|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
13.2.2009 19:13:15   
pina-1
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

dan.
Jel me neko tražijo?user posted image user posted image user posted image

Mi smo prvi dan vrtca preživeli odlično. Ana je bila pridna ni nič jokala. sem celo šla ven za 15 minutk in me sploh ni iskala... Sva bli tam do kosila.

Stipe, nisem nič zaspala in tudi skuhali mi niso nič, tako da sem opet na j*****user posted image user posted image

ZDej grem pa torto do konca spackat in pol še eno pecivo spečem za jutri. zvečer pa grem na ženski večer.
Sem pa spet z vnetimi sinusi in me boli glava, pa vročina...skratka za se vršt v Rižanouser posted image

Neeee v Rizano bodo ribe zacele hrbtno plavat.... user posted image  user posted image  user posted image .... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa grem se zrihtat in na babji večer. Čeprav me vročina kuha..mogoć bo pa poj bulši neuser posted image user posted image

jutri je pa Anin dan

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
13.2.2009 19:45:02   
blaža
Čer!

Stipe lepa Brena, je pa res huda za pogledat, še po tolkih letih, ma meni so vseeno vse te pjevačice istega glasa. Vsem podobno vibrira glasuser posted image

Res da sem na pol srbkinja, ma jaz ne maram turbo folka, ko t zvrst muzike, mam pa rada naše srbske cigote in trubače.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
13.2.2009 19:49:35   
blaža
Da povem eno štorjo.user posted image

Ko je mel Matija tri leta smo šli v Srbijo. Devet ur vožnje do tam.user posted image Jaz nisem vidla sorodnikov okoli 17 let, čeprav baba i deda so že umrli.user posted image

No in moji živijo v Leskovacu ( Leskovačka roštiljada jug srbije) In tam kjer so moji rečejo ciganska mala.

Tam zraven eno ulico od zadaj za hišami živijo cigoti.

In vsak večer so nabijali z bobnom in jaz sem se zejbavala, da zdej pa res grem k njim žurat.

Moji imajo za hišo vrt, za vrtom kokošnjak, za kokošnjakom cigote.user posted image

In pol me drugo jutro pelje bratranec( tisti it SN, ki je tle v LJ) me pelje pogledat kje je ta žurka.

Me je vse minilo. otroci so se igrali na kupu smeti bosi, pa je bil šele maj mesec.user posted image

In pol sem jaz rekla, da šit, da samo še podgane manjkajo, pa mi reče moj bratranec, ma kake podgane, da bi jih vidli, bi jih žive pojedli.user posted image

No tolko o mojem žuranju v Srbiji.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
13.2.2009 19:59:41   
srečka nosečka
čer, user posted image

dete pančka, jaz pa sem sama doma, ker je moj v službi. user posted image  Joooj, kako malo se vidiva, odkar delam. user posted image  Saj je verjetno pri vseh enako, ki ste že v službi.

Sem bila pridna in sem pospravila po stanovanju, zdaj me pa še torta čaka. Da jo neredim, ne da se posladkam. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
13.2.2009 20:00:11   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Da povem eno štorjo.user posted image

Ko je mel Matija tri leta smo šli v Srbijo. Devet ur vožnje do tam.user posted image Jaz nisem vidla sorodnikov okoli 17 let, čeprav baba i deda so že umrli.user posted image

No in moji živijo v Leskovacu ( Leskovačka roštiljada jug srbije) In tam kjer so moji rečejo ciganska mala.

Tam zraven eno ulico od zadaj za hišami živijo cigoti.

In vsak večer so nabijali z bobnom in jaz sem se zejbavala, da zdej pa res grem k njim žurat.

Moji imajo za hišo vrt, za vrtom kokošnjak, za kokošnjakom cigote.user posted image

In pol me drugo jutro pelje bratranec( tisti it SN, ki je tle v LJ) me pelje pogledat kje je ta žurka.

