|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
23.3.2009 20:21:22   
piskot
cer.

ana spi, martin tudi, mami ima malo casa user posted image .

sreda lahko tudi v merkatorju. itak moram potem v qulandijo po superge za tamalega.

hrbet ajoj, in to na istem mestu kot pri prvem otroku. pa se skoz se puklast drzim, pol je pa se slabs.

kakanje tam 3-4 krat dnevno, ampak mi se dojimo.

kayica kot jaz vem menda dojen otrok ni nikoli predebel in vedno poje toliko kot potrebuje. pravijo.

tanci drzimo pesti za erika. pa za mami, da bo vse skupaj cim lazje prenesla. na kaksen nacin je pa fasal to?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
23.3.2009 20:28:59   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Povejte mi - tiste, ki ne dojite - kolikokrat na dan kakajo vaši malčki/malčice???
zadnje 3 dni kaka 1x,2x na dan

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
23.3.2009 20:31:55   
Pupka
majchy23... Mene tudi moj obvezno mora zmasirat- jaz pa njega... Sam ker ga zdaj ni, pa sem mogla najt drugo opcijo. In od bratranca punca dela masaže in nego obraza in te finte... Zato računam še na kako masažo gratis! Drugače pa ma 10€ ... Pa dobiš še kafe user posted image

Balonchy.
.. Kar se kakanja tiče... Moj je do pred kratkim kakal 1x na dan... redko 2x. Zdaj že ene tri štiri dni full kaka in to tako neko tekoče bolj... Na že ritko mal vneto, ampak fajn mažemo z bepantenom, pa full previjamo-tak da sproti rešujemo to. Je pa to ene 4 do 5 krat sigurno!

Sunny
, jaz sem rodila že 1. februarja, pa še zdaj nisem vse zrihtala... Sem šele pred kratkim zvedla da zavarovanje mora moj uredit na firmi, tak da sem glih danes poslala rojstni list na vaš konec. Za otroške bom (kolko se poznam)nesla zadnji dan... Še za očetovski dopust mam pole doma, ker mi jih je vrnila da moram nekaj napisat! Na občino še moram dat polo! Pa sigurno bi se še kaj našlo!
Skratka to urejanje je pr meni vse na zadnji dan!

Sem pa mela pester popoldan. Rene kar ni hotel spat ko sem ga dala v posteljo. Še preden sem ga položila je nardil tak žalosten obraz da se pol 20-ič že vela da temu sledi paničen jok. Na koncu sem vzela Kengurujčka da sem lahko starejšemu vsaj večerjo pripravila. Zdaj spi že kako uro. Tak da bomo vidli kaj nas čaka to noč!

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
   [Brisano sporočilo]
23.3.2009 21:48:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1229
23.3.2009 22:35:31   
Ajvy
oj...dan je bil naporen....naša pupa preverja, če je mami še vedno stroga....Tisa...Tisa je zelo pridna.....

jutri gre Tarja v vrtec, po mojem se bo razpočla od veselja....jst pa tut , ker potem tečnitis izgine....

utrujena sem.......čudno, kaj??

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
23.3.2009 23:02:05   
Onasiss
Pupka: kakšen kenguru pa imaš? Oziroma kako se obnese pri tako staremu kot je tvoj Rene?  Razmišljam namreč o nakupu kengurujčka, pa ne vem katerega bi kupila. Kaj predlagate?

Midve se zmojo malo dojive, malo pa jim dodajam in se pokaka x na dan.. A je to normalno? Pa kaka je rumene barve, malce zgoščena pa po kislem smrdi!user posted image
Rito pa ji mažem z mešanico hladilnega mazila, praške paste in cinkovega olja-to so nam rekli v materinski šoli pred. leti in moram rečt, da rit ni nikoli vneta. 

