|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
24.3.2009 11:48:20   
sazi
ZA JUTRI: Katera sploh lahko pride? Imam predlog: počakamo lepše vreme in se dobimo na Zbiljah pa lahko še tiste iz Lj pridejo. Vem da je materinski dan in bi bilo praznovati v krogu mamic, ampakuser posted image user posted image

mene ta teden zagotovo ne bo na nobeno srečanje, ker je Lev zbolel in sem zdaj z obema doma - kdaj drugič, sploh na Zbilju, bi pa verjetno šlo - no, naš mali je pogosto bolan, tako da težko rečem vnaprej.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
24.3.2009 12:01:47   
Onasiss
Moja pa noče dude cuzat, jo pluva ven in se kremži. Ona bi al flašo al pa zizo. Še najraje to ta zadnje.

So what....

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
24.3.2009 12:20:52   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Moja pa noče dude cuzat, jo pluva ven in se kremži. Ona bi al flašo al pa zizo. Še najraje to ta zadnje.

večkrat ji jo ponudi..... magar daš gor kake kapljice proti krčem (lahko kupiš kumin sirup) in boš vidla prej k slej jo bo zagrabla, če seveda želiš ni pa nujno eni čist komot zrastejo brez dude....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 12:34:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1254
24.3.2009 12:35:17   
MIHAILO
moj tut pluva,sam se tok trudim dokler jo ne zagrabi,ker boli ,ce mu dam zizo vsako uro za cuzat...pol pa kr vzame dudo,mu druga ne preostane

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
24.3.2009 12:54:59   
Šaki
jutrouser posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
24.3.2009 12:58:58   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl

jutrouser posted image

šele zdleuser posted image user posted image user posted image user posted image

bravo jst oba mi je uspel dat istočanso spat.... benjamina je nakaj matralo pa sem ga dala kr mal v postlco na trebuščka tačas, da florjana zrihtam in pridem nazaj in spiuser posted image user posted image user posted image user posted image Florjan bo pa tud spal k je utrujenuser posted image user posted image user posted image user posted image tak, da grem jst počaši na regrat k moji mami, mi ga vsak dan pripravi s toplim krompirčkom in včasih je še jajčka zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
24.3.2009 13:01:17   
Šaki
no da me ne bo kapuser posted image .

ampak katjuša a si ti neki pisala da boš kmal noseča..a si???

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
24.3.2009 13:29:05   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

..., da grem jst počaši na regrat k moji mami, mi ga vsak dan pripravi s toplim krompirčkom in včasih je še jajčka zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image

O blagor, jaz ga moram pa še spucat... Pol je pa ponavadi tko, da k pride moj dam pa hoče, da ga na mizi čaka cela skleda....user posted image  men pa itak ne rata, da bi se ga dotaknila k vedno kej vmes prideuser posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
24.3.2009 15:30:17   
petrap
no naša pupa mi danes nagaja 100 na uro...ne vem če je vsega skupaj spala že 2 uri čez dan, ko jo nosim spi, ko jo odložim gleda k sovica...še vedno ful poliva, pa tud enkrat je bruhnila..upam, da bo minilo in da se klub vsemu redi, ker nočem da naju kregajo na pregledu...se tud jaz že sprašujem, če je kaj narobe z mojim mlekom...

dokumenti - midva sva z mojim že vse uredila, mava že vse odločbe, pa tud zdravstveno izkaznico sva že dobila...mormo se it sam še slikat za osebno izkaznico, da bomo lahko šli mal na morje...

simonakr - tud moj noče masirat, če se pa že polati je pa tako grob, da prosim da neha, ker je vse sam še slabše...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
24.3.2009 16:03:56   
brkn83
Pozdravljene.

Kako ste kaj? No js sem pa danes kr malo utrujena. Do zdej sem bila zunaj na vrtu in sem urejala vrt. Zdej pa sva prišla noter, Nik še sicer spi, ampak se bo kmalu zbudil, ker bo čas za jest.

Mene tudi moj včasih zvečer zmasira, predvsem kadar sem res utrujena in nič več ne morem.

Petrap - upam, da se bo tvoja kmalu umirila in lepo zaspala. Moj je tudi to en dan počel, da mi je spal le ko je bil na rokah. No potem naslednji dan pa je bilo zopet vse po starem.

Katjuša - no upam, da se še katera najde in se dobimo enkrat dopoldan.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
24.3.2009 16:20:16   
Pupka
Jutro! Jaz sem bla danes pidna 100 na ro, zato tud nisem mela nč cajta za rr. Zdaj vas sam pozdravim, ker bo Rene vsak čas htel papcat! Ponoči je pa spal od 10.30 do 5.30 user posted image user posted image sicer se je vmes zbudil, ker se je pokakal, pa sem ga previla in mu dala dudo, jo je ene dvakrat zgubil, pol pa zaspal.

