|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
20.3.2009 7:38:57   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

sem hotla it spat, pa je miami čist hud, tko da sem si odprla uniončka, kokice se pečejo....

lep večer user posted image

a, še to. midva sva se odločla nekak, da greva na umetno oploditev, če bova primerna kandidata. tko da komi čakam 2.4., da zvem kako in kaj.

lILLCHY, ZAkaj pa umetno user posted image

jutrouser posted image  spet prva user posted image

spanje itaq user posted image  ni spljoh. a ma ktera veze v palčkovi deželi?user posted image

Luka je dedno gluh in imava pri vsaki user posted image  25% verjetnosti, da bo user posted image  gluh. Je pa Luka najboljši možni scenarij, tako glede primankljaja kot glede karakterja. Idealen za gluhega človeka. pri naslednjem user posted image  bi lahko bila okvara še hujša, da tudi Pv ne bi bil opcija. da o stresu med  user posted image , potem čakanja na reultate, preiskave... ne govorim.
pač, sva se pogovarjala, da če je možno in če sva kandidata, bi raje poskusila tako, kot da tvegava po naravni poti. bomva pa tko vse zvedela 2.4. na genetskem posvetu.
z umetno oploditvijo pa znajo izločit tiste zarodke, ki imajo okvarjen gen, tako da potem v maternico vstavijo samo "zdrave".

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
20.3.2009 7:40:26   
lillchy123
ma sej sem vedla, da če hočem bit prva, da moram sam jutro napisat!user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
20.3.2009 7:40:42   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: buči

Jutro, Blaža, si že pokidala?

user posted image , Na srečo ne bo treba. Imamo sonček, ma sem vidla po obrazih ljudeh, čez okno, da je svinjsko mrzlo. So vsi v debelih bundah, pa malo vetrčka piha in vsi se tiščijo zaviti pri vratu.user posted image
Pa jaz sem ti cel vremenski psiholog.user posted image

Mi imamo celo sonce in +2C. Kadar piha, je tudi v LJ. brez megle! user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
20.3.2009 7:42:47   
lillchy123

user posted image , Na srečo ne bo treba. Imamo sonček, ma sem vidla po obrazih ljudeh, čez okno, da je svinjsko mrzlo. So vsi v debelih bundah, pa malo vetrčka piha in vsi se tiščijo zaviti pri vratu.user posted image

Mi imamo celo sonce in +2C. Kadar piha, je tudi v LJ. brez megle! user posted image

ja buči, maste kar lepo v Lj, sam mal megle je user posted image . pri nas jasno brez oblačka user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
20.3.2009 7:43:52   
buči
Jutro, 3. Lilčy! user posted image  Po eni strani zanimivo tole, kar si razložila, po drugi strani pa kriza. Dobra sta, da vse jemljeta tako lepo s sončne strani življenja! Včasih se spomnim nate, kadar sem v kakšni čudni situacijiin si rečem, ej, vse se da, vse je možno, tudi mali čudeži!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
20.3.2009 7:44:33   
buči

Jaz sem že skoraj na kmetih, ni megle!

ja buči, maste kar lepo v Lj, sam mal megle je user posted image . pri nas jasno brez oblačka user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
20.3.2009 7:45:20   
buči
Joj, kaj mi je ratalo! Sem napisala, da mi smo skoraj že a kmetih, da ni megle!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
20.3.2009 7:46:37   
buči
Nič, grem previt kakec, pa kruh dat pečt, pa za likat pripravit (se me bo spet mama usmilila...)

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
20.3.2009 7:54:24   
lillchy123

Jutro, 3. Lilčy! user posted image  Po eni strani zanimivo tole, kar si razložila, po drugi strani pa kriza. Dobra sta, da vse jemljeta tako lepo s sončne strani življenja! Včasih se spomnim nate, kadar sem v kakšni čudni situacijiin si rečem, ej, vse se da, vse je možno, tudi mali čudeži!

mah ni kriza, sonček je, sonček user posted image  Ma če bi mi kdo dal pisno, da bo dete neki ala naš Luka, mi je vseeno, če bo gluh, sam da bo zdrav in valjda, da bi PV pomagal. Tko, ko pa ne veš...

