|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
13.2.2009 8:15:44   
Janey
Mark vse najboljše...lepo praznujte

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
13.2.2009 8:26:08   
Blacky*
user posted image user posted image user posted image Mark vse najboljše user posted image user posted image user posted image

mamici pa  user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
13.2.2009 8:26:50   
Blacky*
Jencili... vse naj, naj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
13.2.2009 8:29:59   
mala_pikica
Jutro!

MARK VSE NAJ, NAJ ZA PRVI ROJSTNI DAN, ČESTITKE TUDI MAMICIuser posted image user posted image

Vidim, da vas je kar nekaj bolnih, upam, da se hitro pozdraviteuser posted image .

Midva pa sva danes s prijatelji hotela iti na Valentinovo večerjo, pa ne vem, če bova lahko šla, ker ima Luka še zmeraj tako visoko vročino, upam, da mu bo do večera boljše. Držite pesti, ker bi res šla rada malo ven, samo z vročino pa ga ne morem pustiti babici v varstvu, bi se preveč sekirala, kako je z Lukcem.

Luka še zmeraj pije AM in ga bo pil do 3 let, tudi Lana je do treh let pila AM. Mlečni izdelki in KM pa ni enako.

Vsem, ki ste danes začele z delom pa želim veliko sreče in, da vam prvi delovni dan hitro mine. Saj, ko pridete v nov ritem je prav luštno iti v službo, vsaj pri meni je bilo tako.

Tako zdaj pa moram iti, ker ima Luka kontrolo pri pediatru, upam, da je še vedno samo viroza. Lep dan!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
13.2.2009 8:32:25   
blaža
jutro! user posted image

MARK VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 1. ROJSTNI DAN!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JENCILI TUDI TEBI VSE NAJ NAJ!

user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
13.2.2009 8:33:49   
blaža
Spali še kar, zdej se pa že bašem z štrudljem.user posted image

Matijo sva peljala v vrtec, pol ga bova šla pa iskat po kosilu, ker bova šla malo vozičkat, ker bo danes sonček.user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
13.2.2009 8:36:19   
Blacky*
drugače pa dobro jutro vsem

sem še ob jutranji kavici... včeraj res da nisem šla spat ob 9, sem pa zato mrknila že kmalu po deseti... CSI ni bil pogledan do konca user posted image user posted image user posted image

danes imam zobozdravnico... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , upam da ne bo prevelike krize... me že vse zobovje boli user posted image user posted image

grem arbajtat user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
13.2.2009 8:37:51   
Blacky*
vsem novopečenim delovnim puncam želim uspešen delovni dan

vsem že "utečenim" pa tudi user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
13.2.2009 8:52:04   
Februarka08
Dobro jutro tudi z moje strani, odštevam zadnje uriceuser posted image ampak saj bo, ne bom več morila s tem... ker ne vem a sem samo jaz tako mahnjena na tega otroka da je to že mal user posted image eh, bzv da govorimuser posted image

Sva se že napokale gresa, zdaj grem pa še za kavo pristavit da se k sebi spravim... potem pa ven na sončkauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
13.2.2009 8:54:03   
itata
jutro!

MARK vse najboljše!! user posted image user posted image

danes je pa moj doma - ima dopust (ima še cel kup lanskega) in kao merka jakobauser posted image  ja tud pri nas se je tole začel dogajatuser posted image  sam ma neke opravke pa avto pelje k mehaniku, tko da ga mata že dedi pa babi mal dol... dolg je zdržaluser posted image  jaz pa končam danes mal prej in pičimo na morje za vikend. mal spremembeuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
13.2.2009 8:56:58   
Stipe air force
Jutro iz oblacnega Bruslja... user posted image  user posted image

Marku cestitke od vseh Stipićeeeeev... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Jencili tebi pa cestitke k si se en let starejsa... uz pjesmu BOLJE BITI PIJAN NEGO STAR... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tistim k greste zobarju in v sluzbo ali ste pa ze v sluzbi posiljam... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 13.2.2009 9:07:27 >

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
13.2.2009 9:24:28   
buči
Jencili, tudi tebi VSE BAJBOLJŠE!

Jaz sem bila že ful pridna, oprala žehto, 3 pobrala in zložila ter pripravila za likat (baje bo mama popoldne user posted image ), pomila kuhinjo in dnevno, Tilen spi 1 rundo, ker smo vstali ob 6ih! user posted image  Zdaj se pa pripravim na današnji informativc, potem pa na kavo in z največjim intuziazmom predstavljat našo šolo! user posted image user posted image user posted image user posted image  No, prej bo treba še skuhat kosilo. Tega sem se pa že kar malo odvadila.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
13.2.2009 9:25:01   
buči
aja, tiste, ki še imate porodniško: a ste že dobile nakazano?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
13.2.2009 9:27:39   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Jencili, tudi tebi VSE BAJBOLJŠE!

Jaz sem bila že ful pridna, oprala žehto, 3 pobrala in zložila ter pripravila za likat (baje bo mama popoldne user posted image ), pomila kuhinjo in dnevno, Tilen spi 1 rundo, ker smo vstali ob 6ih! user posted image  Zdaj se pa pripravim na današnji informativc, potem pa na kavo in z največjim intuziazmom predstavljat našo šolo! user posted image user posted image user posted image user posted image  No, prej bo treba še skuhat kosilo. Tega sem se pa že kar malo odvadila.

