|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
16.2.2009 21:17:42   
blaža
Mi ne rata slikice prilepti no ma v glavnem so PUSTNI KROFI. Mmmmmmmmmmmmmuser posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
16.2.2009 21:19:59   
Stipe air force
Se res ne obremenjujem s tem... vidim da ful napreduje iz dneva v dan... v kratkem bo sigurno shodila user posted image . V vrtcu sem danes videl kako delajo z otroci... skupaj so tisti ki hodijo in tisti ki se ne... ma je ful zanimivo gledat kako uzivajo skupaj in se sploh ne sekirajo a znajo ze hodit ali ne...user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
16.2.2009 21:20:57   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Mi ne rata slikice prilepti no ma v glavnem so PUSTNI KROFI. Mmmmmmmmmmmmmuser posted image

ne dajat slikce... bom skocu v zaslon... user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
16.2.2009 21:21:04   
ella79
bajsa jaz sem tudi mnenja, da bo user posted image že sam osvojil samostjno hojo, ko bo to zanj pravi čas. Naša čist fajn šeta s poganjalcem, k ima ogjaco za naslont zadaj, pa se prime in šiba user posted image najbolj fino je zunaj na asvaltu, k mal premza user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
16.2.2009 21:26:43   
Februarka08
Čer.

Uf, čvekate....... user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
16.2.2009 21:33:04   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Čer.

oooooo, prjatlca.... ceeer, kako tasca? user posted image  user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
16.2.2009 21:34:53   
Februarka08
Sem videla da so več ali manj vici... teh se mi pa ne da bratuser posted image
Ko sem prišla iz šihta sem se samo stuširala in na kavč vrgla... 1 uro nisem mogla vstatuser posted image user posted image zdej sem vas prišla pozdravit, lačna sem, zato grem raje spat... moj itak ni nič naredu za večerjo, tako da bom na shujševalniuser posted image moški... Stipe, ti si izuzetuser posted image

Bajsa, tudi jaz sem mnenja, da ko bo shodila, bouser posted image našo tudi vsi priganjajo in jo primerjajo z drugimi user posted image kolk mi gre to na živceuser posted image user posted image user posted image že res, da se je ful hitro začela plazit (pri 5.5 mesecih), ampak hoja po dveh ji dela še mal preglavicuser posted image ob poganjalčku dobro šiba, za roke jo probam čim manj držat, tako da če hočeva kam pridt, jo primem za trup in peljem, ona pa raca in se smeji kot počen mačekuser posted image cuker moj, jaz jo tako pogrešam med šihtomuser posted image ah, zdaj sem že zašla iz temeuser posted image Skratka, vsi bojo shodiliuser posted image

Vsem user posted image user posted image za korake.

Grem, vsem lepo nočko in lepe sanjeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2482
16.2.2009 21:35:42   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Čer.

ma tašča v reduuser posted image jutri ma obl.poroke - 30 let in pričakujem da nas bo vsaj na kosilo povabilauser posted image user posted image user posted image drugače se pa vpeljuje v varuškouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
16.2.2009 21:37:33   
Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Čer.

ma tašča v reduuser posted image jutri ma obl.poroke - 30 let in pričakujem da nas bo vsaj na kosilo povabilauser posted image user posted image user posted image drugače se pa vpeljuje v varuškouser posted image

To vedno prav pride.... le izkoristi vse moznosti... user posted image  user posted image  user posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 2484
16.2.2009 21:38:44   
Stipe air force
Blaza, kje so zdej te slikce krofov.... user posted image  A ste jih prhitr pojedl, mogoć user posted image  user posted image   user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2485
16.2.2009 21:39:20   
lillchy123
čer user posted image
sem pršla sam pozdravt, k sem si šivalni stroj sposodla in zdej firnke šivam user posted image  upam, da bosta frajle vesele user posted image

za jutr nam pa držte pesti. user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2486
16.2.2009 21:48:55   
Janey
čer

prišla sem samo par slikic pokazat ker se mučim že 2 ure jih urejat in zbirat pol grem pa ninat

Tak mi hodimo:
user posted image

user posted image

user posted image

Prva torta:
user posted image
Druga "torta":
user posted image
Tretja torta:
user posted image
Jaka:
user posted image

user posted image

lep večer in lahko nočuser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
16.2.2009 22:41:07   
Stipe air force
Janey, lepe fotke....  user posted image

Kva je zdej... ura se enajst ni in vse je tiho..... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
16.2.2009 22:50:05   
Suzi*
...je treba jutr delat. 

zato grem tud jaz zdej v mižule. pri meni že vsi spijo.

nočko.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 2489
16.2.2009 23:07:05   
lillchy123
zavese že visijouser posted image

zdej se grem pa še mal pred tv zrelaksirat, ker sem tok na trnih, da drugač sploh zaspat ne bom mogla

nočko

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
16.2.2009 23:13:54   
Stipe air force
No, grem pocas spat.... jutri zjutraj me caka Carica in nadaljevanje uvajanja v vrtcu.... user posted image ... Ene greste jutr vsluzbo... nism reku delat... ce pa ze delate... moje sozalje.... user posted image  user posted image  user posted image

Nocko user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
16.2.2009 23:33:20   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Samo vas pozdravim , merkajte svoje sončke , bolnice so polne bolanih otrok ...Mi dve smo z Elmo v bolnici ostale , da vidijo kaj ji je , ful je boga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem domov prišla po stvari ...lp

Joj Elma ful mi je hudo za tvojo pikicouser posted image user posted image , upam, da bo čimprej zdravauser posted image . Držita se!

