|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
13.2.2009 11:52:41   
blaža
danes ne utegnem nič spečt.

Jutri je poln delavnik. Z Blažem moramo bit v Kp že ob 7.25 za cepljenje, tako, da bo treba vstat že ob 6ih. Težko Blažu.user posted image

No pol po sistematskem bomo pohajali po Kopru in pol ga bom dala k mami spat, ob enajsti, pa me pelje moj k frizerju, ki ga mam na Markovcu( spada pod Koper- ko greš za bolnico izolo- hrib)

in po frizerju me pridejo iskat, ki ma tašča Rd.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
13.2.2009 11:54:01   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Sem dobila nakazano zadnjo porodniško user posted image user posted image , zakaj imam -50 evrov user posted image user posted image user posted image user posted image
Pre sem imala 412e, zdej pa 362euser posted image user posted image , so mi mogoče pre preveč dajali user posted image
Mahh ku** jih gleda in to vladu , zdej sem tudi jaz user posted image user posted image user posted image

Mogoče pa ni za cel mesec? verjetno nisi bla na porodniški točno do zadnjega, ali pa?!user posted image

Do 27 .1 sem imela porodniško user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 13.2.2009 12:08:17 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
13.2.2009 11:54:26   
Februarka08
Dan.

Vidim da so težki pogovoriuser posted image se ne bom nič vmes štulilauser posted image
Danes sem spremenila režim spanja, bomo videli če bo delovalo... sem jo dala spat brez mleka pa da vidimo to čudouser posted image no sej ga itak ni hotla, zato k je blo drug preveč zanimivouser posted image zdej pa spet čakanje da zaspiuser posted image včeraj je 20 min v postli pluvala, se smejala, pela... groza, od kje ji tolk energijeuser posted image user posted image

Jaz grem pa zdaj za kosilo pripravit pa pokidat kuhno ker je grozna, potem pa mal relaksacije in lepotnih popravkovuser posted image za 1. delovni dan.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
13.2.2009 11:55:14   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

dobro jutro, user posted image

HB, da je petek. user posted image  user posted image  user posted image

janey - mene je tudi danes še en tako razpalil, da bi ga fentala user posted image  
Kakšno taktiko boš ti uporabila? user posted image

s temi fascikli s katerimi se zajebavam, ker ni noben nič not dal ga bomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
13.2.2009 11:56:27   
Janey

Sem dobila nakazano zadnjo porodniško user posted image user posted image , zakaj imam -50 evrov user posted image user posted image user posted image user posted image
Pre sem imala 412e, zdej pa 362euser posted image user posted image , so mi mogoče pre preveč dajali user posted image
Mahh ku** jih gleda in to vladu , zdej sem tudi jaz user posted image user posted image user posted image

Mogoče pa ni za cel mesec? verjetno nisi bla na porodniški točno do zadnjega, ali pa?!user posted image

50 eur še nič ni, jaz sem dobila plačo, ker sem mela mela cel mesec dopust 200 eur manj in če si računam bom imela za ene 50 eur manjšo plačo kot sem mela porodniško...ne vem kak je to možno, ampak okuser posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
13.2.2009 12:06:13   
ELMA
Mlavla  mogoče ti bo všeč kak kroj/načrt sam blago moraš izbrat pravo .
Ta zadnjia zavesa je tko stara , iz davnih časov ko je blo kičasto še moderno , jo ne uporabljamo več ,Sem jo komaj najdla user posted image  sem se pa potrudila in jo obesila sam da jo poslikam user posted image Kroj mi je pa všeč ...

