Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 11:57:42
|
|
|
|
ella79
|
Jaka in Janez vse naj naj za 1. roj dan februarka jaz sem bila prejle v porodnišnici sem šla prijateljico pogledat in njenega en dan starega sinka ne morem verjet, da je bila naša pikica eno leto nazaj tak drobižek sva pa imeli danes sitematskega - 78 cm in 9800 g, čist po mamici je pa danes tak fajn sonček, tako da komaj čakam, da greva po službi vn rabim zrak
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 12:00:56
|
|
|
|
Stipe air force
|
Ella, ko bos sla na sprehod obuci trenerku... zunaj je hladno...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 12:11:01
|
|
|
|
Februarka08
|
Eno vprašanje: koliko časa (približno) naši malčki še pijejo mleko po flaši saj zdaj niso že preveliki kajne ker jaz sem dala danes tamali prav s tem namenom malo kasneje malico da ne bi blo treba potem še mleka ko bo šla spat... pa sem ji ga vseeno nardila, da sem probala... je pojedla prej pol jogurta in ene pol jabolka pa mal čaja, jo nesem v sobo, preoblečem in ji probam dat še mleko - itak je skor vsega pozaugala ne vem, ji že paše zvečer je postopek enak - okrog 19h večerja in potem ob 20h še cca.200 ml mleka - no, saj mleko morajo piti in sem vesela, samo tole flašo ob 12h bi rada skenslala za kasneje ko bom šla na šiht in ne vem kako Ah, nakladam, grem raje kaj pospravit, jutri bo treba it delat klinc, pa tak zadnji dan dopusta... no, vsaj sonček je, vsaj to gremo popoldne spet en dolg giro narest
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 12:18:03
|
|
|
|
Janey
|
dan Hvala vsem za čestitke. Ne morem verjet, da je minilo eno leto. eh...naš fant je včeraj naredil sam ene 10 korakov danes pa ga je zjutraj čakala velika škatla in se je celo dopoldne pridno igral. zdaj pa z atijem spančkata, jaz sem že pospravila celo stanovanje, pomila vse, pobrisala, posodo, kopalnico, zdaj moram pa samo še cote zlikat in sem fertik za danes in je flat pripravljen za popoldansko čago. oba sma si danes vzela dopust, tako da smo skupaj in se imamo prav fino. edino še ne vem al bom doma kuhala, al bo lubi nas peljal na kosilo. srečka res jeblo enkratno, upam, da bo vsako leto marusha se strinjam s srečko daj malo napiši na mejl...skup potegni
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 12:20:23
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Eno vprašanje: koliko časa (približno) naši malčki še pijejo mleko po flaši saj zdaj niso že preveliki kajne ker jaz sem dala danes tamali prav s tem namenom malo kasneje malico da ne bi blo treba potem še mleka ko bo šla spat... pa sem ji ga vseeno nardila, da sem probala... je pojedla prej pol jogurta in ene pol jabolka pa mal čaja, jo nesem v sobo, preoblečem in ji probam dat še mleko - itak je skor vsega pozaugala ne vem, ji že paše zvečer je postopek enak - okrog 19h večerja in potem ob 20h še cca.200 ml mleka - no, saj mleko morajo piti in sem vesela, samo tole flašo ob 12h bi rada skenslala za kasneje ko bom šla na šiht in ne vem kako Ah, nakladam, grem raje kaj pospravit, jutri bo treba it delat klinc, pa tak zadnji dan dopusta... no, vsaj sonček je, vsaj to gremo popoldne spet en dolg giro narest jaz jakcu dam še zvečer mleko in ponavadi zgodaj zjutraj (5ih) ko se zbudi in pol dalje zaspi....če zvečer veliko poje gre spat brez že brez flaše, zjutraj pa če mu ne dam mam budnico ob 5ih kar mi pa ni preveč všečno pomoje par mesecov še ni panike pol pa tut za zobke ni več vredu. itak pa bodo kmalu znali pit iz vsega tak da bodo tak mleko spili.jaz edino ne vem kaj bomo mi zjutraj nardili
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 12:29:39
|
|
|
|
Stipe air force
|
Carica fase eno zgodaj zjutraj (150-210ml)... zaspi takoj naprej in tako da Sefla lahko spi do budilke ter gre na siht.... in dobi se po kopanju zvecer okrog pol osmih 150-210ml... . Priblizno dvakrat na teden dobi se eno vmes v dnevih ko lih ni jesca...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 12:32:55
|
|
|
|
ella79
|
februarka uživaj še zadnji dan jaz Zoji nikoli za opoldansko spanje nisem dajala flaške, ji jo pa dajem zjutraj ko vstane in zvečer pred spanjem. Sem ji enkrat zjutraj sam zajterk dala pa je bla noro sitna, k sem ji pa še flašo dala je blo pa OK pomoje bomo počas jutranjo flaško zamenjali z mlečno kašico, večerna bo pa še kar nekaj časa rulala
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 12:40:02
|
|
|
|
Februarka08
|
