|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
16.2.2009 17:26:44   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

nisem še čist zdrava...danes sem še doma, upam da grem jutri v službo. naveličana sem že vsega...sem totalna jokica...smilim se sama seb ker še nikol nisem bila tok časa na bolniški, mojga ljubega kužka ful pogrešam, ...ah ja...moj pravi da bi šel takoj v naslednji postopek, jaz pa ne vem kje naj energijo dobim.... aja, z voglerjem nisva nič zmenjena, jaz sem brez klomifena, nobenega ne dobim na telefon, tko da me še to mori...

Fargi user posted image user posted image user posted image , vrži vse čez ramo, pa tko kot miška pravi vzami si pavzo!...ker to je res vse preveč stresno, pa od same močne želje in naveličanosti zaradi neuspeha, še bolj zabluziš in se depresirat. Vem, da je težko se temu izognit...ampak sreča vsega tega je....da ko bouser posted image prišel, bo pa vsega res konec in bo kot da tega nikoli ni blo...sam s to razliko, da bomo boljše osebe in še bolj veselke, ker bomo znale cenit! Drži se fargi!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
16.2.2009 17:29:02   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: dysan

Moj UZ danes tak-tak, lahk bi bilo buljše, ampak se ne bom pritoževala saj to bo tud dost, desno 12+ ,levo 9. naslednji UZ 18.02.

No pa saj to je ok...naslednjič pa bo jajčnik že pokal po šivih!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
16.2.2009 17:32:11   
Ejla
kimsy ti uživačica!!! Jst bi tud kakšen dopust al pa vsaj vikend na morju rabla...sam kej ko se moram uuuučit...strokovni trka na vratauser posted image
boob ja kava odpade za nekaj časa...ampak bi jo vse me tu z veseljem ne-pile! Drži se pa nas pridno spodbujaj, da pridemo za tabo! Pa en lep pregled ti želim, da končno svojo pikico zagledaš!
neela čakamo na uspešno poročilo! Sem stiskala pesti cel dan, skor se nisem mogla domov peljat z avtom!

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
16.2.2009 18:08:42   
neela
Evo, pr nas se je vendarle začel edenuser posted image prebujat in poganjat. Jutri znova UZ.

Sem pa čist razpiuser posted image , ker sem šele danes (po vseh vrlih pregledih) ugotovila, da bi bilo bolje, da bi imela Gonal za stimulacijo in ne Menopur. Pa saj res ni čudno, da nič ne zbudi moja jajčka!!! user posted image

Fargi moja, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a si že šla po terapijo al greš jutri?
Ejla, hvala hvala hvala, sedaj lahko spustiš pestke in normalno šofiraš...user posted image
buča, a ti si bla tista, k se je nad potnimi stroški pritoževala???? user posted image user posted image user posted image

boob, super, da si še vedno z nami. REs je, da ko enkrat nekak 'padeš' v neko družbo, četudi samo cyber je potem dosti težje kr neki na novo začet. Sploh na tistih forumih, na katerih puncam se ne sanja o Klomifenu, Menopurju, stopkah itn.

dysan, saj je to ok rezultat, kaj ni?

kimsy, hvala za želje! user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
16.2.2009 18:18:09   
Fargesia
neela, sem danes bila tam in mi je napisal gonal f 75 enot...hotel mi je dat puregon 100 enot, pol se je pa spomnil da sem že na klomifen ful dobro reagirala in mi zmanjšal...

ko se ulije, kličem v 105...al kako že?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
16.2.2009 19:26:09   
neela
da draga....enak postopek kot s K, s to razliko, da z UZ začneš na 8. dan....torej se kar naroči. user posted image Škoda, da se danes nisva videle...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
16.2.2009 20:59:40   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: neela

da draga....enak postopek kot s K, s to razliko, da z UZ začneš na 8. dan....torej se kar naroči. user posted image Škoda, da se danes nisva videle...user posted image user posted image user posted image

se bova pa jutri!!!

tiste ki ste mele gonal (al pa kej drugega) na kateri dan ste imele potem IUI?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
16.2.2009 21:10:34   
neela

user posted image  

user posted image
  • neela - 2.IUI - 3.UZ: 17.2.
  • buča - 2.IUI - 5.UZ: 17.2.
  • dysan - 3.IUI - 3.UZ: 18.2.
  • HANYBANY - 1.IUI - 1.UZ: 18.2.
  • Fargi - 4.IUI - 1.UZ: 23.2.
  • gapii27 - IUI - štart: 26.2.
  • Ejla - 2.IUI - test: 1.3.
  • kimsy - 1. IVF v marcu 
                     user posted image
  • kittyy - srečno na IVF
                    user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI) user posted image
  • kitka1 (uspešen 2. IUI) user posted image
  • obayifo (uspešen 4. IUI) user posted image
  • boob (uspešen 2.IUI) user posted image  

