|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
24.3.2009 18:39:59   
tanci29
pozdravljene

jest sem se spet prišla malo zjokat
danes pa res ni moj dan.

no poleg vsega je Erik v bolnici fasal še rota virus..do dohtarjev komaj prideš da si vzame minuto cajta da ti kaj pove..pa še jaz ko sem tako leteča in ponavadi je vizita ravno takrat ko meni ni tamuser posted image ...danes je bil moj fotr tam ker sem jaz sprašvala kaj je z izvidi od krvi in če lohk dohtaca pride pa je itak najdla cajt ko mene ni blo pa sem prosila če lohk prej pride, tko da me je fort kr po mobitelu poklicu in sva se menle, sam kaj ko pol k odložiš ugotoviš da maš še miljonto vprašanj...no sem se hit usedla u avto in gas nazaj pol sem pa čakala in se zjokala ene parkrat umes na hodniku..kri je baje bolje samo ima pod mejo levkocitov, minimalno je 4 on ima 2,5 kar se meni zdi ful premalo pa je rekla malo pod mejouser posted image ...ne vem pol pa še rota virus uglavnem men se FUZLAAAAAAAAAAAAAAA

se vam opravičunjem ker tukile težim, ker vem da imate svoje sončke za cartat pa kakšen svoj problemček, ampak enostavno me bo danes razneslo...imejte se lepo

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
24.3.2009 18:41:43   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Vi ki bi rade šle v fitnes še dojite???

jaz ne.....baje pa hujšanje vpliva na mleko

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
24.3.2009 18:44:46   
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

pozdravljene

jest sem se spet prišla malo zjokat
danes pa res ni moj dan.

no poleg vsega je Erik v bolnici fasal še rota virus..do dohtarjev komaj prideš da si vzame minuto cajta da ti kaj pove..pa še jaz ko sem tako leteča in ponavadi je vizita ravno takrat ko meni ni tamuser posted image ...danes je bil moj fotr tam ker sem jaz sprašvala kaj je z izvidi od krvi in če lohk dohtaca pride pa je itak najdla cajt ko mene ni blo pa sem prosila če lohk prej pride, tko da me je fort kr po mobitelu poklicu in sva se menle, sam kaj ko pol k odložiš ugotoviš da maš še miljonto vprašanj...no sem se hit usedla u avto in gas nazaj pol sem pa čakala in se zjokala ene parkrat umes na hodniku..kri je baje bolje samo ima pod mejo levkocitov, minimalno je 4 on ima 2,5 kar se meni zdi ful premalo pa je rekla malo pod mejouser posted image ...ne vem pol pa še rota virus uglavnem men se FUZLAAAAAAAAAAAAAAA

se vam opravičunjem ker tukile težim, ker vem da imate svoje sončke za cartat pa kakšen svoj problemček, ampak enostavno me bo danes razneslo...imejte se lepo

Nč se ne opravičevat sej si naša sej veš kaj pravijo v slabem in dobrem smo skupaj..sam tile dohterji so pa res groza niti pet minut ko te res zanima kaj se dogaja z otročkom njim pa skor kr mal hudo razlagat kao ni cajta pol pa niso nikol nč krivi...user posted image user posted image user posted image

Eriku pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čim prej pozdravi in seveda da zapusti vrata bolnice...tebi Tanci pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da boš zmogla mislim nate...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
24.3.2009 18:45:55   
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

aha sej zato pa sem vprašala poznam eno ko je dojila in je šla v fitnes in ni bilo več mlekca zato pa sem vprašal upam da niste jezne...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
24.3.2009 18:47:04   
Čebel@
tanci.....prav je da daš tole ven iz sebe ker drugače se ti bo res zmešalo....me smo tukaj zato da si stojimo ob strani in se spodbujamo......res mi je žal da tole prestajate ampak bodi močna.....to bo minilo,erik bo ozravel ker je močan fantek,ti pa ne pozabi jesti in počivati ker sedajle te oba tvoja sončka potrebujeta in nebi bilo vredu da še ti pregoriš in po možnosti še izgubiš mleko......mislim nate-no na vse vas in pridi nam poročat kako ste ker nas skrbi zate in za erika.....pošiljam ti ogromno lupčkov in objemčkov in če rabiš se zjokat-jokaj ker ti bo lažjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
24.3.2009 18:48:20   
Čebel@

aha sej zato pa sem vprašala poznam eno ko je dojila in je šla v fitnes in ni bilo več mlekca zato pa sem vprašal upam da niste jezne...
zakaj bi bile jezne-dej nehi nouser posted image je prav da se pozanimaš ko pa da kar naenkrat nebi bilo dovolj mleka

