Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 20:39:33
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 čer, no mi tud že spančkamo. Je bil kr priden dones čez dan, je lepo dihal, sicer je šlo kar neki sluzi ven. Ampak spet mi niče skor nič jest Je mel pa ponoč mal žurke in upam, da bo danes kaj bolje. Pa vstajat je začel full zgodaj. jest pa ko zombi. Zdej moram pa vneti iskat začet varuško, a kera kakšno dobro pozna v okolici kranja? JAKEC IN JANEZ VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN Jencili in Februarka - good luck za jutrišnji prvi delovni dan Jest bom še neki časa doma. David me je pa danes prvič sam prijel za roke in sva maširala gor in dol. Sem bla čist srečna, mali se ja pa zraven full smejal. listek, glede spanja je problem tudi, ker je v bolnici drugač kot doma in se je zdej treba spet navadit na nov star režim. mi smo rabli kar kakšen teden. pa lepo je prebrat, da se oba smejita no, moj se je resno kuhne lotu, ker je zakopču, da če ne bo kuhne pol tud n e bo jst sem pa , ker mi je crknu šivalni stroj. zdej pa ne vem, a nej grem zavese kar na roke šivat al nej na stroj počakam. ma sem jezna, k sem hotla presenetit naše frajle. nč, grem probat, kako gre na roke bamby, glede plač ti pošljem na mail, da ne bom tle težila. ampak jutr, ker se mi dons ne da nočko n
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 20:40:31
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: listek1 čer, no mi tud že spančkamo. Je bil kr priden dones čez dan, je lepo dihal, sicer je šlo kar neki sluzi ven. Ampak spet mi niče skor nič jest Je mel pa ponoč mal žurke in upam, da bo danes kaj bolje. Pa vstajat je začel full zgodaj. jest pa ko zombi. Zdej moram pa vneti iskat začet varuško, a kera kakšno dobro pozna v okolici kranja? JAKEC IN JANEZ VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN Jencili in Februarka - good luck za jutrišnji prvi delovni dan Jest bom še neki časa doma. David me je pa danes prvič sam prijel za roke in sva maširala gor in dol. Sem bla čist srečna, mali se ja pa zraven full smejal. super, samo da gre Davidu na bolje za Davida
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 20:43:32
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou LILČI kam bosta hodila na plavalni tečaj? Midva v atlantis. zaenkrat gremo sam pogledat v Sočo pinči to je še vpliv lune. mojga tud nosi prav da me bo prijavu v društvo anonimnih odvisnikov od neta matr se bomo imele fajn v tem društvu.... pa čist anonimne bomo slišal bi se pa.... we love you lilchy še prej pa: sem lilchy in že 4 dni nisem bla na netu
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 20:44:20
|
|
|
|
Bajsa
|
Čeeer! No hb nam je vročina padla. Jo je imela že 39, pa sm ji pol še eno svečko dala in je padla na 37, zdej pa nima več ko 37.4, upam, da bo ponoči vse v redu in da bo šla lahko ju3 v vrtec. Dons sem bla na roditeljskem sestanku v vrtcu, kok je blo fino. Mamo res dobro vzgojiteljico in pomočnico. Skoz jih neki slikata, pa snemata, pa sta dons mal pokazale kako se imajo. Res luštn! Kar se tiče KM, naša madam ga zdej pije že sigurno en mesec, če ne dva, pa ji nč ne fali, kaj pa mislte, da v vrtcu dobijo, AM niti slučajno, pa ne govorim tko za popit, pač je vsa hrana ki vsebuje mleko narejena s KM. Tud redčim ji ga ne, ker mi je patronažna rekla, da s tem narediš več škode kot koristi, pri tok starih otrocih. Če bi ji ga prej dajala bi mogla na liter mleka dat en deci vode in neki sladkorja. Ne vem več točno, smo ji prej dajal AM. Jencili in Februarka želim vama čimlepši prvi delovni dan, pa nej bo čimkrajši delovnik!!!! Zdej grem pa počas spat, sm čiiist zmatrana
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 20:45:08
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou LILČI kam bosta hodila na plavalni tečaj? Midva v atlantis. zaenkrat gremo sam pogledat v Sočo pinči to je še vpliv lune. mojga tud nosi prav da me bo prijavu v društvo anonimnih odvisnikov od neta matr se bomo imele fajn v tem društvu.... pa čist anonimne bomo slišal bi se pa.... we love you lilchy še prej pa: sem lilchy in že 4 dni nisem bla na netu ja, pa bi zdržala 4 dni
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 20:46:42
|
|
|
|
Bajsa
|
Listek tko sem vesela, da je pikcu pokcu bolš. Res vama želim, da se ekspresno hitro pocajta David, da bo še naprej tak sonček kot zna bit!!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 20:46:57
|
|
|
|
lillchy123
|
vso srečo vsem, ki mate jutri prvi delovni dan! naj vam čim prej in čim lepše mine! jst mam pa jutri avto, tko da me čaka en dan potepanja in kofetkanja!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 20:49:14
