Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 15:22:03
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - carica bo noro uživala v novi družbi. Kaj bo pa Stipe počel, ko bo mala v varstvu? Al gre že nazaj v službo? Sej ta teden bo samo uvajanje, po kako urico ali 2, ne vem ali imajo v planu da bi že kaj spala tam, bomo videli.... Če bo tako, bo šel Stipe en krog, pa mal se počit domov saj teh par mesecev bo že vzdržal, berem, da je v dobri kondiciji ... ma ja... mi je zdravnik zadnc reku da jaz raka ne morem fasat... ker sem rak v horoskopu... lahko pa fasem cloveka Maj kaj rak, saj on tebe ne more najt tako visoko
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 15:37:56
|
|
|
|
blaža
|
Evo mene, dajem Blaža spat, pa kar noče je pa siten in zaspan. A zgleda, da bo. No moj in Matija sta pred hišo in nekaj cliota šravfata. Pol peljem tle v vasi Matijo na delavnice, ker ful rad ustvarja.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 15:40:59
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo mene, dajem Blaža spat, pa kar noče je pa siten in zaspan. A zgleda, da bo. No moj in Matija sta pred hišo in nekaj cliota šravfata. Pol peljem tle v vasi Matijo na delavnice, ker ful rad ustvarja. Pr' vas v Centru Evrope se ful dogaja
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 15:44:57
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo mene, dajem Blaža spat, pa kar noče je pa siten in zaspan. A zgleda, da bo. No moj in Matija sta pred hišo in nekaj cliota šravfata. Pol peljem tle v vasi Matijo na delavnice, ker ful rad ustvarja. Pr' vas v Centru Evrope se ful dogaja ja ful, res.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 15:46:03
|
|
|
|
blaža
|
No ma mamo pa res mi zastonj pevski zbor za otroke in odrasle, pa zastonj delavnice za otroke ob petkih, pa zastonj plesne za ta male in odrasle, pa zastonj telovadbo za odrasle
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 15:46:38
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža No ma mamo pa res mi zastonj pevski zbor za otroke in odrasle, pa zastonj delavnice za otroke ob petkih, pa zastonj plesne za ta male in odrasle, pa zastonj telovadbo za odrasle V Kopru je pa vsako dejavnost treba plačat in ni malo.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 15:48:35
|
|
|
|
Stipe air force
|
Carica spi popoldansko turo... Sefla je pa koncala siht in se prebija skozi bruseljsko guzvo nazaj v "bruseljski vikend".... v kratkem bo tu, mogoć
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 15:49:43
|
|
|
|
blaža
|
Ej Blaž še ne spi. Pol če ga dvignem, ga bo pa ob petih pobiralo.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 15:50:09
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža No ma mamo pa res mi zastonj pevski zbor za otroke in odrasle, pa zastonj delavnice za otroke ob petkih, pa zastonj plesne za ta male in odrasle, pa zastonj telovadbo za odrasle super imate to zrihtano Zdaj pa tudi jaz odpujsam proti domu in se grem cartat. čau
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 15:50:25
|
|
|
|
blaža
|
kje je kej Pina, da nam pove kako je blo na uvajanju.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 15:51:50
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža No ma mamo pa res mi zastonj pevski zbor za otroke in odrasle, pa zastonj delavnice za otroke ob petkih, pa zastonj plesne za ta male in odrasle, pa zastonj telovadbo za odrasle kva pa tecaj trebusnega plesa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 15:52:13
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža No ma mamo pa res mi zastonj pevski zbor za otroke in odrasle, pa zastonj delavnice za otroke ob petkih, pa zastonj plesne za ta male in odrasle, pa zastonj telovadbo za odrasle super imate to zrihtano Zdaj pa tudi jaz odpujsam proti domu in se grem cartat. čau ja res je fajn vse organizirano, pa še svojo skupnost aktiv žena imamo, pa Senožeško plesno skupino in pevski zbor odraslih, pa še orkester. Pa poleti imamo Pastirske igre.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 15:52:35
