Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 10:46:57
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ELMA A ve kera če se lahko prek neta preveri stanje na računu Ne, ker to so pa osebni podatki Ne smeš vedet kolk denarja imaš na računu kake ste. elma če maš klik al pa bankanet (elektronsko bančništvo) imam dostop do svojih podatkov, kar tako pa nemoreš videt jaz bom nekoga ubila ja kdo te je pa tako razkuril??
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 10:47:37
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dobro jutro, HB, da je petek. janey - mene je tudi danes še en tako razpalil, da bi ga fentala Kakšno taktiko boš ti uporabila? a tebe tud.. želim vam veliko potrpljenja
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 10:48:48
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: nuka Najprej vsem februarčkom, ki so že in ki še bodo pihali prvo svečko vse najbolše . Se po dolgem času spet mal javlam. Vidim, da se je pridružlo kar nekaj novih februarčic . Drugače lepo rastemo in se predvsem redimo . Nina ima do sedaj 3 zobke, hodi še ne - čisto malo še manjka, prav rada pa čeblja, poje in pleše. Obljubim, da se bom kaj več oglasila ko bo konec gužve v službi. o pa si nas le prišla malo pogledat... lepo to slišat o Nini..kaj pa ta večja dva...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 11:02:40
|
|
|
|
mlavla
|
zdej pa ni nikjer nobene.. a spet smrdim... lilči..kako je šlo s šivanjem zaves..a si si se pol kar na roke lotila?dej nam kakšno slikico privošči... bamby....glede prošenj in razgovorov itd..pa kar pridno zbiraj informacije..se namreč priporočam, ker jih bom jst tud potrebovala v bližnji prihodnosti..še prej pa me čakajo izpiti ter diploma in hkrati tud porodniška..
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 11:02:40
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dobro jutro, HB, da je petek. janey - mene je tudi danes še en tako razpalil, da bi ga fentala Kakšno taktiko boš ti uporabila? a tebe tud.. želim vam veliko potrpljenja moj ima srečo, da mi ni na dosegu roke, ker drugače bi ga že zmlela Si mi pa dala fajn idejo za valentinčka - moj je danes v nočni, pa imam čas, da mu spečem tortico. Pa bo lepo presenečenje.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 11:03:27
|
|
|
|
srečka nosečka
|
PA VSENAJBOLJŠE MARK
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 11:04:33
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dobro jutro, HB, da je petek. janey - mene je tudi danes še en tako razpalil, da bi ga fentala Kakšno taktiko boš ti uporabila? a tebe tud.. želim vam veliko potrpljenja moj ima srečo, da mi ni na dosegu roke, ker drugače bi ga že zmlela Si mi pa dala fajn idejo za valentinčka - moj je danes v nočni, pa imam čas, da mu spečem tortico. Pa bo lepo presenečenje. me veseli...kakšno boš pa pekla.. jst bom najbrž kar šokoladno al pa sadno..v bistvu se še nisem odočila moj možiček pa zdele po MB luta. .in išče neke poslovne partnerje..ma je mal zašel na Štajersko
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 11:05:22
|
|
|
|
mlavla
|
a si videla k sva imele isti čas objave
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 11:07:43
|
|
|
|
itata
|
pridne bodite! jaz šibam zdej na malco pol jo bom pa domov popihala:) sem se zmenila, da kidnem ob 12h, pa pičimo popoldne na morje. mali je sicer mojmu zaspal v vozičku že okol 10:30... tko da zna bit vožnja dol pestra pa s kakim postankom tko da se v ned ali pa pon najkasneje spet tipkamo!!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 11:09:06
|
|
|
|
itata
|
pa za jutri že vnaprej vse naj naj ANA IN TIN
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 11:09:26
|
|
|
|
ELMA
|
Sem dobila nakazano zadnjo porodniško , zakaj imam -50 evrov Pre sem imala 412e, zdej pa 362e , so mi mogoče pre preveč dajali Mahh ku** jih gleda in to vladu , zdej sem tudi jaz
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 11:11:53
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla zdej pa ni nikjer nobene.. a spet smrdim... lilči..kako je šlo s šivanjem zaves..a si si se pol kar na roke lotila?dej nam kakšno slikico privošči... bamby....glede prošenj in razgovorov itd..pa kar pridno zbiraj informacije..se namreč priporočam, ker jih bom jst tud potrebovala v bližnji prihodnosti..še prej pa me čakajo izpiti ter diploma in hkrati tud porodniška.. Zakaj te pa zanimajo zavese , a boš začela šivat ..... Da ti jaz svoje poslikam , ki sem jih sešila
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 11:13:22
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla a si videla k sva imele isti čas objave midve bi lahko bile sodelavke, ko sva tako uigrane glede časa Za torto še ne vem, kakšna bo - ena na easy pa dobra.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 11:14:04
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Zdaj pa šibam privatizirat - KTMV
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 11:14:44
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: mlavla zdej pa ni nikjer nobene.. a spet smrdim... lilči..kako je šlo s šivanjem zaves..a si si se pol kar na roke lotila?dej nam kakšno slikico privošči... bamby....glede prošenj in razgovorov itd..pa kar pridno zbiraj informacije..se namreč priporočam, ker jih bom jst tud potrebovala v bližnji prihodnosti..še prej pa me čakajo izpiti ter diploma in hkrati tud porodniška.. Zakaj te pa zanimajo zavese , a boš začela šivat ..... Da ti jaz svoje poslikam , ki sem jih sešila ja v bistvu res neki razmišljam v to smer..za otroško sobo, pa kabinet bi bilo dobro nekaj sčarat... se priporočam za slike..