Zdaj grem pa mojga fehtat, če me lahko spet zmasira, ga samo x lepo zmasiram, pokažem rituser posted image , pa je ves mehak, kot en kužek je. Včeri me je zmasiral z 31  kaplicami od justa in moram rečt, da je zadeva fenomenalna...user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 8:05:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 1232
24.3.2009 8:14:03   
rebeka84
Dobro jutro! Kako ste? Danes bo pa zaspan dan, še malo  pa bo začelo deževati. Moj mali Uroš spančka ampak se bo kmalu zbudil. Vsak dan je bolj srčkan, začel se je že smejčkat, pravi sonček je!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
24.3.2009 9:05:14   
Katjusa

Povejte mi - tiste, ki ne dojite - kolikokrat na dan kakajo vaši malčki/malčice???

ponavadi vsak 2 dan, včeraj je celo 2x v enem dnevu enkrat fejst in enkrat malo....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
24.3.2009 9:30:39   
simonakr
Dobro jutro! Mi že 2 dni ponoči spančkamo na 4 ure, sicer imamo ob 00.00 malo krčov in se nosimo ampak bo. In zjutraj spančkamo do 8.00 - kakšna blaženost!

Vse tiste ki vas boli križ - MENE TUD! In to zmeraj bolj, mam pa takega smotkota za moža da me noče zmasirat, če me pa že me pa potem vse boli. tko da user posted image user posted image user posted image user posted image .

Dons je tak zaspan dan da se še Larisi pozna - spi kot top, bom vsaj lahko kaj pospravila in zlikala. Včeri sem oprala vsa darila, ki smo jih dobili ob porodu in morm rečt, da ima ona več kril v omari kot jest!!! in oblek nasplošno!

ZA JUTRI: Katera sploh lahko pride? Imam predlog: počakamo lepše vreme in se dobimo na Zbiljah pa lahko še tiste iz Lj pridejo. Vem da je materinski dan in bi bilo praznovati v krogu mamic, ampakuser posted image user posted image

Sporočte!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
24.3.2009 10:11:57   
Ajvy
kako vreme ,,,prav dol tolče....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
24.3.2009 10:28:14   
Urša08
Dons je pa res vreme za zjokat. Dobro da sem včerej izkoristila sonček.

Srečanje: povejte al se dobimo jutri, al v petek (ko bo še kolumbo) al prestavimo?

Drugače sem pa čisto vremenska. Se mi nč ne da. Če bosta otročka pridna bi bilo fino malce cune zlikat. Najrajši bi šla pa na kavč pa eno kitico odremala.user posted image

Kolumbo dej mi povej kje ste kupli to kolo za Majkla? Bi ga tud jaz mojmu škratu, pa kok pride in za koliko časa je uporaben? Uf sem zahtevna.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
24.3.2009 10:36:58   
Urša08
Še slikica Žiga

user posted image

in Nejca

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
24.3.2009 10:37:38   
Urša08
Katjuša hvala za inštrukcije - je ratalo. user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
24.3.2009 10:37:44   
MIHAILO
ojlA PUNCE...mi je sestra po pomoti vzela polnilec za lap top in se nisem mogla oglasati...mi smop vredu,vceraj smo malo bolj slabo spali,skoz je iskal jesti...3x na 1h...ob 8h ,ko je jedel je hotel ob 9h spet pa sem mmu dala dudo in ga pestvala pa je zaspal in je zdrzal do zdaj...trenutno ga dojim...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
24.3.2009 10:39:51   
Urša08
Mihailo tako pogosto hranjenje sva midva imela v nedeljo. Sploh nisem več vedla al mam jaz premalo, al kaj je. Ampak v ponedeljek se je pa porihtalo.user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
24.3.2009 10:48:56   
sunny24
Jutro! Sam to vreme je res smotano...Pr nas je dež...Pa lih zdej k je moj 2 dni fraj in bi lahko šli kam pohajat skupi vsi trije...user posted image  No, pa drugič!
Gaja je mela učeri zvečer malo problemov za zaspat in je zaspala šele neki po polnoči, pol se je zbudila za papcat ob 6:30 in zdej še kar spi...Jst pa mam malo cajta-mi je uspelo zajtrk pojest! user posted image
katjusa, čestitam za prjatlco in lepo, da je vse v redu! user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image
ursa, lepe slikice! user posted image user posted image user posted image  Ku sta dobra! user posted image

