blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* sem se vrnila od zobozdravnice in zdaj komaj živim... drugače sploh nimam težave z zobarjem, kakšen strah... danes mi je pa en zob zdravila in je groza... sem že na nalgesinu.... čakam da prime, potem pa grem domov, ker danes tako ni nič od mene oz. ne bo nič več od mene ma kaj ti ne da injekcije, da ti omrtvi? Meni niti slučajno moj zobar ne dela nič brez inijekcije, ker niti ne vpraša več, če mi jo da ker že ve, da če ne še ust ne odprem. Ej, kako smo različni Jaz pa samo, da ni potrebno inekcije. Potrpim, samo, da ne pika. ej meni pa vse prešpika okoli in okoli zoba, samo, da se pol lahko vsaj malo sprostim, ko mi popravlja. Sovražim da me iznenada zaboli kakšen zobni živec. Ma moja mama npr., pa skupaj zleze samo, če ji pokaže injekcijo. no ma moj zobar tako lepo vbode tanko malo iglico, da sem prvič vprašala, če je že, pa je rekel, sej sem že zbodel, zdej pa počasi dajem not , da omrtvi. Sploh nisem čutla. je pa rekel,da če se da na hitro, pol zapeče, ma on ne dela tako. Saj sem že večkrat pohvalila mojega zobozdravnika - je ful nežen in prijazen. Ampak mi je všeč vse to takrat, ko ne omeni inekcije. Res se bojim igel , o kakšni krvodajalski akciji pa ne upam niti pomišljat Meni ni panike, samo, ko sem la noseča je pa blo nadležno, ker so mi žile pokale, pa niso več vedli kam bi dali infuzijo. In to pri obeh nosečnostih . Sem rekla, da ostanejo še noge, če hočejo In ko sem čakala, za dat kri enkrat v mes, ko nisem bla v bolnici, so bli pa kratki rokavi, ker je blo poletje se kar naenkrat začnem gledat po rokah in mi je tam v čakalnici ratalo blazno nerodno, ker sem bla kot kaka narkomanka.