Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 19:13:15
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dan. Jel me neko tražijo? Mi smo prvi dan vrtca preživeli odlično. Ana je bila pridna ni nič jokala. sem celo šla ven za 15 minutk in me sploh ni iskala... Sva bli tam do kosila. Stipe, nisem nič zaspala in tudi skuhali mi niso nič, tako da sem opet na j***** ZDej grem pa torto do konca spackat in pol še eno pecivo spečem za jutri. zvečer pa grem na ženski večer. Sem pa spet z vnetimi sinusi in me boli glava, pa vročina...skratka za se vršt v Rižano Neeee v Rizano bodo ribe zacele hrbtno plavat.... .... zdej pa grem se zrihtat in na babji večer. Čeprav me vročina kuha..mogoć bo pa poj bulši ne jutri je pa Anin dan
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 19:45:02
|
|
|
|
blaža
|
Čer! Stipe lepa Brena, je pa res huda za pogledat, še po tolkih letih, ma meni so vseeno vse te pjevačice istega glasa. Vsem podobno vibrira glas Res da sem na pol srbkinja, ma jaz ne maram turbo folka, ko t zvrst muzike, mam pa rada naše srbske cigote in trubače.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 19:49:35
|
|
|
|
blaža
|
Da povem eno štorjo. Ko je mel Matija tri leta smo šli v Srbijo. Devet ur vožnje do tam. Jaz nisem vidla sorodnikov okoli 17 let, čeprav baba i deda so že umrli. No in moji živijo v Leskovacu ( Leskovačka roštiljada jug srbije) In tam kjer so moji rečejo ciganska mala. Tam zraven eno ulico od zadaj za hišami živijo cigoti. In vsak večer so nabijali z bobnom in jaz sem se zejbavala, da zdej pa res grem k njim žurat. Moji imajo za hišo vrt, za vrtom kokošnjak, za kokošnjakom cigote. In pol me drugo jutro pelje bratranec( tisti it SN, ki je tle v LJ) me pelje pogledat kje je ta žurka. Me je vse minilo. otroci so se igrali na kupu smeti bosi, pa je bil šele maj mesec. In pol sem jaz rekla, da šit, da samo še podgane manjkajo, pa mi reče moj bratranec, ma kake podgane, da bi jih vidli, bi jih žive pojedli. No tolko o mojem žuranju v Srbiji.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 19:59:41
|
|
|
|
srečka nosečka
|
čer, dete pančka, jaz pa sem sama doma, ker je moj v službi. Joooj, kako malo se vidiva, odkar delam. Saj je verjetno pri vseh enako, ki ste že v službi. Sem bila pridna in sem pospravila po stanovanju, zdaj me pa še torta čaka. Da jo neredim, ne da se posladkam.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 20:00:11
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Da povem eno štorjo. Ko je mel Matija tri leta smo šli v Srbijo. Devet ur vožnje do tam. Jaz nisem vidla sorodnikov okoli 17 let, čeprav baba i deda so že umrli. No in moji živijo v Leskovacu ( Leskovačka roštiljada jug srbije) In tam kjer so moji rečejo ciganska mala. Tam zraven eno ulico od zadaj za hišami živijo cigoti. In vsak večer so nabijali z bobnom in jaz sem se zejbavala, da zdej pa res grem k njim žurat. Moji imajo za hišo vrt, za vrtom kokošnjak, za kokošnjakom cigote. In pol me drugo jutro pelje bratranec( tisti it SN, ki je tle v LJ) me pelje pogledat kje je ta žurka. Me je vse minilo. otroci so se igrali na kupu smeti bosi, pa je bil šele maj mesec. In pol sem jaz rekla, da šit, da samo še podgane manjkajo, pa mi reče moj bratranec, ma kake podgane, da bi jih vidli, bi jih žive pojedli. No tolko o mojem žuranju v Srbiji. ta pa je huda
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 20:08:40
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka čer, dete pančka, jaz pa sem sama doma, ker je moj v službi. Joooj, kako malo se vidiva, odkar delam. Saj je verjetno pri vseh enako, ki ste že v službi. Sem bila pridna in sem pospravila po stanovanju, zdaj me pa še torta čaka. Da jo neredim, ne da se posladkam. SLIKICA, SLIKICA, SLIKICA!!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 20:09:06
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka čer, dete pančka, jaz pa sem sama doma, ker je moj v službi. Joooj, kako malo se vidiva, odkar delam. Saj je verjetno pri vseh enako, ki ste že v službi. Sem bila pridna in sem pospravila po stanovanju, zdaj me pa še torta čaka. Da jo neredim, ne da se posladkam. SLIKICA, SLIKICA, SLIKICA!!!! Bom počakala!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 20:10:23
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka čer, dete pančka, jaz pa sem sama doma, ker je moj v službi. Joooj, kako malo se vidiva, odkar delam. Saj je verjetno pri vseh enako, ki ste že v službi. Sem bila pridna in sem pospravila po stanovanju, zdaj me pa še torta čaka. Da jo neredim, ne da se posladkam. SLIKICA, SLIKICA, SLIKICA!!!! Bom počakala! , čakaj da se dvignem s stola in spacam skupaj Sicer pa že veš, da moje torte niso nek lep primerek, so pa dobre.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 20:14:16
