Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 11:05:50
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Hojla... dobro jutro... Carico sem prvic pustu v vrtcu in me cez eno uro trsica poklice in pove ce je vse ok... , namrec Caricina stopnja francoscine je ze na takem nivoju... da je ze zacela uporabljati flamscino in anglescino.... in je zato tam ostala... ... Preden sem zginu od tam (tko da me ni vidla ko odhajam) je samo rekla "**** off in slovenstina" ... Mogoć jo bom govorila ko v petek pridemo v SLO " Lillchy, ELMA, Pina Pina, ne v Rizano... se lahk utopis, pa se ribe bodo hrbtrno plavale Blaza... krofi tko disijo, da se mi je zaslon zameglil... bravo za carico. upam sam, da bo anči tudi tako pridna, glee na to, da se bova uvajali le 1 teden... Stipe, ma se bom hitlau tisti del kjer je malo rib. aja, glede na to da sem polna gnoja v glavi, me bojo mogoć vesele, ker bo hraneeeeee Ti, a pol bova s Pinotom sama svinjarije jedla in pila refosk..., ce mislis ostat v Rizani
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 11:06:50
|
|
|
|
ella79
|
listek za vaju z Davidom pina in Ana carica, ki obvlada že več jezikov
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 11:11:01
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 listek za vaju z Davidom pina in Ana carica, ki obvlada že več jezikov Carici bom prenesel tvoje cestitke.... mi je pa rekla: "Pardones moi... tisti cnecek Liam z menoj v vrtcu je puncka... in ime ji je Lia" ... Vceraj je bogca mislila, da je fanek.... Kako kej Zoya , ter moj prjatu..., ter sportniki
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 11:14:21
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Hojla... dobro jutro... Carico sem prvic pustu v vrtcu in me cez eno uro trsica poklice in pove ce je vse ok... , namrec Caricina stopnja francoscine je ze na takem nivoju... da je ze zacela uporabljati flamscino in anglescino.... in je zato tam ostala... ... Preden sem zginu od tam (tko da me ni vidla ko odhajam) je samo rekla "**** off in slovenstina" ... Mogoć jo bom govorila ko v petek pridemo v SLO " Lillchy, ELMA, Pina Pina, ne v Rizano... se lahk utopis, pa se ribe bodo hrbtrno plavale Blaza... krofi tko disijo, da se mi je zaslon zameglil... bravo za carico. upam sam, da bo anči tudi tako pridna, glee na to, da se bova uvajali le 1 teden... Stipe, ma se bom hitlau tisti del kjer je malo rib. aja, glede na to da sem polna gnoja v glavi, me bojo mogoć vesele, ker bo hraneeeeee Ti, a pol bova s Pinotom sama svinjarije jedla in pila refosk..., ce mislis ostat v Rizani do takrat bom že nazaj
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 11:25:35
|
|
|
|
Stipe air force
|
No, zdaj grem v vrtec ker malcki imajo kosilo... tko da se to vidimo... kako gre...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 11:29:03
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: ella79 listek za vaju z Davidom pina in Ana carica, ki obvlada že več jezikov Carici bom prenesel tvoje cestitke.... mi je pa rekla: "Pardones moi... tisti cnecek Liam z menoj v vrtcu je puncka... in ime ji je Lia" ... Vceraj je bogca mislila, da je fanek.... Kako kej Zoya , ter moj prjatu..., ter sportniki Aha, bo treba tebe tut še mal na francosčino poslat vidim Pa ne vem kdo se je zmotil, carica al ti, da tista punčka nima lulčka Itak je pa carici vseeno al je kitajsk al francosk, sam da se dobro počuti Jaz sem čist "nesrečna" ker spet nekaj zamujam
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 11:46:00
|
|
|
|
MetiLu
|