Pina tudi Ani želim, da se čimprej pozdraviuser posted image , joj kolko je teh user posted image  bolezni. Bogi otročki, ki so bolniuser posted image .

Nočko

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 16.2.2009 23:35:07 >

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
17.2.2009 6:41:34   
misar
dobro jutro

prva. že kavica in internet pojeta..na hitro, ker moram še vse v red spravit

spet ena porazna noč. zdravje je že boljše, kašelj se je umiril, nosek spušča še čisto malo, vročine ni. naj tako tudi ostane. še danes bo tamala pri teti in sestričnah, potem pa spet v varstvo.

noči so porazne. največ je v kosu spala od 21-23.30, potem se je zbujala na 1 uro, proti jutru na 15 minut user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

mislim, da jo matra več stvari: šmrkelj, ki ji moti dihanje, zobje, ki glih toliko, da niso že zunaj in pa ponovno to, da je cel dan stran od mene.mora eno noč spet moj it v akcijo, ker tamala bi celo noč na zizah visela, se spomnim, da enkrat sva cut naredila in je moj prevzel ponoči in se je stanje pol izboljšalo. bomo vidli so rekli slepiuser posted image user posted image user posted image user posted image

grem eno alelujco odpet, pol pa gas, da se zrihtava

lep dan vsem

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
17.2.2009 7:23:15   
ella79
elma user posted image user posted image user posted image srčno upam, da bosta kmalu doma user posted image

misar user posted image user posted image user posted image za vas tudi držim pesti, da se stanje le še izboljša

janey user posted image user posted image user posted image kok je Jaka fletn user posted image pa kok fajn že koraka user posted image

Zoja pridelala še en zobek user posted image tako da ima sedaj popolno zbirko enk user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
17.2.2009 7:26:23   
Janey
Jutro

Kava je ze na mizi, en čik sem že skadila...sem ga potrebovala, ker je jakec tak jokal ko sem pripeljala k varuški. Danes gre tašča ponj, je ljubusumna na mojo mamo, ki hodi 2x prej po njega in mora it ona tut, da ja nebi kaj zamudila. hjojuser posted image user posted image sem se včeraj malo spihala in sem danes že bolše. bom lahko normalno komunicirala danes z njo, ker včeraj bi ji vrat zavila, če bi jo videla. danes bomoimeli pa en dovg pogovor, ker to tak ne more bit. pa bomo videli če bo kaj pomagalo. sej tak vem, da se ji ne da rečt, pa ok.

eno ?
: a ve zjutraj date pikecom še zajtrk preden jih peljete? ker jaz dam, ampak danes sem ga zbudila in je bil še ful zaspan in sem mu dala za jest, pa je vse zbruhal, kar je pojedel. zdaj pa ne vem al naj mu ne dam. samo včasih se pa zbudi prej in je pol lačenuser posted image

zdaj grem pa na eno alelujouser posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
17.2.2009 7:45:35   
blaža
janey, lepe slikice user posted image user posted image user posted image

sem pa takoj vidla, da maš mizo pa stole iz IKEE.user posted image pa še enake povštre za na stol maš kot jazuser posted image Smo tudi mi kupli tako mizo in stole pred cajtom.user posted image

lillchi držim pesti za danes.user posted image user posted image user posted image user posted image

stipe, slikice od krofov ni, ker si mi zagrozil, da je ne smem prilimat, ker boš v ekran skoču.user posted image
mogoć danes. Mogoć.user posted image

ELMA, upam, da boste kmalu doma, javi kej kako ste, če boš lahko.user posted image user posted image user posted image

Pina za Ano tudi, pa za te user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
17.2.2009 7:47:13   
blaža
Jutro. Spali super!user posted image user posted image user posted image

je šel za sedmo in se ni niti enkrat zbudil do šeste, pol se je pa malo premetaval do 6.45 in pol sva se še malo pocartala v veliki postelji in ob 7ih vstala.user posted image

No zdej že pijem user posted image

Sem si jo morala kar sama skuhat, a ne Misar?!user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
17.2.2009 7:51:28   
blaža
http://www.kulinarika.net/slikerecepti/4670a.jpg

Evo Stipe pokukaj sem!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
17.2.2009 7:52:06   
blaža
Sem dala tako , da se ne zaletiš v ekran.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
17.2.2009 7:53:17   
mary_lou
LILCI user posted image user posted image user posted image user posted image
LUKEC user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?