Aha, hvala za odgovore. Tamala ne poje veliko malice preden gre spat, zato ji morm dat še mleko... saj kasneje ga bo lahko iz kozarca spila če ji bo še zanj in bo šla potem v pančevo... mah ne vem, se bojo že znašli ko bojo doma brez mene Me zdele tašča kliče da mamo novega člana v bajti je teliček sam prišel na svet, brez da bi mu kdo pomagal Zdaj grem pa res mal kopalnico pospravit...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 12:45:11
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Aha, hvala za odgovore. Tamala ne poje veliko malice preden gre spat, zato ji morm dat še mleko... saj kasneje ga bo lahko iz kozarca spila če ji bo še zanj in bo šla potem v pančevo... mah ne vem, se bojo že znašli ko bojo doma brez mene Me zdele tašča kliče da mamo novega člana v bajti je teliček sam prišel na svet, brez da bi mu kdo pomagal Zdaj grem pa res mal kopalnico pospravit... oooo, spet bodo baseeeeeeee
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 12:45:11
|
|
|
|
itata
|
vprašanje: koliko vas daje mulčkom pred spanjem AM in koliko KM? in če dajete KM ali ga dajete razredčenega ali ne?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 12:47:52
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata vprašanje: koliko vas daje mulčkom pred spanjem AM in koliko KM? in če dajete KM ali ga dajete razredčenega ali ne? jaz dajem AM in bom dajala tudi AM dokler bo na flaši, potem pa ko bo pil iz kozarčka dobi pa KM.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 12:50:44
|
|
|
|
Stipe air force
|
Jaz dajem izkljucno AM... za KM bo se cajt... se prevec ga bo....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 12:57:44
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata vprašanje: koliko vas daje mulčkom pred spanjem AM in koliko KM? in če dajete KM ali ga dajete razredčenega ali ne? naša bo do nadaljnega (beri ene pol leta) na AM
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 13:00:16
|
|
|
|
Stipe air force
|
Na groblju Mirogoj u Zagrebu je pokopan prvi hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđman. Zasto na njegovom grobu cvijeće tako slabo raste ? Zato sto je đubre preduboko zakopano...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 13:02:46
|
|
|
|
srečka nosečka
|
janey - lepo praznujte danes februarka - meni je P rekla, da ni potrebe po pitju mleka . Jaz sem ji namreč zatežila, da naša ne pije mleka, ne AM ne KM. Po flaši namreč. Je pač ni navajena in mi je kar OK to. Tako veliki malčki z raznoliko prehrano dobijo tudi vse potrebne vitamine in bla bla bla. Če pa tvoji Larisi paše mleko, bi ji ga jaz zjutraj in zvečer ponudila oz. dala. Ima kdo kaj veselja do dela? Naj mi ga pošlje, meni ga namreč primanjkuje.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 13:15:25
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: bamby dolenjka, zaenkrat v EU ne mislim pošiljat prošenj, sem pa našla krasen video, kako se je treba na razgovoru obnašat, oblečt..... Bamby, brez zamere, ampak če nisi opazila, živiš v EU To ni vzorec prošnje, ki se jo v EU pošilja, ampak je enotni "evropski" CV saj imaš prav. No, mislila sem pa za zaposlitev izven SLO. BTW, verjetno si tudi ti mogla en izpit (v angl.) opravit, ki sploh omogoča zaposlitev izven SLO? Jaka in Janez vse najboljše blacky, naša položnica za ogrevanje je tudi bila 177 € za plin . IZVIRNO SPOROČILO: itata vprašanje: koliko vas daje mulčkom pred spanjem AM in koliko KM? in če dajete KM ali ga dajete razredčenega ali ne? Dajem samo nerazredčen KM kolikor ga spije. Zadnje dni ga skoraj nikoli ne spije več kot 220 ml. Jaz sem se vrnila domov vsa polepšana . Še dobro, da imam pestro popoldne, da grem z novo frizuro lahko ven med ljudi . Čez slabo uro grem že v vrtec po oba otroka, ob 17h ima Tim gledališče, ob 18h pa telovadbo. Res bo pestro. Sem se zmenila z nonotom za varstvo Anaje, da bom lahko šla s Timom. Anaja v gledališču verjetno ne bi dala miru .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 13:26:11
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Aha, hvala za odgovore. Tamala ne poje veliko malice preden gre spat, zato ji morm dat še mleko... saj kasneje ga bo lahko iz kozarca spila če ji bo še zanj in bo šla potem v pančevo... mah ne vem, se bojo že znašli ko bojo doma brez mene Me zdele tašča kliče da mamo novega člana v bajti je teliček sam prišel na svet, brez da bi mu kdo pomagal Zdaj grem pa res mal kopalnico pospravit... oooo, spet bodo baseeeeeeee ne, kle pa ne bojo
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 13:27:20
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata vprašanje: koliko vas daje mulčkom pred spanjem AM in koliko KM? in če dajete KM ali ga dajete razredčenega ali ne? Larisa pije razredčen KM - opoldne cca. dobrih 100ml, zvečer cca. slabih 200ml