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka čer, dete pančka, jaz pa sem sama doma, ker je moj v službi. Joooj, kako malo se vidiva, odkar delam. Saj je verjetno pri vseh enako, ki ste že v službi. Sem bila pridna in sem pospravila po stanovanju, zdaj me pa še torta čaka. Da jo neredim, ne da se posladkam. SLIKICA, SLIKICA, SLIKICA!!!! Bom počakala! , čakaj da se dvignem s stola in spacam skupaj Sicer pa že veš, da moje torte niso nek lep primerek, so pa dobre. Ma sej to je glavno, da so dobre. Če ni lepa pa kot v filmu. Mu ob svečah zavežeš učke in ga futraš!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 20:17:56
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka čer, dete pančka, jaz pa sem sama doma, ker je moj v službi. Joooj, kako malo se vidiva, odkar delam. Saj je verjetno pri vseh enako, ki ste že v službi. Sem bila pridna in sem pospravila po stanovanju, zdaj me pa še torta čaka. Da jo neredim, ne da se posladkam. SLIKICA, SLIKICA, SLIKICA!!!! Bom počakala! , čakaj da se dvignem s stola in spacam skupaj Sicer pa že veš, da moje torte niso nek lep primerek, so pa dobre. Ma sej to je glavno, da so dobre. Če ni lepa pa kot v filmu. Mu ob svečah zavežeš učke in ga futraš! Saj njemu tudi ni pomembna dekoracija, samo dobra mora bit. Je ful sladkosned, no sva kar oba. No zdaj pa res grem. K sreči je biskvit že pečen, tako, da samo sfiniširam.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 20:25:04
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: blaža No ma mamo pa res mi zastonj pevski zbor za otroke in odrasle, pa zastonj delavnice za otroke ob petkih, pa zastonj plesne za ta male in odrasle, pa zastonj telovadbo za odrasle V Kopru je pa vsako dejavnost treba plačat in ni malo. Tudi pri nas je isto. Nobene stvari ni več za džabe. Še za otroke je treba vse po vrsti plačat . Sicer pa najprej dober večer! Današnji dan mi je kar spuhtel . Dopoldne sem bila najprej v trgovini, potem sem skuhala kosilo, šla po otroka v vrtec in potem smo šli k mojim na obisk in se vrnili šele ob 7h zvečer. Pol je bilo treba se dat v pižamo, kopali se nismo, pa pojest in it spat, Timu sem pa že prebrala eno slikanico, ker je dobil domov cel nahrbtnik knjig za en teden. Med njimi je tudi ena za starše vredna branja z naslovom Z OTROKOM LAHKO SODELUJETE, pisateljice Elizabeth Pantley. To sem navedla, če katero zanima tako branje. Govori pa o vzgoji otrok. No, zdaj pa grem brat! nočko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 20:28:52
|
|
|
|
bamby
|
Na najvažnejše sem pa pozabila . Čestitam Marku za prvo svečko , pa lepo praznovanje vam želim! Za mamico pa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 20:29:20
|
|
|
|
Blacky*
|
čer, samo pozdravim ker bova imela danes večer z ... malo cartanja goveja juhca se že kuha, jutri pa planiramo malo potepanja po sončku... valovi babici svečko prižgat, prababico pozdravit, mogoče še v zoo skočit... in seveda prej najljubši sobotni opravek... tržnica ... uf, če nam kaj ne uspe bomo prestavili na soboto hvala za sopodporo pri mojih zobnih bolečinah, so pomagale dobre misli in me je nehalo boleti, no malo skeli a ni hudo... bo že
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 20:33:47
|
|
|
|
Blacky*
|
lep večer želim vsem, veeeliiiiko cartanja in uživanja, predvsem pa doooolgo in mirno nočko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 20:35:23
|
|
|
|
blaža
|
Nočko vsem, še kej pogledam po Tv, pol pa kmalu spat, ki moramo bit na sistematskem za Blaža jutri v KP že ob 7.25
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 20:47:34
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer. Evo mene, preživela sam je blo kruto v 10-ih minutah ko sem prišla sem dobila delo k sem ga prvič videla in naj bi kao že znala pol mi je ena v 5-ih minutah razložila prav na hitro kaj naj naredim in bla vsa penasta da mi ni šefica kej razložila, ker ona ni zato plačana da bi meni razlagala ma, me je takoj minilo veselje ampak tole danes je bil baje balzam, najhuje pride drug teden... ah, naj grejo nekam... mi je žal da sem šla takole delat Zdaj pa pod tuš in na kavč... Pa še to - 10 min sem hodila okrog bajte, zvonila na vse zvonce, v obeh štukih so mel ugasnjene telefone vse na potiho in nisem nobenega priklicala da bi mi odklenil ker sem ključe pozabila vzet pol sem se nazaj v avto usedla in začela trobit, da so se me usmilili veter pa pihal kot za stavo med tem se vidi da je petek, 13. Lep večer!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 21:06:22
|
|
|
|
lillchy123
|
čer Mark vse najboljše!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 22:09:50