Me je vse minilo. otroci so se igrali na kupu smeti bosi, pa je bil šele maj mesec.user posted image

In pol sem jaz rekla, da šit, da samo še podgane manjkajo, pa mi reče moj bratranec, ma kake podgane, da bi jih vidli, bi jih žive pojedli.user posted image

No tolko o mojem žuranju v Srbiji.user posted image

ta pa je huda  user posted image  user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
13.2.2009 20:08:40   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

čer, user posted image

dete pančka, jaz pa sem sama doma, ker je moj v službi. user posted image  Joooj, kako malo se vidiva, odkar delam. user posted image  Saj je verjetno pri vseh enako, ki ste že v službi.

Sem bila pridna in sem pospravila po stanovanju, zdaj me pa še torta čaka. Da jo neredim, ne da se posladkam. user posted image

SLIKICA, SLIKICA, SLIKICA!!!!user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
13.2.2009 20:09:06   
blaža

čer, user posted image

SLIKICA, SLIKICA, SLIKICA!!!!user posted image user posted image user posted image

Bom počakala!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
13.2.2009 20:10:23   
srečka nosečka

čer, user posted image

Bom počakala!

user posted image  user posted image  user posted image , čakaj da se dvignem s stola in spacam skupaj

Sicer pa že veš, da moje torte niso nek lep primerek, so pa dobre. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
13.2.2009 20:14:16   
blaža

čer, user posted image

Bom počakala!

user posted image  user posted image  user posted image , čakaj da se dvignem s stola in spacam skupaj

Sicer pa že veš, da moje torte niso nek lep primerek, so pa dobre. user posted image

Ma sej to je glavno, da so dobre. Če ni lepa pa kot v filmu. Mu ob svečah zavežeš učke in ga futraš!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2159
13.2.2009 20:17:56   
srečka nosečka

čer, user posted image

Bom počakala!

Ma sej to je glavno, da so dobre. Če ni lepa pa kot v filmu. Mu ob svečah zavežeš učke in ga futraš!

Saj njemu tudi ni pomembna dekoracija, samo dobra mora bit. user posted image  Je ful sladkosned, no sva kar oba. user posted image

No zdaj pa res grem. K sreči je biskvit že pečen, tako, da samo sfiniširam. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
13.2.2009 20:25:04   
bamby

No ma mamo pa res mi zastonj pevski zbor za otroke in odrasle, pa zastonj delavnice za otroke ob petkih, pa zastonj plesne za ta male in odrasle, pa zastonj telovadbo za odrasleuser posted image

V Kopru je pa vsako dejavnost treba plačat in ni malo.

Tudi pri nas je isto. Nobene stvari ni več za džabe. Še za otroke je treba vse po vrsti plačat user posted image  user posted image  user posted image .

Sicer pa najprej dober večer!

Današnji dan mi je kar spuhtel user posted image . Dopoldne sem bila najprej v trgovini, potem sem skuhala kosilo, šla po otroka v vrtec in potem smo šli k mojim na obisk in se vrnili šele ob 7h zvečer. Pol je bilo treba se dat v pižamo, kopali se nismo, pa pojest in it spat, Timu sem pa že prebrala eno slikanico, ker je dobil domov cel nahrbtnik knjig za en teden. Med njimi je tudi ena za starše vredna branja z naslovom Z OTROKOM LAHKO SODELUJETE, pisateljice Elizabeth Pantley.  To sem navedla, če katero zanima tako branje. Govori pa o vzgoji otrok.

No, zdaj pa grem brat!

nočko

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
13.2.2009 20:28:52   
bamby
Na najvažnejše sem pa pozabila user posted image .

