|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
12.2.2009 11:57:42   
ella79
user posted image user posted image user posted image user posted image Jaka in Janez vse naj naj za 1. roj dan user posted image user posted image user posted image user posted image

februarka jaz sem bila prejle v porodnišnici user posted image user posted image sem šla prijateljico pogledat in njenega en dan starega sinka user posted image ne morem verjet, da je bila naša pikica eno leto nazaj tak drobižek user posted image

sva pa imeli danes sitematskega - 78 cm in 9800 g, čist po mamici user posted image user posted image user posted image user posted image

je pa danes tak fajn sonček, tako da komaj čakam, da greva po službi vn user posted image rabim zrak

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
12.2.2009 12:00:56   
Stipe air force
Ella, ko bos sla na sprehod obuci trenerku... zunaj je hladno... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
12.2.2009 12:11:01   
Februarka08
Eno vprašanje: koliko časa (približno) naši malčki še pijejo mleko po flašiuser posted image saj zdaj niso že preveliki kajneuser posted image ker jaz sem dala danes tamali prav s tem namenom malo kasneje malico da ne bi blo treba potem še mleka ko bo šla spat... pa sem ji ga vseeno nardila, da sem probala... je pojedla prej pol jogurta in ene pol jabolka pa mal čaja, jo nesem v sobo, preoblečem in ji probam dat še mleko - itak je skor vsega pozaugalauser posted image ne vem, ji že pašeuser posted image zvečer je postopek enak - okrog 19h večerja in potem ob 20h še cca.200 ml mleka - no, saj mleko morajo piti in sem vesela, samo tole flašo ob 12h bi rada skenslala za kasneje ko bom šla na šiht in ne vem kakouser posted image
Ah, nakladam, grem raje kaj pospravit, jutri bo treba it delatuser posted image klinc, pa tak zadnji dan dopusta... no, vsaj sonček je, vsaj touser posted image user posted image user posted image gremo popoldne spet en dolg giro narestuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
12.2.2009 12:18:03   
Janey
dan

Hvala vsem za čestitke. Ne morem verjet, da je minilo eno leto. eh...naš fant je včeraj naredil sam ene 10 korakovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image danes pa ga je zjutraj čakala velika škatla in se je celo dopoldne pridno igral. zdaj pa z atijem spančkata, jaz sem že pospravila celo stanovanje, pomila vse, pobrisala, posodo, kopalnico, zdaj moram pa samo še cote zlikat in sem fertik za danes in je flat pripravljen za popoldansko čago. oba sma si danes vzela dopust, tako da smo skupaj in se imamo prav fino. edino še ne vem al bom doma kuhala, al bo lubi nas peljal na kosilo.

srečka res jeblo enkratno, upam, da bo vsako letouser posted image user posted image

marusha se strinjam s srečko user posted image user posted image daj malo napiši na mejl...skup potegni user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
12.2.2009 12:20:23   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Eno vprašanje: koliko časa (približno) naši malčki še pijejo mleko po flašiuser posted image saj zdaj niso že preveliki kajneuser posted image ker jaz sem dala danes tamali prav s tem namenom malo kasneje malico da ne bi blo treba potem še mleka ko bo šla spat... pa sem ji ga vseeno nardila, da sem probala... je pojedla prej pol jogurta in ene pol jabolka pa mal čaja, jo nesem v sobo, preoblečem in ji probam dat še mleko - itak je skor vsega pozaugalauser posted image ne vem, ji že pašeuser posted image zvečer je postopek enak - okrog 19h večerja in potem ob 20h še cca.200 ml mleka - no, saj mleko morajo piti in sem vesela, samo tole flašo ob 12h bi rada skenslala za kasneje ko bom šla na šiht in ne vem kakouser posted image
Ah, nakladam, grem raje kaj pospravit, jutri bo treba it delatuser posted image klinc, pa tak zadnji dan dopusta... no, vsaj sonček je, vsaj touser posted image user posted image user posted image gremo popoldne spet en dolg giro narestuser posted image user posted image