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
24.3.2009 19:02:10   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl

no da me ne bo kapuser posted image .

ampak katjuša a si ti neki pisala da boš kmal noseča..a si???

nimam pojmauser posted image user posted image user posted image verjetno ne glede na to, da je od poroda tako malo mimo in da imamo na nočni omarici kondomeuser posted image user posted image user posted image sicer jih 2x nisma uporabla 1x sma umaknla 1x pa sma spustila v polno.... in dvomim, da bi se kej zgodilo.....
ne razmišljam o tem sem se prepričala, da so ti "znaki", ki so podobni tistim v začetku nosečnosti sam plod moje domišlijeuser posted image user posted image
bomo čez kaka 2 meseca začel delat nauser posted image do takrat bomo pa mal pazli pa kake kondome tu pa tam uporabliuser posted image

kengurijček mi ga pri prvem nismo uporabljali, sem ga preizkusla sam takrat je bil florjan star že ene 4 mesece in se mu ni dopadlo.... smo sklepali, da ga tud v drugo ne bomo rabli tak da sem ga podarila, zdej pa možek razmišlja o nakupu, ker se Benjamin tok rad carta in res včasih roke pošteno bolijo..... bomo videli..... verjetno bomo prerastliuser posted image user posted image user posted image user posted image

tanci draga naša.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se in bodi močna za svoja 2 sončka, ti želim, da se erik hitro pozdravi in pride domov

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
24.3.2009 19:09:06   
Od kdaj naprej pa se lahko sploh uporablja kengurujčekuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
24.3.2009 19:55:49   
Pupka
tanci29 ti kar jokaj... bolje je dat to ven, kot pa tišat v sebi... Saj veš, da nas je tu kar nekaj ki te "poslušamo" in včasih že to malo pomaga! Držimo pestke in pošiljam velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da boste kmalu doma... in bo vse po starem

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
24.3.2009 19:56:36   
Onasiss

Od kdaj naprej pa se lahko sploh uporablja kengurujčekuser posted image user posted image

Se pridružujem vprašanju in še katerega priporočate?

Tanci29 ne obupaj, user posted image danes je res nek čuden dan, tud moškim se fuzla-itak! Je pa res grozn če ima otroček roravirus. Ga je Vito tud fasu ko je bil star leto in pol, pa glih za prvi maj ko bi morali iti v Čateč, smo bili en dan v bolnici na infuziji, toplice smo imeli pa kar v domači kopalnici- in to vsi trije, ker smo vsi trije sral in kozlal (pardon izrazu) kot user posted image user posted image user posted image .

Me pa neki zanima, ko dam moji flašo tok golta, da se v trebuhu sliš k da bi ji slap padu...Ma ne znam opisat tok je čudn zvok, pol se ji pa zaleti in začne ful vpituser posted image user posted image user posted image user posted image . Verjetno preveč hitr požira. Ne vem kaj naj naredim.

So what....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
24.3.2009 20:12:30   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Me pa neki zanima, ko dam moji flašo tok golta, da se v trebuhu sliš k da bi ji slap padu...Ma ne znam opisat tok je čudn zvok, pol se ji pa zaleti in začne ful vpituser posted image user posted image user posted image user posted image . Verjetno preveč hitr požira. Ne vem kaj naj naredim.
katero flaško pa imaš?a imaš cucelj za 0+oz.1 mesec?lahko da ima cucelj preveliko luknjo in ji prehitro teče ......hana ima take cuclje da mora cuzat kot na joški drugače ne teče

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
24.3.2009 20:36:42   
petrap
joj tancite čist razumem kako ti je...men gre pa zdajle kar na jok...mala noče spat, takoj ko kaj popije ful poliva, dobila je rdečico po obrazku..ne vem kaj naj še naredim, da bi se normalno najedla in naspala...

