Ejla
|
POZDRAVLJENE PUNCE! Vidim da fino tečejo UZ-ji..kar en za drugim...pa naj potem tako lepo tud inseminacije in kot pravi buča, naj se malčki primejo kot klopi! Buča, žal mi je za sineka ...mogoče pa vama bo vajin angelček priskočil na pomoč...in bo zrihtal , ki se bo fajn prijel in zdravo rasel vseh 9 mesecev! Jst sem kar mal odmislila te dni na čakanje na test, imam slab občutek, pa nisem preveč žalostna...sam se mi zdi, da če bi bila noseča, bi zdej to že čutila ...pa ne...bo res presenečenje če bo plusek...saj nisem pesimistka, res ne, ne narobe razumet, ampak tko kot se mi je zdelo v začetku da tokrat pa bo, zdaj čutim da še ni, mogoče naslednjo rundo. Sicer pa imam rada presenečenja! Sedaj imam krizo zaradi službe, ker sem si vedno govorila, da ne bom karieristka, pa da bom imela raje veliko srečno družino...sedaj pa ko se mi ponuja možnost, da izberem tisto, kar rada počnem(v službi), ki pa zahteva veliko žrtvovanja in več let izobraževanj, tko da bi namesto ob 4h bila doma ob 5h ali 6h, kar ne vem kaj naj...mogoče nama ni usojeno imeti več otrok in zato naj izberem pravo službo, ki me veseli...ali pa naj ostanem pri svoji prvotni službi, ko bo delala doma in imela veliko več časa za moja dva sončka( in )...joj to je grozna odločitev!!! Kaj naj?!? ...No, ne zamerit mal sem se skihala,čeprav ni glih tema za sem gor, sam k sem v takem precepu, da kar peče!!! Pardon!
|