jaz jakcu dam še zvečer mleko in ponavadi zgodaj zjutraj (5ih) ko se zbudi in pol dalje zaspi....če zvečer veliko poje gre spat brez že brez flaše, zjutraj pa če mu ne dam mam budnico ob 5ih kar mi pa ni preveč všečnouser posted image user posted image pomoje par mesecov še ni panike pol pa tut za zobke ni več vredu. itak pa bodo kmalu znali pit iz vsega tak da bodo tak mleko spili.jaz edino ne vem kaj bomo mi zjutraj nardiliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1905
12.2.2009 12:29:39   
Stipe air force
Carica fase eno zgodaj zjutraj (150-210ml)... zaspi takoj naprej in tako da Sefla lahko spi do budilke ter gre na siht.... user posted image  in dobi se po kopanju zvecer okrog pol osmih 150-210ml... user posted image . Priblizno dvakrat na teden dobi se eno vmes v dnevih ko lih ni jesca... user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
12.2.2009 12:32:55   
ella79
februarka uživaj še zadnji dan user posted image jaz Zoji nikoli za opoldansko spanje nisem dajala flaške, ji jo pa dajem zjutraj ko vstane in zvečer pred spanjem. Sem ji enkrat zjutraj sam zajterk dala pa je bla noro sitna, k sem ji pa še flašo dala je blo pa OK user posted image pomoje bomo počas jutranjo flaško zamenjali z mlečno kašico, večerna bo pa še kar nekaj časa rulala user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
12.2.2009 12:40:02   
Februarka08
Aha, hvala za odgovore. Tamala ne poje veliko malice preden gre spat, zato ji morm dat še mleko... saj kasneje ga bo lahko iz kozarca spila če ji bo še zanj in bo šla potem v pančevo... mah ne vem, se bojo že znašli ko bojo doma brez meneuser posted image

Me zdele tašča kliče da mamo novega člana v bajtiuser posted image je teliček sam prišel na svet, brez da bi mu kdo pomagaluser posted image
Zdaj grem pa res mal kopalnico pospravit...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
12.2.2009 12:45:11   
Stipe air force

Aha, hvala za odgovore. Tamala ne poje veliko malice preden gre spat, zato ji morm dat še mleko... saj kasneje ga bo lahko iz kozarca spila če ji bo še zanj in bo šla potem v pančevo... mah ne vem, se bojo že znašli ko bojo doma brez meneuser posted image

Me zdele tašča kliče da mamo novega člana v bajtiuser posted image je teliček sam prišel na svet, brez da bi mu kdo pomagaluser posted image

oooo, spet bodo baseeeeeeee user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1909
12.2.2009 12:45:11   
itata
vprašanje: koliko vas daje mulčkom pred spanjem AM in koliko KM? in če dajete KM ali ga dajete razredčenega ali ne?

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 1910
12.2.2009 12:47:52   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: itata

vprašanje: koliko vas daje mulčkom pred spanjem AM in koliko KM? in če dajete KM ali ga dajete razredčenega ali ne?

jaz dajem AM in bom dajala tudi AM dokler bo na flaši, potem pa ko bo pil iz kozarčka dobi pa KM.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
12.2.2009 12:50:44   
Stipe air force
Jaz dajem izkljucno AM... za KM bo se cajt... se prevec ga bo.... user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
12.2.2009 12:57:44   
ella79

naša bo do nadaljnega (beri ene pol leta) na AM

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
12.2.2009 13:00:16   
Stipe air force
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Na groblju Mirogoj u Zagrebu je pokopan prvi hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđman.

Zasto na njegovom grobu cvijeće tako slabo raste ? user posted image  user posted image  user posted image

Zato sto je đubre preduboko zakopano... user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1914
12.2.2009 13:02:46   
srečka nosečka
janey - lepo praznujte danes user posted image

februarka - meni je P rekla, da ni potrebe po pitju mleka user posted image . Jaz sem ji namreč zatežila, da naša ne pije mleka, ne AM ne KM. Po flaši namreč. Je pač ni navajena in mi je kar OK to. Tako veliki malčki z raznoliko prehrano dobijo tudi vse potrebne vitamine in bla bla bla.
Če pa tvoji Larisi paše mleko, bi ji ga jaz zjutraj in zvečer ponudila oz. dala.

Ima kdo kaj veselja do dela? Naj mi ga pošlje, meni ga namreč primanjkuje. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 1915
12.2.2009 13:15:25   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Dobro jutro user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

dolenjka, zaenkrat v EU ne mislim pošiljat prošenj, sem pa našla krasen video, kako se je treba na razgovoru obnašat, oblečt.....

Bamby, brez zamere, ampak če nisi opazila, živiš v EU user posted image  To ni vzorec prošnje, ki se jo v EU pošilja, ampak je enotni "evropski" CV user posted image

user posted image user posted image user posted image  saj imaš prav. No, mislila sem pa za zaposlitev izven SLO. BTW, verjetno si tudi ti mogla en izpit (v angl.) opravit, ki sploh omogoča zaposlitev izven SLO?

user posted image user posted image user posted image Jaka in Janez vse najboljše user posted image user posted image user posted image

blacky, naša položnica za ogrevanje je tudi bila 177 € za plin user posted image .

Dajem samo nerazredčen KM kolikor ga spije. Zadnje dni ga skoraj nikoli ne spije več kot 220 ml.

