Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
A že spite,klepetulje?! 9.5.2005 22:38:39
|
|
|
|
Moyca_
|
JAZ ŠE NE SPIM, SEM PA RAZPIZ....
|
|
|
|
|
A že spite,klepetulje?! 9.5.2005 22:39:49
|
|
|
|
Nasy
|
Jaz še ne spim..malo sem živčna, ker imam jutri pri G pregled, ker zadnjič je rekla, da ji je nekaj sumljivo, pa da ne vidi nič... Upam na najboljše..tebi pa čimprej umirjen trebušček, da boš lahko zaspala:rozica:
|
|
|
|
|
A že spite,klepetulje?! 9.5.2005 22:40:44
|
|
|
|
Moyca_
|
:angel::angel::angel::angel:SAJ BO O.K:rozica::rozica:
|
|
|
|
|
A že spite,klepetulje?! 9.5.2005 22:41:46
|
|
|
|
mtd
|
moyca, kaj je pa narobe?:rozica:
|
|
|
|
|
A že spite,klepetulje?! 9.5.2005 22:42:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Moyca,kaj pa te je tako raz...? Ma,sej tudi,ko se bo :sloncek:umirila,me bo pa začel bolet hrbet,noge,roke,...Sej najbrž veš,kako je to pri:nosecka:?! mah,cele dneve preležim,potem je pa tako,kaj morem...
|
|
|
|
|
A že spite,klepetulje?! 9.5.2005 22:44:05
|
|
|
|
mtd
|
jojjj ti sam lež!! dok še lahka
|
|
|
|
|
A že spite,klepetulje?! 9.5.2005 22:45:20
|
|
|
|
Moyca_
|
sem napisala v postu, ampak sem bila takoj cenzurirana
|
|
|
|
|
A že spite,klepetulje?! 9.5.2005 22:46:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma jaz sem živčna čisto pred vsakim pregledom in UZ.Hodim že dva dni prej na WC,se potim...GROZA! Ne sekiraj se,sej bo vse ok.Mi gre p ana živce,ko so DR. tako skrivnostni,pa samo nekaj namignejo in ne povejo točno,kaj je.
|
|
|
|
|
A že spite,klepetulje?! 9.5.2005 22:48:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Je blo pa res hudo,če je bila cenzura,hmmm. Ja,moram ležat,če nočem še rodit!Ma kaj moram,če to našo mrcinico zanima,kdo smo in hoče ven!!!
|
|
|
|
|
A že spite,klepetulje?! 9.5.2005 22:55:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja,včasih je tudi to treba!:bravo: Pa kaj ,ko vsi ne prenesejo kritike.Jaz tudi ponavadi vsem povem,kaj si mislim,pa jih potem dobim po hrbtu!
|
|
|
|
|
A že spite,klepetulje?! 9.5.2005 23:00:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdej vas pa zapuščam,sej ne da ne bi več hotela klepetati z vami,ma se je moj:love: ponudil,da me zmasira in to je treba izkoristiti!!! Lep klepet še naprej... ČAU:nosecka:
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.