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou LILČI kam bosta hodila na plavalni tečaj? Midva v atlantis. zaenkrat gremo sam pogledat v Sočo pinči to je še vpliv lune. mojga tud nosi prav da me bo prijavu v društvo anonimnih odvisnikov od neta matr se bomo imele fajn v tem društvu.... pa čist anonimne bomo slišal bi se pa.... we love you lilchy še prej pa: sem lilchy in že 4 dni nisem bla na netu ja, pa bi zdržala 4 dni bi, če bi bla na dopustu osamljenem otočku, na rajski plaži, s koktejli in postavnimi natakarji.... in brez neta seveda
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 20:52:07
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou LILČI kam bosta hodila na plavalni tečaj? Midva v atlantis. zaenkrat gremo sam pogledat v Sočo pinči to je še vpliv lune. mojga tud nosi prav da me bo prijavu v društvo anonimnih odvisnikov od neta matr se bomo imele fajn v tem društvu.... pa čist anonimne bomo slišal bi se pa.... we love you lilchy še prej pa: sem lilchy in že 4 dni nisem bla na netu ja, pa bi zdržala 4 dni bi, če bi bla na dopustu osamljenem otočku, na rajski plaži, s koktejli in postavnimi natakarji.... in brez neta seveda ja tko sem pa še jaz brez neta, telefona, pa še česa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 20:55:11
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou LILČI kam bosta hodila na plavalni tečaj? Midva v atlantis. zaenkrat gremo sam pogledat v Sočo pinči to je še vpliv lune. mojga tud nosi prav da me bo prijavu v društvo anonimnih odvisnikov od neta matr se bomo imele fajn v tem društvu.... pa čist anonimne bomo slišal bi se pa.... we love you lilchy še prej pa: sem lilchy in že 4 dni nisem bla na netu ja, pa bi zdržala 4 dni bi, če bi bla na dopustu osamljenem otočku, na rajski plaži, s koktejli in postavnimi natakarji.... in brez neta seveda ja tko sem pa še jaz brez neta, telefona, pa še česa sej mogoče me pa moj še pelje. sem še dva mesca doma. sam kelnerji pol zihr ne bojo fejst, bo prej preveru!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 20:57:24
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou LILČI kam bosta hodila na plavalni tečaj? Midva v atlantis. zaenkrat gremo sam pogledat v Sočo pinči to je še vpliv lune. mojga tud nosi prav da me bo prijavu v društvo anonimnih odvisnikov od neta matr se bomo imele fajn v tem društvu.... pa čist anonimne bomo slišal bi se pa.... we love you lilchy še prej pa: sem lilchy in že 4 dni nisem bla na netu ja, pa bi zdržala 4 dni bi, če bi bla na dopustu osamljenem otočku, na rajski plaži, s koktejli in postavnimi natakarji.... in brez neta seveda ja tko sem pa še jaz brez neta, telefona, pa še česa sej mogoče me pa moj še pelje. sem še dva mesca doma. sam kelnerji pol zihr ne bojo fejst, bo prej preveru! ja upam, da se tvoja željica izpolne
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 20:58:01
|
|
|
|
bamby
|
bajsa, za Zalo, da ne bi še bolj zbolela. lilči, sem ti poslala mail . Zdaj sem Tima komaj spravila v posteljo, zato se bom poslovila od vas tudi jaz. nočko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 21:06:26
|
|
|
|
pina-1
|
čer. ana je padla dol v parih minutah. In po dolgem cjtu je zaspala na ciciki. Je pa res, da ni spala celi dan. Jaz sem se pa že oblekla v pižamo in najedla sem se tudi- eno goro čokolinota sedaj pa grem ruknit 2 lekadola in spat. me vorična daje in moram hitro tečt pred njo,da me ne ulovi
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 21:19:17
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza.... prisla je v zgodovino in tiho odsla spat... Ma itak ni nikjer nobenega.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 21:19:56
|
|
|
|
lillchy123
|
blacky, zgleda je moj sklenu pakt z , ker me skoz meče dol z neta bamby, sem ti poslala mail zdej grem pa res šivat
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 21:31:07
|
|
|
|
Suzi*
|
čer. JAKA in JANEZ, VSE NAJBOLJŠE!!!!! Glede KM....žana tud že skor 2 m je vse iz KM. sicer se še dojimo, ampak kašice in ostalo pa normalno delam z mlekom in je vse ok. AM sploh ni nikol niti probala. drugač ok, jutri je že petek. v soboto bomo pa povabili kolege z otroki ven na kosilo. smo najprej mislili (oz. si je moj tako zamislil), da bi jih vabil samo moj za svoj RD, ki ga je imel in da bi naslednjo nedeljo imeli pa praznovanje in hrano in tortico za oba tamala....ampak razmišljam, da bi pač v soboto jih vabili na hrano za vse priložnosti skupaj, naslednjo nedeljo pa nardimo samo tortico in mogoče kakšen prigrizek. a mislite, da bi blo to ok? mnenja prosim. jah, zdej dnevi minejo še bolj ekspresno. sploh popoldnevi doma so takooo hitro mimo. komaj čakam vikend. žana je v varstvu super. se vsak dan kaj novega nauči, pa na kahlico jo je začela posedat, s spanjem ni problemov, meni je pa najlepše ko pridem in takoj zašiba proti meni in me stisne in polupčka, da sem čist slinasta. no, zdej pa začnem delat reklamo, pa bom vsak dan do nedelje še malo težila TO NEDELJO OB 20. URI BO MARIO NA TV SLO1......če boste lahko, prosim oddajte kakšen glas za mojga moža, ki se bo šel tam malo "razkazovat" ....MePZ Pomlad Novo mesto. peli bodo pa Enakonočje od Pepel in kri.