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Ja kje ste pa vse danes? blaža - zate moja torta navpogled Zdaj vidiš, da je predvsem bogato okrašena ,. Nimam jaz roke za to, jo bom pa jutri še malo s smetano okrasila preden jo bom ponudila. Pa še slike sem vam obljubila s prvega roj. dne:
< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 13.2.2009 22:12:48 >
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 22:55:01
|
|
|
|
Stipe air force
|
Ful lepe slikce praznovanja... predvalentinski petek za metek se lih dogaja... na RR-u pa samo jaz... ... Februarka se je uspela prebiti skozi barikade in vstopila v lastno stanovanje... yeeeee !!!!! ... Pina ga zura... jutr' bo pa spet zakuhala... , no parv tudi toje life.... ... Moji dve ljubezni spita ker sta obe zmatrani... Jutri gremo pohajat po Bruslju, si ogledat kej zan'miv'ga... predvsem pa Pizza Hut... kjer se dogaja kalorijska ludnica ko je Happy Hour.... ....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 23:02:14
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ful lepe slikce praznovanja... predvalentinski petek za metek se lih dogaja... na RR-u pa samo jaz... ... Februarka se je uspela prebiti skozi barikade in vstopila v lastno stanovanje... yeeeee !!!!! ... Pina ga zura... jutr' bo pa spet zakuhala... , no parv tudi toje life.... ... Moji dve ljubezni spita ker sta obe zmatrani... Jutri gremo pohajat po Bruslju, si ogledat kej zan'miv'ga... predvsem pa Pizza Hut... kjer se dogaja kalorijska ludnica ko je Happy Hour.... .... jaz sem še tudi tukaj Se mi ne spi - pa sem vam pozabila povedat zakaj ne
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 23:04:57
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force .... moje Februarcice... danes je dan, ki je uvod... v jutrasnji dan, ki je dan zaljbljenih... problem je k je dan's petek, 13ti.... pa se posledice polne lune so tu... ... .... mogoć so danes tud' otroci mal' bolj nervozni... , v Gazi Izraelci spet koljejo , v Darfurju so se vedno lacni , v ZDA je set dol ruknu avion... pa se glavobol je tu in ... jote itak ne bo... , zato dejmo prestet do deset preden artner/ju/ci zlomimo nogo ... in ... ... in na koncu.... volimo se ljudi.... ... Valentinovo je lahko all through the year... (po Flamsko: ikhjsghsele he ejfgdhj ehjeh uhe gbvfvgu hvgbbjhj) Stari vidim da je že fajn hudo, zdrži še 1 teden, pa gremo spet domov k Mariu
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 23:05:35
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ful lepe slikce praznovanja... predvalentinski petek za metek se lih dogaja... na RR-u pa samo jaz... ... Februarka se je uspela prebiti skozi barikade in vstopila v lastno stanovanje... yeeeee !!!!! ... Pina ga zura... jutr' bo pa spet zakuhala... , no parv tudi toje life.... ... Moji dve ljubezni spita ker sta obe zmatrani... Jutri gremo pohajat po Bruslju, si ogledat kej zan'miv'ga... predvsem pa Pizza Hut... kjer se dogaja kalorijska ludnica ko je Happy Hour.... .... jaz sem še tudi tukaj Se mi ne spi - pa sem vam pozabila povedat zakaj ne ooooo, SN, me veseli da si tu.... .... zakaj se ti pa ne spi
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 23:06:46
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force .... moje Februarcice... danes je dan, ki je uvod... v jutrasnji dan, ki je dan zaljbljenih... problem je k je dan's petek, 13ti.... pa se posledice polne lune so tu... ... .... mogoć so danes tud' otroci mal' bolj nervozni... , v Gazi Izraelci spet koljejo , v Darfurju so se vedno lacni , v ZDA je set dol ruknu avion... pa se glavobol je tu in ... jote itak ne bo... , zato dejmo prestet do deset preden artner/ju/ci zlomimo nogo ... in ... ... in na koncu.... volimo se ljudi.... ... Valentinovo je lahko all through the year... (po Flamsko: ikhjsghsele he ejfgdhj ehjeh uhe gbvfvgu hvgbbjhj) Stari vidim da je že fajn hudo, zdrži še 1 teden, pa gremo spet domov k Mariu ampak, Mario je toplovodarska pedercina....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 23:08:07
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Da vam povem, zakaj ne morem spat. Danes sem nekoga srečala oz. videla. Pa ne samo 1x, ampak 2x Pa sem čisto aut. Videla sem Damjana Murka Fuj - v živo je še bolj odvraten kot na TV. Ja, mora me bo tlačila.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 13.2.2009 23:10:22
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Da vam povem, zakaj ne morem spat. Danes sem nekoga srečala oz. videla. Pa ne samo 1x, ampak 2x Pa sem čisto aut. Videla sem Damjana Murka Fuj - v živo je še bolj odvraten kot na TV. Ja, mora me bo tlačila. Skoda, da ga nisi povabila na srecanje Februarcic... da si se ostale ogledajo to lepoto... ... edin', ne b' b'lo humano do malckov
|
|
|
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?