|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
12.2.2009 18:29:49   
Stipe air force
Pina... a je tko hudo user posted image ... A poznas pesem: "Treba mi rame tvoje, da placem na njemu... " user posted image  user posted image  user posted image , od Alfija Niiiipića...

Stipe će da sredi stvar... user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
12.2.2009 18:33:04   
pina-1
ma sej ni tako hudo...ma ti napiešm na ZS, ki tuki se mi ne da razlagat. ok?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
12.2.2009 18:33:27   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Pinči, valda si se lani na ta dan bolje počutila, sej si bila mlajša user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

mater sem jezna. Uni moj trontelj od Pinota, nič ne more z ano nardit. Jaz pa lahko vse z njo mardim... Grrrrrrrrrrr. Sem kolebala če bi šla jutri na ženski večer, ker me neki vročina daje. Ampak tudi če bom mela 40 vročine grem. Pa da vidim če bo gospod uspel it scat, ker bo mel obe punci sam domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako da sem skupi z ano že biskvit za torto spekla in sedaj sem še kremo skuhala... Jutri pa jo nafilam.

Ej, a ti nisem rekel, da ga posljes men na izobrazevanje... user posted image ... si ga pac razvadla, da mors vse ti z otroci... a sad jedi sto si si skuhala user posted image  user posted image ...

Pocak da pridemo...mu bom ob svinjarijah in refosku izvedel kratko delavnico cuvanja otrok... user posted image  user posted image  user posted image

čuj a ti ga lahko kufer zapakiram in pošljem s prvim letalom v brueljuser posted image user posted image user posted image

ma sej vem da sem sama kriva. ma vsaj tuki da se skašljam, brez da me kdo še dodatno razkuri.

V Bruslju se ne bo nic naucil ker je tu 400 vrst piva in 1.000 vrst francoskih vin... user posted image , tako da bo izobrazevanje v Pinotovi drvarnici... user posted image

ja bi carica in Ana vaju dva čuvali.... se mi že vidi...
Šefla bi pa skodrane lase dobila, ko bi domov prišlauser posted image user posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
12.2.2009 18:33:40   
Stipe air force

Navali, sister... user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
12.2.2009 18:37:29   
Stipe air force
En zivljenski....

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Što se dogodi kad popiješ Viagru i Apaurin zajedno?

Jebe ti  se, a neda ti se.

Neposredna povezava do sporočila: 1955
12.2.2009 18:37:40   
pina-1

Navali, sister... user posted image

navalilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1956
12.2.2009 18:38:31   
pina-1

En zivljenski....

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Imaš li jedan apaurinuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1957
12.2.2009 18:47:45   
Stipe air force

En zivljenski....

Viagru imam apaurin nemam... user posted image  user posted image  user posted image ... znas da sam ti ja u godinama... mogoć user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
12.2.2009 18:51:03   
Stipe air force
Se en zivljenjski...

Koja je razlika izmedju glupih i pametnih muškaraca?

Glupi pričaju viceve o plavušama, a pametni spavaju s njima.

Neposredna povezava do sporočila: 1959
12.2.2009 18:54:49   
pina-1

En zivljenski....

Viagru imam apaurin nemam... user posted image  user posted image  user posted image ... znas da sam ti ja u godinama... mogoć user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1960
12.2.2009 19:02:40   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

LILČI kam bosta hodila na plavalni tečaj? Midva v atlantis. 

zaenkrat gremo sam pogledat v Sočo user posted image

pinči user posted image  to je še vpliv lune. mojga tud nosi user posted image  prav da me bo prijavu v društvo anonimnih odvisnikov od neta user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
12.2.2009 19:03:53   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

pinči user posted image  to je še vpliv lune. mojga tud nosi user posted image  prav da me bo prijavu v društvo anonimnih odvisnikov od neta user posted image user posted image

pa naj malo mrdnejo pa ne bomo za računalnikom.
moj je prišu zdej domov, jaz pa na RRuser posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
12.2.2009 19:35:16   
bamby

A je šele zdaj pogruntal, da smo kar vse povrsti odvisnice user posted image user posted image user posted image . No, po novem imamo tudi enega odvisnika user posted image user posted image user posted image

Moj glavodbol je ponehal, čim sem iz bajte stopila user posted image . Itak ni bilo časa za počivanje, ker je bilo treba skoraj takoj it user posted image . Potem sem imela srečo, da je za ob 19h šel tast po Tima v telovadnico, ker je bila Anaja že taka tečka - zaspanka. Je sam videl, da jio ni pomoči. Ko sem jo polegla v posteljo je začela pa kričat, da sem jo po nekaj časa nazaj ven vzela in sva se še malo pocartali. Zdaj je verjetno že pri palčkih.

Neposredna povezava do sporočila: 1963
12.2.2009 19:51:11   
Februarka08
Evo, Larisa skopana, nadišavljena in pripravljena na deželo palčkovuser posted image moj ravno mleko hladi, potem jo dam pa spat, ker jo jutri ne bom mogla datuser posted image pa potem skoz naprejuser posted image razen med vikendi...

Jaz bom šla pa tud pomoje kmal za njo, da se vsaj malo naspim, da jim jutri ne zaspim na šihtuuser posted image
Lep večer!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
12.2.2009 19:53:44   
bamby
februarka, vso srečo jutri na delovnem mestu in naj ti popoldan čimhitreje mine. A greš delat na 4 ali 6 ur, ali boš delala kar polni delovni čas 8 ur???

