Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 17:22:36
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: itata vprašanje: koliko vas daje mulčkom pred spanjem AM in koliko KM? in če dajete KM ali ga dajete razredčenega ali ne? jaz dajem AM in bom dajala tudi AM dokler bo na flaši, potem pa ko bo pil iz kozarčka dobi pa KM. mi smo mu nekajkrat dodali KM v aptamil, pa malo vode Čokolino, keksolino... delam vse s KM. V vrtcu pa dobijo za malico alpsko v tetrapaku, nekaj ga popije, koliko pa ne vem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 17:24:02
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka janey - lepo praznujte danes februarka - meni je P rekla, da ni potrebe po pitju mleka . Jaz sem ji namreč zatežila, da naša ne pije mleka, ne AM ne KM. Po flaši namreč. Je pač ni navajena in mi je kar OK to. Tako veliki malčki z raznoliko prehrano dobijo tudi vse potrebne vitamine in bla bla bla. Če pa tvoji Larisi paše mleko, bi ji ga jaz zjutraj in zvečer ponudila oz. dala. Ima kdo kaj veselja do dela? Naj mi ga pošlje, meni ga namreč primanjkuje. a veš da sem na hitro prebrala če ima kdo kaj dela... sem mogla 2 x prebrat, da sem na koncu prav prebrala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 17:27:13
|
|
|
|
Blacky*
|
bamby in pina, upam da ne zbolita mlavla tebi pa želim vsaj malo počitka
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 17:38:21
|
|
|
|
mlavla
|
evo končno je mrknila... ja mi zdej KM dajemo že več kot en mesec.pa je vse ok...ga ma pa naša zelo rada..cca 600ml ga spije v enem dnevu..pa dajem ji nerazredčenega
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 17:41:25
|
|
|
|
lillchy123
|
dan jst pa ne morem verjet, da je moj otrok zdele sam zaspal v posteljci je bil sut ko piksna zjutri je bil ful priden pri fizioterapevtki, prej smo mel pa razvojno, pa ga je tud pohvalila. napreduje. počas, ampak ziher tko da zdej mormo čim bolj spodbujat tole puzanje, pa se greva maja spet pokazat. takrat bomo mogoče že hodili, če pa ne, pa tud nič hudga. v soboto gremo pa pogledat plavalni tečaj pa zg. dvojkici se kažeta pa včeraj smo pogruntali, kok se je fajn žogat pa čez pet dni bomo slišal pa kuhna se dela v glavnem, nam dogaja o plačah se pa zvečer mal razpišem grem zdej blago za zavese odrezat
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 17:43:44
|
|
|
|
lillchy123
|
Jaka in Janez vse najboljše!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 17:48:38
|
|
|
|
mary_lou
|
LILČI kam bosta hodila na plavalni tečaj? Midva v atlantis.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 17:57:17
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla evo končno je mrknila... ja mi zdej KM dajemo že več kot en mesec.pa je vse ok...ga ma pa naša zelo rada..cca 600ml ga spije v enem dnevu..pa dajem ji nerazredčenega Se se ne upam prevec KMja dajat Carici... je pa izdelke... jogurt, kislo smetano...sircke... za enkrat bo ostala na Aptamilu ker ga ful rada pije...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 18:00:37
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pinči, valda si se lani na ta dan bolje počutila, sej si bila mlajša mater sem jezna. Uni moj trontelj od Pinota, nič ne more z ano nardit. Jaz pa lahko vse z njo mardim... Grrrrrrrrrrr. Sem kolebala če bi šla jutri na ženski večer, ker me neki vročina daje. Ampak tudi če bom mela 40 vročine grem. Pa da vidim če bo gospod uspel it scat, ker bo mel obe punci sam doma Tako da sem skupi z ano že biskvit za torto spekla in sedaj sem še kremo skuhala... Jutri pa jo nafilam.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 18:01:40
|
|
|
|
pina-1
|
naša pa pije KM že kar neki časa. Je sicer malo razredčeno, pa še malo kneip kave ji dam noter.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 18:06:01
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: mlavla evo končno je mrknila... ja mi zdej KM dajemo že več kot en mesec.pa je vse ok...ga ma pa naša zelo rada..cca 600ml ga spije v enem dnevu..pa dajem ji nerazredčenega Se se ne upam prevec KMja dajat Carici... je pa izdelke... jogurt, kislo smetano...sircke... za enkrat bo ostala na Aptamilu ker ga ful rada pije... mi smo postopoma probali..pa ni bilo nobene reakcije..tko da zdej ostajamo kar na KM..