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
13.2.2009 12:10:45   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

50 eur še nič ni, jaz sem dobila plačo, ker sem mela mela cel mesec dopust 200 eur manj in če si računam bom imela za ene 50 eur manjšo plačo kot sem mela porodniško...ne vem kak je to možno, ampak okuser posted image

Pa to nemoreš verjet ....Da znori človek, itak so takšni časi da za 50e ne dobiš skoraj nč v trgovini .user posted image

To je pa preveč -200e user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
13.2.2009 12:38:39   
misar
lep dober dan...moje prvo javljanje iz službeuser posted image ...trenutno je super, še nič pametnega ne počnem...bolj jajca valim in se imam prav super

upam, da je tamala kul, ker me mal skrbi, ampak me varuška nič ne pokliče tko da mislim, d aje ok.

tole bi blo to, pa še kakšno javljanje kasneje

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
13.2.2009 13:05:38   
srečka nosečka

dobro jutro, user posted image

HB, da je petek. user posted image  user posted image  user posted image

janey - mene je tudi danes še en tako razpalil, da bi ga fentala user posted image  
Kakšno taktiko boš ti uporabila? user posted image

s temi fascikli s katerimi se zajebavam, ker ni noben nič not dal ga bomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  kar daj si duška, kaj pa niso pridni user posted image  user posted image  user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
13.2.2009 13:12:32   
dolenjka
Vidim da danes niste kaj posebej zgovorne, bolj bojno razpoložene user posted image  user posted image  user posted image

Jaz pa odštevam, še 2 uri in 17 minut, pa je vikendddddddddddddddddddd in potem samo še 5x na šiht pa gremo v SLO user posted image   user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 2085
13.2.2009 13:16:52   
mary_lou
bučka porodniška je že nakazan ja jupiiiiii....pa kasn sonček je zuni sva bla cel dopoldan na sončku, super je blo. jutr pa po tai-jevo darilo za roj. dan komi že čakam ej....

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
13.2.2009 13:19:22   
srečka nosečka
Jaz pa sem ravnokar imela obisk. user posted image  Sta me moja sončka obiskala in sem lahko malo Lano pocartala. user posted image
Mala tako uživa, da je veselje. Sploh me ne pogreša, ko je v varstvu, pa naj bo pri babi in dediju ali pa sama z atijem. user posted image

misar - naj ti prvi delovni dan lepo mine user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
13.2.2009 13:28:17   
Februarka08
Evo, jaz sem se uštimala kar sem se mogla, zdej še mal nohtke zglancamuser posted image in sem readyuser posted image uf, a morm res ituser posted image user posted image grem najprej kosilo narest, da ne bom stradala na šihtu, potem pa brzakauser posted image

Dolenjka, naj ti hitro mine, vsem ostalim pa tudi, da boste čimprej doma pri svojih žabicahuser posted image jaz ji bom dala enga velikega lupčka ko bom šla, naslednjega pa šele jutri zjutraj ko se zbudiuser posted image

Lep dan!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2088
13.2.2009 13:28:32   
Stipe air force
Janezek na verouku sprasuje fajmostra:

"Kako je bilo ime Adamovi tasci user posted image "

Fajmoster razlozi:

"Adam ni imel tasce" user posted image

Janezek pa logicno sklepa:

"Potem je Adam zivel v raju" user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2089
13.2.2009 13:29:18   
srečka nosečka
februarka - tudi tebi želim prijeten prvi delovni dan - saj bo, nič bat user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
13.2.2009 14:04:06   
Blacky*

Do 27 .1 sem imela porodniško user posted image

zato maš porodniško do 27., za 2 dni (28. do 30) pa se dobi plača

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
13.2.2009 14:05:34   
Blacky*

to je zato, ker se porodniška revalorizira in lani se je to kar poznalo... plača se pa ponavadi nič ne revalorizira

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
13.2.2009 14:06:04   
blaža
blaž je pravkar pojedel dva polna krožnika za odrasle, juhe, zakuhala sem mu pa jajček z moko. mi je zmanjkalo paštice in gresa, pa sem rekla,da vidimo, če mu bo šlo, pa je zmazal v trenutrku.

no to je sploh prvič da je jajce v taki obliki, drugače mu ga jaz sploh nisem dajala, niti rumenjaka ne. Očitno mu je všeč.user posted image

No odvozičkali smo tudi že dobro uro pa pol, zdej še malo, pa bo šel Blaž še eno rundico spat, pa pol moj pride, pa pašta z pestom,....

