Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 21.2.2009 21:01:29
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Help me, danes sem prala bundo od dragega z neko mojo črno jakno. In se mi je del njegove bunde, ki je bil svežno bel, obarval na zaprano sivo. A se to sploh da ven spravit? Ker če ne, bom bundo kar v smetnjak vrgla.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 21.2.2009 21:03:30
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Help me, danes sem prala bundo od dragega z neko mojo črno jakno. In se mi je del njegove bunde, ki je bil svežno bel, obarval na zaprano sivo. A se to sploh da ven spravit? Ker če ne, bom bundo kar v smetnjak vrgla. Jaz bi še enkrat dala hitro prat, pa malo unega za maeedeže, če maš Vanish za dat med prašek.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 21.2.2009 21:08:28
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Help me, danes sem prala bundo od dragega z neko mojo črno jakno. In se mi je del njegove bunde, ki je bil svežno bel, obarval na zaprano sivo. A se to sploh da ven spravit? Ker če ne, bom bundo kar v smetnjak vrgla. Jaz bi še enkrat dala hitro prat, pa malo unega za maeedeže, če maš Vanish za dat med prašek. Imam Vanish za belo perilo, a misliš, da ne bo škodilo drugim barvam? Bunda je temno morda, nekaj malega svetlo modra in bela.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 21.2.2009 21:14:34
|
|
|
|
jencili
|
čer, no tako, prvi dan praznovanja je za nami, vam pa pokažeem par slikic, da boste vidli kako smo uživali
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 21.2.2009 21:18:11
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili čer, no tako, prvi dan praznovanja je za nami, vam pa pokažeem par slikic, da boste vidli kako smo uživali Kako ste luštni, pa tortica tako slastni zgleda, ... Mali pa je ful faca, ko gleda EUR-e. Že računa, kam bo naložil.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 21.2.2009 21:25:05
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili čer, no tako, prvi dan praznovanja je za nami, vam pa pokažeem par slikic, da boste vidli kako smo uživali Kako ste luštni, pa tortica tako slastni zgleda, ... Mali pa je ful faca, ko gleda EUR-e. Že računa, kam bo naložil. Ja, tortica je pa res odlična . Je narjena iz naravnih sestavin in je super dobra Mali pa itak samo še dinarčke sem in tja preklada, ker jih ma več kot jst trenutno na računu Dobr je štartal, ni kej
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 21.2.2009 21:30:40
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili čer, no tako, prvi dan praznovanja je za nami, vam pa pokažeem par slikic, da boste vidli kako smo uživali Kako ste luštni, pa tortica tako slastni zgleda, ... Mali pa je ful faca, ko gleda EUR-e. Že računa, kam bo naložil. Ja, tortica je pa res odlična . Je narjena iz naravnih sestavin in je super dobra Mali pa itak samo še dinarčke sem in tja preklada, ker jih ma več kot jst trenutno na računu Dobr je štartal, ni kej Pri nas je nekaj podobnega glede denarja. Ga ima Lana več kot jaz. To pa zato, ker nima limita odobrenega .
