Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 23:11:09
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force .... moje Februarcice... danes je dan, ki je uvod... v jutrasnji dan, ki je dan zaljbljenih... problem je k je dan's petek, 13ti.... pa se posledice polne lune so tu... ... .... mogoć so danes tud' otroci mal' bolj nervozni... , v Gazi Izraelci spet koljejo , v Darfurju so se vedno lacni , v ZDA je set dol ruknu avion... pa se glavobol je tu in ... jote itak ne bo... , zato dejmo prestet do deset preden artner/ju/ci zlomimo nogo ... in ... ... in na koncu.... volimo se ljudi.... ... Valentinovo je lahko all through the year... (po Flamsko: ikhjsghsele he ejfgdhj ehjeh uhe gbvfvgu hvgbbjhj) Stari vidim da je že fajn hudo, zdrži še 1 teden, pa gremo spet domov k Mariu ampak, Mario je toplovodarska pedercina.... Ej, pa ne razumem folka, ki ga gleda že 100 let po TV. Baje je imel zadnjič največjo gledanost. Le koga servisira na RTV SLO, da ga še vedno plačujejo????
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 23:12:17
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Da vam povem, zakaj ne morem spat. Danes sem nekoga srečala oz. videla. Pa ne samo 1x, ampak 2x Pa sem čisto aut. Videla sem Damjana Murka Fuj - v živo je še bolj odvraten kot na TV. Ja, mora me bo tlačila. Skoda, da ga nisi povabila na srecanje Februarcic... da si se ostale ogledajo to lepoto... ... edin', ne b' b'lo humano do malckov pa veš, da nočem teh naših malih sladkih pikecev strašit z njim
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 23:14:55
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force .... moje Februarcice... danes je dan, ki je uvod... v jutrasnji dan, ki je dan zaljbljenih... problem je k je dan's petek, 13ti.... pa se posledice polne lune so tu... ... .... mogoć so danes tud' otroci mal' bolj nervozni... , v Gazi Izraelci spet koljejo , v Darfurju so se vedno lacni , v ZDA je set dol ruknu avion... pa se glavobol je tu in ... jote itak ne bo... , zato dejmo prestet do deset preden artner/ju/ci zlomimo nogo ... in ... ... in na koncu.... volimo se ljudi.... ... Valentinovo je lahko all through the year... (po Flamsko: ikhjsghsele he ejfgdhj ehjeh uhe gbvfvgu hvgbbjhj) Stari vidim da je že fajn hudo, zdrži še 1 teden, pa gremo spet domov k Mariu ampak, Mario je toplovodarska pedercina.... Ej, pa ne razumem folka, ki ga gleda že 100 let po TV. Baje je imel zadnjič največjo gledanost. Le koga servisira na RTV SLO, da ga še vedno plačujejo???? Tam jih je kar dost, k' so toplovodarji... ... t'ko da je tam kar domac... edin' ne vem a je The Queen (sprejemnik) ali pa The King (dajalec) ...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 23:17:06
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force .... moje Februarcice... danes je dan, ki je uvod... v jutrasnji dan, ki je dan zaljbljenih... problem je k je dan's petek, 13ti.... pa se posledice polne lune so tu... ... .... mogoć so danes tud' otroci mal' bolj nervozni... , v Gazi Izraelci spet koljejo , v Darfurju so se vedno lacni , v ZDA je set dol ruknu avion... pa se glavobol je tu in ... jote itak ne bo... , zato dejmo prestet do deset preden artner/ju/ci zlomimo nogo ... in ... ... in na koncu.... volimo se ljudi.... ... Valentinovo je lahko all through the year... (po Flamsko: ikhjsghsele he ejfgdhj ehjeh uhe gbvfvgu hvgbbjhj) Stari vidim da je že fajn hudo, zdrži še 1 teden, pa gremo spet domov k Mariu ampak, Mario je toplovodarska pedercina.... Ej, pa ne razumem folka, ki ga gleda že 100 let po TV. Baje je imel zadnjič največjo gledanost. Le koga servisira na RTV SLO, da ga še vedno plačujejo???? Tam jih je kar dost, k' so toplovodarji... ... t'ko da je tam kar domac... edin' ne vem a je The Queen (sprejemnik) ali pa The King (dajalec) ... mi jim rečemo napadalec in sprejemalec Mah naj jim bo lepo. Zdaj jih pustim na miru, ko sem sama že izbrala. Prej so mi bili konkurenca.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 23:19:14
|
|
|
|
Stipe air force
|
Ma ja... itak so nagravzni... in je boljs da jih ne vidim blizu... ... fuj... bljack
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 23:23:32
|
|
|
|
mesecnica
|
MARK VSE NAJBOLJŠE ZA 1.ROJSTNI DAN.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 23:24:05
|
|
|
|
mesecnica
|
SN - lepa tortica - njamsi .
