|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
13.2.2009 10:46:57   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

A ve kera če se lahko prek neta preveri stanje na računu user posted image

Ne, ker to so pa osebni podatki user posted image  user posted image  user posted image  Ne smeš vedet kolk denarja imaš na računu  user posted image  user posted image  user posted image

kake ste.

elma če maš klik al pa bankanet (elektronsko bančništvo) imam dostop do svojih podatkov, kar tako pa nemoreš videt

jaz bom nekoga ubilauser posted image

ja kdo te je pa tako razkuril??

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
13.2.2009 10:47:37   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

dobro jutro, user posted image

HB, da je petek. user posted image  user posted image  user posted image

janey - mene je tudi danes še en tako razpalil, da bi ga fentala user posted image  
Kakšno taktiko boš ti uporabila? user posted image

a tebe tud..

želim vam veliko potrpljenjauser posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
13.2.2009 10:48:48   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: nuka

Najprej vsem februarčkom, ki so že in ki še bodo pihali prvo svečko vse najbolše user posted image .

Se po dolgem času spet mal javlam. Vidim, da se je pridružlo kar nekaj novih februarčic user posted image . Drugače lepo rastemo in se predvsem redimo user posted image .  Nina ima do sedaj 3 zobke, hodi še ne - čisto malo še manjka, prav rada pa čeblja, poje in pleše.

Obljubim, da se bom kaj več oglasila ko bo konec gužve v službi.

o pa si nas le prišla malo pogledat...user posted image

lepo to slišat o Nini..kaj pa ta večja dva...

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
13.2.2009 11:02:40   
mlavla
zdej pa ni nikjer nobene..
a spet smrdim...user posted image

lilči..kako je šlo s šivanjem zaves..a si si se pol kar na roke lotila?dej nam kakšno slikico privošči...
bamby....glede prošenj in razgovorov itd..pa kar pridno zbiraj informacije..se namreč priporočam, ker jih bom jst  tud potrebovala v bližnji prihodnosti..še prej pa me čakajo izpiti ter  diploma in hkrati tud porodniška..

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
13.2.2009 11:02:40   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

janey - mene je tudi danes še en tako razpalil, da bi ga fentala user posted image  

a tebe tud..

moj user posted image  ima srečo, da mi ni na dosegu roke, ker drugače bi ga že zmlela user posted image  user posted image  user posted image

Si mi pa dala fajn idejo za valentinčka user posted image  - moj je danes v nočni, pa imam čas, da mu spečem tortico. Pa bo lepo presenečenje. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
13.2.2009 11:03:27   
srečka nosečka
PA VSENAJBOLJŠE MARK  user posted image user posted image user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2056
13.2.2009 11:04:33   
mlavla

a tebe tud..

moj user posted image  ima srečo, da mi ni na dosegu roke, ker drugače bi ga že zmlela user posted image  user posted image  user posted image

Si mi pa dala fajn idejo za valentinčka user posted image  - moj je danes v nočni, pa imam čas, da mu spečem tortico. Pa bo lepo presenečenje. user posted image

me veseli...kakšno boš pa pekla..
jst bom najbrž kar šokoladno al pa sadno..v bistvu se še nisem odočila

moj možiček pa zdele po MB luta.user posted image .in išče neke poslovne partnerje..ma je mal zašel na Štajerskouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2057
13.2.2009 11:05:22   
mlavla
a si videla k sva imele isti čas objave user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
13.2.2009 11:07:43   
itata
pridne bodite! jaz šibam zdej na malco pol jo bom pa domov popihala:) sem se zmenila, da kidnem ob 12h, pa pičimo popoldne na morje. mali je sicer mojmu zaspal v vozičku že okol 10:30... tko da zna bit vožnja dol pestra pa s kakim postankomuser posted image  tko da se v ned ali pa pon najkasneje spet tipkamo!!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
13.2.2009 11:09:06   
itata
pa za jutri že vnaprej vse naj naj ANA IN TIN user posted image user posted image user posted image  

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
13.2.2009 11:09:26   
ELMA
Sem dobila nakazano zadnjo porodniško user posted image user posted image , zakaj imam -50 evrov user posted image user posted image user posted image user posted image
Pre sem imala 412e, zdej pa 362euser posted image user posted image , so mi mogoče pre preveč dajali user posted image
Mahh ku** jih gleda in to vladu , zdej sem tudi jaz user posted image user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

Neposredna povezava do sporočila: 2061
13.2.2009 11:11:53   
ELMA

lilči..kako je šlo s šivanjem zaves..a si si se pol kar na roke lotila?dej nam kakšno slikico privošči...
bamby....glede prošenj in razgovorov itd..pa kar pridno zbiraj informacije..se namreč priporočam, ker jih bom jst  tud potrebovala v bližnji prihodnosti..še prej pa me čakajo izpiti ter  diploma in hkrati tud porodniška..

