Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 18:29:49
|
|
|
|
Stipe air force
|
Pina... a je tko hudo ... A poznas pesem: "Treba mi rame tvoje, da placem na njemu... " , od Alfija Niiiipića... Stipe će da sredi stvar...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 18:33:04
|
|
|
|
pina-1
|
ma sej ni tako hudo...ma ti napiešm na ZS, ki tuki se mi ne da razlagat. ok?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 18:33:27
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pinči, valda si se lani na ta dan bolje počutila, sej si bila mlajša mater sem jezna. Uni moj trontelj od Pinota, nič ne more z ano nardit. Jaz pa lahko vse z njo mardim... Grrrrrrrrrrr. Sem kolebala če bi šla jutri na ženski večer, ker me neki vročina daje. Ampak tudi če bom mela 40 vročine grem. Pa da vidim če bo gospod uspel it scat, ker bo mel obe punci sam doma Tako da sem skupi z ano že biskvit za torto spekla in sedaj sem še kremo skuhala... Jutri pa jo nafilam. Ej, a ti nisem rekel, da ga posljes men na izobrazevanje... ... si ga pac razvadla, da mors vse ti z otroci... a sad jedi sto si si skuhala ... Pocak da pridemo...mu bom ob svinjarijah in refosku izvedel kratko delavnico cuvanja otrok... čuj a ti ga lahko kufer zapakiram in pošljem s prvim letalom v bruelj ma sej vem da sem sama kriva. ma vsaj tuki da se skašljam, brez da me kdo še dodatno razkuri. V Bruslju se ne bo nic naucil ker je tu 400 vrst piva in 1.000 vrst francoskih vin... , tako da bo izobrazevanje v Pinotovi drvarnici... ja bi carica in Ana vaju dva čuvali.... se mi že vidi... Šefla bi pa skodrane lase dobila, ko bi domov prišla
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 18:33:40
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ma sej ni tako hudo...ma ti napiešm na ZS, ki tuki se mi ne da razlagat. ok? Navali, sister...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 18:37:29
|
|
|
|
Stipe air force
|
En zivljenski.... Što se dogodi kad popiješ Viagru i Apaurin zajedno? Jebe ti se, a neda ti se.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 18:37:40
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ma sej ni tako hudo...ma ti napiešm na ZS, ki tuki se mi ne da razlagat. ok? Navali, sister... navalila
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 18:38:31
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force En zivljenski.... Što se dogodi kad popiješ Viagru i Apaurin zajedno? Jebe ti se, a neda ti se. Imaš li jedan apaurin
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 18:47:45
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force En zivljenski.... Što se dogodi kad popiješ Viagru i Apaurin zajedno? Jebe ti se, a neda ti se. Imaš li jedan apaurin Viagru imam apaurin nemam... ... znas da sam ti ja u godinama... mogoć
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 18:51:03
|
|
|
|
Stipe air force
|
Se en zivljenjski... Koja je razlika izmedju glupih i pametnih muškaraca? Glupi pričaju viceve o plavušama, a pametni spavaju s njima.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 18:54:49
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force En zivljenski.... Što se dogodi kad popiješ Viagru i Apaurin zajedno? Jebe ti se, a neda ti se. Imaš li jedan apaurin Viagru imam apaurin nemam... ... znas da sam ti ja u godinama... mogoć
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 19:02:40
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou LILČI kam bosta hodila na plavalni tečaj? Midva v atlantis. zaenkrat gremo sam pogledat v Sočo pinči to je še vpliv lune. mojga tud nosi prav da me bo prijavu v društvo anonimnih odvisnikov od neta
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 19:03:53
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou LILČI kam bosta hodila na plavalni tečaj? Midva v atlantis. zaenkrat gremo sam pogledat v Sočo pinči to je še vpliv lune. mojga tud nosi prav da me bo prijavu v društvo anonimnih odvisnikov od neta pa naj malo mrdnejo pa ne bomo za računalnikom. moj je prišu zdej domov, jaz pa na RR
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 19:35:16
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 pinči to je še vpliv lune. mojga tud nosi prav da me bo prijavu v društvo anonimnih odvisnikov od neta A je šele zdaj pogruntal, da smo kar vse povrsti odvisnice . No, po novem imamo tudi enega odvisnika Moj glavodbol je ponehal, čim sem iz bajte stopila . Itak ni bilo časa za počivanje, ker je bilo treba skoraj takoj it . Potem sem imela srečo, da je za ob 19h šel tast po Tima v telovadnico, ker je bila Anaja že taka tečka - zaspanka. Je sam videl, da jio ni pomoči. Ko sem jo polegla v posteljo je začela pa kričat, da sem jo po nekaj časa nazaj ven vzela in sva se še malo pocartali. Zdaj je verjetno že pri palčkih.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 19:51:11
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, Larisa skopana, nadišavljena in pripravljena na deželo palčkov moj ravno mleko hladi, potem jo dam pa spat, ker jo jutri ne bom mogla dat pa potem skoz naprej razen med vikendi... Jaz bom šla pa tud pomoje kmal za njo, da se vsaj malo naspim, da jim jutri ne zaspim na šihtu Lep večer!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 19:53:44
|
|
|
|
bamby
|
februarka, vso srečo jutri na delovnem mestu in naj ti popoldan čimhitreje mine. A greš delat na 4 ali 6 ur, ali boš delala kar polni delovni čas 8 ur???
