|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
18.2.2009 18:42:53   
neela

user posted image  

user posted image
  • neela - 2.IUI: 20.2.
  • buča - 2.IUI: 19.2.
  • dysan - 3.IUI - 4.UZ: 20.2.
  • HANYBANY - 1.IUI - 1.UZ: 18.2.
  • Fargi - 4.IUI - 1.UZ: 23.2.
  • gapii27 - IUI - štart: 26.2.
  • Ejla - 2.IUI - test: 1.3.
  • kimsy - 1. IVF v marcu 
                     user posted image
  • kittyy - srečno na IVF
                    user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI) user posted image
  • kitka1 (uspešen 2. IUI) user posted image
  • obayifo (uspešen 4. IUI) user posted image
  • boob (uspešen 2.IUI) user posted image  

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
18.2.2009 18:46:04   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: neela

jaaa....buča, Fargi je tista, k se je skoz pritoževala...jaz sem pa tista, ki jo je mirila...user posted image user posted image user posted image ...ti si pa tista z očali in rjavim pažem???

Ja, takle imamo sedaj pri nas....danes pade stopka, v petek pa IUI. Sicer tokrat stavimo samo na enega konja a me misel, da bo iui delal Drobnič kar pomiri...user posted image user posted image user posted image

Evo tole novico sem šla čekirat na RR.
Bravo stara user posted image user posted image user posted image .
Tko se dela.

Buča, če si tista kot mislimo, da si...
Jst sem ti pa v nedeljo po UZ-jih razlagala kako zgleda punkcija.
Tokrat je bila manj boleča.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
18.2.2009 18:50:42   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

CIA klomifenk dela....user posted image user posted image user posted image user posted image ....vse že vemo zate buča....sam ti nočeš za nas....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
18.2.2009 19:04:22   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

CIA klomifenk dela....user posted image user posted image user posted image user posted image ....vse že vemo zate buča....sam ti nočeš za nas....user posted image user posted image user posted image

Pa ste/smo res prava CIA.user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
18.2.2009 19:19:14   
buča
emsika,tenks.
miška,aja,vem ja ktera si....z oblekco,pa s škornjiuser posted image
pa tenks fargi,neela,ejla...pa vse,k jutr boste držale pesti.....

pravi mojuser posted image ,da se bo jutri prvi fantek vrnil....potem pa greva,pa mu  prižgeva svečko....user posted image
test delam 8.3.,za dan ženauser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
18.2.2009 19:22:23   
buča
pa dysan,stela rosa,pa lučka vse mislte name...poj pa gremo na user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
18.2.2009 19:23:13   
neela
buča, vi lav ju!!! Jutri pa ti razturaj GK, ker začuda sama celo jutri NE bom rabila obiskat GK....tko da tebi štafeto predajam, sama pa jo zopet prevzamem v petek....user posted image user posted image user posted image

khm....pa SI tista al nisi?? Sedaj pa mene firbec....user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
18.2.2009 19:33:56   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: buča

emsika,tenks.

pravi mojuser posted image ,da se bo jutri prvi fantek vrnil....potem pa greva,pa mu  prižgeva svečko....user posted image
test delam 8.3.,za dan ženauser posted image

Bomo mislile nate. user posted image  user posted image  user posted image  Jutri pa naj bo IUI uspešen. Pa saj me tako in tako vemo, da bo. Jaz sem večni optimist.user posted image
pa še dober datum imaš za test.user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
18.2.2009 19:55:39   
miska73

Tudi jst bom zate držala pestke.
Ja, tista sem user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
18.2.2009 20:22:39   
buča
zdeeeej me pa mate.user posted image kuj jutr k frizerju po drugo barvo,pa k optiku po nova očala,pa druge lečeuser posted image ...neeee,sj se heckamuser posted image ...recesija je tuki,jest mam že narastek...upam,da CIA tega ne bo opazilauser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
18.2.2009 20:48:49   
kittyy
joj bejbe kokl ste se razpisale.
.............mam eno novico za vas..........
sem dons skor zivcnega fasala k sem Tomazevica skor 4 ure cakala.
pol mi je pa UZ delal,ja in ...ugotovil je pregrado na materniciuser posted image user posted image user posted image user posted image
morm jutri poklicat da se narocim na operacijo za HSC,pol pa nc ne vem kako naprej
.se pravi da sem zastonj delala IUI 2x,...upam da bo sedaj naravno oz po operaciji.
mal sem se vam mogla izpovedat,ker je bil kar sok,ker sem bla glih leto dni nazaj na laparo,pa bi mi takrat lahko vse zrihtali,bolj slabo narkozo prenasam.
za vse stiskam pestke,ki imate zdej IUiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
18.2.2009 20:57:19   
neela
buča, jaz sem te prepoznala po slikci tvoje sončice...pa narastek in očalca gor al pa dol. user posted image

