je en iz zavoda zadnjič predaval vse sorte. in ni ga blo slabo poslušat. eni punci je enkrat rekel en delodajalec na razgovoru, na koncu, da kolko ma številko modrca?! In se je grozno razkurla, pa je ni vzel v službo. Tip je baje samo hotel videt njeno reakcijo kako se bo odzvala na provokacijo, ker je blo delavno mesto z strankami, kot pa vemo so stranke nepredvidiljive in te lahko vržejo s tira,... bla, bla, bla
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 21:29:53
|
|
|
|
bamby
|
No, zdaj se pa tudi jaz poslavljam. Grem še pod tuš, zjutraj pa k frizerju, da se spet malo olepšam. Bo kmalu kakšen razgovor, pa ne morem it z narastkom na razgovor . nočko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 21:32:58
|
|
|
|
blaža
|
Pa mene so itak preučevali delodajalci iz vseh strani. Za Ariel, me je šef najprej vse živo izprašal , da kje dela tata, mama,..., Še dan danes stavim, da me je vzel, ker je bil moj tata nadpokovnik in je mislil, da se meda komandirat, ki sem imela red doma. pa pisavo, nam je dal pregledat k grafologu, pa mimiko in držo telesa( knjiga govorica telesa) Ja tako ti je to. Pa še rekel mi je, da jaz nisem za velik olektiv, da sem al za bit šef, al za delat sama. No to je pa uganil oboje. Ne maram avijacije, ki preveč kokodaka v pisarni. Čudno ne? Ki sem taka klepetulja.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 21:33:35
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby No, zdaj se pa tudi jaz poslavljam. Grem še pod tuš, zjutraj pa k frizerju, da se spet malo olepšam. Bo kmalu kakšen razgovor, pa ne morem it z narastkom na razgovor . nočko ja prav maš, jaz grem tudi v soboto k frizerju!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 21:35:12
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Pa mene so itak preučevali delodajalci iz vseh strani. Za Ariel, me je šef najprej vse živo izprašal , da kje dela tata, mama,..., Še dan danes stavim, da me je vzel, ker je bil moj tata nadpokovnik in je mislil, da se meda komandirat, ki sem imela red doma. pa pisavo, nam je dal pregledat k grafologu, pa mimiko in držo telesa( knjiga govorica telesa) Ja tako ti je to. Pa še rekel mi je, da jaz nisem za velik olektiv, da sem al za bit šef, al za delat sama. No to je pa uganil oboje. Ne maram avijacije, ki preveč kokodaka v pisarni. Čudno ne? Ki sem taka klepetulja. Tega pa kar ne morem verjet, na kakšen nivo se spuščajo. In kaj si pravzaprav delala v Arielu? Bila za pultom ali v administraciji???
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 21:37:11
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: blaža Pa mene so itak preučevali delodajalci iz vseh strani. Za Ariel, me je šef najprej vse živo izprašal , da kje dela tata, mama,..., Še dan danes stavim, da me je vzel, ker je bil moj tata nadpokovnik in je mislil, da se meda komandirat, ki sem imela red doma. pa pisavo, nam je dal pregledat k grafologu, pa mimiko in držo telesa( knjiga govorica telesa) Ja tako ti je to. Pa še rekel mi je, da jaz nisem za velik olektiv, da sem al za bit šef, al za delat sama. No to je pa uganil oboje. Ne maram avijacije, ki preveč kokodaka v pisarni. Čudno ne? Ki sem taka klepetulja. Tega pa kar ne morem verjet, na kakšen nivo se spuščajo. In kaj si pravzaprav delala v Arielu? Bila za pultom ali v administraciji??? za pultom!!! Ja res je blo tako ne lažem. je pa zbral tak kolektiv, da smo se kmalu pobile med sabo, tako smo se ujemale. No zdej, ko se srečamo, se smejemo kako smo se imele, ma je blo tako pestro, da smo se kmalu pojedle med sabo.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 21:40:01
|
|
|
|
blaža
|
Aja še to Bamby. zadnjič nam je pravu kolega, ki smo se o službah in razgovorih pogovarjali, da bog ne daj spraševat kakšna bo plača, ker jih to baje ful odbija. Tudi on je eno zavrnil zaradi tega. no meni je pa vseeno logično, da tema nanese tudi do tega . Ne da lih jaz sprašujem, ma lahko bi sam delodajalec kej omenil. Še hujše je, ko te vpraša kako plačo bi ti imel pri njih. Ki lahko usreliš prenizko la pa previsoko, pa nikoli jim ni pol prav. Pa itak da vsi delamo za keš, za kaj pa drugega! NO pa jaz z veseljem delam, če sem plačana vsaj normalno, če ne že dobro. Sem pol res zagnana, če ne mi pa pade moto.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 21:47:17
