|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
17.2.2009 11:05:50   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Hojla... dobro jutro... user posted image  user posted image  user posted image

Carico sem prvic pustu v vrtcu in me cez eno uro trsica poklice in pove ce je vse ok... user posted image , namrec Caricina stopnja francoscine je ze na takem nivoju... da je ze zacela uporabljati flamscino in anglescino.... in je zato tam ostala... user posted image  user posted image  user posted image ...

Preden sem zginu od tam (tko da me ni vidla ko odhajam) je samo rekla "**** off in slovenstina" user posted image ... Mogoć jo bom govorila ko v petek pridemo v SLO user posted image  user posted image  user posted image "

Lillchy, ELMA, Pina user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pina, ne v Rizano... se lahk utopis, pa se ribe bodo hrbtrno plavale user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Blaza... krofi tko disijo, da se mi je zaslon zameglil... user posted image  user posted image  user posted image

bravo za carico. upam sam, da bo anči tudi tako pridna, glee na to, da se bova uvajali le 1 teden...

Stipe, ma se bom hitlau tisti del kjer je malo rib. aja, glede na to da sem polna gnoja v glavi, me bojo mogoć vesele, ker bo hraneeeeeeuser posted image user posted image

Ti, a pol bova s Pinotom sama svinjarije jedla in pila refosk..., ce mislis ostat v Rizani user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
17.2.2009 11:06:50   
ella79
listek user posted image user posted image user posted image za vaju z Davidom

pina in Ana user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image carica, ki obvlada že več jezikov user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
17.2.2009 11:11:01   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

user posted image user posted image user posted image carica, ki obvlada že več jezikov user posted image

Carici bom prenesel tvoje cestitke.... mi je pa rekla: "Pardones moi... tisti cnecek Liam z menoj v vrtcu je puncka... in ime ji je Lia" user posted image  user posted image  user posted image ... Vceraj je bogca mislila, da je fanek....

Kako kej Zoya user posted image  user posted image , ter moj prjatu..., ter sportniki user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
17.2.2009 11:14:21   
pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Hojla... dobro jutro... user posted image  user posted image  user posted image

Carico sem prvic pustu v vrtcu in me cez eno uro trsica poklice in pove ce je vse ok... user posted image , namrec Caricina stopnja francoscine je ze na takem nivoju... da je ze zacela uporabljati flamscino in anglescino.... in je zato tam ostala... user posted image  user posted image  user posted image ...

Preden sem zginu od tam (tko da me ni vidla ko odhajam) je samo rekla "**** off in slovenstina" user posted image ... Mogoć jo bom govorila ko v petek pridemo v SLO user posted image  user posted image  user posted image "

Lillchy, ELMA, Pina user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pina, ne v Rizano... se lahk utopis, pa se ribe bodo hrbtrno plavale user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Blaza... krofi tko disijo, da se mi je zaslon zameglil... user posted image  user posted image  user posted image

bravo za carico. upam sam, da bo anči tudi tako pridna, glee na to, da se bova uvajali le 1 teden...

Stipe, ma se bom hitlau tisti del kjer je malo rib. aja, glede na to da sem polna gnoja v glavi, me bojo mogoć vesele, ker bo hraneeeeeeuser posted image user posted image

Ti, a pol bova s Pinotom sama svinjarije jedla in pila refosk..., ce mislis ostat v Rizani user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

do takrat bom že nazajuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
17.2.2009 11:25:35   
Stipe air force
No, zdaj grem v vrtec ker malcki imajo kosilo... tko da se to vidimo... kako gre... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
17.2.2009 11:29:03   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Carici bom prenesel tvoje cestitke.... mi je pa rekla: "Pardones moi... tisti cnecek Liam z menoj v vrtcu je puncka... in ime ji je Lia" user posted image  user posted image  user posted image ... Vceraj je bogca mislila, da je fanek....

