Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 11:52:41
|
|
|
|
blaža
|
danes ne utegnem nič spečt. Jutri je poln delavnik. Z Blažem moramo bit v Kp že ob 7.25 za cepljenje, tako, da bo treba vstat že ob 6ih. Težko Blažu. No pol po sistematskem bomo pohajali po Kopru in pol ga bom dala k mami spat, ob enajsti, pa me pelje moj k frizerju, ki ga mam na Markovcu( spada pod Koper- ko greš za bolnico izolo- hrib) in po frizerju me pridejo iskat, ki ma tašča Rd.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 11:54:01
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Sem dobila nakazano zadnjo porodniško , zakaj imam -50 evrov Pre sem imala 412e, zdej pa 362e , so mi mogoče pre preveč dajali Mahh ku** jih gleda in to vladu , zdej sem tudi jaz Mogoče pa ni za cel mesec? verjetno nisi bla na porodniški točno do zadnjega, ali pa?! Do 27 .1 sem imela porodniško
< Sporočilo je popravil ELMA -- 13.2.2009 12:08:17 >
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 11:54:26
|
|
|
|
Februarka08
|
Dan. Vidim da so težki pogovori se ne bom nič vmes štulila Danes sem spremenila režim spanja, bomo videli če bo delovalo... sem jo dala spat brez mleka pa da vidimo to čudo no sej ga itak ni hotla, zato k je blo drug preveč zanimivo zdej pa spet čakanje da zaspi včeraj je 20 min v postli pluvala, se smejala, pela... groza, od kje ji tolk energije Jaz grem pa zdaj za kosilo pripravit pa pokidat kuhno ker je grozna, potem pa mal relaksacije in lepotnih popravkov za 1. delovni dan.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 11:55:14
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dobro jutro, HB, da je petek. janey - mene je tudi danes še en tako razpalil, da bi ga fentala Kakšno taktiko boš ti uporabila? s temi fascikli s katerimi se zajebavam, ker ni noben nič not dal ga bom
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 11:56:27
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Sem dobila nakazano zadnjo porodniško , zakaj imam -50 evrov Pre sem imala 412e, zdej pa 362e , so mi mogoče pre preveč dajali Mahh ku** jih gleda in to vladu , zdej sem tudi jaz Mogoče pa ni za cel mesec? verjetno nisi bla na porodniški točno do zadnjega, ali pa?! 50 eur še nič ni, jaz sem dobila plačo, ker sem mela mela cel mesec dopust 200 eur manj in če si računam bom imela za ene 50 eur manjšo plačo kot sem mela porodniško...ne vem kak je to možno, ampak ok
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 12:06:13
|
|
|
|
ELMA
|
Mlavla mogoče ti bo všeč kak kroj/načrt sam blago moraš izbrat pravo . Ta zadnjia zavesa je tko stara , iz davnih časov ko je blo kičasto še moderno , jo ne uporabljamo več ,Sem jo komaj najdla sem se pa potrudila in jo obesila sam da jo poslikam Kroj mi je pa všeč ...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 12:10:45
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Sem dobila nakazano zadnjo porodniško , zakaj imam -50 evrov Pre sem imala 412e, zdej pa 362e , so mi mogoče pre preveč dajali Mahh ku** jih gleda in to vladu , zdej sem tudi jaz Mogoče pa ni za cel mesec? verjetno nisi bla na porodniški točno do zadnjega, ali pa?! 50 eur še nič ni, jaz sem dobila plačo, ker sem mela mela cel mesec dopust 200 eur manj in če si računam bom imela za ene 50 eur manjšo plačo kot sem mela porodniško...ne vem kak je to možno, ampak ok Pa to nemoreš verjet ....Da znori človek, itak so takšni časi da za 50e ne dobiš skoraj nč v trgovini . To je pa preveč -200e
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 12:38:39
|
|
|
|
misar
|
lep dober dan...moje prvo javljanje iz službe ...trenutno je super, še nič pametnega ne počnem...bolj jajca valim in se imam prav super upam, da je tamala kul, ker me mal skrbi, ampak me varuška nič ne pokliče tko da mislim, d aje ok. tole bi blo to, pa še kakšno javljanje kasneje
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 13:05:38
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dobro jutro, HB, da je petek. janey - mene je tudi danes še en tako razpalil, da bi ga fentala Kakšno taktiko boš ti uporabila? s temi fascikli s katerimi se zajebavam, ker ni noben nič not dal ga bom kar daj si duška, kaj pa niso pridni
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 13:12:32
|
|
|
|
dolenjka
|
Vidim da danes niste kaj posebej zgovorne, bolj bojno razpoložene Jaz pa odštevam, še 2 uri in 17 minut, pa je vikendddddddddddddddddddd in potem samo še 5x na šiht pa gremo v SLO
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 13:16:52
|
|
|
|
mary_lou
|
bučka porodniška je že nakazan ja jupiiiiii....pa kasn sonček je zuni sva bla cel dopoldan na sončku, super je blo. jutr pa po tai-jevo darilo za roj. dan komi že čakam ej....
