Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 8:15:44
|
|
|
|
Janey
|
Mark vse najboljše...lepo praznujte
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 8:26:08
|
|
|
|
Blacky*
|
Mark vse najboljše mamici pa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 8:26:50
|
|
|
|
Blacky*
|
Jencili... vse naj, naj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 8:29:59
|
|
|
|
mala_pikica
|
Jutro! MARK VSE NAJ, NAJ ZA PRVI ROJSTNI DAN, ČESTITKE TUDI MAMICI Vidim, da vas je kar nekaj bolnih, upam, da se hitro pozdravite . Midva pa sva danes s prijatelji hotela iti na Valentinovo večerjo, pa ne vem, če bova lahko šla, ker ima Luka še zmeraj tako visoko vročino, upam, da mu bo do večera boljše. Držite pesti, ker bi res šla rada malo ven, samo z vročino pa ga ne morem pustiti babici v varstvu, bi se preveč sekirala, kako je z Lukcem. Luka še zmeraj pije AM in ga bo pil do 3 let, tudi Lana je do treh let pila AM. Mlečni izdelki in KM pa ni enako. Vsem, ki ste danes začele z delom pa želim veliko sreče in, da vam prvi delovni dan hitro mine. Saj, ko pridete v nov ritem je prav luštno iti v službo, vsaj pri meni je bilo tako. Tako zdaj pa moram iti, ker ima Luka kontrolo pri pediatru, upam, da je še vedno samo viroza. Lep dan!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 8:32:25
|
|
|
|
blaža
|
jutro!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 8:33:49
|
|
|
|
blaža
|
Spali še kar, zdej se pa že bašem z štrudljem. Matijo sva peljala v vrtec, pol ga bova šla pa iskat po kosilu, ker bova šla malo vozičkat, ker bo danes sonček.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 8:36:19
|
|
|
|
Blacky*
|
drugače pa dobro jutro vsem sem še ob jutranji kavici... včeraj res da nisem šla spat ob 9, sem pa zato mrknila že kmalu po deseti... CSI ni bil pogledan do konca danes imam zobozdravnico... , upam da ne bo prevelike krize... me že vse zobovje boli grem arbajtat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 8:37:51
|
|
|
|
Blacky*
|
vsem novopečenim delovnim puncam želim uspešen delovni dan vsem že "utečenim" pa tudi
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 8:52:04
|
|
|
|
Februarka08
|
Dobro jutro tudi z moje strani, odštevam zadnje urice ampak saj bo, ne bom več morila s tem... ker ne vem a sem samo jaz tako mahnjena na tega otroka da je to že mal eh, bzv da govorim Sva se že napokale gresa, zdaj grem pa še za kavo pristavit da se k sebi spravim... potem pa ven na sončka
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 8:54:03
|
|
|
|
itata
|
jutro! MARK vse najboljše!! danes je pa moj doma - ima dopust (ima še cel kup lanskega) in kao merka jakoba ja tud pri nas se je tole začel dogajat sam ma neke opravke pa avto pelje k mehaniku, tko da ga mata že dedi pa babi mal dol... dolg je zdržal jaz pa končam danes mal prej in pičimo na morje za vikend. mal spremembe
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 8:56:58
|
|
|
|
Stipe air force
|
Jutro iz oblacnega Bruslja... Marku cestitke od vseh Stipićeeeeev... Jencili tebi pa cestitke k si se en let starejsa... uz pjesmu BOLJE BITI PIJAN NEGO STAR... Tistim k greste zobarju in v sluzbo ali ste pa ze v sluzbi posiljam...
< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 13.2.2009 9:07:27 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 9:24:28
|
|
|
|
buči
|
Jencili, tudi tebi VSE BAJBOLJŠE! Jaz sem bila že ful pridna, oprala žehto, 3 pobrala in zložila ter pripravila za likat (baje bo mama popoldne ), pomila kuhinjo in dnevno, Tilen spi 1 rundo, ker smo vstali ob 6ih! Zdaj se pa pripravim na današnji informativc, potem pa na kavo in z največjim intuziazmom predstavljat našo šolo! No, prej bo treba še skuhat kosilo. Tega sem se pa že kar malo odvadila.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 9:25:01
|
|
|
|
buči
|
aja, tiste, ki še imate porodniško: a ste že dobile nakazano?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 9:27:39
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Jencili, tudi tebi VSE BAJBOLJŠE! Jaz sem bila že ful pridna, oprala žehto, 3 pobrala in zložila ter pripravila za likat (baje bo mama popoldne ), pomila kuhinjo in dnevno, Tilen spi 1 rundo, ker smo vstali ob 6ih! Zdaj se pa pripravim na današnji informativc, potem pa na kavo in z največjim intuziazmom predstavljat našo šolo! No, prej bo treba še skuhat kosilo. Tega sem se pa že kar malo odvadila. A nisi zadn'c rekla d' rada predstavl'as solo ... Da neskoncno uzivas v tem.....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 9:43:59
|
|
|
|
ELMA
|
Dobro jutro tudi iz Zasavlja Mi smo doma vsi bolani ,mami je komaj začela delat in je že v bolniški . So nas včeraj klicali iz vrtca , je mož šel po Elmo in jo peljal zdravniku , je imela vročino 39,8 .... Je fasala škrlatinko ,smo dobili ospen sirup drgač nam je viroza na obisku V službi je pa obupno , dela dodatnega so nam naložili , ker pač nadrejeni šparajo pa za regres se delajo da so gluhi Za malico sploh nimaš časa ,Mahhhhh mal sem pojamrala , zdej mi bo boljše ... tko da ne vem če ne bom začela prošnje pošiljat , za drugo službo Buči jaz nisem nič gledala če je že nakazano , misliš da bo danes , v ponedeljek smo 15 .
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 9:49:41
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči aja, tiste, ki še imate porodniško: a ste že dobile nakazano? jap
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 9:53:06
|
|
|
|
ELMA
|
MARK vse najboljše!! Mlavla, , pridna si z izpiti, le tako naprej. Metka kej pa delaš če ni skrivnost
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 9:55:16
|
|
|
|
ELMA
|
A ve kera če se lahko prek neta preveri stanje na računu
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 9:56:06
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Dobro jutro tudi iz Zasavlja Mi smo doma vsi bolani ,mami je komaj začela delat in je že v bolniški . So nas včeraj klicali iz vrtca , je mož šel po Elmo in jo peljal zdravniku , je imela vročino 39,8 .... Je fasala škrlatinko ,smo dobili ospen sirup drgač nam je viroza na obisku V službi je pa obupno , dela dodatnega so nam naložili , ker pač nadrejeni šparajo pa za regres se delajo da so gluhi Za malico sploh nimaš časa ,Mahhhhh mal sem pojamrala , zdej mi bo boljše ... tko da ne vem če ne bom začela prošnje pošiljat , za drugo službo Buči jaz nisem nič gledala če je že nakazano , misliš da bo danes , v ponedeljek smo 15 . že v nedeljo smo 15, zato smo že dobili nakazano.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 9:56:28
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA A ve kera če se lahko prek neta preveri stanje na računu katerem računu
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 10:11:17
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA A ve kera če se lahko prek neta preveri stanje na računu Ne, ker to so pa osebni podatki Ne smeš vedet kolk denarja imaš na računu
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 10:35:26
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ELMA A ve kera če se lahko prek neta preveri stanje na računu Ne, ker to so pa osebni podatki Ne smeš vedet kolk denarja imaš na računu kake ste. elma če maš klik al pa bankanet (elektronsko bančništvo) imam dostop do svojih podatkov, kar tako pa nemoreš videt jaz bom nekoga ubila
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 10:42:23
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dobro jutro, HB, da je petek. janey - mene je tudi danes še en tako razpalil, da bi ga fentala Kakšno taktiko boš ti uporabila?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 10:45:57
|
|
|
|
nuka
|
Najprej vsem februarčkom, ki so že in ki še bodo pihali prvo svečko vse najbolše . Se po dolgem času spet mal javlam. Vidim, da se je pridružlo kar nekaj novih februarčic . Drugače lepo rastemo in se predvsem redimo . Nina ima do sedaj 3 zobke, hodi še ne - čisto malo še manjka, prav rada pa čeblja, poje in pleše. Obljubim, da se bom kaj več oglasila ko bo konec gužve v službi.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 10:46:13
|
|
|
|
mlavla
|
evo me smo nazaj iz vozičkanja..pa mi je pupa zaspala..tko,da sem jo pustila kar v vozičku, v veži in lepo panča... je bilo tako fajn... sam preden sva šle sem pa jst po dolgem času morala it mal objemat mojo prijateljico wc školjko..mi sploh ni jasno zakaj mi je kar tako na lepem ratalo tko slabo... a ma kater kakšen pameten predlog za kosilo..sem brez idej... popoldne pa imam namen spečt eno tako mini tortico za mojga..ker je jutri...srčkast dan... ..ma ful jih ma rad..pa naj mu bo... drugače je pa danes petek 13..pa se mi zdi vsaj zaenkrat precej boljši kot pa je bil včerajšnji dan..
|
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?