Kako kej Zoya user posted image  user posted image , ter moj prjatu..., ter sportniki user posted image user posted image

Aha, bo treba tebe tut še mal na francosčino poslat vidim user posted image  Pa ne vem kdo se je zmotil, carica al ti, da tista punčka nima lulčka user posted image  user posted image  user posted image

Itak je pa carici vseeno al je kitajsk al francosk, sam da se dobro počuti user posted image  Jaz sem čist "nesrečna" ker spet nekaj zamujam user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 2531
17.2.2009 11:46:00   
MetiLu
Dan!
Kakšen sonček je zunaj user posted image  jest moram it pa na šiht user posted image  
Sicer smo imeli pa celo noč fešto, ker je imel Janez čist zabasan nos user posted image  očitno mamo le malo reakcije na cepljenje, bo lih 1 teden od tega ... no, dokler ni vročine je čist ok, upam da se ne bo kej bolj prehladil user posted image

Dones dopoldna sem mal SN obiskala in v nopbeni štacuni ne najdem več bodijev z dolgimi rokavi in spodnjih delov trenerkic brez patenta spodaj user posted image  user posted image  user posted image  same neke fensi cunjice majo user posted image  pa vse že za spomlad ... našmu so pa vse hlače skor prekratke, pa je k en capelj v varstvu user posted image  

Vsem bolančkom pošiljam user posted image user posted image user posted image  Lilči in Lukcu pa user posted image

Lep dan punce, grem € služit,ker jaz tud bolj kot preračunavam bolj mi je user posted image  te položnic so za znoret user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
17.2.2009 12:04:31   
larisa
Dan user posted image

ker je ravno danes poseben dan za nas, se pa moram malo oglasit. Nejc je šel prvič sam v varstvo in je bilo vse ok! Brez joka, brez težav. Upam da tako tudi ostane.

Vsem slavljencem, ki sem jih že zamudila se opravičujem in voščim za nazaj user posted image  Naj rojstni dnevi trajajo dlje kot en dan, zato ni nobena čestitka manj iz srca! user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da so vsi februarčki in februarčice veseli in kar se da zdravi!

Pozdravćić vsem user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
17.2.2009 12:09:47   
Februarka08
Listek user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju z Davidom
Pina user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju z Ano
Nizy user posted image user posted image user posted image user posted image
Stipe in Dolenjka user posted image user posted image user posted image za carico
Larisa user posted image user posted image user posted image za Nejca

Jaz sem jo dala ravno spat, itak še poje v postli... bom mogla not in mal zavpit da je treba spat, potem pa lahko v minuti zaspiuser posted image user posted image
Jaz grem pa kuhat in do konca narest vabila za njen 1. roj. danuser posted image prej sva packale po kuhni z rdeča tempera, ne me vprašat kakšna je blauser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
17.2.2009 12:31:01   
itata
februarka: nikol mi ne bo jasno kako daš ti lariso v posteljo in ona lepo leži in mogoče kej pojamra pol pa zaspiuser posted image user posted image user posted image  to je men k znanstvenofantastični filmuser posted image user posted image  naš bi se prej nauču iz postelje splezat kot pa ležal sam in zaspal...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
17.2.2009 12:33:59   
Stipe air force
Sefla pravi da zamuja trenutke okrog Carice.... user posted image ... Ma ni res bo ze spet ful znjo prej al slej... user posted image  user posted image  user posted image ... Ji ze jaz prenesem vsaj del lepih trenutkov s Carico... user posted image

(psssst, Februarke, ona se to ne ve... ce bo izbrana za delavko meseca... ji ne gine nagradno slikanje z Barossotom in Potocnikom, mogoć)...

(psssst, ce pa tedva toplovodarja nocta sliko z njo... bom pa prosu Murkota user posted image  user posted image  user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 2536
17.2.2009 13:08:54   
dolenjka

Sefla pravi da zamuja trenutke okrog Carice.... user posted image ... Ma ni res bo ze spet ful znjo prej al slej... user posted image  user posted image  user posted image ... Ji ze jaz prenesem vsaj del lepih trenutkov s Carico... user posted image

(psssst, Februarke, ona se to ne ve... ce bo izbrana za delavko meseca... ji ne gine nagradno slikanje z Barossotom in Potocnikom, mogoć)...