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža No ma mamo pa res mi zastonj pevski zbor za otroke in odrasle, pa zastonj delavnice za otroke ob petkih, pa zastonj plesne za ta male in odrasle, pa zastonj telovadbo za odrasle kva pa tecaj trebusnega plesa Mogoć
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 15:53:31
|
|
|
|
Stipe air force
|
Pina je garant zaspala v vrtcu.... zdej jo pa Ana prebuja... da gresta domov
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 15:55:10
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Pina je garant zaspala v vrtcu.... zdej jo pa Ana prebuja... da gresta domov Al pa čaka popoldansko malico.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 15:56:31
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Pina je garant zaspala v vrtcu.... zdej jo pa Ana prebuja... da gresta domov Al pa čaka popoldansko malico. ...ma ji prav privoscim, da ji drug' kuha al' pr'pravlja hrano...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 15:57:05
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Pina je garant zaspala v vrtcu.... zdej jo pa Ana prebuja... da gresta domov Al pa čaka popoldansko malico. ...ma ji prav privoscim, da ji drug' kuha al' pr'pravlja hrano... jaz tudi.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 15:59:46
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Pina je garant zaspala v vrtcu.... zdej jo pa Ana prebuja... da gresta domov Al pa čaka popoldansko malico. ...ma ji prav privoscim, da ji drug' kuha al' pr'pravlja hrano... jaz tudi. ...zdej ma pa Pino ves refosk doma na razpolago... spet jih bo fas'u
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 16:18:22
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou http://www.chilloutzone.to/video/frauen-am-steuer-compilation.html mal smeha...oz. velik Ej zakon! Si me prav mnasmejala, še posebaj ko una ne more parkirat pa ji pol un tip parkira. Pa tisto ko zapelje kao na parkirišče in zapelje v vodo, čeprav tega sem pa že vidla.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 16:40:18
|
|
|
|
Stipe air force
|
VALENTINOVO Žena sreča moža za Valentinovo s šopkom rož v roki in ga vsa nasmejana vpraša: "Dragi, te rože so zame?" Mož odgovori: "Kje pa, te so za tajnico." Žena vzroji:" Prasec, njej rože, meni pa **** (penissario)!" Mož hladnokrvno odvrne: "Menjaš?"
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 17:11:30
|
|
|
|
pina-1
|
dan. Jel me neko tražijo? Mi smo prvi dan vrtca preživeli odlično. Ana je bila pridna ni nič jokala. sem celo šla ven za 15 minutk in me sploh ni iskala... Sva bli tam do kosila. Stipe, nisem nič zaspala in tudi skuhali mi niso nič, tako da sem opet na j***** ZDej grem pa torto do konca spackat in pol še eno pecivo spečem za jutri. zvečer pa grem na ženski večer. Sem pa spet z vnetimi sinusi in me boli glava, pa vročina...skratka za se vršt v Rižano
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 17:17:02
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dan. Jel me neko tražijo? Mi smo prvi dan vrtca preživeli odlično. Ana je bila pridna ni nič jokala. sem celo šla ven za 15 minutk in me sploh ni iskala... Sva bli tam do kosila. Stipe, nisem nič zaspala in tudi skuhali mi niso nič, tako da sem opet na j***** ZDej grem pa torto do konca spackat in pol še eno pecivo spečem za jutri. zvečer pa grem na ženski večer. Sem pa spet z vnetimi sinusi in me boli glava, pa vročina...skratka za se vršt v Rižano Neeee v Rizano bodo ribe zacele hrbtno plavat.... ....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 17:19:39
|
|
|
|
lillchy123
|
dan Luka je bil tud danes v vrtcu čist slučajno sva zjutri vidla našo vzgojiteljico, pa smo mal počvekale, sem jo mal zaslišala in sva se zmenle, da kadar sva v vrtcu prideva vsaj za nekaj minutk v skupino, da bo pol čim manjši šok
|
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?