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 19:55:27
|
|
|
|
blaža
|
Čer! Napohajali smo se fullll. Zjutraj in še popoldne vse skupaj 6 ur na zraku. No danes vam ne bom delala družbo, ki bom gledala tednik, pa še zmatrana sem od pohajanja. Prijetno zmatrana. VSE NAJBOLJŠE ZA JANEZOV IN JAKIN 1. ROJSTNI DAN! No to voščilo je blo ta glavno, zato sem se prijavla zdej. Lep večer še vsem ostalim. Si tipkamo jutri.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 20:02:58
|
|
|
|
jencili
|
čer, evo, Taj tud že spančka, jst se bom pa počasi tud kr za njim odpravila, ker je jutri moj prvi delovni dan Taj je bil dons doma zaradi mal povečane temperature, jutri bo pa tud doma, tko da bosta obe babici uleteli in se malo zamenjali, dokler ne pride ati iz službe. Bo pa ful fajn, ker bo hitro vikend
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 20:29:30
|
|
|
|
Stipe air force
|
Blaza.... prisla je v zgodovino in tiho odsla spat...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 20:29:44
|
|
|
|
listek1
|
čer, no mi tud že spančkamo. Je bil kr priden dones čez dan, je lepo dihal, sicer je šlo kar neki sluzi ven. Ampak spet mi niče skor nič jest Je mel pa ponoč mal žurke in upam, da bo danes kaj bolje. Pa vstajat je začel full zgodaj. jest pa ko zombi. Zdej moram pa vneti iskat začet varuško, a kera kakšno dobro pozna v okolici kranja? JAKEC IN JANEZ VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN Jencili in Februarka - good luck za jutrišnji prvi delovni dan Jest bom še neki časa doma. David me je pa danes prvič sam prijel za roke in sva maširala gor in dol. Sem bla čist srečna, mali se ja pa zraven full smejal.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 20:34:15
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou LILČI kam bosta hodila na plavalni tečaj? Midva v atlantis. zaenkrat gremo sam pogledat v Sočo pinči to je še vpliv lune. mojga tud nosi prav da me bo prijavu v društvo anonimnih odvisnikov od neta matr se bomo imele fajn v tem društvu.... pa čist anonimne bomo slišal bi se pa.... we love you lilchy
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 20:35:46
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby februarka, vso srečo jutri na delovnem mestu in naj ti popoldan čimhitreje mine. A greš delat na 4 ali 6 ur, ali boš delala kar polni delovni čas 8 ur??? delala bom po 4 ure, ampak samo kakšen mesec, za kasneje pa še ne vem ali 6 ali 8 to se mormo pa še odločit
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 20:36:31
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo, Larisa skopana, nadišavljena in pripravljena na deželo palčkov moj ravno mleko hladi, potem jo dam pa spat, ker jo jutri ne bom mogla dat pa potem skoz naprej razen med vikendi... Jaz bom šla pa tud pomoje kmal za njo, da se vsaj malo naspim, da jim jutri ne zaspim na šihtu Lep večer! upam, da ti bo jutri dan v službi hitro minil, da boš lahko hitro polubčkala svojo žabico drugače pa ti moram priznati... prav paše malo spremembe
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 20:37:38
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 čer, no mi tud že spančkamo. Je bil kr priden dones čez dan, je lepo dihal, sicer je šlo kar neki sluzi ven. Ampak spet mi niče skor nič jest Je mel pa ponoč mal žurke in upam, da bo danes kaj bolje. Pa vstajat je začel full zgodaj. jest pa ko zombi. Zdej moram pa vneti iskat začet varuško, a kera kakšno dobro pozna v okolici kranja? JAKEC IN JANEZ VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN Jencili in Februarka - good luck za jutrišnji prvi delovni dan Jest bom še neki časa doma. David me je pa danes prvič sam prijel za roke in sva maširala gor in dol. Sem bla čist srečna, mali se ja pa zraven full smejal. super, samo da gre Davidu na bolje
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 20:39:07
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo, Larisa skopana, nadišavljena in pripravljena na deželo palčkov moj ravno mleko hladi, potem jo dam pa spat, ker jo jutri ne bom mogla dat pa potem skoz naprej razen med vikendi... Jaz bom šla pa tud pomoje kmal za njo, da se vsaj malo naspim, da jim jutri ne zaspim na šihtu Lep večer! upam, da ti bo jutri dan v službi hitro minil, da boš lahko hitro polubčkala svojo žabico drugače pa ti moram priznati... prav paše malo spremembe saj vem ja... sej po 1 tednu mi bo že kul, jutri mi bo šlo pa na oz. mi gre že zdaj ko se spomnim da ne bom več cele dneve s princeso eh, kompliciram ma res mi je hudo, ampak saj vem da bo bolje čez nekaj časa ko se bova obe navadili...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 20:39:14
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili čer, evo, Taj tud že spančka, jst se bom pa počasi tud kr za njim odpravila, ker je jutri moj prvi delovni dan Taj je bil dons doma zaradi mal povečane temperature, jutri bo pa tud doma, tko da bosta obe babici uleteli in se malo zamenjali, dokler ne pride ati iz službe. Bo pa ful fajn, ker bo hitro vikend uživaj jutri... v službi , pa da te bodo razvajali, na ta special dan na kvadrat
|
|
|
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?