|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
31.3.2009 8:31:23   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

tretja user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutro... a se mi javis po chatu na gmailu? user posted image

jaz tudi jaz tudi, samo daj mi mailuser posted image user posted image user posted image

Blaže ni, da bi z mano chartala na gmailu, jencili tudi ne....user posted image user posted image user posted image

poslji mi ZS da ti odgovorim...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
31.3.2009 8:36:39   
ella79

tretja user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudi jaz tudi, samo daj mi mailuser posted image user posted image user posted image

Blaže ni, da bi z mano chartala na gmailu, jencili tudi ne....user posted image user posted image user posted image

jaz pa nimam 'časa' user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
31.3.2009 8:37:46   
Stipe air force

jaz pa nimam 'časa' user posted image user posted image user posted image user posted image

neki bi kupu.... user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
31.3.2009 8:46:06   
pina-1

neki bi kupu.... user posted image

opa biznisi...user posted image

ella, za stipeta si moraš vedno cajt vzetuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
31.3.2009 8:48:50   
Stipe air force
Pina... Blaze in Februarke se ni... zgleda da je jota bla s fizolom... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
31.3.2009 9:13:05   
kati kati
stipe-mal še počaki ampak mislim da se nekaj druga obeta...javim v kratkem
mislim da grem za krstno botro a veš to se pa ne sme odpovedat...sm jim rekla kaj pa če bi ker drug vikend, pa morm še malo počakat da vidm če je fiksno.
javim prav cajt

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

Neposredna povezava do sporočila: 2381
31.3.2009 9:15:12   
pina-1

Pina... Blaze in Februarke se ni... zgleda da je jota bla s fizolom... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

pol pa raje naj se supcata da ne bo kažina na RRuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2382
31.3.2009 9:24:52   
blaža
dan!user posted image

jote ni blo, so danes penzije in je šel moj malo prej spat.user posted image  No ma sanje sem mela pa take dobreeeeeeeeeeeee. user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
31.3.2009 9:27:52   
blaža
danes nama pa ne uide, bova šla prej spat, namesto, da tle visim.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
31.3.2009 9:33:54   
Februarka08

Jutro.

Evo meneuser posted image ni blo jote, daj nehi, vsak dan pa tud ne more bit, potem ni tolk okusnauser posted image user posted image

Spale sva spet odlično, do 8huser posted image jaz sem pa danes kar dobre volje, ker sem prebavo nekak uštimala (no, že trkam), sem bolj na lahki hrani, razen kosila in očitno da delujeuser posted image čeprav bi z največjim veseljem zmazala en sendvičuser posted image user posted image
Princesa že nori, sem zgleda predolgo sedečki, čeprav se prav podit ne morem za njo, ker me danes trebuh boliuser posted image user posted image upam, da bova šle lahko mal ven, vsaj na dvorišče, če ne bo rosilo. Zaenkrat kaže brez dežja...

Se javim še kaj, pozdravčekuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2385
31.3.2009 9:46:33   
Blacky*
eno hitro javljanje user posted image

sploh ne vem kje se me glava drži... danes pride Valova prababi na obisk in ga bo čuvala nekaj časa... me zanima kako bo

joj, komaj čakam naš piknik... da se malo podružimo... a kje je še to...

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
31.3.2009 10:02:45   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

sploh ne vem kje se me glava drži... danes pride Valova prababi na obisk in ga bo čuvala nekaj časa... me zanima kako bo

Blacky, kako je kaj Val? Še vedno prehlajen? Naša še vedno malo hrope, še jutri imava Ventolin, potem bomo pa videliuser posted image upam, da bo dobro... ah, same skrbi s telimi našimi malčki.

Že morm letet, danes je vsa jokavauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
31.3.2009 10:08:11   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Blacky, kako je kaj Val? Še vedno prehlajen? Naša še vedno malo hrope, še jutri imava Ventolin, potem bomo pa videliuser posted image upam, da bo dobro... ah, same skrbi s telimi našimi malčki.

Februraka, Val je ok... no včeraj je bil v vrtcu 5 ur, pa mu že spet iz nosa teče, kašlja pa tudi še malo. So mi v vrtcu rekli, da vsi kašljajo in smrkajo.

Malo se bo zdaj opomogel, ko ga bomo za 3 dni vzeli iz vrtca.... za počitnice, kar mi čisto odgovarja ker ga še nismo cepili. Mogoče nam zdaj uspe

Neposredna povezava do sporočila: 2388
31.3.2009 10:42:42   
Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Februraka, Val je ok... no včeraj je bil v vrtcu 5 ur, pa mu že spet iz nosa teče, kašlja pa tudi še malo. So mi v vrtcu rekli, da vsi kašljajo in smrkajo.

Malo se bo zdaj opomogel, ko ga bomo za 3 dni vzeli iz vrtca.... za počitnice, kar mi čisto odgovarja ker ga še nismo cepili. Mogoče nam zdaj uspe

ja, mi se tudi še nismo cepiliuser posted image je še od takrat prehlajenauser posted image skrbi me edino tole hropenje, čeprav se lepo odkašlja, zakašlja kot kakšen star traktor, kar je dobro, samo me skoz bolj matra, da bi jo peljala k P pokazatuser posted image
Bom videla kakšni bojo danes vdihi med spanjem, potem se bom pa odločila...