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 21.2.2009 21:37:41
|
|
|
|
jencili
|
Pri nas je super to, ker smo res veliko večino stvari za Taja dobili na posojo in tko nismo rabili nič kupovati, pol pa vsak prinese za darilo bolj ko ne denar, da bomo kupili ko bomo rabili. To pa ponavadi itak iz svojega dava in tko se Taju dinarčki pridno kupčkajo Smo pa zadnjič kupili še en avto zicek in sicer Priori-ja in je bil v dnevni akciji v BC in je bil iz 180€ znižan na 125€ - pa smo spet prišparali
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 21.2.2009 21:45:06
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Midva pa sva za Lano res skoraj vse kupila sama, dobila res minimalno oz. nič nisva vzela. Njenih prihrankov pa ne uporabljava, jih dajeva na stran. Sedaj pa vse Lanine stvari skrbno šparam, da jih bo sestra ponucala, ko bo prišel čas.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 21.2.2009 22:26:31
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Midva pa sva za Lano res skoraj vse kupila sama, dobila res minimalno oz. nič nisva vzela. Njenih prihrankov pa ne uporabljava, jih dajeva na stran. Sedaj pa vse Lanine stvari skrbno šparam, da jih bo sestra ponucala, ko bo prišel čas. Enako je pri nama. S to razliko, da tudi denarja noben ne prinese - ponavadi dobi igrače, obleko, knjigice,...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 21.2.2009 22:33:30
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Midva pa sva za Lano res skoraj vse kupila sama, dobila res minimalno oz. nič nisva vzela. Njenih prihrankov pa ne uporabljava, jih dajeva na stran. Sedaj pa vse Lanine stvari skrbno šparam, da jih bo sestra ponucala, ko bo prišel čas. Enako je pri nama. S to razliko, da tudi denarja noben ne prinese - ponavadi dobi igrače, obleko, knjigice,... Meni je OK tako, nič ne računam na druge. Zato pa sem vedno v dilemi, ko me vpračajo kaj Lana rabi. Nič, ker ji midva sve kar rabi sproti kupiva. Itak pa vsi našim malčkom nudimo maximalno po svojih močeh. Najpomembnejša pa je ljubezen do njih. A si ti že našla kaj dobrega za dopust?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 21.2.2009 22:47:12
|
|
|
|
listek1
|
čer, jencili - kakšen šerif Upam, da ste lepo praznovali. Mi smo tudi danes praznovali in smo se imeli tud super. Bom pripopala slikce, ampak sem zdele preveč zmatrana. Sva pa pripravila še za jutrišnjo slavje, ko pride še familija. Sva mal napihnila balone, pa mal okrasila. Bom potem jutri dala gor slikce, da boste vidle kako smo se imeli. Nočko in mirno spančkajte
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 21.2.2009 22:58:34
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Midva pa sva za Lano res skoraj vse kupila sama, dobila res minimalno oz. nič nisva vzela. Njenih prihrankov pa ne uporabljava, jih dajeva na stran. Sedaj pa vse Lanine stvari skrbno šparam, da jih bo sestra ponucala, ko bo prišel čas. Enako je pri nama. S to razliko, da tudi denarja noben ne prinese - ponavadi dobi igrače, obleko, knjigice,... Meni je OK tako, nič ne računam na druge. se strinjam Zato pa sem vedno v dilemi, ko me vpračajo kaj Lana rabi. Nič, ker ji midva sve kar rabi sproti kupiva. Itak pa vsi našim malčkom nudimo maximalno po svojih močeh. Najpomembnejša pa je ljubezen do njih. A si ti že našla kaj dobrega za dopust? Še čekiram . Ravno zdaj visim na netu zaradi tega. Moram rečt, da sem očitno preveč zahtevna, ali pa ne znam najti pravih strani .
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 21.2.2009 23:08:40
|
|
|
|
Stipe air force
|
Ceeeeeeeeer.... Blacky-ći, hvala na druzenju... bilo nam je lepo z vami... Tudi Jeny-ći ... lepo vas je bilo videti v prestolnici.... Blaza... kaj dogaja v centru Europe... Pina... mogoć se pa le vidimo... ne vem pa kdaj... će ne zdaj pa okrog velke noći..... Ella... upam da Zoja ze sanja palćke... Skoda da sobota nima 25 ur.... ker danes je bil en lep sonćen dan... in je tko hitr sel skozi... By the way... lihkar smo imeli obisk mladega oćka... z dolgim zivljenjskim stazom... , mojga mlajsega bratca Coleta... in smo si ogledali fotke njegove prvorojenke in moje nećakinje Julie ...., ki danes koncuje svoj drugi dan zivljenja in vstopa v tretji... ... Seveda, veliko lepih vtisov s poroda smo slisal... ... Tako Carica ima sestrićno Julio, se eno novo ribico v horoskopu...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 21.2.2009 23:08:53
