Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 8:31:23
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: ella79 tretja Jutro... a se mi javis po chatu na gmailu? jaz tudi jaz tudi, samo daj mi mail Blaže ni, da bi z mano chartala na gmailu, jencili tudi ne.... poslji mi ZS da ti odgovorim...
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 8:36:39
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: ella79 tretja Jutro... a se mi javis po chatu na gmailu? jaz tudi jaz tudi, samo daj mi mail Blaže ni, da bi z mano chartala na gmailu, jencili tudi ne.... jaz pa nimam 'časa'
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 8:37:46
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: ella79 tretja Jutro... a se mi javis po chatu na gmailu? jaz tudi jaz tudi, samo daj mi mail Blaže ni, da bi z mano chartala na gmailu, jencili tudi ne.... jaz pa nimam 'časa' neki bi kupu....
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 8:46:06
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: ella79 tretja Jutro... a se mi javis po chatu na gmailu? jaz tudi jaz tudi, samo daj mi mail Blaže ni, da bi z mano chartala na gmailu, jencili tudi ne.... jaz pa nimam 'časa' neki bi kupu.... opa biznisi... ella, za stipeta si moraš vedno cajt vzet
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 8:48:50
|
|
|
|
Stipe air force
|
Pina... Blaze in Februarke se ni... zgleda da je jota bla s fizolom...
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 9:13:05
|
|
|
|
kati kati
|
stipe-mal še počaki ampak mislim da se nekaj druga obeta...javim v kratkem mislim da grem za krstno botro a veš to se pa ne sme odpovedat...sm jim rekla kaj pa če bi ker drug vikend, pa morm še malo počakat da vidm če je fiksno. javim prav cajt
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 9:15:12
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Pina... Blaze in Februarke se ni... zgleda da je jota bla s fizolom... pol pa raje naj se supcata da ne bo kažina na RR
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 9:24:52
|
|
|
|
blaža
|
dan! jote ni blo, so danes penzije in je šel moj malo prej spat. No ma sanje sem mela pa take dobreeeeeeeeeeeee.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 9:27:52
|
|
|
|
blaža
|
danes nama pa ne uide, bova šla prej spat, namesto, da tle visim.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 9:33:54
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Pina... Blaze in Februarke se ni... zgleda da je jota bla s fizolom... Jutro. Evo mene ni blo jote, daj nehi, vsak dan pa tud ne more bit, potem ni tolk okusna Spale sva spet odlično, do 8h jaz sem pa danes kar dobre volje, ker sem prebavo nekak uštimala (no, že trkam), sem bolj na lahki hrani, razen kosila in očitno da deluje čeprav bi z največjim veseljem zmazala en sendvič Princesa že nori, sem zgleda predolgo sedečki, čeprav se prav podit ne morem za njo, ker me danes trebuh boli upam, da bova šle lahko mal ven, vsaj na dvorišče, če ne bo rosilo. Zaenkrat kaže brez dežja... Se javim še kaj, pozdravček
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 9:46:33
|
|
|
|
Blacky*
|
eno hitro javljanje sploh ne vem kje se me glava drži... danes pride Valova prababi na obisk in ga bo čuvala nekaj časa... me zanima kako bo joj, komaj čakam naš piknik... da se malo podružimo... a kje je še to...
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 10:02:45
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* eno hitro javljanje sploh ne vem kje se me glava drži... danes pride Valova prababi na obisk in ga bo čuvala nekaj časa... me zanima kako bo joj, komaj čakam naš piknik... da se malo podružimo... a kje je še to... Blacky, kako je kaj Val? Še vedno prehlajen? Naša še vedno malo hrope, še jutri imava Ventolin, potem bomo pa videli upam, da bo dobro... ah, same skrbi s telimi našimi malčki. Že morm letet, danes je vsa jokava
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 10:08:11
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* eno hitro javljanje sploh ne vem kje se me glava drži... danes pride Valova prababi na obisk in ga bo čuvala nekaj časa... me zanima kako bo joj, komaj čakam naš piknik... da se malo podružimo... a kje je še to... Blacky, kako je kaj Val? Še vedno prehlajen? Naša še vedno malo hrope, še jutri imava Ventolin, potem bomo pa videli upam, da bo dobro... ah, same skrbi s telimi našimi malčki. Že morm letet, danes je vsa jokava Februraka, Val je ok... no včeraj je bil v vrtcu 5 ur, pa mu že spet iz nosa teče, kašlja pa tudi še malo. So mi v vrtcu rekli, da vsi kašljajo in smrkajo. Malo se bo zdaj opomogel, ko ga bomo za 3 dni vzeli iz vrtca.... za počitnice, kar mi čisto odgovarja ker ga še nismo cepili. Mogoče nam zdaj uspe
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 10:42:42
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* eno hitro javljanje sploh ne vem kje se me glava drži... danes pride Valova prababi na obisk in ga bo čuvala nekaj časa... me zanima kako bo joj, komaj čakam naš piknik... da se malo podružimo... a kje je še to... Blacky, kako je kaj Val? Še vedno prehlajen? Naša še vedno malo hrope, še jutri imava Ventolin, potem bomo pa videli upam, da bo dobro... ah, same skrbi s telimi našimi malčki. Že morm letet, danes je vsa jokava Februraka, Val je ok... no včeraj je bil v vrtcu 5 ur, pa mu že spet iz nosa teče, kašlja pa tudi še malo. So mi v vrtcu rekli, da vsi kašljajo in smrkajo. Malo se bo zdaj opomogel, ko ga bomo za 3 dni vzeli iz vrtca.... za počitnice, kar mi čisto odgovarja ker ga še nismo cepili. Mogoče nam zdaj uspe ja, mi se tudi še nismo cepili je še od takrat prehlajena skrbi me edino tole hropenje, čeprav se lepo odkašlja, zakašlja kot kakšen star traktor, kar je dobro, samo me skoz bolj matra, da bi jo peljala k P pokazat Bom videla kakšni bojo danes vdihi med spanjem, potem se bom pa odločila... Ne vem več kaj bi delali z mojim tuhtava kaj naj ji kupiva da bi se malo zamotila, kakšno novo igračo, ker te je že vse prerasla, nič ni več zanimivo nekaj bo treba... Greva spet malo v drug prostor, ven jo raje ne bom nič vozila.