KENGURUJČEK-fajn je,  ko te že roke pošteno bolijo, pa hrbet... Ne vem, jaz ga pri prvem nisem uporabljala... Zdaj mam enega "češkega" ampak sem vesela da sem še to našla. Gledala pa sem enga v pikapolonici

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/kengoruji-in-nahrbtniki/infa-kengoru-2-naCina-noSenja/5513010773554513011

Ta se mi zdi OK, ker ma še za okog pasu, pa cena je... ajde...

Drugače pa so tudi za 120 €
Jaz mislim, da bomo kar šli iskat... Včasih noče sploh bit drugje kot na meni in glih takrat bi starejši jedel, pil, se igral in ne vem kaj vse... POl pa če nemorem bit z njim, pa mi reče, da ni fer da se toliko z Renejem ukvarjam, z njim pa nič user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
24.3.2009 16:38:32   
MIHAILO
Petra vidim,da imas isti prolem,tudi moj Mihailo ni vceraj ponoci spal pa se popoldan je samo na mojih rokah,ce ga dam v posteljico se je zbudil...potem je nekako zaspal in jaz zraven ,ker sem bila utrujena,eno uro sem uspela spati potem me je zbudil ,ko je godrnjal zdaj pa se vedno spi...jaz sem pa ta cas se jedla tko da ko se zbudi ga lahko dojim ...zdaj je pa fajn zdrzal ,ker je ob 13h jedel nazadnje tko da upam,da bo zdaj jedel normalno ponoci...
Mi smo pa kupli to varusko...je superuser posted image
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176270

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
24.3.2009 16:52:14   
MIHAILO
Kaj sem pa jaz zdaj opazila ...Midva z mozom sva gledala eno varusko ,ki stane 117e in je moz sel po njo...Ko jo je prinesel nama je bilo cudno ,da nima dvosmerne komunikacije in merjenje vlage ,ker je to na netu pisalo samo ,ko sva v knjigici prebrala sva vidla ,da ne pise da jo ima in sva mislila ,da sva pac to eno drugo gledala ,ki ima ...zdaj pa ko sem vam prilepila sliko katero varusko imava sem videla ,da je tam cena 89.90e midva sva pa placala 117e tok kot stane ona ,ki sva jo gledala...prej se nisem am vzela in nisem opazila tega,tko da sem zdaj klicala bc in so rekli ,da je potem pomota ,da naj prinseva nazaj,na skatli je pa cena 117e tko ,da se je zmotil on ,ki je limal ceno...TALE RR JE PA ZA MARSIKAJ DOBRA,CE NE BI BLO NJE BOG VE KDAJ BI TO OPAZILA PA CE SPLOH BI...TOREJ TOLE VARUSKO SVA PLACALA IN UPAM,DA JO BOVA TUDI DOBILAuser posted image
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176269

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
24.3.2009 17:01:33   
MIHAILO
Ajvy si uzivala na koncertu?Jaz tudi komaj cakam,da bom lahko sla zazurati,samo zdaj ,ko Mihailo isce vcasih se na eno uro zizo ne morem ituser posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
24.3.2009 17:07:47   
birdy
Jst sem bla tud dons pridna. Sem speglala cote od prejšnega tedna, po celo posodo pomila takoj po jediuser posted image , pol smo šli pa na pregled zame.
Vse je ok, za kontracepcijo sem se odločila za cerazete (tablete) in se zdej počutm k ena najstnica pri 15ih letih. Namreč to je moja prva kontracepcijauser posted image  Pa upam da bo šlo...
Lubi me je že dons presenetu za materinski dan. Mije kupu čevlje, sam mal prevelike tko da bo jih jutr šu sam za manjše zamenjat.
Jutr bo pa spet pestro, ma moja mami rojstni dan in gremo tjauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
24.3.2009 17:30:08   
petrap
moja še kar ne spi user posted image .. no zdaj spi v mojem naročju...ne vem kolk časa bo še...no kosilo mi je skoraj uspelo skuhat, sem se tko trudila, da bom vse pravočasno končala in pol me moj kliče, da ga ne bo še, da morjo še delat user posted image ...joj sem jezna...že tko sem utrujena in tečna k tamala nč ne spi, pol pa še mojga ni ob času..tko da smo še kar same user posted image

upam, da bo jutri bolš

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
24.3.2009 17:44:00   
Onasiss
Moj dec je tud fuuullll smotan. Mu logistika malce nagaja. Aja pa ga kličem kje je, mi reče da se vrača s terena domov. Torej si rečem čez pol ure bo doma.... Ma ja, sem gs čakala dve uriuser posted image user posted image user posted image user posted image  besna ko ris. Odgovor: sem mogu še nekam skočt. Aja saj res, baje mobitel tud obstaja, da se lahko pokličemo. grrrr, še zdaj sem jezna.