men je bolj kriza, ko me ljudje obsojajo. Zakaj PV, pa brezveze operacija, eni ga gledajo kot vesoljčka, še njegova babi se ne more sprijaznit, da je gluh.
K sreči zna biti moj lubi res svoje teže v zlatu vreden in sploh ni pomišljal, da če se da z umetno, da pol greva.!
je pa svet majhen, ko sva kupovala avto, smo prišli na to, da je Luka gluh. In ima prodajalec gluho sestro. Ampak ni kandidat za PV, ne govori, ima samo OŠ (je stara že čez 30), temu primerno službo in plačo.... Sej zdej znajo več, več je pripomočkov... ampak če imam možnost izbire, potem imam raje dravega otroka. Pa ne me narobe razumet. Če bi bla zdaj user posted image  in bi ugotovili, da je gluh, bi ga imela ravno tako rada. nič bolj in nič manj.

tko. pa nisem hotla zatežit. hotla sem sam napisat, da sem vesela, da ste tu, da me ne obsojate, tudi če me ne razumete, in da se vse da, če se hoče. user posted image

zdej pa leeeettiiiiim, greva v Lj, komi čakam, da teta vid, kok naš ant govori! user posted image user posted image  (po kitajsk seveda) user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
20.3.2009 7:55:25   
blaža
llilchi, mate pa res dosti dobre volje. Upam, da vam uspe, tako kot si želita.user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
20.3.2009 7:58:23   
blaža

mah ni kriza, sonček je, sonček user posted image  Ma če bi mi kdo dal pisno, da bo dete neki ala naš Luka, mi je vseeno, če bo gluh, sam da bo zdrav in valjda, da bi PV pomagal. Tko, ko pa ne veš...

men je bolj kriza, ko me ljudje obsojajo. Zakaj PV, pa brezveze operacija, eni ga gledajo kot vesoljčka, še njegova babi se ne more sprijaznit, da je gluh.
K sreči zna biti moj lubi res svoje teže v zlatu vreden in sploh ni pomišljal, da če se da z umetno, da pol greva.!
je pa svet majhen, ko sva kupovala avto, smo prišli na to, da je Luka gluh. In ima prodajalec gluho sestro. Ampak ni kandidat za PV, ne govori, ima samo OŠ (je stara že čez 30), temu primerno službo in plačo.... Sej zdej znajo več, več je pripomočkov... ampak če imam možnost izbire, potem imam raje dravega otroka. Pa ne me narobe razumet. Če bi bla zdaj user posted image  in bi ugotovili, da je gluh, bi ga imela ravno tako rada. nič bolj in nič manj.

tko. pa nisem hotla zatežit. hotla sem sam napisat, da sem vesela, da ste tu, da me ne obsojate, tudi če me ne razumete, in da se vse da, če se hoče. user posted image

zdej pa leeeettiiiiim, greva v Lj, komi čakam, da teta vid, kok naš ant govori! user posted image user posted image  (po kitajsk seveda) user posted image

itak, da ne težiš in te popolnoma razumemo. Se vidi, da maš svojega otročka neizmerno rada, pa kako ga ne bi imela, ko je tak sončekuser posted image . Pa itak se vsi trudimo, da bi bilo za naše otroke najboljše. user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1511
20.3.2009 8:19:40   
Blacky*
jutro, 

danes sem bila pozna ker je dragi zbolel.... spet in sem morala vala zrihtati za vrtec... drugače to on dela user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
20.3.2009 8:22:11   
Blacky*

