Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
..ja,zdej mam še vročino+vneto grlo+bolečo peso....ampak moj nima nobene obleke,to si ga z enmu iz razvoja(5.štuk)zamenjala
.Kako pa ti kj?Si v kakšnem postopku trenutno?
,pa skoz me je v oči gledal
,ne vem,sej mogoče pa vse...bolj,da me je v oči,kt pa v
.

Sam sem trudna kot cunja zaspala na kavču!
, ampak samo za vas, jst je tud povohat nesmem
. . Jst sm pa že od petka doma, drgač pa razen slabosti sm ok. .
. Pa si čist prepričana, da je že konec.
prikaže rečem, zdej se pa ne grem več ... klinc gleda vse skupaj ... naj se matrajo uni k majo več volje od mene, zmaaaaaatrrraaannnaaaaaaa, ne grem se več ... ne da semi viset tu gor, pa tisto uro brati o uspehih sobork, totalna depresija ... pol pa drug dan vstanem, teče ko iz pipe, pa si rečem, mater ti se kr odteč, pol grem pa jz koj naprej, ne boš ti mene v slabo voljo spravljala, pa tud puške ne bom metala v kukuruz, zarad tebe že ne ... in gremo naprej ... to traja dokler ne povoziš depresije ...
že 5.tič.ful mi počasi rastejo,oz raste,ker je dr.danes rekla,da eden bo.Dost švoh,pa po terapiji....verjetn potem brez terapije nebi blo nič
...eh,saj sam enga fejst kvalitetnga rabim
.