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Midva pa sva za Lano res skoraj vse kupila sama, dobila res minimalno oz. nič nisva vzela. Njenih prihrankov pa ne uporabljava, jih dajeva na stran. Sedaj pa vse Lanine stvari skrbno šparam, da jih bo sestra ponucala, ko bo prišel čas. Enako je pri nama. S to razliko, da tudi denarja noben ne prinese - ponavadi dobi igrače, obleko, knjigice,... Meni je OK tako, nič ne računam na druge. se strinjam Zato pa sem vedno v dilemi, ko me vpračajo kaj Lana rabi. Nič, ker ji midva sve kar rabi sproti kupiva. Itak pa vsi našim malčkom nudimo maximalno po svojih močeh. Najpomembnejša pa je ljubezen do njih. A si ti že našla kaj dobrega za dopust? Še čekiram . Ravno zdaj visim na netu zaradi tega. Moram rečt, da sem očitno preveč zahtevna, ali pa ne znam najti pravih strani . jaz tudi nič ne najdem. Vedno bolj se nagibam, da gremo nekam z letalo.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 21.2.2009 23:12:42
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Midva pa sva za Lano res skoraj vse kupila sama, dobila res minimalno oz. nič nisva vzela. Njenih prihrankov pa ne uporabljava, jih dajeva na stran. Sedaj pa vse Lanine stvari skrbno šparam, da jih bo sestra ponucala, ko bo prišel čas. Enako je pri nama. S to razliko, da tudi denarja noben ne prinese - ponavadi dobi igrače, obleko, knjigice,... Meni je OK tako, nič ne računam na druge. se strinjam Zato pa sem vedno v dilemi, ko me vpračajo kaj Lana rabi. Nič, ker ji midva sve kar rabi sproti kupiva. Itak pa vsi našim malčkom nudimo maximalno po svojih močeh. Najpomembnejša pa je ljubezen do njih. A si ti že našla kaj dobrega za dopust? Še čekiram . Ravno zdaj visim na netu zaradi tega. Moram rečt, da sem očitno preveč zahtevna, ali pa ne znam najti pravih strani . jaz tudi nič ne najdem. Vedno bolj se nagibam, da gremo nekam z letalo. Mi bi šli definitivno, če ne bi imeli alergij.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 21.2.2009 23:18:28
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Midva pa sva za Lano res skoraj vse kupila sama, dobila res minimalno oz. nič nisva vzela. Njenih prihrankov pa ne uporabljava, jih dajeva na stran. Sedaj pa vse Lanine stvari skrbno šparam, da jih bo sestra ponucala, ko bo prišel čas. Enako je pri nama. S to razliko, da tudi denarja noben ne prinese - ponavadi dobi igrače, obleko, knjigice,... Meni je OK tako, nič ne računam na druge. se strinjam Zato pa sem vedno v dilemi, ko me vpračajo kaj Lana rabi. Nič, ker ji midva sve kar rabi sproti kupiva. Itak pa vsi našim malčkom nudimo maximalno po svojih močeh. Najpomembnejša pa je ljubezen do njih. A si ti že našla kaj dobrega za dopust? Še čekiram . Ravno zdaj visim na netu zaradi tega. Moram rečt, da sem očitno preveč zahtevna, ali pa ne znam najti pravih strani . jaz tudi nič ne najdem. Vedno bolj se nagibam, da gremo nekam z letalom. Mi bi šli definitivno, če ne bi imeli alergij. Vam verjamem, da ne preostane druga kot domača kuhinja še na dopustu. Si gledala kaj otok Čiovo? Meni je bilo tam všeč. Samo mora bit severna stran, ker na južni imaš nek mrzel morski tok in je voda veliko bolj mrzla kot na severu.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 21.2.2009 23:19:32
|
|
|
|
Stipe air force
|
Vćeraj je Sefla omenila, da prićakujemo visoki obisk in smo ga imeli... Ker je obisk bil VIP narave... ga se posebej omenjam in sicer... Imali smo obisk Ellićev ... Zoja je od Carice imela kratek tecaj francoscine... Carica pa od Zoje kratek tecaj vzpenjanja po stopnicah ... Ella in Sefla sta imeli pogovore zaupne narave in ce vam jih zaupam vas bom moral... pofentat ... tko da je bolje da sem tiho... Jaz in Ellić sva pa uzgala po kuhanem cvicku... in skritizirala prejsnjo, sedanjo in prihodnjo vlado... ter iznajdla resitev za recesijo...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 21.2.2009 23:20:50