Dan, danes sem pa doma! user posted image  Bolniška ... Imam uneto uho, povečane bezgavke, ful boleče grlo, kreham. user posted image  Pa še Aljaža imam doma, ker je totalno hripav. Tilen je pa itak doma ... user posted image  O tem, da bi si lahko vsaj malo odpočila, lahko le sanjam ... user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
20.3.2009 8:24:04   
Blacky*

ma sej sem vedla, da če hočem bit prva, da moram sam jutro napisat!user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1514
20.3.2009 8:29:55   
Blacky*

itak, da ne težiš in te popolnoma razumemo. Se vidi, da maš svojega otročka neizmerno rada, pa kako ga ne bi imela, ko je tak sončekuser posted image . Pa itak se vsi trudimo, da bi bilo za naše otroke najboljše. user posted image

ma daj lilči... nič ne težiš... mi smo mala virtualna družina user posted image user posted image

objami in polubčki Lukca, pa upam da se kaj srečamo pred majem... jaz bom drug teden vložila vlogo pa če mi odobrijo se nariševa kaj na obisku, tako kot sva obljubila user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
20.3.2009 8:31:45   
Janey
jutro

lillchy dobila sem kar kurjo kožouser posted image jaz mislim, da vsak ki bi te obsojal ni iskren. vsak starš si želi zdravega otroka, pa ne zaradi sebe, ampak zaradi otroka.
tvoj lukec je pa itak sonček od sončka. prav tako vi2 s tvojim, ki sta se tolko z njim ukvarjala, da sta ga naredila takšnega kot je. zame ste veliki carji.

jaz sem bila včeraj z babami na boelingu,smo se načvekale ko nore...juhuuser posted image user posted image je res pasalo. dans pa neka službena čaga...nisem vidla mojih dveh prav že cel tedenuser posted image no sej popoldne smo skupaj, samo kaj ko prehitro  mine.user posted image user posted image

zdaj grem pa dalje delat. dans sem že oddelala veliko, ker gremo ob 1 iz sluzbe in še do 8ih sem mogla dat od sebe....tak da...mam pol šihta že oddelanega po deluuser posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan vam želim, pri nas iza zasneženih dreves kuka sončekuser posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
20.3.2009 8:49:49   
Februarka08
Jutro.

Buči, čimprej pridite k sebiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Lilcihy, kot sem že tolkrat rekla, pred tabo samo kapo doluser posted image user posted image

Danes je naša princesa celo malo potegnila spanje (al pa jaz nisem slišalauser posted image user posted image ) in sem spala do 7.30user posted image čeprav sem še vedno zaspanauser posted image sem pa že kar neki nardila, glava je umita in sfenana, otrok je situser posted image , kosilo se pa tud že kuhauser posted image
Aja, zdaj vsako jutro da lupčka user posted image na trebuščka in ga poboža, čeprav ne ve zakaj se gre, ampak meni je user posted image user posted image ko jo vprašamo kje mamo user posted image pokaže na moj trebuščekuser posted image to smo jo že zadnjič trenirali da bo ona ˝povedala˝ da smo user posted image pa se je žal spet tako izteklo da smo mogli bolj s slabo novico začet... no, pa se je potem le dobro izteklo... pa kaj vam vse to razlagam, tud ne vemuser posted image user posted image

Grem kuhat dalje, slabo mi je itak spet, pa kaj naj... dobr da je petekuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
20.3.2009 9:25:56   
pina-1
Jutro.

Končjo je petek in dan za metek. Pa vikend in uživanje.

Najprej, dolenjka in stipe bravo za super rezultateuser posted image user posted image user posted image

Blaža, moja stava je user posted image , ker na babah svet stojiuser posted image user posted image

lilči, svaka ti čast. Jaz bi isto na tvojem mestu nardila. Za ljudi se pa ne sekiraj, ker itak vse grdo gledajo, pa vedno iščejo neko kost za glodat....

Včeri smo meli nori dan. smo s puncami domov prišle šele ob 7 uri zvečer. Idrija...
Mia moram naročit na testiranje za alergijo. če se izkaže da je alergična na kak cvetni prah, greva takoj na bioresonanco, ker jaz se ne grem s temi claritini in  nekimi žavbami...mah bomo vidli. za enkrat nič ne rečemuser posted image .

a bomo danes kako rekle dopoldne?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
20.3.2009 9:46:31   
dolenjka
Jutro user posted image