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
12.2.2009 19:55:27   
blaža
Čer!

Napohajali smo se fullll. Zjutraj in še popoldne vse skupaj 6 ur na zraku.user posted image user posted image user posted image

No danes vam ne bom delala družbo, ki bom gledala tednik, pa še zmatrana sem od pohajanja. Prijetno zmatrana.user posted image

VSE NAJBOLJŠE ZA JANEZOV IN JAKIN 1. ROJSTNI DAN!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No to voščilo je blo ta glavno, zato sem se prijavla zdej.user posted image

Lep večer še vsem ostalim. Si tipkamo jutri.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1966
12.2.2009 20:02:58   
jencili
čer,

evo, Taj tud že spančka, jst se bom pa počasi tud kr za njim odpravila, ker je jutri moj prvi delovni danuser posted image user posted image
Taj je bil dons doma zaradi mal povečane temperature, jutri bo pa tud doma, tko da bosta obe babici uleteli in se malo zamenjali, dokler ne pride ati iz službe.

Bo pa ful fajn, ker bo hitro vikenduser posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
12.2.2009 20:29:30   
Stipe air force
Blaza.... prisla je v zgodovino in tiho odsla spat... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
12.2.2009 20:29:44   
listek1
čer,

no mi tud že spančkamo. Je bil kr priden dones čez dan, je lepo dihal, sicer je šlo kar neki sluzi ven. Ampak spet mi niče skor nič jest user posted image  Je mel pa ponoč mal žurke in upam, da bo danes kaj bolje. Pa vstajat je začel full zgodaj. jest pa ko zombi.

Zdej moram pa vneti iskat začet varuško, a kera kakšno dobro pozna v okolici kranja?

JAKEC IN JANEZ VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN

Jencili in Februarka - good luck za jutrišnji prvi delovni dan user posted image user posted image  Jest bom še neki časa doma.

David me je pa danes prvič sam prijel za roke in sva maširala gor in dol. Sem bla čist srečna, mali se ja pa zraven full smejal.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
12.2.2009 20:34:15   
Blacky*

matr se bomo imele fajn v tem društvu.... pa čist anonimne bomo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

slišal bi se pa.... we love you lilchy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1970
12.2.2009 20:35:46   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

februarka, vso srečo jutri na delovnem mestu in naj ti popoldan čimhitreje mine. A greš delat na 4 ali 6 ur, ali boš delala kar polni delovni čas 8 ur???

delala bom po 4 ure, ampak samo kakšen mesec, za kasneje pa še ne vem ali 6 ali 8user posted image to se mormo pa še odločituser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
12.2.2009 20:36:31   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Evo, Larisa skopana, nadišavljena in pripravljena na deželo palčkovuser posted image moj ravno mleko hladi, potem jo dam pa spat, ker jo jutri ne bom mogla datuser posted image pa potem skoz naprejuser posted image razen med vikendi...

Jaz bom šla pa tud pomoje kmal za njo, da se vsaj malo naspim, da jim jutri ne zaspim na šihtuuser posted image
Lep večer!

upam, da ti bo jutri dan v službi hitro minil, da boš lahko hitro polubčkala svojo žabico user posted image

drugače pa ti moram priznati... prav paše malo spremembe user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1972
12.2.2009 20:37:38   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

čer,

no mi tud že spančkamo. Je bil kr priden dones čez dan, je lepo dihal, sicer je šlo kar neki sluzi ven. Ampak spet mi niče skor nič jest user posted image  Je mel pa ponoč mal žurke in upam, da bo danes kaj bolje. Pa vstajat je začel full zgodaj. jest pa ko zombi.

Zdej moram pa vneti iskat začet varuško, a kera kakšno dobro pozna v okolici kranja?

JAKEC IN JANEZ VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN

Jencili in Februarka - good luck za jutrišnji prvi delovni dan user posted image user posted image  Jest bom še neki časa doma.

David me je pa danes prvič sam prijel za roke in sva maširala gor in dol. Sem bla čist srečna, mali se ja pa zraven full smejal.

super, samo da gre Davidu na boljeuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
12.2.2009 20:39:07   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Lep večer!

upam, da ti bo jutri dan v službi hitro minil, da boš lahko hitro polubčkala svojo žabico user posted image

drugače pa ti moram priznati... prav paše malo spremembe user posted image

saj vem ja... sej po 1 tednu mi bo že kul, jutri mi bo šlo pa na user posted image oz. mi gre že zdaj ko se spomnim da ne bom več cele dneve s princesouser posted image user posted image eh, kompliciramuser posted image user posted image ma res mi je hudo, ampak saj vem da bo bolje čez nekaj časa ko se bova obe navadili...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
12.2.2009 20:39:14   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

čer,

evo, Taj tud že spančka, jst se bom pa počasi tud kr za njim odpravila, ker je jutri moj prvi delovni danuser posted image user posted image
Taj je bil dons doma zaradi mal povečane temperature, jutri bo pa tud doma, tko da bosta obe babici uleteli in se malo zamenjali, dokler ne pride ati iz službe.

Bo pa ful fajn, ker bo hitro vikenduser posted image user posted image

uživaj jutri... v službi user posted image , pa da te bodo razvajali, na ta special dan na kvadrat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?