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
17.2.2009 8:30:25   
kimsy
fargi - lepo, da si se odločila, da takoj štartaš z novim IUI. Bomo držale pesti!
jst sem tud mela gonal 100 enot in sem mela 1 IUI na 12. dan, 2. pa že na 11. So mi folikli full hitro rastli. Še G. ni mogla verjet, da mam ciklus na 28 dni. Samo jst sem bla razočarana, ker sem šla takoj po prvem še na drugega, ker je blo vse tako čudno, hitro, pa še dežurna G za UZ mi ni bla lih fajn!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
17.2.2009 9:33:03   
kittyy
HELLOuser posted image
........spet mal med zivimi,nic kej pametnega se mi ne dogaja,pol pa vam nocem morit.
uglavnem,jst se kar cakam na posto za IVF,....
sem se spomnila,da moram jutri v LJ,k  Tomazevicu na UZ,da se preprica,da ni slucajno kej pozabu pogledat,oz da ni kej not kar nebi smelo bit.user posted image
vas pa spremljam,vidim da ste pridne glede spokanja,samo folikelci nekatrei mal strajkajo.user posted image
ampak sej bo,vse bomo tko ko BOOB,upam da bom tud jst kmalu z vamiuser posted image

za vsako enauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
17.2.2009 10:46:39   
buča
neela,dej zdej mi pa že povej katera si,k me že firbec matrauser posted image

v glavnem,imamo enega folikelčka,k se je mal zreduuser posted image ,pa bom držala pesti,da je to tisti-praviuser posted image user posted image

v četrtek imava inseminacijouser posted image user posted image ,torej 19.2.In točno 19.2 mineva že 7 let odkar sem izgubila sinčkauser posted image user posted image user posted image

držte pesti,da se bo prjeu k klopuser posted image

aja,za potne stroške,ja sem bila že 9 letos v lj,mah bom videla,če mi kej pripada,če probala ne bom,tud vedela ne bom,ane?

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
17.2.2009 10:58:08   
Stella Rossa
IZVIRNO SPOROČILO: buča

v glavnem,imamo enega folikelčka,k se je mal zreduuser posted image ,pa bom držala pesti,da je to tisti-praviuser posted image user posted image

v četrtek imava inseminacijouser posted image user posted image ,torej 19.2.In točno 19.2 mineva že 7 let odkar sem izgubila sinčkauser posted image user posted image user posted image

držte pesti,da se bo prjeu k klopuser posted image

navijam in držim pesti
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
17.2.2009 16:41:46   
Fargesia

hi hi, zdej pa tud jaz vem katera si!!!user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
17.2.2009 18:11:07   
Ejla
POZDRAVLJENE PUNCE!

Vidim da fino tečejo UZ-ji..kar en za drugim...pa naj potem tako lepo tud inseminacije in kot pravi buča, naj se malčki primejo kot klopi!
Buča, žal mi je za sinekauser posted image ...mogoče pa vama bo vajin angelček priskočil na pomoč...in bo zrihtal user posted image , ki se bo fajn prijel in zdravo rasel vseh 9 mesecev!

Jst sem kar mal odmislila te dni na čakanje na test, imam slab občutek, pa nisem preveč žalostna...sam se mi zdi, da če bi bila noseča, bi zdej to že čutila ...pa ne...bo res presenečenje če bo plusek...saj nisem pesimistka, res ne, ne narobe razumet, ampak tko kot se mi je zdelo v začetku da tokrat pa bo, zdaj čutim da še ni, mogoče naslednjo rundo. Sicer pa imam rada presenečenja!user posted image
Sedaj imam krizo zaradi službe, ker sem si vedno govorila, da ne bom karieristka, pa da bom imela raje veliko srečno družino...sedaj pa ko se mi ponuja možnost, da izberem tisto, kar rada počnem(v službi), ki pa zahteva veliko žrtvovanja in več let izobraževanj, tko da bi namesto ob 4h bila doma ob 5h ali 6h, kar ne vem kaj naj...mogoče nama ni usojeno imeti več otrok in zato naj izberem pravo službo, ki me veseli...ali pa naj ostanem pri svoji prvotni službi, ko bo delala doma in imela veliko več časa za moja dva sončka(user posted image in user posted image )...joj to je grozna odločitev!!! Kaj naj?!? ...No, ne zamerit mal sem se skihala,čeprav ni glih tema za sem gor, sam k sem v takem precepu, da kar peče!!!
Pardon!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
17.2.2009 22:09:31   
neela

hi hi, zdej pa tud jaz vem katera si!!!user posted image

no, sem ti rekla, da je ona....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
17.2.2009 22:11:16   
neela