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 18:08:18
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pinči, valda si se lani na ta dan bolje počutila, sej si bila mlajša mater sem jezna. Uni moj trontelj od Pinota, nič ne more z ano nardit. Jaz pa lahko vse z njo mardim... Grrrrrrrrrrr. Sem kolebala če bi šla jutri na ženski večer, ker me neki vročina daje. Ampak tudi če bom mela 40 vročine grem. Pa da vidim če bo gospod uspel it scat, ker bo mel obe punci sam doma Tako da sem skupi z ano že biskvit za torto spekla in sedaj sem še kremo skuhala... Jutri pa jo nafilam. Ej, a ti nisem rekel, da ga posljes men na izobrazevanje... ... si ga pac razvadla, da mors vse ti z otroci... a sad jedi sto si si skuhala ... Pocak da pridemo...mu bom ob svinjarijah in refosku izvedel kratko delavnico cuvanja otrok...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 18:11:19
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pinči, valda si se lani na ta dan bolje počutila, sej si bila mlajša mater sem jezna. Uni moj trontelj od Pinota, nič ne more z ano nardit. Jaz pa lahko vse z njo mardim... Grrrrrrrrrrr. Sem kolebala če bi šla jutri na ženski večer, ker me neki vročina daje. Ampak tudi če bom mela 40 vročine grem. Pa da vidim če bo gospod uspel it scat, ker bo mel obe punci sam doma Tako da sem skupi z ano že biskvit za torto spekla in sedaj sem še kremo skuhala... Jutri pa jo nafilam. Ej, a ti nisem rekel, da ga posljes men na izobrazevanje... ... si ga pac razvadla, da mors vse ti z otroci... a sad jedi sto si si skuhala ... Pocak da pridemo...mu bom ob svinjarijah in refosku izvedel kratko delavnico cuvanja otrok... čuj a ti ga lahko kufer zapakiram in pošljem s prvim letalom v bruelj ma sej vem da sem sama kriva. ma vsaj tuki da se skašljam, brez da me kdo še dodatno razkuri.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 18:12:51
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pinči, valda si se lani na ta dan bolje počutila, sej si bila mlajša mater sem jezna. Uni moj trontelj od Pinota, nič ne more z ano nardit. Jaz pa lahko vse z njo mardim... Grrrrrrrrrrr. Sem kolebala če bi šla jutri na ženski večer, ker me neki vročina daje. Ampak tudi če bom mela 40 vročine grem. Pa da vidim če bo gospod uspel it scat, ker bo mel obe punci sam doma Tako da sem skupi z ano že biskvit za torto spekla in sedaj sem še kremo skuhala... Jutri pa jo nafilam. Ej, a ti nisem rekel, da ga posljes men na izobrazevanje... ... si ga pac razvadla, da mors vse ti z otroci... a sad jedi sto si si skuhala ... Pocak da pridemo...mu bom ob svinjarijah in refosku izvedel kratko delavnico cuvanja otrok... čuj a ti ga lahko kufer zapakiram in pošljem s prvim letalom v bruelj ma sej vem da sem sama kriva. ma vsaj tuki da se skašljam, brez da me kdo še dodatno razkuri.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 18:13:13
|
|
|
|
mlavla
|
pina..a si drugače že v službi?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 18:13:31