kittyy, daj pojdi ti še enkrat k Tomaževiču na posvet. Kot je meni znano naj bi pregrada niti ne bila toliko problem, da se ne zanosi temveč bolj tvegano, da se ne donosi! Jaz bi na tvojem mestu raje štartala proti ivf-ju. Kakorkoli, glavno da bo kmalu user posted image , kajne? Drži se...BO!

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
18.2.2009 21:15:53   
kimsy
ja, vidm, da ste res same opasne tam na GK hodile zadnje čase! user posted image
neela - jst sm si tooook Saškota želela za 2. IUI, pol me je pa po iui-ju ene 15 min tok bolelo, da mi je blo kar slabo. Tok da upam, da boš mela več sreče. user posted image  Pa še slabe volje je bil, mi je razložu, kok bi bil raje sam za vse, kot da ma take sestre okol sebe! user posted image
kittyy - to, da se Tomaževiča čaka več ur, je vsem jasno, pol pa še kšno pacientko mal nap....  Jst bi šla tud na posvet še enkrat. Jst sem mela pregrado, pa je rekel dr. D, da mi je ne bi odstranjeval, če ne bi imela še laparo zaradi cist.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
18.2.2009 21:37:39   
Fargesia

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

user posted image pejte se srtuser posted image user posted image vas že ujamem,pa če potem takoj umremmmmmuser posted image user posted image user posted image ...ja,ena s svetlo rjavimi lasmi mi hod po glaviuser posted image ,k se je dost smejčkalauser posted image user posted image user posted image

uuuu, to sem jaz!!!!user posted image

jaaa....buča, Fargi je tista, k se je skoz pritoževala...jaz sem pa tista, ki jo je mirila...user posted image user posted image user posted image ...ti si pa tista z očali in rjavim pažem???

kaj sem se pa prtoževala?! a tist k je šla ena hladnokrvno mimo vseh nas k smo sedele tam in čakale? al kaj drugega?user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
18.2.2009 21:38:13   
Fargesia
Buča, srečno jutri!!!!

neela ti pa v petek razturaj!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
19.2.2009 15:47:12   
Ejla
kako ste CIA-jevke!user posted image user posted image user posted image Še kaka novička.

Buča, kako je šlo?

Neelika jutri pa ti!!Srečno!

Kittyy, nič se sekirat zaradi maternične pregrade...to je bolj pogosto kot si mislimo...in pa velikokrat s takšno pregrado čisto normalno zanosijo in donosijo...včasih malo prej rodijo, če je pretesno...lahko pa čisto nič. Včasih jo pri neplodnosti odstranjujejo za vsak slučaj, če bi kaj ovirala...ampak največkrat ni pregrada glavni razlog, sploh če je samo pregrada, ker obstaja tudi dvoroga maternica.
Brez panike, po še eno mnenje...in potem gasss dalje na IVF, če je treba pa tudi na to odstranitev! Nič se ne boš plašila, kajne?!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
19.2.2009 17:33:28   
neela
kimsy, veš, sam naj se proba dr. D postrani in kislo držat, ga bom tako lepo gledala, da se bo moral omehčat. Hmmm...al pa če si kakšno mašnco tam spodaj nadanem. To mu bo pa definitivno polepšalo dan. user posted image

buča, poroooooočiiiiiiiiiiiloooooooooo!!!!!