Aja pa za valentinovo sem mojmu kupla malo tortico za 1.90e, so imeli tle dol v naši trgovini, je narjena tam kot Blaževa torta za RD, ker majo pekarno v Postojni in je bla tako lepa z masleno vrtnico, da sem jo morala kupit.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2093
13.2.2009 14:09:27   
Blacky*
sem se vrnila od zobozdravnice in zdaj komaj živim... drugače sploh nimam težave z zobarjem, kakšen strah... danes mi je pa en zob zdravila in je groza... sem že na nalgesinu.... čakam da prime, potem pa grem domov, ker danes tako ni nič od mene oz. ne bo nič več od mene

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
13.2.2009 14:12:19   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

sem se vrnila od zobozdravnice in zdaj komaj živim... drugače sploh nimam težave z zobarjem, kakšen strah... danes mi je pa en zob zdravila in je groza... sem že na nalgesinu.... čakam da prime, potem pa grem domov, ker danes tako ni nič od mene oz. ne bo nič več od mene

ma kaj ti ne da injekcije, da ti omrtvi?

Meni niti slučajno moj zobar ne dela nič brez inijekcije, ker niti ne vpraša več, če mi jo da ker že ve, da če ne še ust ne odprem.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
13.2.2009 14:12:32   
srečka nosečka

user posted image user posted image user posted image

da bolečina hitro popusti

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
13.2.2009 14:13:27   
srečka nosečka

Meni niti slučajno moj zobar ne dela nič brez inijekcije, ker niti ne vpraša več, če mi jo da ker že ve, da če ne še ust ne odprem.user posted image

Ej, kako smo različni user posted image
Jaz pa samo, da ni potrebno inekcije. user posted image  Potrpim, samo, da ne pika. user posted image

< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 13.2.2009 14:14:08 >

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
13.2.2009 14:16:37   
blaža

Jaz pa samo, da ni potrebno inekcije. user posted image  Potrpim, samo, da ne pika. user posted image

ej meni pa vse prešpika okoli in okoli zoba, samo, da se pol lahko vsaj malo sprostim, ko mi popravlja. Sovražim da me iznenada zaboli kakšen zobni živec. Ma moja mama npr., pa skupaj zleze samo, če ji pokaže injekcijo.

no ma moj zobar tako lepo vbode tanko malo iglico, da sem prvič vprašala, če je že, pa je rekel, sej sem že zbodel, zdej pa počasi dajem not , da omrtvi. Sploh nisem čutla. je pa rekel,da če se da na hitro, pol zapeče, ma on ne dela tako.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2098
13.2.2009 14:19:44   
blaža
Sem pa jaz alergična, zelo, na tisto kvaško, če ti šari po ustih in na tampone, ko ti nabašejo v usta. No moj to upošteva.

Sem pa včeraj peljala Matijo in je kar dosti vrtala, pa je rekel, da zdej pa dovolj in sem komaj zraven sedela, tako, mi je bla muka.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
13.2.2009 14:20:37   
srečka nosečka

ej meni pa vse prešpika okoli in okoli zoba, samo, da se pol lahko vsaj malo sprostim, ko mi popravlja. Sovražim da me iznenada zaboli kakšen zobni živec. Ma moja mama npr., pa skupaj zleze samo, če ji pokaže injekcijo.

no ma moj zobar tako lepo vbode tanko malo iglico, da sem prvič vprašala, če je že, pa je rekel, sej sem že zbodel, zdej pa počasi dajem not , da omrtvi. Sploh nisem čutla. je pa rekel,da če se da na hitro, pol zapeče, ma on ne dela tako.user posted image

Saj sem že večkrat pohvalila mojega zobozdravnika - je ful nežen in prijazen. Ampak mi je všeč vse to takrat, ko ne omeni inekcije. user posted image

Res se bojim igel user posted image , o kakšni krvodajalski akciji pa ne upam niti pomišljat user posted image  

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?