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pinči, valda si se lani na ta dan bolje počutila, sej si bila mlajša mater sem jezna. Uni moj trontelj od Pinota, nič ne more z ano nardit. Jaz pa lahko vse z njo mardim... Grrrrrrrrrrr. Sem kolebala če bi šla jutri na ženski večer, ker me neki vročina daje. Ampak tudi če bom mela 40 vročine grem. Pa da vidim če bo gospod uspel it scat, ker bo mel obe punci sam doma Tako da sem skupi z ano že biskvit za torto spekla in sedaj sem še kremo skuhala... Jutri pa jo nafilam. Ej, a ti nisem rekel, da ga posljes men na izobrazevanje... ... si ga pac razvadla, da mors vse ti z otroci... a sad jedi sto si si skuhala ... Pocak da pridemo...mu bom ob svinjarijah in refosku izvedel kratko delavnico cuvanja otrok... čuj a ti ga lahko kufer zapakiram in pošljem s prvim letalom v bruelj ma sej vem da sem sama kriva. ma vsaj tuki da se skašljam, brez da me kdo še dodatno razkuri. hvala zlata si. prov to sem rabla
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 18:14:19
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pinči, valda si se lani na ta dan bolje počutila, sej si bila mlajša mater sem jezna. Uni moj trontelj od Pinota, nič ne more z ano nardit. Jaz pa lahko vse z njo mardim... Grrrrrrrrrrr. Sem kolebala če bi šla jutri na ženski večer, ker me neki vročina daje. Ampak tudi če bom mela 40 vročine grem. Pa da vidim če bo gospod uspel it scat, ker bo mel obe punci sam doma Tako da sem skupi z ano že biskvit za torto spekla in sedaj sem še kremo skuhala... Jutri pa jo nafilam. Ej, a ti nisem rekel, da ga posljes men na izobrazevanje... ... si ga pac razvadla, da mors vse ti z otroci... a sad jedi sto si si skuhala ... Pocak da pridemo...mu bom ob svinjarijah in refosku izvedel kratko delavnico cuvanja otrok... čuj a ti ga lahko kufer zapakiram in pošljem s prvim letalom v bruelj ma sej vem da sem sama kriva. ma vsaj tuki da se skašljam, brez da me kdo še dodatno razkuri. V Bruslju se ne bo nic naucil ker je tu 400 vrst piva in 1.000 vrst francoskih vin... , tako da bo izobrazevanje v Pinotovi drvarnici...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 18:15:37
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pinči, valda si se lani na ta dan bolje počutila, sej si bila mlajša mater sem jezna. Uni moj trontelj od Pinota, nič ne more z ano nardit. Jaz pa lahko vse z njo mardim... Grrrrrrrrrrr. Sem kolebala če bi šla jutri na ženski večer, ker me neki vročina daje. Ampak tudi če bom mela 40 vročine grem. Pa da vidim če bo gospod uspel it scat, ker bo mel obe punci sam doma Tako da sem skupi z ano že biskvit za torto spekla in sedaj sem še kremo skuhala... Jutri pa jo nafilam. Ej, a ti nisem rekel, da ga posljes men na izobrazevanje... ... si ga pac razvadla, da mors vse ti z otroci... a sad jedi sto si si skuhala ... Pocak da pridemo...mu bom ob svinjarijah in refosku izvedel kratko delavnico cuvanja otrok... čuj a ti ga lahko kufer zapakiram in pošljem s prvim letalom v bruelj ma sej vem da sem sama kriva. ma vsaj tuki da se skašljam, brez da me kdo še dodatno razkuri. V Bruslju se ne bo nic naucil ker je tu 400 vrst piva in 1.000 vrst francoskih vin... , tako da bo izobrazevanje v Pinotovi drvarnici... pol pa le pohiti..se mi zdi da je stanje urgentno..
