|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   GARDSKO JEZERO
1.3.2009 23:58:14   
pojona

Mene pa zanima, če je kdo kampiral ob Gardskem jezeru poleti v glavni sezoni. Nekaj kampov sem že gledala po netu (http://www.gardalake.it/ ) , ampak so cene kar visoke v glavni sezoni. Imam pa dva otroka 7 in 10let, tako bi rada, da ima kamp tudi bazen in otroško igrišče, pa da ni predaleč od  zabaviščnega parka Gardaland.



_____________________________

CARPE DIEM
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: GARDSKO JEZERO
9.3.2009 11:58:29   
drum
Mi smo leta 2006 kampirali ob Gardskem jezeru. Našli smo kamp ki je bil res poceni(2 odrasla,3 otroci od tega je bil eden takrat star 1 leto), šotor, avto,elektrika (bili smo sicer brez ustreznih podaljškov) na voljo je bil tudi hladilnik (tak kot so hladilniki za pijače v trgovinah). Vse to za 24 eur na dan. Ni pa v bližini zabaviščnega parka, bazen je, otroško igrišče tudi. Imenuje se Villa Garuti. Bili smo zadovoljni.

ttp://www.gardalake.com/villagaruti/index.php


(odgovor članu pojona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: GARDSKO JEZERO
9.3.2009 19:04:41   
valy1
Je že kdo kampiral ob Gardskem jezeru konec aprila začetek maja. Mi bi šli enkrat v tem terminu pa potem še v Gardaland pa me zanima če je sploh primeren čas za v kamp takrat - sem videla, da imajo kampi tudi bungalove, samo mi bi rajši šli v šotor.

(odgovor članu drum)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: GARDSKO JEZERO
10.3.2009 11:19:27   
Babsi
Mi smo bili enkrat za prvomajske v enem kampu. Smo najeli bungalov, bilo je zelo poceni in zelo luštno.  V kampu smo bili mi in še 2 družini. Meni je bilo super. Sicer tudi šotorimo, ampak za prvomajske zna bit slabo vreme, pa tudi ni neke velike razlike v ceni.

(odgovor članu valy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: GARDSKO JEZERO
13.3.2009 8:16:13   
mala zirafa
Srčno ti odsvetujem obisk gardalanda za prvomajske ker je ogromna gužva, v vrsti pa čakaš po uro in pol.Mi smo šli lani junija med tednom v petek pa je blo dosti manj gužve.Recimo na adrenalinskih napravah je sploh ni blo, ker je tam za otroke prepovedano.Kjer pa so ble atrkacije pa si čakal po najmanj pol ure.To je m oje mnenje.Glede kampiranja pa nimam informacij.Vem samo da ta kraj zelo hvalijo, je pa jezero res mrzlo poleti.Enih 18 stopinj doseže.Če že greste takrat pojdite med tednom pa ne ravno za 1. maj.
lp

(odgovor članu Babsi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: GARDSKO JEZERO
13.3.2009 8:38:01   
mišk
Mi smo bli ene tri leta nazaj v enem kampu ob Gardskem jezeru. Bili pa smo v bungalovu, oziroma eni taki hišici, ki je dvignjena, pod njo parkiraš avto in spodaj je kopalnica, zgoraj pa je wc, spalnica in ena taka večja soba, ki je spalnica za dva, kuhinja in jedilnica v enem. Ima tudi teraso. Na dan smo takrat dali za najem 80 evrov. Ta kamp ima tudi bazen, trgovinico, gostilno in otroška igrala. Do Gardalanda smo imeli slaba dva kilometra, do Aqua paradisea in Movie worlda prav tako. Se pravi, da se nahaja vmes med tema dvema parkoma. Imena kampa se ne spomnim, bom kasneje pogledala...
Bilo je super!! Šli smo še v Verono, v Safari park, v več tistih mestec ob jezeru, kopali smo se v jezeru,... Lahko bi bla tam 14 dni, pa se ne bi naveličala.
Bili pa smo v visoki sezoni. Nikjer ni bilo neke gužve, ker smo bili tam čez teden.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: GARDSKO JEZERO
13.3.2009 13:46:36   
Babsi
Mala žirafa ima delno prav. Če boste šli v Gardaland 1.maja bo katastrofa. Mi smo šli 29.4. in ni bil vikend in ni bilo gužve.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: GARDSKO JEZERO
13.3.2009 15:56:16   
valy1
Hvala vsem za info.Sem pa imela v mislih obisk Gardalanda tiste 3 dni med tednom, ko sta ponedelje in petek praznik.

(odgovor članu Babsi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: GARDSKO JEZERO
13.3.2009 23:29:35   
drum
Jezero da je mrzlo? Mi smo bili konec junija in je bilo prav prijetno za kopat. Pa smo se kopali na južnem in severnem delu jezera.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: GARDSKO JEZERO
14.3.2009 0:57:15   
piule
joj tam je pa lepo veš,jaz sicer nisem kampirala z dragim sva si najela sobo,ampak res je čudovito in tud jaz mam namen ponovit tam dopust...cene pa nič večje kot na hrvaški...

(odgovor članu drum)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: GARDSKO JEZERO
20.3.2009 9:19:05   
mala zirafa
Jaz bi tudi zelo rada šla tja, samo mojga prepričat je malo problem.Drugače glede temp. jeezra so mi povedali znanci, bli pa so v visok sezoni.Res pojdite med tednom.

(odgovor članu piule)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: GARDSKO JEZERO
20.3.2009 9:53:57   
Splišni
http://www.gardalake.com/villagaruti/index.php


(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?