buča, pa kaj nisi pogruntala dve klepetulji, ki se nista mogli ustavit smejat???....najprej je mene Fargi plaušala, da te nagovorim, potem pa še jaz njo....pa sva obe klonili. Zapovrh pa naju je potem še miška kregala, češ, tako sta glasni pa ne da bi stopili do nje...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
17.2.2009 22:14:21   
neela
Ejla, jaz sem se naučila, da življenje oz čas sam poskrbi za prave odgovore. Ti se odloči, kar se ti zdi, da je prav...četudi boš mogoče sedaj malo več vlagala v kariero bo tudi prišel pravi čas tudi še za user posted image ...Verjemi mi, na dolgi rok se vse uredi, ljudje smo samo včasih malce nepotrpežljivi in bi radi vse takoj... Jaz verjamem, da kar se boš odločila, da se boš odločila prav. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
18.2.2009 9:11:30   
buča
user posted image pejte se srtuser posted image user posted image vas že ujamem,pa če potem takoj umremmmmmuser posted image user posted image user posted image ...ja,ena s svetlo rjavimi lasmi mi hod po glaviuser posted image ,k se je dost smejčkalauser posted image user posted image user posted image

ejla,pr men ni tko zakompliciran,jest vedno pravim najprej družina,potem karierauser posted image user posted image ...mislim,nebi dala službo pred družino in pred svoje želje,sanje-no way....ampak,to sem jazuser posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
18.2.2009 11:15:42   
emsika
buča vso srečo jutri na inseminaciji....držim pesti zate!!

js mam pa jutri SPET uzuser posted image ....upam, da so se kej zbudili moji folikelčki.....

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
18.2.2009 13:21:07   
kimsy
Ejla - glede kariere. A si razmišljala, da če se boš zakopala v delo, boš mal na  user posted image  pozabila in boš kar naenkrat srečka nosečka.
Jst sem tud 3x na tedn do 6-ih v službi, al pa 7-ih, ko bom mela pa otročka, pač ne bom...

(odgovor članu emsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
18.2.2009 14:42:34   
dysan
čaw čaw

no jaz z UZ, počasi napreduje, desno 14, levo 11, tak, da kaže dobro, naslednji UZ imam v petek 20.02.

buča- user posted image   user posted image  in srečno jutri na inseminaciji, bom držala pesti, da je zadnja za tebe....user posted image

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
18.2.2009 15:06:08   
Fargesia

user posted image pejte se srtuser posted image user posted image vas že ujamem,pa če potem takoj umremmmmmuser posted image user posted image user posted image ...ja,ena s svetlo rjavimi lasmi mi hod po glaviuser posted image ,k se je dost smejčkalauser posted image user posted image user posted image

uuuu, to sem jaz!!!!user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
18.2.2009 17:52:09   
Ejla
neela , buča , kimsy...hvala za nasvete...sem kar hitro spoznala, da ne bo šlo...ta mala je bolana, mož mora delat, nikogar nimam za varstvo...časa zase imam 0..kje pa naj dobim čas še za dolg delavnik in ob tem še učenje...pa o pridem domov, še iz vseh koncev očitki...ah, bo pač mogel moj sanjski poklic pač počakat...se bojim samo tega, da bi mi bilo kdaj žal.
No ampak, se bom odločala čez kakšen mesec, ko bo čas za to...do takrat si pa ne bom več belila glave...če pa v tem času zagledam še user posted image bo pa odločitev v tem trenutku še toloko lažja, kajne?

buča bom stiskala pesti!!!
Farggi in neela kok fajn da skupi čakate na uz-je...čas gre hitreje...včasih je kar dolgčas drugače, sploh če moraš velikokrat pridet, kajne!

Mene daje pa takšna utrujenost, da bi skozi spala...pomlad se začenja!Se bo treba zbudit iz zimskega spanjauser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
18.2.2009 18:40:03   
neela

uuuu, to sem jaz!!!!user posted image

jaaa....buča, Fargi je tista, k se je skoz pritoževala...jaz sem pa tista, ki jo je mirila...user posted image user posted image user posted image ...ti si pa tista z očali in rjavim pažem???

Ja, takle imamo sedaj pri nas....danes pade stopka, v petek pa IUI. Sicer tokrat stavimo samo na enega konja a me misel, da bo iui delal Drobnič kar pomiri...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
18.2.2009 18:41:02   
neela
buča - naj plavalčki jutri čimprej zadanejo tarčo!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Znaki, ki kažejo, da imate preveč "moš...
Ko gre za žensko neplodnost, je večkrat težava v preveč kot premalo testosterona. V članku preverite, kateri so znaki, d...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?