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 11:03:31
|
|
|
|
Stipe air force
|
Pina, ne verjamem jima (ze vesta kateri) da ni bilo jote.... tako sta veselo odpeketali, odlebdeli, oddrveli, odpujsali in odvihrali z RRra direct to bad... ...
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 11:06:17
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Pina, ne verjamem jima (ze vesta kateri) da ni bilo jote.... tako sta veselo odpeketali, odlebdeli, oddrveli, odpujsali in odvihrali z RRra direct to bad... ... pa še sanjali sta neke "čudne" sanje.....................
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 11:07:43
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Pina, ne verjamem jima (ze vesta kateri) da ni bilo jote.... tako sta veselo odpeketali, odlebdeli, oddrveli, odpujsali in odvihrali z RRra direct to bad... ... pa še sanjali sta neke "čudne" sanje..................... ziher bereta in se nocta javit... ... caki, caki... sad ce picknik... samo sto nije...
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 11:09:53
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Pina, ne verjamem jima (ze vesta kateri) da ni bilo jote.... tako sta veselo odpeketali, odlebdeli, oddrveli, odpujsali in odvihrali z RRra direct to bad... ... pa še sanjali sta neke "čudne" sanje..................... ziher bereta in se nocta javit... ... caki, caki... sad ce picknik... samo sto nije... ne ne blaža ne bere. ona zdej kavč pegla in si nabira moči za večerno AKCIJO
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 11:27:59
|
|
|
|
Stipe air force
|
Blazaaaaaa..... ... ti, ti sanjavo dekle...
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 11:33:14
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blazaaaaaa..... ... ti, ti sanjavo dekle... ma očitno naju ne j pet posto.. ji preveč dogaja
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 11:46:30
|
|
|
|
Stipe air force
|
Definicija muskarca: NUZNO ZLO NAPRAVLJENO OKO KU CA
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 12:00:46
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Definicija muskarca: NUZNO ZLO NAPRAVLJENO OKO KU CA samo to zate in Pinota ne velja ne?
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 12:01:40
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Definicija muskarca: NUZNO ZLO NAPRAVLJENO OKO KU CA samo to zate in Pinota ne velja ne? itak... midva sva komplet... nic "oko k...a"...
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 12:04:39
|
|
|
|
Februarka08
|
Vidim, da enim dogaja Jaz sem se pa odločila, da grem nekaj spečt sem v knjigi najdla en recept za ananasovo torto, pa da vidimo ne vem kaj me je prijelo sicer sem pa huda, ker nimam nič modelčkov ali kaj podobnega, pa tako bi rada kaj spekla kdaj drug petek imam roj. dan in to bo moja prva zahteva na spisku Grem delat, čao
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 12:28:23
|
|
|
|
itata
|
evo mene... kar ene scene danes kle v službi. že vstala bolj tko, slabe volje, spanje spet katastrofa. prehlajen in zob mu raste posledično se ful premetava in jamra v spanju, midva pa ne moreva spat nikakor. kr neki. pol stari neki zoprn že zjutri, jaz itak nisem jutranji tip. sam da sem jaz zjutraj raje pol tiho, da komu kaj žalega ne rečem, ne pa moj k še neki sarkastično komentira - kao šala, sam da men ni blo smešn in sem bila užaljena valda. pol čitam članek (siol.net) o smrti teh dveh otrok v sežani, piše take kretenizme, da konc... so ugotovili, da sta otroka dejansko umrla (ja sej če bi bil "lažni alarm" ne bi bilo sploh članka)... detomor (=umor novorojenca) 11-letne hčerke... izhajajo iz premožne družine - k da bogati pa nimajo težav al pa je kej drugač če umoriš 2 otroka pa je tvoj oče zdravnik al pa ne... mislim noro. pa ne sam da pišejo nasprotujoče si stvari, tud razmišljajo ne kako se sorodniki teh ljudi počutijo ob tem pa kar neke diagnoze postavljajo... katastrofa. k da ni zadeva sama po sebi že dosti šokantna in žalostna. je treba jo še mal napihnit. v službi se pa sploh s takimi kreteni vsake tok časa srečavam, da ne morem verjet. enim bodo kar brisal star dopust še pred 30.6. - pa vsi vedo, da maš dopust do 30.6. za porabit sam so si zapičli v glavo, da ne, da naši bi ga mogli pa do 31.3. - kar nekaj - sam čakam kdaj uleti inšpekcija... beden dan kokrkol ga obrnem. sem se mal skašljala...
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNepričakovani obisk - Zajček praznuje Enota Podgorje, vzgojiteljica Irena Pijovnik
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Kofein med nosečnostjo.
пеперутка16
Ali je zdravo piti veliko kofeina med nosečnostjo, ali to vpliva na zdravje otroka? Koliko kave je po vašem mnenju "dovoljeno" popiti na dan med nosečnostjo?