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 13:19:22
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Jaz pa sem ravnokar imela obisk. Sta me moja sončka obiskala in sem lahko malo Lano pocartala. Mala tako uživa, da je veselje. Sploh me ne pogreša, ko je v varstvu, pa naj bo pri babi in dediju ali pa sama z atijem. misar - naj ti prvi delovni dan lepo mine
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 13:28:17
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, jaz sem se uštimala kar sem se mogla, zdej še mal nohtke zglancam in sem ready uf, a morm res it grem najprej kosilo narest, da ne bom stradala na šihtu, potem pa brzaka Dolenjka, naj ti hitro mine, vsem ostalim pa tudi, da boste čimprej doma pri svojih žabicah jaz ji bom dala enga velikega lupčka ko bom šla, naslednjega pa šele jutri zjutraj ko se zbudi Lep dan!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 13:28:32
|
|
|
|
Stipe air force
|
Janezek na verouku sprasuje fajmostra: "Kako je bilo ime Adamovi tasci " Fajmoster razlozi: "Adam ni imel tasce" Janezek pa logicno sklepa: "Potem je Adam zivel v raju"
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 13:29:18
|
|
|
|
srečka nosečka
|
februarka - tudi tebi želim prijeten prvi delovni dan - saj bo, nič bat
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 14:04:06
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Sem dobila nakazano zadnjo porodniško , zakaj imam -50 evrov Pre sem imala 412e, zdej pa 362e , so mi mogoče pre preveč dajali Mahh ku** jih gleda in to vladu , zdej sem tudi jaz Mogoče pa ni za cel mesec? verjetno nisi bla na porodniški točno do zadnjega, ali pa?! Do 27 .1 sem imela porodniško zato maš porodniško do 27., za 2 dni (28. do 30) pa se dobi plača
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 14:05:34
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Sem dobila nakazano zadnjo porodniško , zakaj imam -50 evrov Pre sem imala 412e, zdej pa 362e , so mi mogoče pre preveč dajali Mahh ku** jih gleda in to vladu , zdej sem tudi jaz Mogoče pa ni za cel mesec? verjetno nisi bla na porodniški točno do zadnjega, ali pa?! 50 eur še nič ni, jaz sem dobila plačo, ker sem mela mela cel mesec dopust 200 eur manj in če si računam bom imela za ene 50 eur manjšo plačo kot sem mela porodniško...ne vem kak je to možno, ampak ok to je zato, ker se porodniška revalorizira in lani se je to kar poznalo... plača se pa ponavadi nič ne revalorizira
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 14:06:04
|
|
|
|
blaža
|
blaž je pravkar pojedel dva polna krožnika za odrasle, juhe, zakuhala sem mu pa jajček z moko. mi je zmanjkalo paštice in gresa, pa sem rekla,da vidimo, če mu bo šlo, pa je zmazal v trenutrku. no to je sploh prvič da je jajce v taki obliki, drugače mu ga jaz sploh nisem dajala, niti rumenjaka ne. Očitno mu je všeč. No odvozičkali smo tudi že dobro uro pa pol, zdej še malo, pa bo šel Blaž še eno rundico spat, pa pol moj pride, pa pašta z pestom,.... Aja pa za valentinovo sem mojmu kupla malo tortico za 1.90e, so imeli tle dol v naši trgovini, je narjena tam kot Blaževa torta za RD, ker majo pekarno v Postojni in je bla tako lepa z masleno vrtnico, da sem jo morala kupit.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 14:09:27
|
|
|
|
Blacky*
|
sem se vrnila od zobozdravnice in zdaj komaj živim... drugače sploh nimam težave z zobarjem, kakšen strah... danes mi je pa en zob zdravila in je groza... sem že na nalgesinu.... čakam da prime, potem pa grem domov, ker danes tako ni nič od mene oz. ne bo nič več od mene
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 14:12:19
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* sem se vrnila od zobozdravnice in zdaj komaj živim... drugače sploh nimam težave z zobarjem, kakšen strah... danes mi je pa en zob zdravila in je groza... sem že na nalgesinu.... čakam da prime, potem pa grem domov, ker danes tako ni nič od mene oz. ne bo nič več od mene ma kaj ti ne da injekcije, da ti omrtvi? Meni niti slučajno moj zobar ne dela nič brez inijekcije, ker niti ne vpraša več, če mi jo da ker že ve, da če ne še ust ne odprem.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 14:12:32
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* sem se vrnila od zobozdravnice in zdaj komaj živim... drugače sploh nimam težave z zobarjem, kakšen strah... danes mi je pa en zob zdravila in je groza... sem že na nalgesinu.... čakam da prime, potem pa grem domov, ker danes tako ni nič od mene oz. ne bo nič več od mene da bolečina hitro popusti
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 14:13:27
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* sem se vrnila od zobozdravnice in zdaj komaj živim... drugače sploh nimam težave z zobarjem, kakšen strah... danes mi je pa en zob zdravila in je groza... sem že na nalgesinu.... čakam da prime, potem pa grem domov, ker danes tako ni nič od mene oz. ne bo nič več od mene ma kaj ti ne da injekcije, da ti omrtvi? Meni niti slučajno moj zobar ne dela nič brez inijekcije, ker niti ne vpraša več, če mi jo da ker že ve, da če ne še ust ne odprem. Ej, kako smo različni Jaz pa samo, da ni potrebno inekcije. Potrpim, samo, da ne pika.
< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 13.2.2009 14:14:08 >
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 14:16:37
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* sem se vrnila od zobozdravnice in zdaj komaj živim... drugače sploh nimam težave z zobarjem, kakšen strah... danes mi je pa en zob zdravila in je groza... sem že na nalgesinu.... čakam da prime, potem pa grem domov, ker danes tako ni nič od mene oz. ne bo nič več od mene ma kaj ti ne da injekcije, da ti omrtvi? Meni niti slučajno moj zobar ne dela nič brez inijekcije, ker niti ne vpraša več, če mi jo da ker že ve, da če ne še ust ne odprem. Ej, kako smo različni Jaz pa samo, da ni potrebno inekcije. Potrpim, samo, da ne pika. ej meni pa vse prešpika okoli in okoli zoba, samo, da se pol lahko vsaj malo sprostim, ko mi popravlja. Sovražim da me iznenada zaboli kakšen zobni živec. Ma moja mama npr., pa skupaj zleze samo, če ji pokaže injekcijo. no ma moj zobar tako lepo vbode tanko malo iglico, da sem prvič vprašala, če je že, pa je rekel, sej sem že zbodel, zdej pa počasi dajem not , da omrtvi. Sploh nisem čutla. je pa rekel,da če se da na hitro, pol zapeče, ma on ne dela tako.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 14:19:44
|
|
|
|
blaža
|
Sem pa jaz alergična, zelo, na tisto kvaško, če ti šari po ustih in na tampone, ko ti nabašejo v usta. No moj to upošteva. Sem pa včeraj peljala Matijo in je kar dosti vrtala, pa je rekel, da zdej pa dovolj in sem komaj zraven sedela, tako, mi je bla muka.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 14:20:37
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* sem se vrnila od zobozdravnice in zdaj komaj živim... drugače sploh nimam težave z zobarjem, kakšen strah... danes mi je pa en zob zdravila in je groza... sem že na nalgesinu.... čakam da prime, potem pa grem domov, ker danes tako ni nič od mene oz. ne bo nič več od mene ma kaj ti ne da injekcije, da ti omrtvi? Meni niti slučajno moj zobar ne dela nič brez inijekcije, ker niti ne vpraša več, če mi jo da ker že ve, da če ne še ust ne odprem. Ej, kako smo različni Jaz pa samo, da ni potrebno inekcije. Potrpim, samo, da ne pika. ej meni pa vse prešpika okoli in okoli zoba, samo, da se pol lahko vsaj malo sprostim, ko mi popravlja. Sovražim da me iznenada zaboli kakšen zobni živec. Ma moja mama npr., pa skupaj zleze samo, če ji pokaže injekcijo. no ma moj zobar tako lepo vbode tanko malo iglico, da sem prvič vprašala, če je že, pa je rekel, sej sem že zbodel, zdej pa počasi dajem not , da omrtvi. Sploh nisem čutla. je pa rekel,da če se da na hitro, pol zapeče, ma on ne dela tako. Saj sem že večkrat pohvalila mojega zobozdravnika - je ful nežen in prijazen. Ampak mi je všeč vse to takrat, ko ne omeni inekcije. Res se bojim igel , o kakšni krvodajalski akciji pa ne upam niti pomišljat
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kako vemo, da je otrok sit?Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?