Za mano spet ena smotana noč user posted image  Carica je sicer lepo pančkala, ampak jaz sem malo težje zaspala najprej, potem sem ob 2.30 Tari dala flaško in res super zaspala, nakar me je ob 5h zbudil alarm v sosednji stavbi, kjer je nek zdravstveni center in ni nehal piskat 45 minut user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Policaji so prišli po 40 minutah user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  HB se Tara ni zbudila, ampak jaz ob 6h nazaj zaspala, ob 7h sem se pa zbudila, ker je bilo treba vstat user posted image  No, sej pol je kar šlo, Tara se je zbudila 7.30 in pol sva se lepo zrihtali, ob 8.30 sej jo oddala v vrtcu in šla v laboratorij, da sem dala še 6 epruvet krvi za vse preiskave (tudi za 6. bolezen, ki jo je imela Tara). Pa včeraj zvečer mi je 2 epruvetki vzela za hormonske teste za NS. Še dobr, da imamo nosečnice mal več krvi user posted image

Drugače pa je tu lep sončen dan, malo se je ohladilo in je bilo ob 9h samo 3 stopinje +, ampak baje bo popoldan 13 user posted image  Delam do 15.30, ob 16h poberem carico in greva v park user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
20.3.2009 10:22:18   
Februarka08
Kakšno bo kaj vreme jutriuser posted image se bojim, da bo odpadlo naše srečanjeuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
20.3.2009 10:41:35   
buči
Pijem že 2 kavo, ful sem že naredila, tilen spi, aljaž barva velikonočna jajčka ...

lilčy, hvala, da deliš z nami te stvari, ker nas vse to bogati! user posted image

fabruarka, nisem sledila, zakaj je bila panika, ko sta povedala za user posted image  oz. user posted image ?

A veste, da se danes po 12 uri začne pomlad? user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1521
20.3.2009 10:42:51   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Blaža user posted image
Blacky user posted image
Februarka user posted image

Za koga zdaj to stavite? Jaz bi tudi!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1522
20.3.2009 10:53:25   
ella79

Kakšno bo kaj vreme jutriuser posted image se bojim, da bo odpadlo naše srečanjeuser posted image user posted image

dobr da si me spomnila. gibigib je itak še zaprt, sem pozablja zadnjič user posted image kaj pa če se vsaj na kavi kje notr dobimo user posted image magari da je vsaj mal igralnice zravn. mercator user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1523
20.3.2009 11:01:19   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dobr da si me spomnila. gibigib je itak še zaprt, sem pozablja zadnjič user posted image kaj pa če se vsaj na kavi kje notr dobimo user posted image magari da je vsaj mal igralnice zravn. mercator user posted image

Kdaj ga pa odprejo, a amprila ko mi2 prideva bo že user posted image  Bi mogoče 1 dan uleteli ko se Tara zbudi in bi bili lahko okrog 16 tam, če bi bilo res toplo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
20.3.2009 11:07:51   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

ker Mercator? A na Primskovem? Lahko, meni je vseeno, samo da ne bomo pri miru, ker ne bojo zdržaliuser posted image

Buči, ne ni blo panike za novo user posted image samo ustrašli so me dohtarji da iz ˝tega gotovo ne bo nič˝ in me naročili že za čiščenjeuser posted image zato sva bla v skrbeh in sva povedala med solzamiuser posted image no, še isti dan smo potem vidli na samopl. UZ srčka, tako da se je vse ok izteklouser posted image
Jaaaaa, dolenjka, priditeuser posted image no, bo Ella, povedala kdaj se odpre, je bolj na tekočemuser posted image

Jaz sem zdele vse slike zrihtala in jih dala za razvituser posted image 105 slikuser posted image to bo spet dela s pisanjemuser posted image
Danes nisva šle nič ven, ker piha spet ko pri norcihuser posted image in je posledično zoprna pa sitna, pa naveličanauser posted image no, saj sem jaz tudiuser posted image grem se še mal ukvarjat z njo, potem gre itak nina nana...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3 jesenske ideje za ustvarjanje
To so 3 simpatične jesenske ideje za ustvarjanje z otroci. Naredite lahko veverico, ježa ali leva.
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Katero ime bi izbrale?
pikolinaa

Ime

Tobija (9%)

Tristan (14%)

Lovro (30%)

Ruben (5%)

Nic od nastetega. (42%)

Število vseh glasov: 369

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!