Dan! Kakšen sonček je zunaj jest moram it pa na šiht Sicer smo imeli pa celo noč fešto, ker je imel Janez čist zabasan nos očitno mamo le malo reakcije na cepljenje, bo lih 1 teden od tega ... no, dokler ni vročine je čist ok, upam da se ne bo kej bolj prehladil Dones dopoldna sem mal SN obiskala in v nopbeni štacuni ne najdem več bodijev z dolgimi rokavi in spodnjih delov trenerkic brez patenta spodaj same neke fensi cunjice majo pa vse že za spomlad ... našmu so pa vse hlače skor prekratke, pa je k en capelj v varstvu Vsem bolančkom pošiljam Lilči in Lukcu pa Lep dan punce, grem € služit,ker jaz tud bolj kot preračunavam bolj mi je te položnic so za znoret
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 12:04:31
|
|
|
|
larisa
|
Dan ker je ravno danes poseben dan za nas, se pa moram malo oglasit. Nejc je šel prvič sam v varstvo in je bilo vse ok! Brez joka, brez težav. Upam da tako tudi ostane. Vsem slavljencem, ki sem jih že zamudila se opravičujem in voščim za nazaj Naj rojstni dnevi trajajo dlje kot en dan, zato ni nobena čestitka manj iz srca! Upam, da so vsi februarčki in februarčice veseli in kar se da zdravi! Pozdravćić vsem
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 12:09:47
|
|
|
|
Februarka08
|
Listek za vaju z Davidom Pina za vaju z Ano Nizy Stipe in Dolenjka za carico Larisa za Nejca Jaz sem jo dala ravno spat, itak še poje v postli... bom mogla not in mal zavpit da je treba spat, potem pa lahko v minuti zaspi Jaz grem pa kuhat in do konca narest vabila za njen 1. roj. dan prej sva packale po kuhni z rdeča tempera, ne me vprašat kakšna je bla
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 12:31:01
|
|
|
|
itata
|
februarka: nikol mi ne bo jasno kako daš ti lariso v posteljo in ona lepo leži in mogoče kej pojamra pol pa zaspi to je men k znanstvenofantastični film naš bi se prej nauču iz postelje splezat kot pa ležal sam in zaspal...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 12:33:59
|
|
|
|
Stipe air force
|
Sefla pravi da zamuja trenutke okrog Carice.... ... Ma ni res bo ze spet ful znjo prej al slej... ... Ji ze jaz prenesem vsaj del lepih trenutkov s Carico... (psssst, Februarke, ona se to ne ve... ce bo izbrana za delavko meseca... ji ne gine nagradno slikanje z Barossotom in Potocnikom, mogoć)... (psssst, ce pa tedva toplovodarja nocta sliko z njo... bom pa prosu Murkota )
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 13:08:54
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Sefla pravi da zamuja trenutke okrog Carice.... ... Ma ni res bo ze spet ful znjo prej al slej... ... Ji ze jaz prenesem vsaj del lepih trenutkov s Carico... (psssst, Februarke, ona se to ne ve... ce bo izbrana za delavko meseca... ji ne gine nagradno slikanje z Barossotom in Potocnikom, mogoć)... (psssst, ce pa tedva toplovodarja nocta sliko z njo... bom pa prosu Murkota )
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 13:10:06
|
|
|
|
Janey
|
dolenjka imaš zs
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 13:34:49
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey dolenjka imaš zs ti tut
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 13:39:42
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dan, najprej čestitke vsem slavljencem Mamice pa ste ful lepe tortice napekle , moje so prava katastrofa proti vašim. IZVIRNO SPOROČILO: itata februarka: nikol mi ne bo jasno kako daš ti lariso v posteljo in ona lepo leži in mogoče kej pojamra pol pa zaspi to je men k znanstvenofantastični film naš bi se prej nauču iz postelje splezat kot pa ležal sam in zaspal... - zakaj mi je to tako znano dolenjka - za Tarino uvajanje. Pa ne bit žalostna, da kaj zamujaš, ker te pri uvajanju ni zraven. Saj Tara ve, da ima čudivita starša, ki se pač morata dopolnjevat. Saj, ko bo na prvi randi šla tudi ne boš šla zraven.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 13:39:43