Čestitam Marku za prvo svečko user posted image user posted image , pa lepo praznovanje vam želim! Za mamico pa user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
13.2.2009 20:29:20   
Blacky*
čer,

samo pozdravim ker bova imela danes večer z user posted image ... malo cartanja user posted image

goveja juhca se že kuha, jutri pa planiramo malo potepanja po sončku... valovi babici svečko prižgat, prababico pozdravit, mogoče še v zoo skočit... in seveda prej najljubši sobotni opravek... tržnica user posted image ... uf, če nam kaj ne uspe bomo prestavili na soboto

hvala za sopodporo pri mojih zobnih bolečinah, so pomagale dobre misli in me je nehalo boleti, no malo skeli a ni hudo... bo že

Neposredna povezava do sporočila: 2163
13.2.2009 20:33:47   
Blacky*
lep večer želim vsem, veeeliiiiko cartanja in uživanja, predvsem pa doooolgo in mirno nočko

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
13.2.2009 20:35:23   
blaža
Nočko vsem, še kej pogledam po Tv, pol pa kmalu spat, ki moramo bit na sistematskem za Blaža jutri v KP že ob 7.25user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
13.2.2009 20:47:34   
Februarka08
Čer.user posted image

Evo mene, preživelauser posted image sam je blo krutouser posted image v 10-ih minutah ko sem prišla sem dobila delo k sem ga prvič videla in naj bi kao že znalauser posted image pol mi je ena v 5-ih minutah razložila prav na hitro kaj naj naredim in bla vsa penasta da mi ni šefica kej razložila, ker ona ni zato plačana da bi meni razlagalauser posted image user posted image ma, me je takoj minilo veseljeuser posted image ampak tole danes je bil baje balzam, najhuje pride drug teden... ah, naj grejo nekam... mi je žal da sem šla takole delatuser posted image

Zdaj pa pod tuš in na kavč...
Pa še to - 10 min sem hodila okrog bajte, zvonila na vse zvonce, v obeh štukih so mel ugasnjeneuser posted image user posted image user posted image telefone vse na potiho in nisem nobenega priklicalauser posted image da bi mi odklenil ker sem ključe pozabila vzetuser posted image pol sem se nazaj v avto usedla in začela trobit, da so se me usmililiuser posted image veter pa pihal kot za stavo med temuser posted image se vidi da je petek, 13.user posted image

Lep večer!!!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2166
13.2.2009 21:06:22   
lillchy123
čer user posted image

user posted image  Mark vse najboljše!user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
13.2.2009 22:09:50   
srečka nosečka
Ja kje ste pa vse danes? user posted image

blaža - zate moja torta navpogled user posted image
Zdaj vidiš, da je predvsem bogato okrašena user posted image ,. Nimam jaz roke za to, jo bom pa jutri še malo s smetano okrasila preden jo bom ponudila. user posted image  
user posted image

Pa še slike sem vam obljubila s prvega roj. dne:

user posted image

user posted image

user posted image  

< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 13.2.2009 22:12:48 >

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
13.2.2009 22:55:01   
Stipe air force
Ful lepe slikce praznovanja... predvalentinski petek za metek se lih dogaja... user posted image  user posted image  user posted image  na RR-u pa samo jaz...user posted image  user posted image  user posted image ... Februarka se je uspela prebiti skozi barikade in vstopila v lastno stanovanje... yeeeee !!!!! user posted image  user posted image  user posted image ... Pina ga zura... jutr' bo pa spet zakuhala... user posted image , no parv tudi toje life.... user posted image  user posted image ...

Moji dve ljubezni spita ker sta obe zmatrani... user posted image  user posted image  user posted image  Jutri gremo pohajat po Bruslju, si ogledat kej zan'miv'ga... predvsem pa Pizza Hut... kjer se dogaja kalorijska ludnica ko je Happy Hour.... user posted image  user posted image  user posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 2169
13.2.2009 23:02:14   
srečka nosečka

Ful lepe slikce praznovanja... predvalentinski petek za metek se lih dogaja... user posted image  user posted image  user posted image  na RR-u pa samo jaz...user posted image  user posted image  user posted image ... Februarka se je uspela prebiti skozi barikade in vstopila v lastno stanovanje... yeeeee !!!!! user posted image  user posted image  user posted image ... Pina ga zura... jutr' bo pa spet zakuhala... user posted image , no parv tudi toje life.... user posted image  user posted image ...