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 11:19:35
|
|
|
|
mlavla
|
nič grem za kruh zamesit... pa najverjeteje bom danes kar pico naredila.. joj kolk mojmu dojenčku v bušiju dones dogaja..
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 11:22:29
|
|
|
|
Stipe air force
|
.... moje Februarcice... danes je dan, ki je uvod... v jutrasnji dan, ki je dan zaljbljenih... problem je k je dan's petek, 13ti.... pa se posledice polne lune so tu... ... .... mogoć so danes tud' otroci mal' bolj nervozni... , v Gazi Izraelci spet koljejo , v Darfurju so se vedno lacni , v ZDA je set dol ruknu avion... pa se glavobol je tu in ... jote itak ne bo... , zato dejmo prestet do deset preden artner/ju/ci zlomimo nogo ... in ... ... in na koncu.... volimo se ljudi.... ... Valentinovo je lahko all through the year... (po Flamsko: ikhjsghsele he ejfgdhj ehjeh uhe gbvfvgu hvgbbjhj)
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 11:27:20
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force .... moje Februarcice... danes je dan, ki je uvod... v jutrasnji dan, ki je dan zaljbljenih... problem je k je dan's petek, 13ti.... pa se posledice polne lune so tu... ... .... mogoć so danes tud' otroci mal' bolj nervozni... , v Gazi Izraelci spet koljejo , v Darfurju so se vedno lacni , v ZDA je set dol ruknu avion... pa se glavobol je tu in ... jote itak ne bo... , zato dejmo prestet do deset preden artner/ju/ci zlomimo nogo ... in ... ... in na koncu.... volimo se ljudi.... ... Valentinovo je lahko all through the year... (po Flamsko: ikhjsghsele he ejfgdhj ehjeh uhe gbvfvgu hvgbbjhj) Stari vidim da je že fajn hudo, zdrži še 1 teden, pa gremo spet domov k Mariu
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 11:40:22
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Sem dobila nakazano zadnjo porodniško , zakaj imam -50 evrov Pre sem imala 412e, zdej pa 362e , so mi mogoče pre preveč dajali Mahh ku** jih gleda in to vladu , zdej sem tudi jaz Mogoče pa ni za cel mesec? verjetno nisi bla na porodniški točno do zadnjega, ali pa?!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 11:41:44
|
|
|
|
blaža
|
Dan! Blaž spi, jaz sem se stuširala in oprala lase, čeprav mam jutri frizerja, ma nisem mogla več taka hodit naokoli, pa jutri zjutraj mamo sistematski za Blaža in je bla nuja. No ko se Blaž zbudi greva po Matijo in malo na sprehod, ki je sooonce!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 11:43:06
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force .... moje Februarcice... danes je dan, ki je uvod... v jutrasnji dan, ki je dan zaljbljenih... problem je k je dan's petek, 13ti.... pa se posledice polne lune so tu... ... .... mogoć so danes tud' otroci mal' bolj nervozni... , v Gazi Izraelci spet koljejo , v Darfurju so se vedno lacni , v ZDA je set dol ruknu avion... pa se glavobol je tu in ... jote itak ne bo... , zato dejmo prestet do deset preden artner/ju/ci zlomimo nogo ... in ... ... in na koncu.... volimo se ljudi.... ... Valentinovo je lahko all through the year... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] (po Flamsko: ikhjsghsele he ejfgdhj ehjeh uhe gbvfvgu hvgbbjhj)
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 11:43:54
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force .... moje Februarcice... danes je dan, ki je uvod... v jutrasnji dan, ki je dan zaljbljenih... problem je k je dan's petek, 13ti.... pa se posledice polne lune so tu... ... .... mogoć so danes tud' otroci mal' bolj nervozni... , v Gazi Izraelci spet koljejo , v Darfurju so se vedno lacni , v ZDA je set dol ruknu avion... pa se glavobol je tu in ... jote itak ne bo... , zato dejmo prestet do deset preden artner/ju/ci zlomimo nogo ... in ... ... in na koncu.... volimo se ljudi.... ... Valentinovo je lahko all through the year... (po Flamsko: ikhjsghsele he ejfgdhj ehjeh uhe gbvfvgu hvgbbjhj) Stari vidim da je že fajn hudo, zdrži še 1 teden, pa gremo spet domov k Mariu ... bolje ista nego nista... bolje vrabac u ruci nego golub na grani, stara....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 11:46:26
|
|
|
|
blaža
|
u kako ste vsi romantično razpoloženi. Valentin pa to. jaz in moj nisva neka romantika, stiskava se pa itak non stop, ma za čokolatinčke za valentina pa nisva lih.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 11:49:42
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža u kako ste vsi romantično razpoloženi. Valentin pa to. jaz in moj nisva neka romantika, stiskava se pa itak non stop, ma za čokolatinčke za valentina pa nisva lih. ma vseen... jutr pa bo neki sladkega.... , priznej...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 11:50:15
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža u kako ste vsi romantično razpoloženi. Valentin pa to. jaz in moj nisva neka romantika, stiskava se pa itak non stop, ma za čokolatinčke za valentina pa nisva lih. ma vseen... jutr pa bo neki sladkega.... , priznej... Mogoć!
|
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?