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata februarka: nikol mi ne bo jasno kako daš ti lariso v posteljo in ona lepo leži in mogoče kej pojamra pol pa zaspi to je men k znanstvenofantastični film naš bi se prej nauču iz postelje splezat kot pa ležal sam in zaspal... takoj, ko sem pojamrala da še ne zaspi, je potem zaspala rabi sicer ene 10 min, ampak potem spi Evo, meni se kosilo kuha, vabila sem pa tud nardila... sicer niso ne vem kaj ampak so pa vsaj ˝domača˝ Evo, nekak takole izgleda...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 13:41:27
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: itata februarka: nikol mi ne bo jasno kako daš ti lariso v posteljo in ona lepo leži in mogoče kej pojamra pol pa zaspi to je men k znanstvenofantastični film naš bi se prej nauču iz postelje splezat kot pa ležal sam in zaspal... takoj, ko sem pojamrala da še ne zaspi, je potem zaspala rabi sicer ene 10 min, ampak potem spi Evo, meni se kosilo kuha, vabila sem pa tud nardila... sicer niso ne vem kaj ampak so pa vsaj ˝domača˝ Evo, nekak takole izgleda... - unikatna vabila, meni je to zelo všeč Daj mi še zaupaj, kako ti sem prilepiš slikce? Ker se meni ne da vedno na shrani.si hodit.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 13:54:03
|
|
|
|
Anonimna.f
|
b
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 13:55:35
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: itata februarka: nikol mi ne bo jasno kako daš ti lariso v posteljo in ona lepo leži in mogoče kej pojamra pol pa zaspi to je men k znanstvenofantastični film naš bi se prej nauču iz postelje splezat kot pa ležal sam in zaspal... takoj, ko sem pojamrala da še ne zaspi, je potem zaspala rabi sicer ene 10 min, ampak potem spi Evo, meni se kosilo kuha, vabila sem pa tud nardila... sicer niso ne vem kaj ampak so pa vsaj ˝domača˝ Evo, nekak takole izgleda... - unikatna vabila, meni je to zelo všeč Daj mi še zaupaj, kako ti sem prilepiš slikce? Ker se meni ne da vedno na shrani.si hodit. hvala jaz vedno dam kle gor preko shrani.si, tako da ti ne morm nič pomagat
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 13:56:16
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimna.f b ooooo, daaaaaaan b
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 14:00:40
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Anonimna.f b ooooo, daaaaaaan b Ne b, dan anonimna.f Katera se pa zdaj skriva
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 14:04:13
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Anonimna.f b ooooo, daaaaaaan b Ne b, dan anonimna.f Katera se pa zdaj skriva f Fudo b Buljubašić Sefla... to je Fudo Buljubašić (mogoć)
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 14:05:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Anonimna.f b ooooo, daaaaaaan b Ne b, dan anonimna.f Katera se pa zdaj skriva f Fudo b Buljubašić Sefla... to je Fudo Buljubašić (mogoć) a onaj? Dobar pol
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 14:08:01
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Anonimna.f b ooooo, daaaaaaan b Ne b, dan anonimna.f Katera se pa zdaj skriva f Fudo b Buljubašić Sefla... to je Fudo Buljubašić (mogoć) a onaj? Dobar pol Tist... k bos dobla nagradno slikanje z njim... ker bos delavka meseca v EU (sm zvedu da bi se Barosso se slikal s teboj, razlog je pa toplovodar Potocnik k se noce... )
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 17.2.2009 14:09:42
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Anonimna.f b ooooo, daaaaaaan b Ne b, dan anonimna.f Katera se pa zdaj skriva f Fudo b Buljubašić Sefla... to je Fudo Buljubašić (mogoć) a onaj? Dobar pol Tist... k bos dobla nagradno slikanje z njim... ker bos delavka meseca v EU (sm zvedu da bi se Barosso se slikal s teboj, razlog je pa toplovodar Potocnik k se noce... ) važn da si ti s stanjem na mojem TRR zadovoljen 15. v mesecu, vse ostalo bova pa na 4 oka poračunala
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?