So what....

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
24.3.2009 17:50:05   
petrap
mlea - vem kako je to...user posted image user posted image user posted image user posted image ..no sam pr nama zdaj ni moj kriv, ampak šef..je mal čudn, ne morš pomagat..bo bolje nekoč...

no zdaj je naša mala spet zaspala, sem jo dala v postlo, da lahko dokončam kosilo...ker moj baje končno prihaja...tko pozen bo, da tud v trgovino ne morm...ah...user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
24.3.2009 17:54:47   
Čebel@
ola!
no midve sva mele pa pregled.....Hana ima 3390g in 51 cmuser posted image user posted image user posted image user posted image odpustna teža je bila 2390 tko da se je glih za eno kilo zredilauser posted image user posted image user posted image drugače je pa vse ok,reku je da se mu zdi da hoče preveč glavico obračat ampak da ni panike.....p je bil ok,bomo pa videli čez 2 meseca ko imamo spet preled......drugače je bila pa zdele kolegica pri meni in sva se odločili da bova v kratkem začeli hoditi v fitnes-komi čakam ker res rabim kakšno urico na dan zase,če pa še malo shujšam in oblikujem telo pa še toliko boljšeuser posted image user posted image user posted image

aja:Hano zgleda preveč oblačim ker ima vročinske pikiceuser posted image user posted image user posted image zdaj jo bom res začela manj oblačituser posted image .......pa dobili sva recept za ad3 kapljice in je reku da jih nej dnevno povečujem,ni mi treba čakati do 6 tedna,je pa reku da ker sva na dodatku da ne potrebuje 7 kapljic ampak samo 4user posted image user posted image user posted image je pa reku da če jo bo šravfalo da naj ga pokličem da dobiva d3user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
24.3.2009 17:58:07   
Čebel@
mlea,petrap.....res sočustvujem z vama k ga vajina user posted image  tkole biksata.....moj HB dela samo dopoldne in je najkasneje ob 14 doma

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
24.3.2009 18:15:44   
petrap
user posted image user posted image user posted image za pregled majchy, je hana že prava punca...jaz bi tud šla na fitnes, sam tlele v naših rovtah ni nč...bi mogla hodit v lj, to je pa predaleč...bom pa začela hodit vsaj na odbojko, da se mal razmigam, škoda da je sam 1x na teden...no al pa na kako aerobiko bi tud hodila..mam željo shujšat 10 kg, 5 jih mam preveč od nosečnosti, 5 pa že od prej user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
24.3.2009 18:20:23   
petrap
aja majchy kolk jo pa ti oblačiš? k men se zdi, da jaz našo tud mal preveč...kolk stopinj pa mate doma?

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
24.3.2009 18:31:46   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

aja majchy kolk jo pa ti oblačiš? k men se zdi, da jaz našo tud mal preveč...kolk stopinj pa mate doma?
čez dan je 20-22 stopinj,ko se kopamo prižgeva kaliferko da se soba še za kakšno stopinjo ogreje,ponoči je pa nekje 19 stopinj....čez dan jo imam v bodiju in glačkah,čez noč pa bodi in plišast pajac....fora je da jo za ven preveč oblečem.....ji dam bodi in plišast pajac in jo dam v košaro ki je termo velur,pokrita z res toplo dekico,košara se čisto zapre,tko da ji je zgleda preveč toplo v vozičku.......ah pri drugmu otroku bom že bolj pametna-se s tem tolažimuser posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
24.3.2009 18:36:23   
Na hitro se javim...

No danes sem bila na pregledu pr svoji G po porodu na pregledu in nisem vzela une tabletke ko so tudi če dojiš ker se full redim po tabletkah in ona men reče pol pa veste kaj vam ostane jaz pa njej nazaj ja ja vemuser posted image user posted image mogla bi rečt kaj pauser posted image user posted image user posted image ...in mi je  vzela bris in sedaj spet nekaj krvavim mater tej moji G ko je tko kot da si v klavniciuser posted image user posted image user posted image ...

Vi ki bi rade šle v fitnes še dojite???

šibam mal počivat imamo atija doma juhuuuser posted image user posted image user posted image

Vsem za preglede otročkov pa čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?