|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tunuzija kegeru oz. nahrbtnik?
27.3.2009 10:56:35   
*ribica*
Letos želim iti na Djerbo z skoraj 2 letnico in 5 letnikom in ne mislim vlačit s sabo voziček, ker se mi zdi brez veze, nevem pa če bi vzela s sabo nahrbtnik (ali kako se že temu reče ko otroka nosiš zadaj na hrbtu). Mi lahko katera svetuje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tunuzija kegeru oz. nahrbtnik?
27.3.2009 11:49:34   
piko12
Moj nahrbtnik Deuter ni nič manjši od zloženega zappa. Če si pa mislila meitai ali kaj temu sorodnega, pa zna biti bolj praktično, ja. Ampak prej probaj, če so bo hotela nosit in če jo boš lahko nosila. Najbrž pa itak ne boste neki blazno pešačili, ali pač?

(odgovor članu *ribica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Tunuzija kegeru oz. nahrbtnik?
27.3.2009 13:42:09   
*ribica*
Ravno zato sprašujem, ker nevem koliko bomo pešačili, namreč želim iti tudi na kakšen izlet (Sahara, ogled krokodilov,...), no nevem, koliko je tam za hoditi. Imam pa nek tak nahrbtnik kot ti. In čedalje več premišljujem bol brez veze se mi zdi še to s sabo vlačit. Res nevem, sicer pa še imam dovolj časa za razmisliti.

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Tunuzija kegeru oz. nahrbtnik?
27.3.2009 13:58:21   
piko12
A to greste na Djerbo? Izleti so itak z avti (terenci) in trajajo cel dan in je vroče in poskakujoče, tako da jaz bi ti to za otroke zaenkrat odsvetovala- oz. tako-jaz svojega ne bi vlačila na tako pot, mogoče pa sta tvoja oz. predvsem ti ;)bolj fleksibilna. V glavnem itak ni ne vem kaj za hodit, razen na en hrib z razvalinami smo mi pešačili cca 20 min, polovica pa jih je spodaj v senci sedela. No to je edino pešačenje, kjer bi ti prišel prav nahrbtnik. Ostali ogledi pa so itak kratki- za hodit mislim. V sahari pa se gre jahat kamele v puščavo, nimaš kam hodit po pesku in soncu. Farma krokodilov pa je tud precej majhna in za otroke ni problem, da ne bi šli sami peš. Pomoje je kaka majhna marela bolj praktična, če ne drugač pa vsaj igračke in brisače na plažo pelješ.

(odgovor članu *ribica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Tunuzija kegeru oz. nahrbtnik?
29.3.2009 22:13:23   
*ribica*
Piko12 moja želja je ja, da bi šli na Djerbo. Vendar ne mislim iti na celodnevni izet ker vem da je to preveč za tako majhnega otroka.  Bolj so me zanimali kakšni spehodi proti večeru, kot je "navada" na morju. A kamele lahko jahaš kjer na plaži ali samo tam ko greš prav v puščavo?

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Tunuzija kegeru oz. nahrbtnik?
29.3.2009 23:00:36   
can
Mi smo bili v Tuniziji, ko je bila tamala tudi stara okoli 2,5 leti, brez vozička in brez nahrbtnika. Sicer nismo bili na Djerbi, ampak v Skanesu v bližini Monastirja. Veliko smo pešačili po Monastirju, Sousse-u in Kairouanu, do tja smo navadno šli s taxijem, ker je bil zelo poceni, potem pa peš tudi po par ur po mestu. Ko je bila mala utrujena, jo je oči nosil na ramenih ali pa smo preprosto malo odsedeli v kakem kafiču. Na safari po Sahari je oči šel sam, saj se mi je zdelo res malo prevroče in preveč vožnje za tako malega otroka. Smo pa šli z avtobusom do Tunisa in nismo imeli popolnoma nobenega problema z njo, mala je hodila čez celo Kartagino in Tunis sama. Še največji problem je bil najti stranišče, ker smo bili ravno v fazi odvajanja od plenic...  Torej kar pogumno, oči pa naj že zdaj malo potrenira svoja ramenca.

(odgovor članu *ribica*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





IDEJA ZA VIKEND: Korita Krčnik
Poletje počasi prihaja, izkoristimo proste dni za družinske izlete po Sloveniji. Vabimo vas, da obiščete korita Krčnik, ...
18 učno – doživljajskih poti po posameznih...
18 učno – doživljajskih poti po posameznih regijah v Sloveniji, na katerih boste uživali s svojimi otroci.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?