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 18:19:48
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pinči, valda si se lani na ta dan bolje počutila, sej si bila mlajša mater sem jezna. Uni moj trontelj od Pinota, nič ne more z ano nardit. Jaz pa lahko vse z njo mardim... Grrrrrrrrrrr. Sem kolebala če bi šla jutri na ženski večer, ker me neki vročina daje. Ampak tudi če bom mela 40 vročine grem. Pa da vidim če bo gospod uspel it scat, ker bo mel obe punci sam doma Tako da sem skupi z ano že biskvit za torto spekla in sedaj sem še kremo skuhala... Jutri pa jo nafilam. Ej, a ti nisem rekel, da ga posljes men na izobrazevanje... ... si ga pac razvadla, da mors vse ti z otroci... a sad jedi sto si si skuhala ... Pocak da pridemo...mu bom ob svinjarijah in refosku izvedel kratko delavnico cuvanja otrok... čuj a ti ga lahko kufer zapakiram in pošljem s prvim letalom v bruelj ma sej vem da sem sama kriva. ma vsaj tuki da se skašljam, brez da me kdo še dodatno razkuri. V Bruslju se ne bo nic naucil ker je tu 400 vrst piva in 1.000 vrst francoskih vin... , tako da bo izobrazevanje v Pinotovi drvarnici... pol pa le pohiti..se mi zdi da je stanje urgentno.. Ni urgentno.... je resljivo...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 18:20:57
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pinči, valda si se lani na ta dan bolje počutila, sej si bila mlajša mater sem jezna. Uni moj trontelj od Pinota, nič ne more z ano nardit. Jaz pa lahko vse z njo mardim... Grrrrrrrrrrr. Sem kolebala če bi šla jutri na ženski večer, ker me neki vročina daje. Ampak tudi če bom mela 40 vročine grem. Pa da vidim če bo gospod uspel it scat, ker bo mel obe punci sam doma Tako da sem skupi z ano že biskvit za torto spekla in sedaj sem še kremo skuhala... Jutri pa jo nafilam. Ej, a ti nisem rekel, da ga posljes men na izobrazevanje... ... si ga pac razvadla, da mors vse ti z otroci... a sad jedi sto si si skuhala ... Pocak da pridemo...mu bom ob svinjarijah in refosku izvedel kratko delavnico cuvanja otrok... čuj a ti ga lahko kufer zapakiram in pošljem s prvim letalom v bruelj ma sej vem da sem sama kriva. ma vsaj tuki da se skašljam, brez da me kdo še dodatno razkuri. V Bruslju se ne bo nic naucil ker je tu 400 vrst piva in 1.000 vrst francoskih vin... , tako da bo izobrazevanje v Pinotovi drvarnici... pol pa le pohiti..se mi zdi da je stanje urgentno.. Ni urgentno.... je resljivo... no upam...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 18:21:05
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla pina..a si drugače že v službi? na zaslućenem dopustu z marcem začnem.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 18:22:14
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pinči, valda si se lani na ta dan bolje počutila, sej si bila mlajša mater sem jezna. Uni moj trontelj od Pinota, nič ne more z ano nardit. Jaz pa lahko vse z njo mardim... Grrrrrrrrrrr. Sem kolebala če bi šla jutri na ženski večer, ker me neki vročina daje. Ampak tudi če bom mela 40 vročine grem. Pa da vidim če bo gospod uspel it scat, ker bo mel obe punci sam doma Tako da sem skupi z ano že biskvit za torto spekla in sedaj sem še kremo skuhala... Jutri pa jo nafilam. Ej, a ti nisem rekel, da ga posljes men na izobrazevanje... ... si ga pac razvadla, da mors vse ti z otroci... a sad jedi sto si si skuhala ... Pocak da pridemo...mu bom ob svinjarijah in refosku izvedel kratko delavnico cuvanja otrok... čuj a ti ga lahko kufer zapakiram in pošljem s prvim letalom v bruelj ma sej vem da sem sama kriva. ma vsaj tuki da se skašljam, brez da me kdo še dodatno razkuri. V Bruslju se ne bo nic naucil ker je tu 400 vrst piva in 1.000 vrst francoskih vin... , tako da bo izobrazevanje v Pinotovi drvarnici... ja bi carica in Ana vaju dva čuvali.... se mi že vidi... Šefla bi pa skodrane lase dobila, ko bi domov prišla
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 18:23:18