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 23:25:10
|
|
|
|
mesecnica
|
Aja - pa glede Maria - ej kako je imel lahko največjo gledanost ravno prejšnji teden - ko je bil pa v istem terminu A si ti tud not padu z Lepo Breno
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 23:29:02
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica SN - lepa tortica - njamsi . da je nekaj lepa torta , to glih ne bo pa dobra - čokoladna - njamiiiii
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 23:29:52
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica SN - lepa tortica - njamsi . da je nekaj lepa torta , to glih ne bo pa dobra - čokoladna - njamiiiii Meni je čist luštna - sploh tista prerezana - njamsi
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 23:30:35
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Aja - pa glede Maria - ej kako je imel lahko največjo gledanost ravno prejšnji teden - ko je bil pa v istem terminu A si ti tud not padu z Lepo Breno tudi mene čudi Tako so zapisali na teletekstu. Očitno gledajo Maria otroci in upokojenci. Ostali pa so na POP-u.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 23:30:37
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Aja - pa glede Maria - ej kako je imel lahko največjo gledanost ravno prejšnji teden - ko je bil pa v istem terminu A si ti tud not padu z Lepo Breno Zato ker daljince od tv-jev imajo zenske, ki "ne bodo gledale to cirilicno blondinko"... lepsi je "nas" Mario...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 23:30:42
|
|
|
|
mesecnica
|
Aja - po katerem receptu pa narediš čokoladno?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 23:31:29
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica SN - lepa tortica - njamsi . da je nekaj lepa torta , to glih ne bo pa dobra - čokoladna - njamiiiii Meni je čist luštna - sploh tista prerezana - njamsi Ajaaaaaaa, ti si mislila torte z RD. Jaz pa sem mislila na današnjo mojo mojstrovino.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 23:32:04
|
|
|
|
mesecnica
|
Ker - meni je bila oddaja z Lepo Breno zakon .
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 23:33:28
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Aja - pa glede Maria - ej kako je imel lahko največjo gledanost ravno prejšnji teden - ko je bil pa v istem terminu A si ti tud not padu z Lepo Breno Zato ker daljince od tv-jev imajo zenske, ki "ne bodo gledale to cirilicno blondinko"... lepsi je "nas" Mario... Hmmm....kaj pa vem.... Vse ki jih poznam so gledali na POP-u. In tudi vse ženske .
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 23:33:49
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Aja - po katerem receptu pa narediš čokoladno? saj me je sram povedat danes sem biskvit kar kupila , dala not nutelin namaz in koščke postrgane čokolade, pa oblila s čokolado Mah nisem imela časa, da spečem, ker ob večerih ne "ružim". Dober izgovor ne?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 23:34:19
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Ker - meni je bila oddaja z Lepo Breno zakon . meni tudi
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 23:34:36
|
|
|
|
lillchy123
|
bejbe (stipe sorči, ampak zdej te tud uradno štejem med bejbe ) zdele ste me pa narežale. Bože ne daj, da moj vid Murkota al pa Maria. Že tko ma sposojeno zeleno-roza posteljco, ko je bil še mejčken, je mel roza bodije, polet je mel roza mrežo prot komarjem.... In tle se zadeva konča. že tko me bo zdej do njegovga prvega ta zaresnga randija strah, s kom bo. he or she ma itaq je moj sin, sam da bo srečen.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 23:34:39
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Ker - meni je bila oddaja z Lepo Breno zakon . Svaka cast... ... Maria gledajo samo stare mame in pedercine...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 23:35:36
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica SN - lepa tortica - njamsi . da je nekaj lepa torta , to glih ne bo pa dobra - čokoladna - njamiiiii Meni je čist luštna - sploh tista prerezana - njamsi Ajaaaaaaa, ti si mislila torte z RD. Jaz pa sem mislila na današnjo mojo mojstrovino. Tudi ta ni slaba . Ne dvomim pa, da ne bo dobra. Uh - mi zdele diši... njamsi... Danes itak jem samo fast food - kaj takega že dolgo ne - od čipsa, čokolad, sendvičev...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 23:35:50
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Aja - po katerem receptu pa narediš čokoladno? saj me je sram povedat danes sem biskvit kar kupila , dala not nutelin namaz in koščke postrgane čokolade, pa oblila s čokolado Mah nisem imela časa, da spečem, ker ob večerih ne "ružim". Dober izgovor ne? a nis prej napisala d je biskvit že pečen?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 23:36:59
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica SN - lepa tortica - njamsi . da je nekaj lepa torta , to glih ne bo pa dobra - čokoladna - njamiiiii Meni je čist luštna - sploh tista prerezana - njamsi Ajaaaaaaa, ti si mislila torte z RD. Jaz pa sem mislila na današnjo mojo mojstrovino. Tudi ta ni slaba . Ne dvomim pa, da ne bo dobra. Uh - mi zdele diši... njamsi... Danes itak jem samo fast food - kaj takega že dolgo ne - od čipsa, čokolad, sendvičev... jst bi tud mal tortice
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 23:37:18
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Aja - po katerem receptu pa narediš čokoladno? saj me je sram povedat danes sem biskvit kar kupila , dala not nutelin namaz in koščke postrgane čokolade, pa oblila s čokolado Mah nisem imela časa, da spečem, ker ob večerih ne "ružim". Dober izgovor ne? Boš povedala kakšna bo. Naš tudi obožuje nutelo - pa bom enkrat malo kopirala.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 23:38:02
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Ker - meni je bila oddaja z Lepo Breno zakon . Svaka cast... ... Maria gledajo samo stare mame in pedercine... a ti ga gledaš?
|
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?