Nč, zdej grem še kafe spit in enga skadit na balkon, pol pa po vsej verjetnosti akcija z našo pupo...Se tipkamo še pol kaj-pod pogojem, da mi bo uspelo da bo Gaja kaj spala čez dan! user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
24.3.2009 10:52:06   
birdy
če bo v petek pridemo neglede kje bo ker je moj frejuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
24.3.2009 10:54:57   
simonakr
Jest v petek ne morm ker grem v Lj na šiht neki zrihtat pa tamalo pokazat.

Oh Ta vreme jest grem spat!!!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
24.3.2009 11:12:45   
Balonchy
Dan...
Pr nas pada sneg! user posted image

user posted image

Malček je priden, tko d lahk mal pospravim, zlikam in skuham! user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
24.3.2009 11:21:13   
Katjusa

Dan...
Pr nas pada sneg! user posted image

user posted image

Malček je priden, tko d lahk mal pospravim, zlikam in skuham! user posted image

pa tolk ga mate da že snežene može delateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst pa čez dan nimam kej veli časa niti za net niti za pospravljanje, ker benjamin bi se skos cartaluser posted image user posted image user posted image sej mi paše mam vsaj izgovor zakaj ni pospravljenouser posted image user posted image user posted image važno, da ponoči dobro spi, da smo spočitiuser posted image

ta vikend sem spet sama iz petka na soboto.... ampak zdej me ne skrbi k ma mali že urejeno nočno spanjeuser posted image zdej spimo nekje med 10 in 11 zaspi in tja do 4-pol5 potem pa poje malo in spi do 7-8 kar je super in čez kak mesec, če bo ostalo tako ga selimo iz dnevne v florjanvo sobicouser posted image user posted image user posted image

morem spet šibat že kliče.... aja pa ful je čvekica mala se skos smeje in mi govori guuuuuu, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
24.3.2009 11:22:26   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Katjuša - js sem takoj za dase kje dobimo. Meni najbolj odgovarja sicer dopoldan, lahko pa tudi popoldan. Kateri dan pa?????

men tud bolj dopoldan paše, vseeno kateri dan.....

a bi še katera prišla?

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
24.3.2009 11:26:53   
piskot
dan.

danes je torek in smo vsi 3je doma. in pravkar mi je uspelo dat martina spat. saj ne morem verjet, ponavadi so totalne borbe. zgleda da je res gnil dan.

srecanje: meni je vseeno, samo torki mi ne odgovarjajo, ker imam oba doma in je potem cist brez veze it na kavo, ker nimam nic od cveka.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
24.3.2009 11:27:28   
MIHAILO
Ursa tudi mi smo ze to imeli pa se je potem urihtao...sem pa tudi mislila da je kaj z mlekom narobe...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
24.3.2009 11:46:41   
Čebel@
dan!
no da se še jaz pofločkamuser posted image vreme je za user posted image ,kar pa zgleda da moji pupi paše.....danes je podrla vse rekorde.....zvečer je zaspala ob 22.30 in se je oglasila ob 3.30 in sem ji šla dat dudo in nardila mleko(še hladit sem ga dala da ja ne bo predolgo čakala)in se je Hana odločila da se še ni dovolj naspala in je potegnila do 6.30user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem vsake par minut vstala in pogledala če še dihauser posted image ko je vlekla dudo ponoči je kar jamrala zravenuser posted image user posted image user posted image ampak važno da je spalauser posted image user posted image user posted image user posted image no potem sva pa pojedle in naja je ob 7.00 zmankalo do 10.00-je revica zaspala na meni med podiranjem kupčka tko da sem malo izkoristila in jo cartala,zdej sem jo dala pa za eno urico še v zibko.....glih ob 14.00 ko je čas za nasledni obrok imamo pediatra tko da jo bom zbudila malo do 13.00user posted image user posted image user posted image

zdej pa pojem do konca in grem mleko štimat

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?