< Sporočilo je popravil Suzi* -- 12.2.2009 21:32:36 >
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 21:40:37
|
|
|
|
Bajsa
|
Suzi zakaj pa ne združite kr kosilo s tortico?? No če vam pač drugače ne znese je čist kul, če je pol sam tortica, kavica, kakšen sokec in to je to. Sej bolj mi ta stari delamo rabuko iz tega, pa da more bit to in ono in tretje. Bomo gledal tvojga in če bo reeees dobr pel, dobi kakšen glas Ne sej bomo glasoval zanga no, tud če bo fušal
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 21:48:22
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Suzi zakaj pa ne združite kr kosilo s tortico?? No če vam pač drugače ne znese je čist kul, če je pol sam tortica, kavica, kakšen sokec in to je to. Sej bolj mi ta stari delamo rabuko iz tega, pa da more bit to in ono in tretje. Bomo gledal tvojga in če bo reeees dobr pel, dobi kakšen glas Ne sej bomo glasoval zanga no, tud če bo fušal ma jok, nema fušanja......ker pol ga pa jaz ne poznam. ideja o tortici skupaj s kosilom ni slaba, samo se mi zdi malo prehitro še za torto, ker imata tamaladva rd 19.2 in 2.3. kaj pa vem....je to šele prej nama kapnlo na um....pa tortice skor ne bi imela v gostilni ....se niti ne moreš tako lepo pofotkat kokr doma, pa otroc ne morjo noret kot doma, ker v soboto bomo bolj hitri, res samo kosilo pa mal čveka.....hmmm...ne vem.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 21:55:19
|
|
|
|
Bajsa
|
Mah jaz tko razmišljam, dve žurke, dvojne skrbi, dvojno norenje in hitenje,...jaz bi poenostavla pa še otroc lahko norijo, sej niso doma
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 21:55:45
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 blacky, zgleda je moj sklenu pakt z , ker me skoz meče dol z neta bamby, sem ti poslala mail zdej grem pa res šivat aha, se je že začel... to je prvi znak
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 21:56:01
|
|
|
|
Bajsa
|
Zdej grem pa gledat csi, pol pa res spat...a če bom dons kej prej kokr ob polnoči v pojstli...dvomim
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 22:41:40
|
|
|
|
Suzi*
|
evo, sem zdej prebrskala po vseh nepremičninah, ki se prodajajo, zdej grem pa lahko spat in sanjat o...... nočko.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 22:59:05
|
|
|
|
Stipe air force
|
Niti en vecer mi ne rata bit tazadn... se izklopim in potem je se debata ... Ce bo se kera gor..... se en vic za lahko noc... v uradnem jeziku bivse drzave.... Je li istina da si dobio sina? -Da, i presretan sam. -A supruga? -Ona još ništa ne zna...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 23:01:42
|
|
|
|
nizy
|
-A supruga? IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Niti en vecer mi ne rata bit tazadn... se izklopim in potem je se debata ... Ce bo se kera gor..... se en vic za lahko noc... v uradnem jeziku bivse drzave.... Je li istina da si dobio sina? -Da, i presretan sam. -A supruga? -Ona još ništa ne zna...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 23:02:53
|
|
|
|
nizy
|
ni kej , sam odvisniki so ob tej uri na RR
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kako vemo, da je otrok sit?Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?