Zakaj te pa zanimajo zavese , a boš začela šivat .....user posted image
Da ti jaz svoje poslikam , ki sem jih sešila user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
13.2.2009 11:13:22   
srečka nosečka

a si videla k sva imele isti čas objave user posted image user posted image

midve bi lahko bile sodelavke, ko sva tako uigrane glede časa user posted image

Za torto še ne vem, kakšna bo - ena na easy pa dobra. user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
13.2.2009 11:14:04   
srečka nosečka
Zdaj pa šibam privatizirat - KTMV user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2064
13.2.2009 11:14:44   
mlavla

Zakaj te pa zanimajo zavese , a boš začela šivat .....user posted image
Da ti jaz svoje poslikam , ki sem jih sešila user posted image

ja v bistvu res neki razmišljam v to smer..za otroško sobo, pa kabinet bi bilo dobro nekaj sčarat...user posted image

se priporočam za slike..

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
13.2.2009 11:19:35   
mlavla
nič grem za kruh zamesit...

pa najverjeteje bom danes kar pico naredila..

joj kolk mojmu dojenčku v bušiju dones dogaja..user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
13.2.2009 11:22:29   
Stipe air force
.... moje Februarcice... danes je dan, ki je uvod... v jutrasnji dan, ki je dan zaljbljenih... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  problem je k je dan's petek, 13ti.... pa se posledice polne lune so tu... user posted image  user posted image  user posted image ...

.... mogoć so danes tud' otroci mal' bolj nervozni...user posted image  , v Gazi Izraelci spet koljejo user posted image  , v Darfurju so se vedno lacni user posted image  , v ZDA je set dol ruknu avion... user posted image  pa se glavobol je tu in user posted image  ... jote itak ne bo... user posted image  user posted image  user posted image ,   zato dejmo prestet do deset preden artner/ju/ci zlomimo nogo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... in ...

... in na koncu....  volimo se ljudi.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... Valentinovo je lahko all through the year... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  (po Flamsko: ikhjsghsele  he ejfgdhj ehjeh uhe gbvfvgu hvgbbjhj)

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
13.2.2009 11:27:20   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

.... moje Februarcice... danes je dan, ki je uvod... v jutrasnji dan, ki je dan zaljbljenih... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  problem je k je dan's petek, 13ti.... pa se posledice polne lune so tu... user posted image  user posted image  user posted image ...

.... mogoć so danes tud' otroci mal' bolj nervozni...user posted image  , v Gazi Izraelci spet koljejo user posted image  , v Darfurju so se vedno lacni user posted image  , v ZDA je set dol ruknu avion... user posted image  pa se glavobol je tu in user posted image  ... jote itak ne bo... user posted image  user posted image  user posted image ,   zato dejmo prestet do deset preden artner/ju/ci zlomimo nogo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... in ...

... in na koncu....  volimo se ljudi.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... Valentinovo je lahko all through the year... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  (po Flamsko: ikhjsghsele  he ejfgdhj ehjeh uhe gbvfvgu hvgbbjhj)

Stari vidim da je že fajn hudo, zdrži še 1 teden, pa gremo spet domov k Mariu user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
13.2.2009 11:40:22   
blaža

Sem dobila nakazano zadnjo porodniško user posted image user posted image , zakaj imam -50 evrov user posted image user posted image user posted image user posted image
Pre sem imala 412e, zdej pa 362euser posted image user posted image , so mi mogoče pre preveč dajali user posted image
Mahh ku** jih gleda in to vladu , zdej sem tudi jaz user posted image user posted image user posted image

Mogoče pa ni za cel mesec? verjetno nisi bla na porodniški točno do zadnjega, ali pa?!user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
13.2.2009 11:41:44   
blaža
Dan!

Blaž spi, jaz sem se stuširala in oprala lase, čeprav mam jutri frizerja, ma nisem mogla več taka hodit naokoli, pa jutri zjutraj mamo sistematski za Blaža in je bla nuja.

No ko se Blaž zbudi greva po Matijo in malo na sprehod, ki je sooonce!user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
13.2.2009 11:43:06   
blaža

... in na koncu....  volimo se ljudi.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... Valentinovo je lahko all through the year... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] (po Flamsko: ikhjsghsele he ejfgdhj ehjeh uhe gbvfvgu hvgbbjhj)

user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2071
13.2.2009 11:43:54   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Stari vidim da je že fajn hudo, zdrži še 1 teden, pa gremo spet domov k Mariu user posted image  user posted image  user posted image

... bolje ista nego nista... bolje vrabac u ruci nego golub na grani, stara.... user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
13.2.2009 11:46:26   
blaža
u kako ste vsi romantično razpoloženi. Valentin pa to.user posted image

jaz in moj nisva neka romantika, stiskava se pa itak non stop, ma za čokolatinčke za valentina pa nisva lih.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2073
13.2.2009 11:49:42   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

jaz in moj nisva neka romantika, stiskava se pa itak non stop, ma za čokolatinčke za valentina pa nisva lih.user posted image

ma vseen... jutr pa bo neki sladkega.... user posted image , priznej...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
13.2.2009 11:50:15   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

ma vseen... jutr pa bo neki sladkega.... user posted image , priznej...

user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogoć!user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?