|
|
|
|
bamby
|
A veš, da sem pred leti v LJ tudi jaz naletela na to vprašanje in me je gospod vprašal, ko sem bila že na poti ven" pa še to, kakšno plačo pa pričakujete?" Takrat sem bila čisto nepripravljena na razgovor in me je vsako vprašanje spravilo v zadrego. Po moje sem ob tem sploh ustrelila kozla. Sicer je pa tako, če rečeš realno od-do, ne moreš nič narobe rečt, če te o tem vprašajo. Itak se odločijo po svoje. Sem pa v današnji študiji razbrala, da delodajalec pričakuje od kandidata, da se pogovorita tudi o plači. No, potem pa bodi pameten kaj komu ugaja lilči, kaj bi ti rekla na to?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 21:49:39
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby A veš, da sem pred leti v LJ tudi jaz naletela na to vprašanje in me je gospod vprašal, ko sem bila že na poti ven" pa še to, kakšno plačo pa pričakujete?" Takrat sem bila čisto nepripravljena na razgovor in me je vsako vprašanje spravilo v zadrego. Po moje sem ob tem sploh ustrelila kozla. Sicer je pa tako, če rečeš realno od-do, ne moreš nič narobe rečt, če te o tem vprašajo. Itak se odločijo po svoje. Sem pa v današnji študiji razbrala, da delodajalec pričakuje od kandidata, da se pogovorita tudi o plači. No, potem pa bodi pameten kaj komu ugaja lilči, kaj bi ti rekla na to? ne vem, kaj pa če ustreliš kej v črnem humorju?, v stilu: za to službo bi delala tudi za minimalca SPREJETI!!!!!!!!!!!!!! Se hecam.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 21:51:15
|
|
|
|
blaža
|
Jaz bi po moje nakladala, da plače so kao od do, pa je pol odvisno od zmožnosti določenega podjetja, pa da denar res ni vse, pa da vseeno vsi delamo za denar,...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 21:57:35
|
|
|
|
blaža
|
ma tle nisi nikoli niko i ništa. Sem vidla kako je čez. še sedaj pride en nončko k meni na obisk sam z avtom, pa ma že 83 let. Pa ko sem Blaža rodila, so mi darila pošiljali. Res me majo radi. Prav čutim to. To so zame ljudje. pa nikoli ni bil problem za da denar. nikoli. Pa da ne govorim za Nova leta, ... pa kaj so vse dali za Matijo,...
< Sporočilo je popravil blaža -- 11.2.2009 21:58:13 >
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 21:58:55
|
|
|
|
blaža
|
Aha, že vidim, da mam monologe. nočko!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 22:07:51
|
|
|
|
Stipe air force
|
Ej, moji vodijo 1 : 0 proti Slovaski (ali pa kar tam eni Sloveniji, k se himne nima)
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 22:17:36
|
|
|
|
Stipe air force
|
Ne morm verjet da so fuzbalerji SLO reprezentance stali pri miru ob igranju slovaske himne .... Po moje, glede na sestavo, je to ciz normalno ker itak le-ti sploh ne vedo katera je slovenska himna .... Skrajn cajt da zamenamo zastavo, ime drzave.... mogoć bo tudi himna bolj prepoznavna ... ali pa se njo zamenat s pesmijo "Ce si maco pravi me zagrabi" od Helence
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 22:28:41
|
|
|
|
katka37
|
Februarka, lepa pupa, kot mama. Lillchy, za Luka. Mlavla, , pridna si z izpiti, le tako naprej. Pa ostalim, ki se ubadate s prošnjami in zaposlitvijo Nočko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 22:29:33
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: listek1 punce midva greva domov sem tok vesela. hvala vsem, k ste mislile na naju. ella dobr si držala pesti
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 22:30:34
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: listek1 punce midva greva domov sem tok vesela. hvala vsem, k ste mislile na naju. ella dobr si držala pesti no ko sem do konca prebrala sem videla, da sta že doma in upam, da tako tudi ostane... in da bo David kmalu čisto zdrav
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 22:30:44
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 moj sin se je danes prvič nomalno plazil! Bravooooo bravo
|
|
|
prevaradanuskaAli bi oprostili partnerju če bi vas prevaral?da (
9%)

ne (
58%)

mogoče (
33%)
Število vseh glasov: 500Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!