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Vćeraj je Sefla omenila, da prićakujemo visoki obisk in smo ga imeli... Ker je obisk bil VIP narave... ga se posebej omenjam in sicer... Imali smo obisk Ellićev ... Zoja je od Carice imela kratek tecaj francoscine... Carica pa od Zoje kratek tecaj vzpenjanja po stopnicah ... Ella in Sefla sta imeli pogovore zaupne narave in ce vam jih zaupam vas bom moral... pofentat ... tko da je bolje da sem tiho... Jaz in Ellić sva pa uzgala po kuhanem cvicku... in skritizirala prejsnjo, sedanjo in prihodnjo vlado... ter iznajdla resitev za recesijo... Mene samo ta rešitev zanima.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 21.2.2009 23:22:52
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Midva pa sva za Lano res skoraj vse kupila sama, dobila res minimalno oz. nič nisva vzela. Njenih prihrankov pa ne uporabljava, jih dajeva na stran. Sedaj pa vse Lanine stvari skrbno šparam, da jih bo sestra ponucala, ko bo prišel čas. Enako je pri nama. S to razliko, da tudi denarja noben ne prinese - ponavadi dobi igrače, obleko, knjigice,... Meni je OK tako, nič ne računam na druge. se strinjam Zato pa sem vedno v dilemi, ko me vpračajo kaj Lana rabi. Nič, ker ji midva sve kar rabi sproti kupiva. Itak pa vsi našim malčkom nudimo maximalno po svojih močeh. Najpomembnejša pa je ljubezen do njih. A si ti že našla kaj dobrega za dopust? Še čekiram . Ravno zdaj visim na netu zaradi tega. Moram rečt, da sem očitno preveč zahtevna, ali pa ne znam najti pravih strani . jaz tudi nič ne najdem. Vedno bolj se nagibam, da gremo nekam z letalom. Mi bi šli definitivno, če ne bi imeli alergij. Vam verjamem, da ne preostane druga kot domača kuhinja še na dopustu. Si gledala kaj otok Čiovo? Meni je bilo tam všeč. Samo mora bit severna stran, ker na južni imaš nek mrzel morski tok in je voda veliko bolj mrzla kot na severu. Sva bila 2x v Trogirju - pa sva šla gledat ta otok. Ampak meni se zdi, da ni senceee
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 21.2.2009 23:27:21
|
|
|
|
srečka nosečka
|
mesečnica - mi smo se šli lani kopat ene 3 x na otok in je bila senca. Mislim pa da je bil kraj Slatine? Grem slike poiskat, če bom kaj pametnega najdla.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 21.2.2009 23:27:46
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Vćeraj je Sefla omenila, da prićakujemo visoki obisk in smo ga imeli... Ker je obisk bil VIP narave... ga se posebej omenjam in sicer... Imali smo obisk Ellićev ... Zoja je od Carice imela kratek tecaj francoscine... Carica pa od Zoje kratek tecaj vzpenjanja po stopnicah ... Ella in Sefla sta imeli pogovore zaupne narave in ce vam jih zaupam vas bom moral... pofentat ... tko da je bolje da sem tiho... Jaz in Ellić sva pa uzgala po kuhanem cvicku... in skritizirala prejsnjo, sedanjo in prihodnjo vlado... ter iznajdla resitev za recesijo... Mene samo ta rešitev zanima. Tko kot sem napisal... sva jo iznajdla... zdej mava se za pogruntat kako to "udenarit"
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 21.2.2009 23:36:32
|
|
|
|
srečka nosečka
|
mesečnica - slike imaš na mailu
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 21.2.2009 23:37:22
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Vćeraj je Sefla omenila, da prićakujemo visoki obisk in smo ga imeli... Ker je obisk bil VIP narave... ga se posebej omenjam in sicer... Imali smo obisk Ellićev ... Zoja je od Carice imela kratek tecaj francoscine... Carica pa od Zoje kratek tecaj vzpenjanja po stopnicah ... Ella in Sefla sta imeli pogovore zaupne narave in ce vam jih zaupam vas bom moral... pofentat ... tko da je bolje da sem tiho... Jaz in Ellić sva pa uzgala po kuhanem cvicku... in skritizirala prejsnjo, sedanjo in prihodnjo vlado... ter iznajdla resitev za recesijo... Mene samo ta rešitev zanima. Tko kot sem napisal... sva jo iznajdla... zdej mava se za pogruntat kako to "udenarit" no, ko bosta pogruntala, dajta to delit še z nami
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 21.2.2009 23:38:35
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka mesečnica - slike imaš na mailu Hvala, bom pobrskala. Zgleda full dobro. A parking je poleg? Vi ste najbrž z avtom hodili
|
Samostojnost.
Admin
So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.