|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dojenje in zasebnost
22.4.2005 14:53:40   
ZARA
:)-:)-:)-
Marija,sej tastari so tud face...

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Dojenje in zasebnost
22.4.2005 18:26:42   
filipinka
Midva se tudi ponavadi dojiva, ko ja mali lačen. Pa naj bo to doma v miru ali pa če pač tako nanese na obisku. Meni sploh ni nerodno, sem pa obzirna do drugih in vedno vprašam ali bi koga mogoče motilo ( to je bolj gesta- v smislu halooooo).
No, zadnje čase pa opažamo,da je Filip postal zelo radoveden, da je včasih še radio treba ugasnit, ne da bi slučajno okrog še bli kaki pravi ljudje!
Kakor kdo pač!

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Dojenje in zasebnost
22.4.2005 18:32:59   
Pia73
Sicer mi ni bilo dano dojiti in srčno upam, da mi drugič bo a nekaj vem zagotovo, tega v javnosti absolutno ne bom počela!

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Dojenje in zasebnost
22.4.2005 19:49:40   
TaRe*
Jaz sem tudi dojila,kjer je bilo treba.Če sem imela možnost za zasebnost,sem jo z veseljem izkoristila,če pa ne,se pa nisva pustili motiti.
Pri obeh,sem imela ta problem,da sta čisto počasi jedli,tako da je dojenje včasih s podiranjem kupčka vred trajalo tud eno uro pa pol.Pa bi mi blo čudno,da bi obiski sedeli v dnevni,mene pa dve uri ne bi bilo iz sobe.Potem pa sva se kar tam najedli,pa smo bili vsi zadovoljni.Meni ni bilo nikoli nerodno,da bi kazala joško...saj na plaži jih tud kažem,pa kaj..8)
Če je pa komu nerodno,da sem pred njim nahranila otroka,me pa boli briga....naj pa stran gleda.:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Dojenje in zasebnost
22.4.2005 23:08:33   
Pupica
Isto kot Tare*. Dojila sme kje je bilo potrebno. SIcer je bilo bolje v zasebnosti, vendar če ej ni bilo, tut nič narobe...AMPAK LE do nekje 4 meseca. Potem pa je mala radovednica začela navihano gledati naokoli, in nič ni pojedla:(
Pa je mami naredila stop...dojili sva se le še izključno doma, pa še to v miru, pomožnosti v temnem prosotru.
Sedaj pa ko imava le 2-3 obroke, pa se malo bolj posveti in ne gleda več naokoli.

Men osebno ne moti, in sem prisaš dojenja kjerkoli.
Se mi je pa zgodilo, da so prišli obiski in tako očitno bulili v moje joške, da mi je bilo pa nerodno:zmeden::(:zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Dojenje in zasebnost
24.4.2005 21:33:36   
BONI*
Jaz sem bolj zadržane sorte in ne morem ravno povsod dojiti. Čeprav zadnje čase lepo napredujem in sem že celo v avtu 2x podojila. Drugače pa mi ni problem npr. pri moji mami ali starih starših, drugje pa ne in raje tako splaniram, da smo do dojenja doma, če pa ne gre, vzamem flašo.
Ko sem prišla domov iz porodnišnice, se je tašča takoj malo manj kot prilepila na mojo joško in mi ves čas gledala, kako dojim. Celo tako daleč je šla, da mi jo je z svojo roko popravljala. V meni je vrelo in sem študirala, kako naj ji na obziren način povem, da to pa ne gre, potem pa sem ji kar direkt povedala, da mene to moti in da znam sama čisto dobro dojiti ter da ne rabim njene pomoči. Od takrat imam vsaj kar se tega tiče mir. Je pa zadnje čase tudi Luka (4m) ratal tak, da rabi za dojenje mir in da ga vsaka stvar zmoti oz. prevsmeri njegovo pozrnost. Celo tako je, da se niti z partnerjem ne smem preveč pogovarjat, ker se takoj začne ozirat nazaj (pa ne da ni lačen).

Drugače pa me nič ne moti, če druge mamice dojijo zaradi mene sred ceste, če njim tako paše.

Lp, Boni

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Dojenje in zasebnost
28.4.2005 18:01:06   
Abby
Mene osebno drugi ne motijo, če so samo prisotni. Npr. starejšo hčerko sem ob neki priliki dojila medtem, ko sem hodila po Sparu in nakupovala. Pa je bila takrat stara 2 leti, tako da sva bili deležni kar nekaj zvedavih pogledov. Nekako v istem obdobju sva si enako postregli v slaščičarni. Res pa sem se pri njenih 3 mesecih med dojenjem umaknila v Mercatorjev igralni kotiček.

Mi je pa šlo blazno na živce, ko sem jo kot novorojenčka previjala ravno takrat, ko smo imeli obisk, pa so vsi pridrli zraven in buljili v dojenčka. Enako me je motilo v porodnišnici po drugem porodu, ker je imela cimra sila neotesane obiskovalce in so tako strmeli, kot da me hočejo kupit.

Če povzamem, ljudje, ki so na distanci, me ne motijo, če pa se vsiljujejo, mi pa hitro popustijo živci.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?