(psssst, ce pa tedva toplovodarja nocta sliko z njo... bom pa prosu Murkota user posted image  user posted image  user posted image )

user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 2537
17.2.2009 13:10:06   
Janey
dolenjka imaš zs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
17.2.2009 13:34:49   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

dolenjka imaš zs

ti tut user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
17.2.2009 13:39:42   
srečka nosečka
dan, user posted image

najprej čestitke vsem slavljencem user posted image  

Mamice pa ste ful lepe tortice napekle user posted image  user posted image  user posted image , moje so prava katastrofa proti vašim. user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: itata

februarka: nikol mi ne bo jasno kako daš ti lariso v posteljo in ona lepo leži in mogoče kej pojamra pol pa zaspiuser posted image user posted image user posted image  to je men k znanstvenofantastični filmuser posted image user posted image  naš bi se prej nauču iz postelje splezat kot pa ležal sam in zaspal...

user posted image  user posted image  user posted image  - zakaj mi je to tako znano user posted image

dolenjka - user posted image  za Tarino uvajanje.
Pa ne bit žalostna, da kaj zamujaš, ker te pri uvajanju ni zraven. Saj Tara ve, da ima čudivita starša, ki se pač morata dopolnjevat. user posted image
Saj, ko bo na prvi randi šla tudi ne boš šla zraven. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
17.2.2009 13:39:43   
Februarka08

user posted image user posted image user posted image takoj, ko sem pojamrala da še ne zaspi, je potem zaspalauser posted image rabi sicer ene 10 min, ampak potem spiuser posted image

Evo, meni se kosilo kuha, vabila sem pa tud nardila... sicer niso ne vem kajuser posted image ampak so pa vsaj ˝domača˝user posted image user posted image Evo, nekak takole izgleda...

user posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
17.2.2009 13:41:27   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

user posted image user posted image user posted image takoj, ko sem pojamrala da še ne zaspi, je potem zaspalauser posted image rabi sicer ene 10 min, ampak potem spiuser posted image

Evo, meni se kosilo kuha, vabila sem pa tud nardila... sicer niso ne vem kajuser posted image ampak so pa vsaj ˝domača˝user posted image user posted image Evo, nekak takole izgleda...

user posted image

user posted image

user posted image  user posted image user posted image  - unikatna vabila, meni je to zelo všeč user posted image

Daj mi še zaupaj, kako ti sem prilepiš slikce? Ker se meni ne da vedno na shrani.si hodit. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2542
17.2.2009 13:54:03   
Anonimna.f
b

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
17.2.2009 13:55:35   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

user posted image

user posted image

user posted image  user posted image user posted image  - unikatna vabila, meni je to zelo všeč user posted image

Daj mi še zaupaj, kako ti sem prilepiš slikce? Ker se meni ne da vedno na shrani.si hodit. user posted image

hvalauser posted image jaz vedno dam kle gor preko shrani.si, tako da ti ne morm nič pomagatuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
17.2.2009 13:56:16   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimna.f

b

ooooo, daaaaaaan b user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimna.f)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
17.2.2009 14:00:40   
dolenjka

b

Ne b, dan anonimna.f user posted image  user posted image  user posted image  Katera se pa zdaj skriva user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2546
17.2.2009 14:04:13   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

b

Ne b, dan anonimna.f user posted image  user posted image  user posted image  Katera se pa zdaj skriva user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

f Fudo

b Buljubašić

Sefla... to je Fudo Buljubašić

(mogoć)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
17.2.2009 14:05:12   
dolenjka

b

f Fudo

b Buljubašić

(mogoć)

a onaj? user posted image  Dobar pol user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2548
17.2.2009 14:08:01   
Stipe air force

b

f Fudo

b Buljubašić

(mogoć)

Tist... k bos dobla nagradno slikanje z njim... ker bos delavka meseca v EU (sm zvedu da bi se Barosso se slikal s teboj, razlog je pa toplovodar Potocnik k se noce... user posted image  user posted image  user posted image )

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
17.2.2009 14:09:42   
dolenjka

b

f Fudo

b Buljubašić

(mogoć)

Tist... k bos dobla nagradno slikanje z njim... ker bos delavka meseca v EU (sm zvedu da bi se Barosso se slikal s teboj, razlog je pa toplovodar Potocnik k se noce... user posted image  user posted image  user posted image )

user posted image  važn da si ti s stanjem na mojem TRR zadovoljen 15. v mesecu, vse ostalo bova pa na 4 oka poračunala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?