Jaz sem se vrnila domov vsa polepšana user posted image . Še dobro, da imam pestro popoldne, da grem z novo frizuro lahko ven med ljudi user posted image user posted image . Čez slabo uro grem že v vrtec po oba otroka, ob 17h ima Tim gledališče, ob 18h pa telovadbo. Res bo pestro. Sem se zmenila z nonotom za varstvo Anaje, da bom lahko šla s Timom. Anaja v gledališču verjetno ne bi dala miru user posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
12.2.2009 13:26:11   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

oooo, spet bodo baseeeeeeee user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image ne, kle pa ne bojo user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1917
12.2.2009 13:27:20   
Februarka08

Larisa pije razredčen KM - opoldne cca. dobrih 100ml, zvečer cca. slabih 200ml

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
12.2.2009 13:37:14   
Stipe air force

user posted image user posted image user posted image ne, kle pa ne bojo user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1919
12.2.2009 13:47:35   
Februarka08

user posted image  user posted image  user posted image

kle bojo gotovo samo zrezki ali pa še to neuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1920
12.2.2009 15:25:21   
pina-1
Dan
Mi smo s posvetovalnice. Ančka je velika 78 cm ( merjena stoje)user posted image ,teža je pa hmmmm 11050g. Čisto po mami: mala pa čokata. Razvojno je vse v redu. Je pa zdravnica zaznala rahli šum na srčku, ki je kaootroški. Nič posebnega vendar bomomalo pozorni.

Biskvit za torto se peče,moja mami je pa odpeljala punci malo na sončka. Haz sem napreč zagiftana spet v nulo in vročian 37 je zopet tuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Po moje bom tdi babji večer odpovedala jutri, da vsaj malo k sebi pridem do sobote.

Eno leto nazaj so me na ta dan sprejeli v bolnico ker sem mela popadke in sem bila odprta....user posted image  sem se bolje počutila kot danesuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 1921
12.2.2009 16:05:00   
dolenjka
Bamby, ja, za redno službo v katerikoli EU instituciji (v Bruslju, Luxembourgu ali kje drugje) za nedoločen čas moraš narediti concurs ali konkur po slovensko. Odvisno seveda za katero pozicijo gre. Jaz imam narejenega za AST (assistant). Drugače pa so službe začasne, če tega nimaš in se prijaviš na eventuelno prosto mesto.
Trenutno je ravno en razpis za konkur, mislim da je za prijave odprt do 5.3. če katero zanima.

Pinči, valda si se lani na ta dan bolje počutila, sej si bila mlajša user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
12.2.2009 16:29:09   
bamby
No, da ne boš mislila, kako sem pametna user posted image . V bistvu nimam pojma o tem. Pred nekaj več kot pol leta se je ena znanka za ta izpit prijavila in se učila zanj, pa me je takrat nekaj malega podučila. Rekla je tudi to, da če izpita ne greš delat, ko se enkrat prijaviš ,imaš za vedno vrata zaprta, če se kasneje odločiš zanj.

Mene pa glava boli user posted image user posted image . Pravkar sem zaužila 2 Lekadola. Upam, da čimprej primeta. Grem malo "se dat dol" user posted image user posted image  

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
12.2.2009 16:47:28   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

No, da ne boš mislila, kako sem pametna user posted image . V bistvu nimam pojma o tem. Pred nekaj več kot pol leta se je ena znanka za ta izpit prijavila in se učila zanj, pa me je takrat nekaj malega podučila. Rekla je tudi to, da če izpita ne greš delat, ko se enkrat prijaviš ,imaš za vedno vrata zaprta, če se kasneje odločiš zanj.

Mene pa glava boli user posted image user posted image . Pravkar sem zaužila 2 Lekadola. Upam, da čimprej primeta. Grem malo "se dat dol" user posted image user posted image  

to pa ne bo držalo user posted image  ti povem iz "prve roke", ker se je že veliko sodelavcev prijavilo na različne konkurje in potem dejansko niso šli pisat, pa so se kasneje na kakega drugega prijavili, ga normalno pisali, nekateri naredili, nekateri pač ne.... tko da to ni tako user posted image  Če je seveda govora o konkurju za službe v EU institucijah user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
12.2.2009 17:14:10   
mlavla
dan..
danes je pa zame en user posted image dan..
no ponoči sem imela žurko..tamala ni spala od 1:45 pa vse tja do 4:30...že cel dan sem kot en zombi..

posledično zato tud nisem šla na izpit..pa že tko se nisem dost dobr pripravila nanj

Jaka in Janez čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

zdele se pa z Nežo borim,da bi aml zaspala..ker je vstala pol že ob pol osmih..in odspala le pol ure..pa skoz je tečna..

grem spet mal k njej..vztrajat,da ostane v ležečem položaju...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...

boli
mucica12

ali ste imeli punkcijo kolena ali boli

ja zelo (13%)

na sredini (3%)

ne boli (3%)

je nisem imel (78%)

pozabil sem (3%)

Število vseh glasov: 797

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!