Ejla, kako si ti? Kaj počenjaš in zakaj nič??? user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
19.2.2009 17:34:35   
neela

user posted image pejte se srtuser posted image user posted image vas že ujamem,pa če potem takoj umremmmmmuser posted image user posted image user posted image ...ja,ena s svetlo rjavimi lasmi mi hod po glaviuser posted image ,k se je dost smejčkalauser posted image user posted image user posted image

uuuu, to sem jaz!!!!user posted image

kaj sem se pa prtoževala?! a tist k je šla ena hladnokrvno mimo vseh nas k smo sedele tam in čakale? al kaj drugega?user posted image

ja, saj vem....saj si samo bolj glasno razmišljala, kajne??  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
19.2.2009 18:32:57   
Ejla

Ejla, kako si ti? Kaj počenjaš in zakaj nič??? user posted image

Jst sem kar fajn, smo s ta malo doma same, pa jo ne peljem še ven, ker je imela do  včeraj vročino. Tatko nam hiško zida, me pa se crtamo. Drugače pa pečem še eno pecivo, eno tako roladico iz čokolade in višenj...mmmmmmmm bo fino.
Ti pa si še drzni reč, da nič ne počenjam!user posted image

Tvoja naloga pa je da se danes crtaš s tvojimuser posted image ...tko bo jutri več efekta ...boš vidla da res! In tisti tvoj ta korajžni folikelček bo tko z veseljem sprejel migetalčka! Kaj pa veš, mogoče pa je bla zadnjič prevelika gužva , pa so spermiči zmedli...zdaj pa jim bo cilj jasen, a ne?!?user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
19.2.2009 19:19:26   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Ejla
Ti pa si še drzni reč, da nič ne počenjam!user posted image

saj vidim, da si pridna k user posted image ....ampak malo te moram dražit....tko pač izražam svojo user posted image ...no, tisto pecivo pa bi vendarle lahko malo podelila, a? Saj ga vi itak ne boste mogli vsega pojest...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ejla
Kaj pa veš, mogoče pa je bla zadnjič prevelika gužva , pa so spermiči zmedli...zdaj pa jim bo cilj jasen, a ne?!?

Hmmm....mogoče pa bo res kaj na tem. Se sploh niti ne bi čudila, ker moj  je res bolj zmedene sorte tko da če so tudi tisti silni plavalčki taki, kot očka...saj veš - user posted image ne pade daleč od user posted image , kajne?

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
19.2.2009 19:22:40   
Hana76
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

se 'pofočkam'
sem bila na IUI v Grazu in lahko povem, kako je tam.
zdaj pa čakamo....

obayifo, mene zanima, kako je kaj s temi zadevami v AUT. Ali si šla tudi na vse preiskave gor? Kje točno si bila? Na koga si se obrnila? Pa še ti mi povej kakšno info, ki se ti zdi pomembna. Sem še čisto na začetku pa malo zbiram informacije, da se bom lažje odločila. 

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
19.2.2009 19:26:38   
buča
evo,mene......ja,danes sva bili 2 za iui...ena bejba,ki ima doma 2-letnika in,ki ga je dobila tud na iui-u.Delal je dr.ZORN,bil zelo prijazen,skoz je sonček omenjal,kako lep dan je....user posted image

test mam 8.3....bomo vidl...za kakšne občutke je mnoooogo prezgodej,upajmo pa na najboljše,anedeuser posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
19.2.2009 19:33:49   
buča
neela,lubica,jutr veeeeeeelik srečeuser posted image user posted image user posted image
kako si mislila,da si me prepoznala po slikici moje sončice?
me pa kr fajn vse špika dons v sp.štuku...tamalo dam ajat,poj pa grem še jest ajat...s kurami dons..

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
19.2.2009 20:11:51   
neela
...ja,danes sva bili 2 za iui...ena bejba,ki ima doma 2-letnika in,ki ga je dobila tud na iui-u.

user posted image user posted image user posted image s to dečvo sem včeraj kofetkala...user posted image user posted image user posted image ...super punca...nisem pa jo vprašala, če tudi kaj straši na RR-ju

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
19.2.2009 20:15:35   
neela

neela,lubica,jutr veeeeeeelik srečeuser posted image user posted image user posted image

pumpkin, THAAANKSSSS!!!!

kako si mislila,da si me prepoznala po slikici moje sončice?

Ne vem, nekako sem si zapomnila slikco tvojega dekliča, po tej slikci pa sem bila tudi bolj ziher, da si to ti...user posted image

me pa kr fajn vse špika dons v sp.štuku...tamalo dam ajat,poj pa grem še jest ajat...s kurami dons..

pojdi počivat....danes si si zaslužila!

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?