Moji dve ljubezni spita ker sta obe zmatrani... user posted image  user posted image  user posted image  Jutri gremo pohajat po Bruslju, si ogledat kej zan'miv'ga... predvsem pa Pizza Hut... kjer se dogaja kalorijska ludnica ko je Happy Hour.... user posted image  user posted image  user posted image ....

jaz sem še tudi tukaj user posted image

Se mi ne spi - pa sem vam pozabila povedat zakaj ne user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
13.2.2009 23:04:57   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

.... moje Februarcice... danes je dan, ki je uvod... v jutrasnji dan, ki je dan zaljbljenih... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  problem je k je dan's petek, 13ti.... pa se posledice polne lune so tu... user posted image  user posted image  user posted image ...

.... mogoć so danes tud' otroci mal' bolj nervozni...user posted image  , v Gazi Izraelci spet koljejo user posted image  , v Darfurju so se vedno lacni user posted image  , v ZDA je set dol ruknu avion... user posted image  pa se glavobol je tu in user posted image  ... jote itak ne bo... user posted image  user posted image  user posted image ,   zato dejmo prestet do deset preden artner/ju/ci zlomimo nogo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... in ...

... in na koncu....  volimo se ljudi.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... Valentinovo je lahko all through the year... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  (po Flamsko: ikhjsghsele  he ejfgdhj ehjeh uhe gbvfvgu hvgbbjhj)

Stari vidim da je že fajn hudo, zdrži še 1 teden, pa gremo spet domov k Mariu user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
13.2.2009 23:05:35   
Stipe air force

jaz sem še tudi tukaj user posted image

Se mi ne spi - pa sem vam pozabila povedat zakaj ne user posted image

ooooo, SN, me veseli da si tu....  user posted image .... zakaj se ti pa ne spi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2172
13.2.2009 23:06:46   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

.... moje Februarcice... danes je dan, ki je uvod... v jutrasnji dan, ki je dan zaljbljenih... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  problem je k je dan's petek, 13ti.... pa se posledice polne lune so tu... user posted image  user posted image  user posted image ...

.... mogoć so danes tud' otroci mal' bolj nervozni...user posted image  , v Gazi Izraelci spet koljejo user posted image  , v Darfurju so se vedno lacni user posted image  , v ZDA je set dol ruknu avion... user posted image  pa se glavobol je tu in user posted image  ... jote itak ne bo... user posted image  user posted image  user posted image ,   zato dejmo prestet do deset preden artner/ju/ci zlomimo nogo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... in ...

... in na koncu....  volimo se ljudi.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... Valentinovo je lahko all through the year... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  (po Flamsko: ikhjsghsele  he ejfgdhj ehjeh uhe gbvfvgu hvgbbjhj)

Stari vidim da je že fajn hudo, zdrži še 1 teden, pa gremo spet domov k Mariu user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak, Mario je toplovodarska pedercina.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
13.2.2009 23:08:07   
srečka nosečka
Da vam povem, zakaj ne morem spat. user posted image

Danes sem nekoga srečala oz. videla. Pa ne samo 1x, ampak 2x Pa sem čisto aut.

Videla sem

Damjana Murka user posted image  user posted image  user posted image

Fuj - v živo je še bolj odvraten kot na TV. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ja, mora me bo tlačila. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2174
13.2.2009 23:10:22   
Stipe air force

Da vam povem, zakaj ne morem spat. user posted image

Danes sem nekoga srečala oz. videla. Pa ne samo 1x, ampak 2x Pa sem čisto aut.

Videla sem

Damjana Murka user posted image  user posted image  user posted image

Fuj - v živo je še bolj odvraten kot na TV. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ja, mora me bo tlačila. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Skoda, da ga nisi povabila na srecanje Februarcic... da si se ostale ogledajo to lepoto... user posted image  user posted image  user posted image ... edin', ne b' b'lo humano do malckov user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...
Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?