A nisi zadn'c rekla d' rada predstavl'as solo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... Da neskoncno uzivas v tem..... user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
13.2.2009 9:43:59   
ELMA
Dobro jutro tudi iz Zasavlja
Mi smo doma vsi bolani ,mami  je komaj začela delat in je že v bolniškiuser posted image .
So nas včeraj klicali iz vrtca , je mož šel po Elmo in jo peljal zdravniku , je imela vročino 39,8 ....user posted image
Je fasala škrlatinko ,smo dobili ospen sirup  drgač nam je viroza na obisku user posted image user posted image user posted image

V službi je pa obupno , dela dodatnega so nam naložili , ker pač nadrejeni šparajouser posted image pa za regres se delajo da so gluhi user posted image Za malico sploh nimaš časa ,Mahhhhh mal sem pojamrala , zdej mi bo boljše ...user posted image tko da ne vem če ne bom začela prošnje pošiljat , za drugo službo user posted image user posted image

Buči jaz  nisem nič gledala če je že nakazano , misliš da bo danesuser posted image , v ponedeljek smo 15 .

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
13.2.2009 9:49:41   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: buči

aja, tiste, ki še imate porodniško: a ste že dobile nakazano?

jap

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
13.2.2009 9:53:06   
ELMA
MARK vse najboljše!!

Mlavla, user posted image user posted image , pridna si z izpiti, le tako naprej.

Metka kej pa delaš če ni skrivnost user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
13.2.2009 9:55:16   
ELMA
A ve kera če se lahko prek neta preveri stanje na računu user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
13.2.2009 9:56:06   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Dobro jutro tudi iz Zasavlja
Mi smo doma vsi bolani ,mami  je komaj začela delat in je že v bolniškiuser posted image .
So nas včeraj klicali iz vrtca , je mož šel po Elmo in jo peljal zdravniku , je imela vročino 39,8 ....user posted image
Je fasala škrlatinko ,smo dobili ospen sirup  drgač nam je viroza na obisku user posted image user posted image user posted image

V službi je pa obupno , dela dodatnega so nam naložili , ker pač nadrejeni šparajouser posted image pa za regres se delajo da so gluhi user posted image Za malico sploh nimaš časa ,Mahhhhh mal sem pojamrala , zdej mi bo boljše ...user posted image tko da ne vem če ne bom začela prošnje pošiljat , za drugo službo user posted image user posted image

Buči jaz  nisem nič gledala če je že nakazano , misliš da bo danesuser posted image , v ponedeljek smo 15 .

že v nedeljo smo 15, zato smo že dobili nakazano.user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
13.2.2009 9:56:28   
Blacky*

katerem računu

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
13.2.2009 10:11:17   
dolenjka

Ne, ker to so pa osebni podatki user posted image  user posted image  user posted image  Ne smeš vedet kolk denarja imaš na računu  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
13.2.2009 10:35:26   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ne, ker to so pa osebni podatki user posted image  user posted image  user posted image  Ne smeš vedet kolk denarja imaš na računu  user posted image  user posted image  user posted image

kake ste.

elma če maš klik al pa bankanet (elektronsko bančništvo) imam dostop do svojih podatkov, kar tako pa nemoreš videt

jaz bom nekoga ubilauser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
13.2.2009 10:42:23   
srečka nosečka
dobro jutro, user posted image

HB, da je petek. user posted image  user posted image  user posted image

janey - mene je tudi danes še en tako razpalil, da bi ga fentala user posted image  
Kakšno taktiko boš ti uporabila? user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
13.2.2009 10:45:57   
nuka
Najprej vsem februarčkom, ki so že in ki še bodo pihali prvo svečko vse najbolše user posted image .

Se po dolgem času spet mal javlam. Vidim, da se je pridružlo kar nekaj novih februarčic user posted image . Drugače lepo rastemo in se predvsem redimo user posted image .  Nina ima do sedaj 3 zobke, hodi še ne - čisto malo še manjka, prav rada pa čeblja, poje in pleše.

Obljubim, da se bom kaj več oglasila ko bo konec gužve v službi.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
13.2.2009 10:46:13   
mlavla
evo me smo nazaj iz vozičkanja..pa mi je pupa zaspala..tko,da sem jo pustila kar v vozičku, v veži in lepo panča...

je bilo tako fajn...
sam preden sva šle sem pa jst po dolgem času morala it mal objemat mojo prijateljico wc školjko..mi sploh ni jasno zakaj mi je kar tako na lepem ratalo tko slabo...

a ma kater kakšen pameten predlog za kosilo..sem brez idej...

popoldne pa imam namen spečt eno tako mini tortico za mojga..ker je jutri...srčkast dan...user posted image user posted image user posted image ..ma ful jih ma rad..pa naj mu bo...user posted image

drugače je pa danes petek 13..pa se mi zdi vsaj zaenkrat precej boljši kot pa je bil včerajšnji dan..user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?