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pinči, valda si se lani na ta dan bolje počutila, sej si bila mlajša mater sem jezna. Uni moj trontelj od Pinota, nič ne more z ano nardit. Jaz pa lahko vse z njo mardim... Grrrrrrrrrrr. Sem kolebala če bi šla jutri na ženski večer, ker me neki vročina daje. Ampak tudi če bom mela 40 vročine grem. Pa da vidim če bo gospod uspel it scat, ker bo mel obe punci sam doma Tako da sem skupi z ano že biskvit za torto spekla in sedaj sem še kremo skuhala... Jutri pa jo nafilam. Ej, a ti nisem rekel, da ga posljes men na izobrazevanje... ... si ga pac razvadla, da mors vse ti z otroci... a sad jedi sto si si skuhala ... Pocak da pridemo...mu bom ob svinjarijah in refosku izvedel kratko delavnico cuvanja otrok... čuj a ti ga lahko kufer zapakiram in pošljem s prvim letalom v bruelj ma sej vem da sem sama kriva. ma vsaj tuki da se skašljam, brez da me kdo še dodatno razkuri. V Bruslju se ne bo nic naucil ker je tu 400 vrst piva in 1.000 vrst francoskih vin... , tako da bo izobrazevanje v Pinotovi drvarnici... pol pa le pohiti..se mi zdi da je stanje urgentno.. Ni urgentno.... je resljivo... no upam... da rešljivo.... ni ovir za Pinota in Stipeta.... ko je drinkenzi v giru. Sej veš... krepitev bicepsev
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 18:24:54
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pinči, valda si se lani na ta dan bolje počutila, sej si bila mlajša mater sem jezna. Uni moj trontelj od Pinota, nič ne more z ano nardit. Jaz pa lahko vse z njo mardim... Grrrrrrrrrrr. Sem kolebala če bi šla jutri na ženski večer, ker me neki vročina daje. Ampak tudi če bom mela 40 vročine grem. Pa da vidim če bo gospod uspel it scat, ker bo mel obe punci sam doma Tako da sem skupi z ano že biskvit za torto spekla in sedaj sem še kremo skuhala... Jutri pa jo nafilam. Ej, a ti nisem rekel, da ga posljes men na izobrazevanje... ... si ga pac razvadla, da mors vse ti z otroci... a sad jedi sto si si skuhala ... Pocak da pridemo...mu bom ob svinjarijah in refosku izvedel kratko delavnico cuvanja otrok... čuj a ti ga lahko kufer zapakiram in pošljem s prvim letalom v bruelj ma sej vem da sem sama kriva. ma vsaj tuki da se skašljam, brez da me kdo še dodatno razkuri. V Bruslju se ne bo nic naucil ker je tu 400 vrst piva in 1.000 vrst francoskih vin... , tako da bo izobrazevanje v Pinotovi drvarnici... ja bi carica in Ana vaju dva čuvali.... se mi že vidi... Šefla bi pa skodrane lase dobila, ko bi domov prišla Ne... rabim Pinota v stiri oka... ... Za Seflo pa ne brini... ze dva meseca in pol nima teh skrbi kot jih imas ti in je ze cajt,da se ji malo skustrajo lasje...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 18:25:54
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pinči, valda si se lani na ta dan bolje počutila, sej si bila mlajša mater sem jezna. Uni moj trontelj od Pinota, nič ne more z ano nardit. Jaz pa lahko vse z njo mardim... Grrrrrrrrrrr. Sem kolebala če bi šla jutri na ženski večer, ker me neki vročina daje. Ampak tudi če bom mela 40 vročine grem. Pa da vidim če bo gospod uspel it scat, ker bo mel obe punci sam doma Tako da sem skupi z ano že biskvit za torto spekla in sedaj sem še kremo skuhala... Jutri pa jo nafilam. Ej, a ti nisem rekel, da ga posljes men na izobrazevanje... ... si ga pac razvadla, da mors vse ti z otroci... a sad jedi sto si si skuhala ... Pocak da pridemo...mu bom ob svinjarijah in refosku izvedel kratko delavnico cuvanja otrok... čuj a ti ga lahko kufer zapakiram in pošljem s prvim letalom v bruelj ma sej vem da sem sama kriva. ma vsaj tuki da se skašljam, brez da me kdo še dodatno razkuri. V Bruslju se ne bo nic naucil ker je tu 400 vrst piva in 1.000 vrst francoskih vin... , tako da bo izobrazevanje v Pinotovi drvarnici... ja bi carica in Ana vaju dva čuvali.... se mi že vidi... Šefla bi pa skodrane lase dobila, ko bi domov prišla Ne... rabim Pinota v stiri oka... ... Za Seflo pa ne brini... ze dva meseca in pol nima teh skrbi kot jih imas ti in je ze cajt,da se ji malo skustrajo lasje... ona ne rabi igrat na loto, ker je že zadela 7. jaz sem igrala tombolo in zadela terno. tak ti je to
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
Kako vemo, da je otrok sit?Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.пеперутка16Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?Nisem. (
0%)

Nisem, celo shujšala sem. (
0%)

Sem, do 5 kg. (
0%)

Sem, do 10 kg. (
38%)

Sem, več kot 10 kg. (
62%)
Število vseh glasov: 8Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!