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 13:37:14
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Aha, hvala za odgovore. Tamala ne poje veliko malice preden gre spat, zato ji morm dat še mleko... saj kasneje ga bo lahko iz kozarca spila če ji bo še zanj in bo šla potem v pančevo... mah ne vem, se bojo že znašli ko bojo doma brez mene Me zdele tašča kliče da mamo novega člana v bajti je teliček sam prišel na svet, brez da bi mu kdo pomagal Zdaj grem pa res mal kopalnico pospravit... oooo, spet bodo baseeeeeeee ne, kle pa ne bojo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 13:47:35
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Aha, hvala za odgovore. Tamala ne poje veliko malice preden gre spat, zato ji morm dat še mleko... saj kasneje ga bo lahko iz kozarca spila če ji bo še zanj in bo šla potem v pančevo... mah ne vem, se bojo že znašli ko bojo doma brez mene Me zdele tašča kliče da mamo novega člana v bajti je teliček sam prišel na svet, brez da bi mu kdo pomagal Zdaj grem pa res mal kopalnico pospravit... oooo, spet bodo baseeeeeeee ne, kle pa ne bojo kle bojo gotovo samo zrezki ali pa še to ne
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 15:25:21
|
|
|
|
pina-1
|
Dan Mi smo s posvetovalnice. Ančka je velika 78 cm ( merjena stoje) ,teža je pa hmmmm 11050g. Čisto po mami: mala pa čokata. Razvojno je vse v redu. Je pa zdravnica zaznala rahli šum na srčku, ki je kaootroški. Nič posebnega vendar bomomalo pozorni. Biskvit za torto se peče,moja mami je pa odpeljala punci malo na sončka. Haz sem napreč zagiftana spet v nulo in vročian 37 je zopet tu . Po moje bom tdi babji večer odpovedala jutri, da vsaj malo k sebi pridem do sobote. Eno leto nazaj so me na ta dan sprejeli v bolnico ker sem mela popadke in sem bila odprta.... sem se bolje počutila kot danes
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 16:05:00
|
|
|
|
dolenjka
|
Bamby, ja, za redno službo v katerikoli EU instituciji (v Bruslju, Luxembourgu ali kje drugje) za nedoločen čas moraš narediti concurs ali konkur po slovensko. Odvisno seveda za katero pozicijo gre. Jaz imam narejenega za AST (assistant). Drugače pa so službe začasne, če tega nimaš in se prijaviš na eventuelno prosto mesto. Trenutno je ravno en razpis za konkur, mislim da je za prijave odprt do 5.3. če katero zanima. Pinči, valda si se lani na ta dan bolje počutila, sej si bila mlajša
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 16:29:09
|
|
|
|
bamby
|
No, da ne boš mislila, kako sem pametna . V bistvu nimam pojma o tem. Pred nekaj več kot pol leta se je ena znanka za ta izpit prijavila in se učila zanj, pa me je takrat nekaj malega podučila. Rekla je tudi to, da če izpita ne greš delat, ko se enkrat prijaviš ,imaš za vedno vrata zaprta, če se kasneje odločiš zanj. Mene pa glava boli . Pravkar sem zaužila 2 Lekadola. Upam, da čimprej primeta. Grem malo "se dat dol"
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 16:47:28
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby No, da ne boš mislila, kako sem pametna . V bistvu nimam pojma o tem. Pred nekaj več kot pol leta se je ena znanka za ta izpit prijavila in se učila zanj, pa me je takrat nekaj malega podučila. Rekla je tudi to, da če izpita ne greš delat, ko se enkrat prijaviš ,imaš za vedno vrata zaprta, če se kasneje odločiš zanj. Mene pa glava boli . Pravkar sem zaužila 2 Lekadola. Upam, da čimprej primeta. Grem malo "se dat dol" to pa ne bo držalo ti povem iz "prve roke", ker se je že veliko sodelavcev prijavilo na različne konkurje in potem dejansko niso šli pisat, pa so se kasneje na kakega drugega prijavili, ga normalno pisali, nekateri naredili, nekateri pač ne.... tko da to ni tako Če je seveda govora o konkurju za službe v EU institucijah
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 12.2.2009 17:14:10
|
|
|
|
mlavla
|
dan.. danes je pa zame en dan.. no ponoči sem imela žurko..tamala ni spala od 1:45 pa vse tja do 4:30...že cel dan sem kot en zombi.. posledično zato tud nisem šla na izpit..pa že tko se nisem dost dobr pripravila nanj Jaka in Janez čestitke!!! zdele se pa z Nežo borim,da bi aml zaspala..ker je vstala pol že ob pol osmih..in odspala le pol ure..pa skoz je tečna.. grem spet mal k njej..vztrajat,da ostane v ležečem položaju...
|
Izbor imencrno_belaKatero ime bi izbrali?Tadej (
36%)

Dominik (
23%)

Aleksander (
41%)
Število vseh glasov: 181Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!