iščem po netu kakšne odgovore, pa mi je vrglo ven, da imajo ponavadi otroci take znake pri izraščanju zob...sam a lahko tko zgodi rastejo zobje? že pri dveh mescih? ji pa res paše da jo drgneš po dlesnih, pa tud slinila se je zadnje čase ful...mah nimam več idej kaj naj...

kakšen nasvet?  user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
24.3.2009 21:00:00   
Čebel@
petra.......mogoče jo bojo pa res zobki začeli matrati.......kaj pa če bi poklicala dežurnega?jaz bi moji dala kaplice da se umiri in proba malo zaspati-dajem ji a kuminin sirup......upam da bo zaspala in da ponoči ne bo štale

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
24.3.2009 21:01:50   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

katero flaško pa imaš?a imaš cucelj za 0+oz.1 mesec?lahko da ima cucelj preveliko luknjo in ji prehitro teče ......hana ima take cuclje da mora cuzat kot na joški drugače ne teče

se pridružujem mogoče prehitro teče....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
24.3.2009 21:02:55   
Čebel@
katjuša kako si?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
24.3.2009 21:12:24   
Čebel@
no ker imam samogovore,vas za danes zapuščam......lepo se mejte,čimbolj prespano nočko vam želim

pa pa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
24.3.2009 21:19:01   
Ajvy
tanci...drži se....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
24.3.2009 21:45:29   
Urša08
tanci bogica drži se, tvojemu Eriku pa želim da se čim prej pozdravi user posted image user posted image user posted image

mlea to kar ti opisuješ se tudi pri nas dogaja. sem ugotovila da takrat ko je Žiga ful lačen (aja midva se samo dojiva).

Cita mi smo pri Nejcu zelo zgodej začeli s kengurujčkom (po enem mesecu), ker bi bil skoz na rokah in če sem hotela kaj naresti sem ga not dala. Ful mu je odgovarjal, tako da smo ga ogromno uporabljali. Sem se pa ravno danes spomnila da bi bilo fino dat žiga mal not, da se malce privadi (mi namreč hodimo po hribih in je fino otroka prej navadit).

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
24.3.2009 21:49:09   
Urša08
Punce predvidevam, da smo srečanje premaknile. A smo sedaj zmenjene za v petek ali prestavimo za nedoločen čas? 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
24.3.2009 21:53:31   
Urša08
petrap žal ti ne morem nič pomagat. Ti pa želim, da se otroček umiri in imate mirno nočko, da se boš lepo spočila.user posted image

Jaz sem ob osmih skopala Žigca in potem sva se najedla sedaj pa spančka. Ponavadi mi zvečer po kopanju spi 6 ur v kosu. Me prav zanima kako bo danes.  Sedaj bom šla pa počas spat.

lahko nočko

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
24.3.2009 21:56:38   
Urša08
Ena je spraševala o firmi kengurujčka. Jaz ga imam od Tomy in je od 3,5 kg do 9kg.  Jaz sem bila ful zadovolna z njim, Nejcu je blo v kengurujčku ful všeč - bolj kot v vozičku. Kako se bo pa pri Žigu obneslo bomo pa še sprobal.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
24.3.2009 21:58:51   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

se pridružujem mogoče prehitro teče....

Bom probala zamenjat cucelj, čeprav imam unga od 0+. Se mi pa tudi dozdeva da jo malce črviči. Bi bla sam po rokah, drgač pa cvindra. Zdaj spi in grem tudi jaz spat.

DOST MAM...... Nočko in miren spanec vsem skupaj....

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
24.3.2009 22:02:05   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Punce predvidevam, da smo srečanje premaknile. A smo sedaj zmenjene za v petek ali prestavimo za nedoločen čas? 

Ja očitno user posted image user posted image . Kje si Kolumbo da bi še enkrat datum določla? user posted image user posted image

Drugač pa jest zdej lahko v petek, sm dons vse uredila.

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
24.3.2009 22:04:09   
simonakr
Tud z moje strani lahko noč!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
24.3.2009 22:04:46   
Urša08
simonakr super potem bi pa res lahko v petek user posted image user posted image user posted image

Mislim da je piskot rekla da lahko, pa kolumbo, pa če se ne motim Birdy. Še katera?

No se potem v petek dobimo?

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?