Ne vem več kaj bi delaliuser posted image z mojim tuhtava kaj naj ji kupiva da bi se malo zamotila, kakšno novo igračo, ker te je že vse prerasla, nič ni več zanimivouser posted image nekaj bo treba...

Greva spet malo v drug prostor, ven jo raje ne bom nič vozila.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
31.3.2009 11:03:31   
Stipe air force
Pina, ne verjamem jima (ze vesta kateri) da ni bilo jote.... tako sta veselo odpeketali, odlebdeli, oddrveli, odpujsali in odvihrali z RRra direct to bad... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 2390
31.3.2009 11:06:17   
pina-1

Pina, ne verjamem jima (ze vesta kateri) da ni bilo jote.... tako sta veselo odpeketali, odlebdeli, oddrveli, odpujsali in odvihrali z RRra direct to bad... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...

pa še sanjali sta neke "čudne" sanje.....................user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2391
31.3.2009 11:07:43   
Stipe air force

pa še sanjali sta neke "čudne" sanje.....................user posted image user posted image user posted image user posted image

ziher bereta in se nocta javit... user posted image  user posted image  user posted image ... caki, caki... sad ce picknik... samo sto nije... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
31.3.2009 11:09:53   
pina-1

ziher bereta in se nocta javit... user posted image  user posted image  user posted image ... caki, caki... sad ce picknik... samo sto nije... user posted image  user posted image  user posted image

ne ne blaža ne bere. ona zdej kavč pegla in si nabira moči za večerno AKCIJOuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2393
31.3.2009 11:27:59   
Stipe air force
Blazaaaaaa..... user posted image  user posted image  user posted image ... ti, ti sanjavo dekle...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
31.3.2009 11:33:14   
pina-1

Blazaaaaaa..... user posted image  user posted image  user posted image ... ti, ti sanjavo dekle...

ma očitno naju ne juser posted image  pet posto..user posted image
ji preveč dogajauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2395
31.3.2009 11:46:30   
Stipe air force
Definicija muskarca:

NUZNO ZLO NAPRAVLJENO OKO KUuser posted image CA user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
31.3.2009 12:00:46   
pina-1

Definicija muskarca:

NUZNO ZLO NAPRAVLJENO OKO KUuser posted image CA user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
samo to zate in Pinota ne velja ne?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2397
31.3.2009 12:01:40   
Stipe air force

Definicija muskarca:

user posted image user posted image user posted image user posted image
samo to zate in Pinota ne velja ne?user posted image

itak... midva sva komplet... nic "oko k...a"... user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
31.3.2009 12:04:39   
Februarka08
Vidim, da enim dogajauser posted image user posted image
Jaz sem se pa odločila, da grem nekaj spečtuser posted image sem v knjigi najdla en recept za ananasovo torto, pa da vidimouser posted image ne vem kaj me je prijelouser posted image sicer sem pa huda, ker nimam nič modelčkov ali kaj podobnega, pa tako bi rada kaj spekla kdajuser posted image drug petek imam roj. dan in to bo moja prva zahteva na spiskuuser posted image user posted image
Grem delat, čao

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2399
31.3.2009 12:28:23   
itata
evo mene... kar ene scene danes kle v službi. že vstala bolj tko, slabe volje, spanje spet katastrofa. prehlajen in zob mu rasteuser posted image  posledično se ful premetava in jamra v spanju, midva pa ne moreva spat nikakor. kr neki. pol stari neki zoprn že zjutri, jaz itak nisem jutranji tip. sam da sem jaz zjutraj raje pol tiho, da komu kaj žalega ne rečem, ne pa moj k še neki sarkastično komentira - kao šala, sam da men ni blo smešn in sem bila užaljena valda.
pol čitam članek (siol.net) o smrti teh dveh otrok v sežani, piše take kretenizme, da konc... so ugotovili, da sta otroka dejansko umrla (ja sej če bi bil "lažni alarm" ne bi bilo sploh članka)... detomor (=umor novorojenca) 11-letne hčerke... izhajajo iz premožne družine - k da bogati pa nimajo težav al pa je kej drugač če umoriš 2 otroka pa je tvoj oče zdravnik al pa ne... mislim noro. pa ne sam da pišejo nasprotujoče si stvari, tud razmišljajo ne kako se sorodniki teh ljudi počutijo ob tem pa kar neke diagnoze postavljajo... katastrofa. k da ni zadeva sama po sebi že dosti šokantna in žalostna. je treba jo še mal napihnit.
v službi se pa sploh s takimi kreteni vsake tok časa srečavam, da ne morem verjet. enim bodo kar brisal star dopust še pred 30.6. - pa vsi vedo, da maš dopust do 30.6. za porabit sam so si zapičli v glavo, da ne, da naši bi ga mogli pa do 31.3. - kar nekaj - sam čakam kdaj uleti inšpekcija... beden dan kokrkol ga obrnem. sem se mal skašljala...

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

ljubosumje
binyy

Ali je vaš partner ljubosumen?

pretirano (10%)

bolano (5%)

sploh ni (23%)

malo (63%)

Število vseh glasov: 250

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!